قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۵/۰۲

هدیه‌ای که نامش «امید» بود؛ روایت جالب معلمی که سرطان را شکست داد! - تسنیم

روایت معلمی خیّر که بیماری سرطان را پایان راه ندید؛بلکه آن را هدیه الهی وفرصتی برای نزدیک‌تر شدن به خدا دانست.
 هدیه‌ای که نامش «امید» بود؛ روایت جالب معلمی که سرطان را شکست داد! - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، بعضی روایت‌ها را نمی‌توان تنها با آمار، واژه‌ها یا گزارش‌های پزشکی نوشت؛ چرا که حقیقت آن‌ها در لایه‌های عمیق‌تری از زندگی جریان دارد. روایت انسان‌هایی که در میانه سخت‌ترین آزمون‌های الهی، نه تنها خم به ابرو نمی‌آورند، بلکه خود به تکیه‌گاهی برای دیگران تبدیل می‌شوند. انسان‌هایی که درد را به سکوی رشد، رنج را به مدرسه ایمان و بیماری را به پلی برای رسیدن به خدا تبدیل می‌کنند.

حدود یک سال و نیم از آشنایی‌ام با او می‌گذرد؛ فردی نیک‌اندیش، فرهنگی، معلم و خیّری که همواره دغدغه مردم و دستگیری از نیازمندان را داشته است. در تمام این مدت، تماس‌ها، گفت‌وگوها و پیگیری کارهای خیر میان ما ادامه داشت؛ اما هرگز، حتی یک بار، از بزرگ‌ترین نبرد زندگی‌اش سخنی نگفت!

امروز فهمیدم آنچه در تمام این ماه‌ها پشت لبخندهای آرام و صدای مطمئنش پنهان مانده بود، مبارزه‌ای نفس‌گیر با بیماری سرطان بوده است؛ مبارزه‌ای که از سال گذشته آغاز شد و تا بهمن‌ماه، آخرین دوره درمانش ادامه یافت. اکنون، به لطف خداوند و تلاش پزشکان، این مسیر دشوار با موفقیت پشت سر گذاشته شده و حالش روزبه‌روز بهتر می‌شود.

وقتی علت سکوتش و اینکه چرا هیچ‌وقت نگفتید که با چنین بیماری مواجه شدید را پرسیدم، پاسخی داد که بیش از هر چیز، بزرگی روحش را نشان می‌داد: «نخواستم کسی را نگران کنم. دوست نداشتم کسی به خاطر من ناراحت شود یا احساس زحمت کند.»

این جمله، تنها یک پاسخ نبود؛ تصویری بود از انسانی که حتی در سخت‌ترین روزهای زندگی، آرامش دیگران را بر دردهای خود ترجیح داده بود.

اما آنچه این روایت را متفاوت می‌کند، نگاه او به بیماری است؛ نگاهی که شاید بتواند برای بسیاری از بیماران، خانواده‌ها و حتی انسان‌های سالم، چراغ راه باشد.

وقتی برایش آرزوی سلامتی کردم و گفتم ان‌شاءالله این روزها را پشت سر می‌گذارید، برخلاف انتظارم، نه از رنج گفت، نه از ترس و نه از ناامیدی. با آرامشی کم‌نظیر گفت: «هیچ‌وقت نگران و ناشکر نبودم. همیشه خدا را شکر کردم. این اتفاق را "هدیه الهی" می‌دانستم. با خودم می‌گفتم اگر خدا این هدیه را به من داده، حتماً لیاقتش را داشته‌ام. هیچ‌گاه به چشم یک بیماری به آن نگاه نکردم. این مسیر باعث شد وابستگی‌ام به خدا هزاران برابر بیشتر شود و معنای …



 پرونده حضور یاسر آسانی در دیدار استقلال و مس بررسی می‌شود
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

پرونده حضور یاسر آسانی در دیدار استقلال و مس بررسی می‌شود

نمایندگان حقوقی استقلال و مس شهربابک دفاعیات خود را درباره قانونی بودن حضور یاسر آسانی در دیدار دو تیم به کمیته انضباطی ارائه کردند.

 فصل داغ مستاجرکُشی | کرامت گمشده انسانی در خانه‌های ۱۸ متری | وقتی خانه‌دار شدن به رؤیا و اجاره‌نشینی به اجبار تبدیل شد
۲۲ دقیقه قبل / سایت خبرفوری

فصل داغ مستاجرکُشی | کرامت گمشده انسانی در خانه‌های ۱۸ متری | وقتی خانه‌دار شدن به رؤیا و اجاره‌نشینی به اجبار تبدیل شد

«بودجه‌ات چقدره؟»؛ این ترسناک‌ترین داستان دو کلمه‌ای این روزهای تهران است. همین روزها بیش از نیمی از جمعیت پایتخت با همین سوال ترسناک روبه‌رو شده‌ یا در آینده‌ای خیلی خیلی نزدیک مواجه خواهند شد. شهردار تهران گفته 51 درصد جمعیت شهر اجاره‌نشین شده‌اند، آماری که نشان از این دارد که در تاریخ شهرنشینی پایتخت اولین بار است که تعداد مستاجران بیشتر از صاحب‌خانه‌ها می‌شود. این گزارش کوتاه قصه پر اشک و آه نیمی از مردم پایتخت است.

