قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۵/۰۶

هشدار روسیه درباره نزدیک شدن اتحادیه اروپا به خط قرمزها - تسنیم

سخنگوی وزارت خارجه روسیه گفت: مسکو به‌زودی به21-مین بسته تحریم‌های ضدروسی اتحادیه اروپا پاسخ مناسب خواهد داد.
 هشدار روسیه درباره نزدیک شدن اتحادیه اروپا به خط قرمزها - تسنیم

بین الملل

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «تاس»، ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه هشدار داد که کشورهای اروپایی با حرکت در مسیر نظامی‌سازی این قاره، به نقطه بسیار خطرناک‌ و غیرقابل بازگشتی نزدیک می‌شوند. او تأکید کرد، تلاش برای تضعیف همکاری‌های انرژی روسیه با شرکای خود از طریق تحریم‌ها، آن هم در شرایطی که تنگه هرمز با مشکلاتی روبه‌رو است، موجب بی‌ثباتی در کل بازارهای جهانی خواهد شد.

این دیپلمات همچنین از واشنگتن خواست تا قبل از مطرح کردن ایده‌های جدید، وضعیت توافقات صورت گرفته در نشست سران آنکوریج را روشن کند. زاخارووا این اظهارات را شب گذشته، دوشنبه، در نشستی مطبوعاتی با خبرنگاران رسانه‌های غربی بیان کرد. اشاره زاخارووا به وعده‌های پوچ ترامپ درباره پایان جنگ اوکراین زاخارووا: اتحادیه اروپا هیچ ابتکار واقعی برای گفت‌وگو با روسیه ندارد زاخارووا: رویارویی با روسیه برای ناتو ماهیتی وجودی پیدا کرده است

روسیه به‌زودی به بیست‌ویکمین بسته تحریمی اتحادیه اروپا پاسخ خواهد داد

سخنگوی وزارت خارجه روسیه اعلام کرد که مسکو به‌زودی تدابیر متقابل خود در پاسخ به بیست‌ویکمین بسته تحریم‌های ضدروسی اتحادیه اروپا را اعلام خواهد کرد. او تلاش‌های اتحادیه اروپا برای بازنویسی سازوکارهای تحریمی، از جمله اعمال محدودیت علیه کشتی‌هایی که ادعا می‌شود به «ناوگان سایه» تعلق دارند، را بی‌معنا توصیف کرد و هشدار داد که محدودیت‌های اعمال شده اتحادیه اروپا علیه بخش سوخت و انرژی روسیه، تغییری در سیاست خارجی این کشور ایجاد نخواهد کرد، اما به امنیت انرژی جهان آسیب خواهد رساند.

شورای اتحادیه اروپا در تاریخ 23 جولای، بیست‌ویکمین بسته تحریمی علیه روسیه را تصویب کرد که شامل محدودیت‌هایی علیه 48 فرد، 170 سازمان، 94 بانک روسی و مؤسسه مالی بزرگ این کشور است.

بروکسل با اعمال تحریم‌ها خود را در چاله‌ای بدون راه‌خروج دفن کرده است

ماریا زاخارووا ابراز عقیده کرد که بروکسل با اعمال محدودیت‌های جدید علیه روسیه، به‌طور کامل امکان هرگونه مانور را از خود سلب کرده است. این دیپلمات گفت: «آنها این چاله را برای ما کنده و باز هم می‌کنند، ولی فراموش کرده‌اند که هر از گاهی باید نگاهی هم به بالا بیندازند و اگر این …



 پوتین: حملات روسیه به اوکراین موثر و به موقع است - تسنیم
۶ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

پوتین: حملات روسیه به اوکراین موثر و به موقع است - تسنیم

رئیس جمهوری روسیه، حملات به مواضع نیروهای اوکراینی در کی‌یف و دیگر مناطق را موثر و به موقع قلمداد کرد.

