قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۵/۰۸

فارس با 142 موکب در مسیر خدمت به زائران اربعین - تسنیم

موکب‌های فارس در شهرهای زیارتی، مسیر پیاده‌روی زائران و مبادی ورودی و خروجی استان مستقر هستند.
 فارس با 142 موکب در مسیر خدمت به زائران اربعین - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، با نزدیک‌شدن به موسم عظیم اربعین حسینی (ع)، شور خدمت در میان مردم مؤمن و دلداده فارس جلوه‌ای تازه یافته است. موکب‌های این استان با اتکا به ظرفیت خیرین، خادمیاران رضوی و همراهی هیئات مذهبی، در شهر‌های زیارتی، مسیر پیاده‌روی زائران و مبادی تردد و گوشه‌وکنار استان، در خدمت عاشقان سیدالشهدا (ع) قرار گرفته‌اند تا سهمی شایسته در برپایی حماسه جهانی اربعین حسینی ایفا کنند.

حمزه‌الله‌یاری، مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان فارس، اظهار کرد: هم‌زمان با فرارسیدن ایام اربعین حسینی، مردم ولایتمدار و دلداده اهل‌بیت (ع) در فارس همچون سال‌های گذشته با تمام توان و اخلاص در میدان خدمت به زائران حضرت اباعبدالله‌الحسین (ع) حضور یافته‌اند و امسال این حضور با سامان‌دهی 142 موکب، جلوه‌ای گسترده‌تر یافته است.

وی افزود: این موکب‌ها با همراهی خیران، خادمیاران رضوی، اعضای هیئات مذهبی و نیرو‌های مردمی در مسیر‌های مختلف زیارتی و خدماتی مستقر می‌شوند و هر یک متناسب با ظرفیت و مأموریت خود، در بخش‌های اسکان، پذیرایی، پشتیبانی و خدمات فرهنگی و مردمی به زائران فعالیت خواهند کرد.

مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان فارس با تشریح جزئیات استقرار مواکب رضوی تصریح کرد: از مجموع 142 موکب اعلام آمادگی‌شده از استان فارس برای خدمت‌رسانی در اربعین حسینی، 5 موکب با نام مبارک امام رضا (ع) در مبادی ورودی و خروجی استان فارس مستقر خواهند شد؛ موکب‌هایی که با ظرفیت شبانه 200 تا 1500 نفر، مأموریت ارائه خدماتی همچون اسکان، پذیرایی و پشتیبانی از زائران را بر عهده دارند و در برخی نقاط نیز با همراهی اوقاف و مردم محلی، زمینه خدمت‌رسانی گسترده‌تر به عاشقان سیدالشهدا …





 برخورد پلیس با اشغال معابر توسط نمایشگاه‌داران و مغازه‌داران
۵۴ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

برخورد پلیس با اشغال معابر توسط نمایشگاه‌داران و مغازه‌داران

رئیس پلیس ترافیک شهری راهور فراجا از آغاز فاز اجرایی طرح ساماندهی اشغال معابر توسط برخی نمایشگاه‌داران، مغازه‌داران و واحدهای تجاری خبر داد.

 پوتین: اقتصاد اوکراین در حال نفس‌های آخر است
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

پوتین: اقتصاد اوکراین در حال نفس‌های آخر است

ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه در اظهاراتی با ارزیابی وضعیت اقتصادی اوکراین، تاکید کرد که بخش‌های حساس اقتصاد این کشور از جمله تولیدات کشاورزی آن به عنوان منبع اصلی درآمد دولت کی‌یف، در حال نفس‌های آخر است.

 محسن رضایی: همه دنیا دیدند عضویت در سازمان انرژی اتمی و NPT  برای جلوگیری از حمله آمریکا اثری ندارد
۱ ساعت قبل / سایت باشگاه خبرنگاران

محسن رضایی: همه دنیا دیدند عضویت در سازمان انرژی اتمی و NPT  برای جلوگیری از حمله آمریکا اثری ندارد

سرلشکر رضایی گفت: به تمام کشورهای اطراف می‌گوییم وارد جنگ اقتصادی علیه ایران نشوند وهرکس وارد شود،آن را دشمن می‌دانیم.

 هشدار هواشناسی برای ۵ استان؛ کاهش دما در شرق و مرکز کشور
۵۴ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

هشدار هواشناسی برای ۵ استان؛ کاهش دما در شرق و مرکز کشور

یک کارشناس هواشناسی گفت: طی امروز(۳۱ مرداد) در ۵ استان کرمان، هرمزگان، فارس، خراسان شمالی و رضوی رگبار باران در ساعات بعد از ظهر رخ می‌دهد و در برخی مناطق با وزش باد شدید همراه خواهد بود.

 ولی افتاد مشکل‌ها + فایل صوتی
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

ولی افتاد مشکل‌ها + فایل صوتی

1. حدود چهار سال است که بحث بنزین و اصلاحات مرتبط با آن به طور جدی در دستور کار دولت و مجلس و سایر نهادهای تصمیم‌گیری قرار دارد و طرح‌های عجیب‌وغریب بسیاری مطرح شده است فقط به این دلیل که نظام سیاستگذاری ما واقعیتی به نام قیمت را به رسمیت نمی‌شناسد. اما دست‌آخر ناچار است تسلیم بدون قید‌و‌شرط همان چیزی شود که به رسمیت نمی‌شناسد و هزینه سنگینی هم بابت آن متحمل شود.

