قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۵/۰۲

دیونگ، پزشکان تیم ملی هلند را مقصر مصدومیتش می‌داند - تسنیم

هافبک بارسلونا معتقد است که مسئول اصلی مصدومیت اخیرش، پزشکان تیم ملی فوتبال هلند هستند.
 دیونگ، پزشکان تیم ملی هلند را مقصر مصدومیتش می‌داند - تسنیم

ورزشی

به گزارش خبرگزاری تسنیم، فرنکی دیونگ که تیم ملی فوتبال هلند را در جام جهانی 2026 همراهی کرد و در هر چهار بازی این تیم تا مرحله یک‌شانزدهم نهایی بازی کرد، دچار مصدومیتی جدید شده است.

باشگاه بارسلونا با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد؛ دیونگ دچار پارگی رباط جانبی داخلی (MCL) در زانوی راست شده است. گفته می‌شود این هافبک هلندی در حدود پنج تا شش ماه به دور از مستطیل سبز خواهد شد.

روزنامه اسپانیایی «آاِس» چاپ مادرید در این خصوص خبر داد؛ فرنکی دیونگ پس از پارگی رباط جانبی داخلی‌ زانوی راستش، فعلاً احتمال جراحی را رد کرده است. روند بهبودی او از نزدیک تحت‌نظر خواهد بود و بارسلونا مشتاق است از وضعیتی مشابه آنسو فاتی و ساموئل اومتیتی ​​که تصمیمات‌شان برای به تعویق انداختن جراحی منجر به بهبودی طولانی‌ مدت‌تر شد، جلوگیری کند. طبق این گزارش، باشگاه بارسلونا حدود سه هفته دیگر وضعیت هافبک هلندی‌اش را دوباره ارزیابی خواهد کرد و سپس تصمیم می‌گیرد که آیا جراحی ضروری خواهد بود یا خیر.

شبکه رادیویی «کادنا کوپه» هم گزارش داد؛ فرنکی دیونگ فکر می‌کند مقصر مصدومیتش پزشکان تیم ملی هلند هستند. طبق این گزارش؛ پزشکان تیم ملی هلند - در جریان برگزاری جام جهانی 2026 - به او گفته‌اند که مصدومیتش جزئی است و پس از ورودش به بارسلونا مشخص شد که مصدومیتش جدی است. 

دیونگ 29 ساله از زمان پیوستن به بارسلونا در سال 2019، به دلیل مصدومیت یا بیماری 416 روز خانه‌نشین بوده و حالا با این مصدومیت جدید احتمالاً 150 روز دیگر نیز به این تعداد اضافه خواهد شد. بارسلونا در اندیشه جذب لاپورت

دیونگ با انتشار بیانیه‌ای در خصوص وضعیتش نوشت: «هواداران عزیز، من معمولاً به آنچه در مورد من، تیم یا باشگاه نوشته می‌شود توجه زیادی نمی‌کنم، اما اخیراً، گمانه‌زنی‌های زیادی در مورد مصدومیت من و وضعیتم در بارسا وجود داشته است. برای من دشوار است که ببینم مردم به دلیل گزارش‌های نادرست، رابطه و تعهد من به باشگاه را زیر سؤال می‌برند. فوتبال برای من همه چیز است و من همیشه هر آنچه را که در توان داشته‌ام برای باشگاه بارسلونا و تیم ملی کشورم به معرض نمایش گذاشته‌ام. به همین دلیل است که می‌خواهم آنچه را که اتفاق افتاده است به اشتراک بگذارم.

در …



 هوینس علیه اینفانتینو: دخالت ترامپ آغاز پایان جام جهانی است!
۵ ساعت قبل / سایت فوتبالی

هوینس علیه اینفانتینو: دخالت ترامپ آغاز پایان جام جهانی است!

هافبک بارسلونا معتقد است که مسئول اصلی مصدومیت اخیرش، پزشکان تیم ملی فوتبال هلند هستند.

 فیفا وارد شد: نقره‌داغ مصر به خاطر جام جهانی
۵ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

فیفا وارد شد: نقره‌داغ مصر به خاطر جام جهانی

هافبک بارسلونا معتقد است که مسئول اصلی مصدومیت اخیرش، پزشکان تیم ملی فوتبال هلند هستند.