 راهیابی اولین آمریکایی افغان‌تبار به کنگره | شکست سنگین لابی آیپک در کالیفرنیا
۵ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

راهیابی اولین آمریکایی افغان‌تبار به کنگره | شکست سنگین لابی آیپک در کالیفرنیا

عایشه وهاب، سناتور ایالتی کالیفرنیا با پیروزی در انتخابات ویژه مجلس نمایندگان آمریکا به عنوان نخستین آمریکایی افغان‌تبار راهی کنگره شد.



ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد
سایت تابناک

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد

انصارالله سرزمین‌هایی را در مجاورت مرز جنوبی عربستان در کنترل دارد و همچنین حملات موشکی فرامرزی علیه این پادشاهی انجام داده است.
هرمز، نقطه ضعف پنهان اقتصاد امارات را آشکار کرد
خبرگزاری ایسنا

هرمز، نقطه ضعف پنهان اقتصاد امارات را آشکار کرد

جنگ غیرقانونی و نامشروع علیه ایران اقتصاد امارات را با شوکی چندلایه مواجه کرده است؛ اختلال در هرمز، افزایش هزینه‌های حمل‌ونقل و بیمه، آسیب به بنادر و انرژی، افت بخش غیرنفتی و کاهش اعتماد سرمایه‌گذاران، رشد اقتصادی را کُند و مدل تجارت‌محور ابوظبی را آسیب‌پذیر کرده است.
از کارتر تا ترامپ؛ آیا تاریخ بحران ایران برای آمریکا تکرار می‌شود؟
خبرگزاری ایرنا

از کارتر تا ترامپ؛ آیا تاریخ بحران ایران برای آمریکا تکرار می‌شود؟

تهران-ایرنا- روزنامه گاردین با بررسی شباهت‌های بحران کنونی دونالد ترامپ در جنگ با ایران با وضعیت جیمی کارتر در جریان بحران گروگان‌گیری، نوشت که رئیس‌جمهوری آمریکا در آستانه انتخابات میان‌دوره‌ای با جنگی فرسایشی، افزایش قیمت انرژی و کاهش حمایت افکار عمومی مواجه است؛ شرایطی که می‌تواند خاطره شکست انتخاباتی کارتر را تداعی کرده و به پاشنه آشیل ترامپ در انتخابات پیش‌رو تبدیل شود.
سفر پاریس؛ کمی دوجانبه، بیشتر منطقه‌ای!
روزنامه توسعه ایرانی

سفر پاریس؛ کمی دوجانبه، بیشتر منطقه‌ای!

رامین پرتو تحرکات دیپلماتیک در خلیج فارس و پیرامون تنگه هرمز، در شرایطی که بحران منطقه ای وارد مرحله ای پیچیده و همراه با بلاتکلیفی سیاسی و امنیتی
نامه‌های ناتالی برای دونالد / فراتر از یک دستیار عادی برای رئیس جمهور آمریکا: «تو تنها کسی هستی که برای من اهمیت دارد»
سایت خبرآنلاین

نامه‌های ناتالی برای دونالد / فراتر از یک دستیار عادی برای رئیس جمهور آمریکا: «تو تنها کسی هستی که برای من اهمیت دارد»

افشای متن کامل نامه‌های خصوصی و احساسی ناتالی هارپ، دستیار ارشد دونالد ترامپ به رئیس‌جمهور سابق آمریکا، ابعاد بی‌سابقه‌ای از میزان نفوذ، ارتباطات عاطفی و حتی چالش‌های ساختاری و امنیتی این دستیار ۳۵ ساله را در حلقه اصلی همراهان ترامپ برملا کرده است.
پاسخ تند کانادا به تعرفه‌های ترامپ؛ «دلار در برابر دلار»
سایت فرارو

پاسخ تند کانادا به تعرفه‌های ترامپ؛ «دلار در برابر دلار»

مک کارنی گفت: کشورش میز مذاکره را ترک کرده است، زیرا ایالات متحده خواسته‌هایی بیش از حد داشت و پیشنهاداتش ناچیز بود.