قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۵/۰۷

تأکید دادستان مرکزی بر برخوردقاطع با سوداگران زمین و متخلفان ساخت‌وساز - تسنیم

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان مرکزی بربر برخوردقاطع با سوداگران زمین و متخلفان ساخت‌وساز تاکید کرد.
 تأکید دادستان مرکزی بر برخوردقاطع با سوداگران زمین و متخلفان ساخت‌وساز - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، حجت‌اله درودگر، دادستان عمومی و انقلاب استان مرکزی صبح امروز در نشست شورای سیاست‌گذاری حفظ حقوق بیت‌المال در اراضی ملی و منابع طبیعی استان مرکزی با بررسی روند تغییر کاربری اراضی و ساخت‌وسازهای غیرمجاز گفت: هم‌افزایی دستگاه‌های متولی، اجرای اقدامات پیشگیرانه و برخورد جدی با متخلفان و سوداگران زمین ضرورت دارد و مصوبات مهم و لازم‌الاجرا صادر است.

وی با ابراز نگرانی از روند تخریب فضای سبز و باغات اطراف کلان‌شهر اراک، گفت: تغییر کاربری‌های غیرقانونی در مناطقی مانند محور شهدای صفری آسیب شدیدی به بافت زیست‌محیطی منطقه وارد کرده است. پذیرفتنی نیست که به دلیل ضعف در نظارت‌های اولیه، باغات داخل شهر از بین بروند و ما امروز برای تأمین سرانه فضای سبز ناچار به تملک اراضی در خارج از محدوده قانونی شهر باشیم.

درودگر با انتقاد شدید از اطاله فرآیند گزارش‌دهی تخلفات که منجر به از دست رفتن فرصت برخورد قانونی می‌شود، تصریح کرد: بررسی آمارهای مربوط به پرونده‌های تغییر کاربری نشان می‌دهد درصد بالایی از گزارش‌ها به موقع و در فرجه قانونی به محاکم ارسال نشده و همین امر موجب مشمول مرور زمان شدن پرونده‌ها و صدور قرار موقوفی تعقیب شده است؛ بنابراین مدیریت امور اراضی جهاد کشاورزی مکلف است گزارش‌ها را سریعاً ارسال کند و با هرگونه ترک فعل در این زمینه برخورد قضایی خواهد شد.

دادستان عمومی و انقلاب استان مرکزی بیان کرد: به منظور تضمین بازدارندگی احکام قضایی، مقرر شد که پس از اجرای احکام قلع‌وقمع مستحدثات غیرمجاز، سازمان جهاد کشاورزی استان موظف به جمع‌آوری و حمل نخاله‌های ساختمانی از محل اجرای حکم باشد. همچنین این سازمان مکلف شد بلافاصله دادخواست حقوقی علیه متخلفان تنظیم کرده و تمامی هزینه‌های اجرایی ناشی از تخریب و پاکسازی را از آن‌ها مطالبه و وصول نماید.

وی ادامه داد: بخش دیگری از مصوبات این شورا به کنترل منابع حیاتی اختصاص داشت و شرکت سهامی آب منطقه‌ای مرکزی موظف شد با همکاری جهاد کشاورزی، وضعیت آبرسانی به اراضی تغییرکاربری‌یافته را رصد کند. بر این اساس، چاه‌های غیرمجازی که برای این اراضی حفر شده‌اند باید فوراً مسلوب‌المنفعه شوند و در صورت استفاده از چاه‌های مجاز، سهمیه آب آن‌ها متناسب با میزان اراضی تغییرکاربری‌یافته کاهش یابد؛ همچنین گشت‌های مشترک برای برخورد با توزیع آب تانکری مستقر خواهند شد.

درودگر افزود: شورای سیاست‌گذاری همچنین مدیریت امور اراضی را مکلف کرد تا آمار تمامی احکام قضایی اجرا نشده با موضوع تغییر کاربری اراضی زراعی و باغی در سطح استان را احصا کرده و جهت اتخاذ تصمیم مقتضی به معاونت پیگیری حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادستانی مرکز استان ارسال کند تا اقدامات لازم جهت اجرای سریع‌تر این احکام معطل‌مانده در دستور کار قرار گیرد.

دادستان عمومی و انقلاب استان مرکزی بیان کرد: در خصوص پایش هوشمند اراضی نیز مقرر شد مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مرکزی، راه‌اندازی سراسری سامانه پنجره واحد زمین را در تمام شهرستان‌های استان پیگیری کند. این اداره کل همچنین باید گزارش‌های دوره‌ای و ماهیانه تغییر کاربری‌های رصدشده را علاوه بر مدیران مربوطه، برای نمایندگان شهرستان‌ها، دادستان‌ها و فرمانداران ارسال نماید تا شفافیت نظارتی به حداکثر برسد.

درودگر تصریح کرد: همچنین در راستای اجرای مصوبات کارگروه فراقوه‌ای مبارزه با زمین‌خواری مورخ 18 دی‌ماه 1402، فرمانداران سراسر استان مرکزی موظف شدند ماشین‌آلات سنگین مورد نیاز جهت اعمال تبصره 2 ماده 10 قانون حفظ کاربری اراضی و اجرای احکام قطعی موضوع ماده 3 قانون حفظ کاربری را تأمین و در اختیار مدیریت جهاد کشاورزی قرار دهند که در صورت عدم همکاری فرمانداران، تقاضا از سوی سازمان جهاد کشاورزی پیگیری خواهد شد.