 رزمایش مشترک کره جنوبی و آمریکا لغو شد
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

رزمایش مشترک کره جنوبی و آمریکا لغو شد

جنگ آمریکا علیه ایران با ایجاد محدودیت‌های گسترده برای آمریکا رزمایش‌های نظامی این کشور را نیز مختل کرده است.

 پیش‌بینی بورس فردا سه‌شنبه 3 شهریور 1405 | در انتظار ادامه رشد بازار بدون هیجان خرید
۱ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

پیش‌بینی بورس فردا سه‌شنبه 3 شهریور 1405 | در انتظار ادامه رشد بازار بدون هیجان خرید

اقتصادنیوز: برای معاملات سه شنبه می توان انتظار داشت که بازار همچنان مثبت باشد، اما احتمالا شدت تقاضا به اندازه ای نخواهد بود که شاهد شکل گیری صف های خرید گسترده در سراسر بازار باشیم.

 حمله نیروهای یمنی به یک نفتکش و اهداف نظامی در عربستان
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

حمله نیروهای یمنی به یک نفتکش و اهداف نظامی در عربستان

سخنگوی نیروهای مسلح یمن از اجرای عملیات نظامی علیه یک نفتکش در دریای سرخ و همچنین هدف قرار دادن چندین موضع نظامی در خاک عربستان خبر داد و بر تداوم این حملات تأکید کرد.

 طرح تحریمی جدید ترامپ؛ تکرار فشار حداکثری با پیوست تبلیغاتی
۱ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

طرح تحریمی جدید ترامپ؛ تکرار فشار حداکثری با پیوست تبلیغاتی

وزیر خزانه‌داری آمریکا از طرح جدید تحریم‌ها علیه ایران خبر داد؛ طرحی که با تکیه بر تحریم‌های ثانویه و تهدید کشورها و بانک‌های طرف معامله با ایران، تکرار سیاست «فشار حداکثری» دولت نخست ترامپ به نظر می‌رسد.



سایت فرارو

تجربه تلخ سینا مهراد از «رحیم نجار»

بهروزآذر: زنان نباید به دلیل سبک زندگی و پوشش از جامعه طرد شوند
سایت فرارو

بهروزآذر: زنان نباید به دلیل سبک زندگی و پوشش از جامعه طرد شوند

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده گفت: اگر می‌خواهیم در حوزه حجاب و مسائل فرهنگی به نتیجه برسیم، باید به سراغ راهکارهای گفت‌وگومحور برویم؛ چرا که تجربه نشان داده است برخوردهای سلبی و سختگیرانه نمی‌تواند این مسائل را حل کند.
سایت فرارو

جمع‌آوری فوری یک دارو از بازار/ علت چه بود؟

او هر صبح بدنش را از زیر آوار بیرون می‌کشید
سایت فرارو

او هر صبح بدنش را از زیر آوار بیرون می‌کشید

یک کودک سه‌ساله در این خانه زندگی می‌کند؛ کودکی که جنگ را نمی‌تواند توضیح دهد. نمی‌تواند بگوید: «من یک تجربه تروماتیک داشته‌ام.» نمی‌تواند درباره اضطرابش حرف بزند.
4 آنتی بیوتیک طبیعی
سایت برترینها

4 آنتی بیوتیک طبیعی

سیر حاوی ترکیبات گوگردی مختلف است که یکی از شناخته شده ترین آن ها آلیسین است. این ترکیبات در مطالعات آزمایشگاهی توانسته اند رشد برخی باکتری ها را مهار کنند. بخشی از پژوهش ها نیز اثر عصاره سیر را بر باکتری هایی مانند اشریشیا کلی (E. coli) بررسی کرده اند.
همه چربی ها دشمن سلامت نیستند؛ این تفاوت را بدانید
سایت عصرایران

همه چربی ها دشمن سلامت نیستند؛ این تفاوت را بدانید

همه چربی ها یکسان نیستند. نوع چربی مصرفی اهمیت زیادی دارد. به طور کلی، چربی های غیر اشباع انتخاب بهتری هستند، در حالی که چربی های ترانس صنعتی بیشترین نگرانی...