قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۵/۰۷

ترافیک سنندج؛ از وعده‌های تکراری تا ضرورت اقدام عملی - تسنیم

پس از سال‌ها وعده برای ساماندهی ترافیک سنندج، این پرسش مطرح است که چرا گره‌های ترافیکی همچنان پابرجاست؟
 ترافیک سنندج؛ از وعده‌های تکراری تا ضرورت اقدام عملی - تسنیم
استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم، ترافیک در هسته مرکزی شهر سنندج سال‌هاست به یکی از چالش‌های جدی زندگی شهری تبدیل شده؛ معضلی که نه‌تنها وقت و انرژی شهروندان را هدر می‌دهد، بلکه بر کیفیت زندگی، آرامش روانی مردم و حتی توسعه اقتصادی شهر نیز اثر گذاشته است. در طول سال‌های گذشته، جلسات متعدد، مطالعات مختلف و وعده‌های فراوانی برای حل این مشکل مطرح شده، اما واقعیت خیابان‌های سنندج نشان می‌دهد که این گره همچنان باز نشده است.

هر بار که مدیری جدید یا مسئولی با اختیارات اجرایی وارد حوزه مدیریت شهری و عمرانی می‌شود، یکی از نخستین وعده‌ها، ساماندهی ترافیک و کاهش گره‌های ترافیکی است؛ وعده‌ای که برای شهروندان سنندجی دیگر تازگی ندارد و سال‌هاست در قالب‌های مختلف تکرار می‌شود.

اکنون بار دیگر موضوع ساماندهی ترافیک هسته مرکزی سنندج در شورای ترافیک استان مطرح شده و سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان از ضرورت اجرای راهکارهای کوتاه‌مدت و بلندمدت و انجام مطالعات جامع حمل‌ونقل سخن گفته است؛ اظهاراتی که در نگاه نخست امیدوارکننده است، اما تجربه گذشته این پرسش جدی را ایجاد می‌کند که چرا با وجود سال‌ها مدیریت و مسئولیت‌های مختلف حتی خود وی، این مشکل همچنان پابرجاست؟

امیر قادری که امروز سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان است، پیش از این نیز از 19 تیرماه 1392 تا 10 مهرماه 1397 مسئولیت معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری کردستان را بر عهده داشت؛ دوره‌ای که یکی از موضوعات مهم آن، مسائل عمرانی و ترافیکی شهرهای استان، به‌ویژه سنندج بود.

طبیعی است که شهروندان انتظار داشته باشند مدیری که پیش از این نیز در جایگاه معاون عمرانی استانداری با این مسائل مواجه بوده، اکنون با تجربه گذشته، به جای تکرار کلیات و بیان ضرورت‌ها، گزارش روشنی از اقدامات انجام‌شده، موانع موجود و برنامه عملیاتی قابل سنجش ارائه کند.

واقعیت این است که مشکل ترافیک سنندج با برگزاری جلسات، ارائه گزارش‌های کارشناسی و بیان ضرورت مطالعات جامع حل نخواهد شد؛ چراکه مردم سال‌هاست نتیجه عملی بی‌عملی بسیاری از این جلسات را در خیابان‌های پرترافیک، معابر شلوغ و گره‌های روزانه مشاهده می‌کنند.

سعیدی، یکی از شهروندان سنندجی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم با اشاره به ترافیک سنگین هسته مرکزی شهر اظهار کرد: سال‌هاست درباره حل مشکل ترافیک سنندج صحبت می‌شود و هر بار طرح‌ها و وعده‌های جدیدی مطرح می‌شود، اما در عمل مردم همچنان همان مشکلات گذشته را تجربه می‌کنند.

وی افزود: شهروندان انتظار ندارند یک‌شبه همه مشکلات ترافیکی حل شود، اما انتظار دارند پس از گذشت سال‌ها، حداقل بخشی از این گره‌ها با تصمیم‌های عملی و قابل لمس کاهش یابد؛ چراکه ترافیک امروز به یکی از دغدغه‌های روزمره مردم تبدیل شده است.

رحیمی، یک شهروند دیگر نیز با انتقاد از تکرار وعده‌ها عنوان کرد: جلسات کارشناسی و برنامه‌ریزی زمانی ارزشمند است که نتیجه آن در خیابان‌ها دیده شود. مردم نیازمند اقدام عملی هستند و مسئولان باید پاسخ دهند که چرا با وجود سال‌ها تجربه مدیریتی، هنوز بسیاری از مشکلات ترافیکی شهر پابرجاست.

وی ادامه داد: انتظار مردم از مدیران این است که به جای بیان کلیات، زمان‌بندی مشخص، برنامه اجرایی و شاخص ارزیابی ارائه کنند تا مشخص شود وعده‌های مطرح‌شده چه زمانی به نتیجه خواهد رسید.

البته نمی‌توان نقش مدیریت علمی و برنامه‌ریزی بلندمدت را در حل مسائل شهری نادیده گرفت، اما انتظار افکار عمومی این است که پس از سال‌ها بحث و بررسی، خروجی این برنامه‌ها به اقدام ملموس تبدیل شود؛ چراکه شهروندان دیگر تشنه شنیدن وعده‌های جدید نیستند، بلکه خواهان دیدن تغییر در میدان عمل هستند.

از سوی دیگر، موضوع دیگری که نیازمند توجه مدیریت ارشد استان است، بحث همزمانی مسئولیت‌هاست. سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان هم‌اکنون مسئولیت مدیرکلی راه و شهرسازی استان را نیز بر عهده دارد؛ دو حوزه بسیار مهم، گسترده و پرمسئولیت که هرکدام به تمرکز، زمان و پیگیری مستمر نیاز دارند.