وی با تأکید بر اینکه مصوبات شورا حکم قانون را داشته و ضمانت اجرای قوی پشتوانه آن‌هاست، خاطرنشان کرد: دستگاه قضایی با هیچ نهاد یا مسئولی که در انجام وظایف صیانتی خود کوتاهی کند تعارف ندارد و اجرای مو به موی این مصوبات، گامی اساسی در جهت کوتاه کردن دست زمین‌خواران و حفظ دارایی‌های عمومی و اراضی ملی استان مرکزی خواهد بود.

انتهای پیام/711/  





 در واکنش به ادعای ترامپ درباره تنگه هرمز، کنسولگری ایران در هند، «کالیفرنیا» را قلمروی جدید ایران معرفی کرد + عکس
۵ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

در واکنش به ادعای ترامپ درباره تنگه هرمز، کنسولگری ایران در هند، «کالیفرنیا» را قلمروی جدید ایران معرفی کرد + عکس

در واکنشی کنایه‌آمیز به ادعای دونالد ترامپ درباره تنگه هرمز، دیپلمات‌های ایرانی در هند با انتشار نقشه‌ آمریکا، کالیفرنیا را قلمروی جدید ایران معرفی کردند.

 در روز چهلم جنگ سوم چه گذشت؟/ ادعای ونس: فشارهای اقتصادی بر ایران، محاسبات آن‌ها را درباره نوع توافق، تغییر می‌دهد/ اکنون وارد مرحله جدیدی شده‌ایم که در آن مؤثرترین ابزار ما، «فشار اقتصادی» است/ ادعای وزیر خزانه‌داری آمریکا: اگر حداکثر فشار اقتصادی را علیه ایران اعمال کنیم، احتمالا شاهد ازسرگیری گسترده جنگ نخواهیم بود/ عمان: عبور ایمن از تنگه هرمز به امنیت و شکوفایی کل منطقه مرتبط است
۶ ساعت قبل / سایت انتخاب

در روز چهلم جنگ سوم چه گذشت؟/ ادعای ونس: فشارهای اقتصادی بر ایران، محاسبات آن‌ها را درباره نوع توافق، تغییر می‌دهد/ اکنون وارد مرحله جدیدی شده‌ایم که در آن مؤثرترین ابزار ما، «فشار اقتصادی» است/ ادعای وزیر خزانه‌داری آمریکا: اگر حداکثر فشار اقتصادی را علیه ایران اعمال کنیم، احتمالا شاهد ازسرگیری گسترده جنگ نخواهیم بود/ عمان: عبور ایمن از تنگه هرمز به امنیت و شکوفایی کل منطقه مرتبط است

جنگ سوم و تجاوز نظامی اخیر آمریکا به ایران وارد روز چهلم شد. در حالی که از روز آتش بس نقض شده میان دو کشور ۱۳۵ روز می‌گذرد، مسعود پزشکیان، رئیس جمهور در خصوص...

 [محمدعلی حیدری‌هایی] چالش حشد الشعبی و تدبیر بزرگان عراق
۶ ساعت قبل / سایت اطلاعات آنلاین

[محمدعلی حیدری‌هایی] چالش حشد الشعبی و تدبیر بزرگان عراق

این روزها درباره سرنوشت طرح خلع سلاح حشد الشعبی و بحث انحصار سلاح در دست دولت عراق که موعد آن ۳۰ سپتامبر اعلام شده، نگرانی‌هایی بروز کرده است…

 اعتراف معاون ترامپ به فشار ایران به آمریکا
۲۶ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

اعتراف معاون ترامپ به فشار ایران به آمریکا

جی‌دی ونس، معاون رئیس‌جمهور آمریکا گفت: قیمت نفت همچنان بالاست و مردم این موضوع را هنگام سوخت‌گیری در پمپ‌بنزین‌ها احساس می‌کنند، اما قیمت‌ها نسبت به بالاترین سطح خود کاهش قابل توجهی داشته است.

 پیام رمزآلود برای کشورهای منطقه | در جنگ فیل‌ها، سبزه پامال می‌شود!
۵۹ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

پیام رمزآلود برای کشورهای منطقه | در جنگ فیل‌ها، سبزه پامال می‌شود!

در حالی که تحرکات نظامی آمریکا در منطقه به تیتر یک رسانه‌های غربی تبدیل شده است، یک استراتژیست ارشد چینی با استفاده از یک ضرب‌المثل باستانی، آب پاکی را روی دست کشورهای میزبان پایگاه‌های آمریکایی ریخت

 خبر مهم برای مشترکان؛ دلیل تمام شدن سریع بسته اینترنت مشخص شد
۶ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

خبر مهم برای مشترکان؛ دلیل تمام شدن سریع بسته اینترنت مشخص شد

در پی ابهام‌های اخیر درباره نحوه مصرف و کسر حجم بسته‌های اینترنت، همراه اول با تشریح سازوکار محاسبه ترافیک و اجرای یک آزمایش زنده، نحوه کسر حجم از بسته‌های اینترنتی را برای خبرنگاران توضیح داد.