 روایتی از پیشنهاد ادعایی نتانیاهو به رئیس‌جمهور منتخب آمریکا
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

روایتی از پیشنهاد ادعایی نتانیاهو به رئیس‌جمهور منتخب آمریکا

محسن رضایی، دبیر شورای عالی امنیت ملی، در اظهاراتی به تشریح جزئیات پیشنهادی پرداخت که گفته می‌شود از سوی نخست‌وزیر اسرائیل به دونالد ترامپ برای اعمال فشار اقتصادی حداکثری بر ایران مطرح شده است.



چرا بعضی‌ها با صدای بلند صحبت می‌کنند؟
خبرگزاری ایسنا

چرا بعضی‌ها با صدای بلند صحبت می‌کنند؟

بلند صحبت‌کردن همیشه نشانه ویژگی شخصیتی یا اختلال روانی نیست و می‌تواند از عادت‌های خانوادگی، محیط رشد، فرهنگ و شرایط شنوایی ناشی شود؛ با این حال، تداوم آن در روابط و محیط کار موجب حواس‌پرتی و تخریب ارتباطات می‌شود و در زمان تعارض، اگر با هدف ترساندن یا تهدید طرف مقابل باشد، نوعی آزار روانی محسوب می‌شود.
سناریوی ممتد یک فاجعه
خبرگزاری ایرنا

سناریوی ممتد یک فاجعه

تهران- ایرنا- پیش از آنکه بوی سوختن تن‌ها و فریادهای بلند مردان و زنان از پشت درهای بسته سینمارکس، گوش آبادان را کر کند، این قدرت و سید بودند که روی پرده «گوزن‌ها» نقش آفرینی می‌کردند. فیلمی که به سبب قصه‌اش، حواشی زیادی داشت و سوختنِ تماشاگرانش در آن شب گرم مردادماه در سینما رکس، خود تبدیل شد به هیزمی بزرگ برای اعتراض. جایی که روایت فیلم از پرده بیرون زد و آتش اعتراض مردم را تا انقلاب ۵۷ شعله‌ورتر کرد.
خبرگزاری ایرنا

فیلم| گذری بر کاروانسرای شاه عباسی یزد

آسیب‌شناسی یک چالش هنری؛ آیا تئاتر طبقاتی است؟
خبرگزاری ایرنا

آسیب‌شناسی یک چالش هنری؛ آیا تئاتر طبقاتی است؟

روایتِ رسانه‌ای از وضعیت قیمت بلیت تئاتر، این روزها اغلب با تمرکز بر بالاترین نرخ‌هایِ یک سالنِ خاص، تصویرِ یک فضایِ غیرقابلِ دسترسی را به جامعه مخابره می‌کند. اما با نگاه به تنوعِ بیش از ۹۰ اجرایِ هم‌زمان در پایتخت و تفاوتِ ساختاریِ سالن‌های دولتی و خصوصی، مشخص می‌شود که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نه تنها از نقش حمایتی خود عقب‌نشینی نکرده، بلکه در چارچوبِ قانون، در تلاش برای حفظ توازن میان معیشت هنرمندان و قدرت خرید مخاطبان است؛ توازنی که نباید با تیترهایِ یک‌سویه، فدایِ جنجال‌هایِ رسانه‌ای شود.
از کارتر تا ترامپ؛ آیا تاریخ بحران ایران برای آمریکا تکرار می‌شود؟
خبرگزاری ایرنا

از کارتر تا ترامپ؛ آیا تاریخ بحران ایران برای آمریکا تکرار می‌شود؟

تهران-ایرنا- روزنامه گاردین با بررسی شباهت‌های بحران کنونی دونالد ترامپ در جنگ با ایران با وضعیت جیمی کارتر در جریان بحران گروگان‌گیری، نوشت که رئیس‌جمهوری آمریکا در آستانه انتخابات میان‌دوره‌ای با جنگی فرسایشی، افزایش قیمت انرژی و کاهش حمایت افکار عمومی مواجه است؛ شرایطی که می‌تواند خاطره شکست انتخاباتی کارتر را تداعی کرده و به پاشنه آشیل ترامپ در انتخابات پیش‌رو تبدیل شود.
حذف ارز ترجیحی؛ رهایی از رانت، ورود به آزمون معیشت
خبرگزاری ایرنا

حذف ارز ترجیحی؛ رهایی از رانت، ورود به آزمون معیشت

تهران- ایرنا- پایان ارز ترجیحی در شرایط محدودیت منابع ارزی را باید اقدامی قابل دفاع و اجتناب‌ناپذیر دانست که در عین حال مرحله ای دشوارتر را برای شکل گیری نظام کارآمد حمایت اجتماعی در اقتصاد ایران رقم زده است؛ نظامی که موفقیت آن نه فقط با نرخ ارز، بلکه در صیانت از قدرت خرید مردم سنجیده خواهد شد.