قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۴/۳۱

352 کلاس درس تا مهرماه تحویل آموزش و پرورش می شود - تسنیم

تا مهرماه و شروع سالتحصیلی جدید 352 کلاس درس تحویل آموزش و پرورش می شود.
 352 کلاس درس تا مهرماه تحویل آموزش و پرورش می شود - تسنیم

استانها

به گزارش خبرنگار تسنیم از اردبیل، امیر لامعی جوان مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان اردبیل در جلسه شورای نوسازی و تجهیز مدارس در اردبیل اظهار داشت: همکاران ما از بابت اجرایی شدن رتبه بندی قدردان تلاش و پیگیری معاون وزیر و رئیس سازمان نوسازی هستند که با تلاش شبانه روزی خود در کنار جهاد مدرسه سازی از احیای حق و حقوق کارکنان کم نگذاشته است.

وی خاطرنشان کرد: نهضت مدرسه سازی و توسعه عدالت در فضاهای آموزشی در استان اردبیل در قالب 210 پروژه در حال اجراست.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان اردبیل گفت: 75 درصد پروژه ها در این حوزه به سرانجام رسیده و عمده واحدهای احداثی یک تا 12 کلاسه نیز در حال اتمام و به سرانجام رسیدن است.

لامعی جوان بیان کرد: تا مهرماه و شروع سالتحصیلی 352 کلاس درس در این استان تکمیل و تحویل آموزش و پرورش می شود و ما سعی می کنیم تا از مشارکت مردمی و مسئولیت های اجتماعی بانک های عامل استفاده کنیم تا طرح ها و پروژه های متعدد به سرانجام برسد.

وی گفت: امروز شاهد کلنگ زنی مدرسه دارالفنون به همت بانک عامل بودیم و در هفته آینده نیز یک مدرسه 19 کلاسه با همراهی و مشارکت یکی از بانک های عامل در اردبیل شروع می شود.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان اردبیل کمک خیرین را در این راستا عالی توصیف و تصریح کرد: با به ثمر رسیدن پروژه های در حال اجرا از 4.2 مترمربع به 5.33 مترمربع خواهد رسید.

لامعی جوان افزود: ما 26 صدم مترمربع با متوسط کشوری فاصله داریم و باید در سال آینده به 6.1 مترمربع به عنوان سرانه مصوب در برنامه هفتم توسعه دست یابیم.

وی از برچیده شدن مدارس کانکسی در استان با مشارکت خیرین و گروه های مردمی خبر داد و بیان کرد: امیدواریم بساط مدارس سنگی ناایمن نیز با کمک خیرین و سایر مجموعه ها برچیده شده و ما فضای ایمنی را شاهد باشیم.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان اردبیل به احداث 6 سالن ورزشی و 3 استخر در استان اشاره کرد و گفت: برخی از این پروژه ها با عمر 18 ساله در مرحله تکمیل قرار گرفته و ما سعی داریم تا از محل اعتبارات ملی این پروژه ها را تکمیل و راه اندازی کنیم.

لامعی جوان اضافه کرد: در باب هوشمندسازی نیز سرعین به عنوان پایلوت انتخاب شده و تا سال آینده همه مدارس …



 فرخ زاده: بازگشت وجه مازاد سرویس مدارس به ۲۳ هزار خانواده در شیراز بازگردانده شد
۳ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

فرخ زاده: بازگشت وجه مازاد سرویس مدارس به ۲۳ هزار خانواده در شیراز بازگردانده شد

برنا-گروه استانها:معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری شیراز از بازگرداندن وجوه مازاد پرداختی هزینه سرویس مدارس به حدود ۲۳ هزار نفر از اولیای دانش‌آموزان خبر داد...

 مدرسه سعادت بوشهر بخشی از هویت فرهنگی جنوب ایران است - تسنیم
۴ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

مدرسه سعادت بوشهر بخشی از هویت فرهنگی جنوب ایران است - تسنیم

استاندار بوشهر گفت: مدرسه تاریخی سعادت بوشهر، بخشی از حافظه تاریخی و هویت فرهنگی بوشهر و جنوب ایران است.