قیمت طلا امروز



 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۵/۰۷

ضرب‌الاجل اینفانتینو به اعضای فیفا درباره طرح سرمایه‌گذاری جام جهانی - تسنیم

رئیس فیفا از فدراسیون‌های عضو خواست تا موضع خود درباره طرح جدید این فدراسیون را اعلام کنند.
 ضرب‌الاجل اینفانتینو به اعضای فیفا درباره طرح سرمایه‌گذاری جام جهانی - تسنیم

ورزشی

به گزارش خبرگزاری تسنیم،‌ جانی اینفانتینو رئیس فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا) به فدراسیون‌های عضو 53 روز فرصت داده است تا تصمیم بگیرند که آیا در طرح جدید «سرمایه‌گذاری جام جهانی» سرمایه‌گذاری می‌کنند یا خیر. فیفا در نظر دارد یک شرکت تابعه تجاری به ارزش 20 میلیارد دلار تأسیس کرده و با فروش بیش از 20 درصد از سهام آن به سرمایه‌گذاران خارجی، 4.2 میلیارد دلار سرمایه جذب کند.

جانی اینفانتینو، امروز (چهارشنبه) ضرب‌الاجلی تا تاریخ 19 سپتامبر (28 شهریور) برای 211 فدراسیون عضو خود تعیین کرد تا پیشنهاد مالی غیرمستمر 20 میلیون دلاری به هر فدراسیون را بپذیرند؛ پیشنهادی که بحث مالی آن توسط شرکت سرمایه‌گذاری برادر جرد کوشنر (داماد ترامپ) و در قالب طرحی برای فروش سهام جام جهانی تضمین شده است.

 اگر این طرح توسط اکثریت 211عضو تأیید شود، به هر یک از آنها وعده داده می‌شود که 20 میلیون دلار بودجه از چرخه تجاری چهار ساله مرتبط با جام جهانی 2030 دریافت کنند.

روزنامه «تایمز» نخستین رسانه‌ای بود که خبر ارسال این نامه به فدراسیون‌های عضو را منتشر کرد. ارسال این نامه پس از موجی از واکنش‌های تند به این طرح صورت می‌گیرد؛ منابع آگاه به «ESPN» گفته‌اند که اتحادیه فوتبال اروپا (یوفا) به دلیل آنچه عدم مشورت و نبود مدیریت صحیح خوانده، در حال بررسی گزینه‌های مختلف از جمله احتمال تحریم جام جهانی است.

اینفانتینو در این نامه نوشته است که در صورت تصویب این طرح، یک پکیج مالی 10 میلیارد دلاری در دسترس خواهد بود، در حالی که در صورت رد آن، این رقم تنها 2.7 میلیارد دلار خواهد بود.

رئیس فیفا این پیشنهاد را یک فرصت سرمایه‌گذاری نادر و بی‌نظیر خوانده و در نامه‌ای جزییات علت تمایلش برای تأسیس یک شرکت تابعه 20 میلیارد دلاری را تشریح کرده است؛ شرکتی که 20 درصد از سهام آن در اختیار سرمایه‌گذاران خصوصی خواهد بود و اداره مسابقات و رویدادهای فیفا مانند جام جهانی و جام جهانی باشگاه‌ها را بر عهده خواهد داشت.  

اینفانتینو در این نامه که نسخه‌ای از آن به دست خبرگزاری «آسوشیتد پرس» رسیده، نوشته است: «این وظیفه و مسؤلیت من به عنوان رئیس فیفاست که چنین فرصت‌های تحول‌آفرینی را به شما، اعضای سازمان، ارائه دهم».

در …