اداره همزمان این دو جایگاه مهم، آن هم در شرایطی که استان با مسائل متعدد عمرانی، زیرساختی، حمل‌ونقل، مسکن و توسعه شهری مواجه است، نیازمند بررسی جدی است. انتظار می‌رود استاندار کردستان هرچه سریع‌تر درباره تعیین تکلیف این حوزه تصمیم‌گیری کرده و فردی توانمند و شایسته را برای معاونت هماهنگی امور عمرانی معرفی کند تا این بخش مهم با تمرکز و قدرت بیشتری مدیریت شود.

سنندج امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند تصمیم‌های اجرایی، شجاعانه و نتیجه‌محور است؛ نه تکرار ادبیات همیشگی درباره ضرورت ساماندهی ترافیک. مردم حق دارند بدانند پس از سال‌ها وعده، چه زمانی قرار است خیابان‌های شهرشان شاهد تغییر واقعی باشد و چه زمانی قرار است پرونده ترافیک سنندج از مرحله حرف و جلسه عبور کرده و به اقدام عملی برسد. سنندج در قفل ترافیک؛ وعده پارکینگ طبقاتی سال‌هاست پشت چراغ قرمز ماند سنندج در قفل ترافیک؛ مسئله کجاست؟

انتهای پیام/  



 ۳ راهکار صبحگاهی برای پیشگیری از بیماری کبد چرب

۳ راهکار صبحگاهی برای پیشگیری از بیماری کبد چرب

هر صبح فرصتی تازه برای حمایت از یکی از حیاتی‌ترین اندام‌های بدن، یعنی کبد،ایجاد می‌شود. کبد سالم نقشی کلیدی در سلامت و تندرستی کلی بدن ایفا می‌کند. با انجام سه کار در ساعات صبح می‌توانید نسبت به عملکرد صحیح کبد در طول روز اطمینان حاصل کنید.

 قالیباف: به نمایندگی از رهبر معظم انقلاب در مراسم چهلم امام شهید در کربلا حضور می‌یابیم / توسعه روابط دوجانبه و رایزنی‌های امنیتی مهمترین موضوع سفر به عراق است + فیلم

قالیباف: به نمایندگی از رهبر معظم انقلاب در مراسم چهلم امام شهید در کربلا حضور می‌یابیم / توسعه روابط دوجانبه و رایزنی‌های امنیتی مهمترین موضوع سفر به عراق است + فیلم

رئیس مجلس کشورمان پیش از عزیمت به عراق گفت: به نمایندگی از رهبر معظم انقلاب در مراسم چهلم امام شهید در کربلا حضور می‌یابیم همچنین توسعه روابط دوجانبه و رایزن...

 نفتکش‌ها از هرمز گریختند؛ روز گذشته هیچ ترددی در تنگه ثبت نشد

نفتکش‌ها از هرمز گریختند؛ روز گذشته هیچ ترددی در تنگه ثبت نشد

با وجود اعلام رئیس‌جمهور آمریکا مبنی بر عملیاتی بودن تنگه هرمز، آمارهای دریایی نشان از توقف کامل عبور نفتکش‌ها دارد.

 25 تا 28 مرداد؛ از فتح تا ناکامی

25 تا 28 مرداد؛ از فتح تا ناکامی

روایتی از کودتای 28 مرداد براساس اسناد سیا که ابتدا شکست خورد و بعد با نقشه‌ای تازه برگشت

 ایست شاخص کل بورس در آستانه مرز مهم | افزایش عرضه‌ها ، شاخص کل را از سقف روزانه عقب راند

ایست شاخص کل بورس در آستانه مرز مهم | افزایش عرضه‌ها ، شاخص کل را از سقف روزانه عقب راند

اقتصادنیوز: دماسنج اصلی بازار سهام که در مقاطعی از دادوستدهای روز گذشته تا ارتفاع ۵‌میلیون و ۹۷۰هزار واحد نیز پیشروی کرده بود، در نهایت با رشد ۰.۸۴درصدی در سطح ۵‌میلیون و ۹۴۷هزار واحد آرام گرفت.

 قانون شدن طرح «مقابله با نفوذ» ایران را به یک زندان بزرگ تبدیل می کند

قانون شدن طرح «مقابله با نفوذ» ایران را به یک زندان بزرگ تبدیل می کند

«طرح مجلس را باید بیش از آنکه یک اقدام عادی تقنینی دانست، واجد نشانه‌هایی از «محدودیت»، «ضدتوسعه» و «ضدپیشرفت» ارزیابی کرد؛ رویکردی که می‌تواند کشور را از مس...

 زمان برگزاری انتخابات شوراها اعلام شد / شعام تأیید کند، انتخابات تا ۲ ماه آینده برگزار می‌شود

زمان برگزاری انتخابات شوراها اعلام شد / شعام تأیید کند، انتخابات تا ۲ ماه آینده برگزار می‌شود

رئیس ستاد انتخابات کشور با اعلام فراهم بودن امکان برگزاری انتخابات، گفت: در صورت تأیید شورای عالی امنیت ملی، هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات و ستاد انتخابات وزارت کشور آمادگی کامل برای برگزاری ظرف دو ماه آینده دارد.

 کدام ایرانی اولین عکس «سلفی» را ثبت کرد؟

کدام ایرانی اولین عکس «سلفی» را ثبت کرد؟

دوربین را روی سه‌پایه و مقابل یک آینه بزرگ قرار داد؛ خودش در مقابل آن ایستاد و شاتر را زد...