قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۴/۱۷

بسیج رسانه‌ای عراق برای پوشش زنده مراسم وداع با امام شهید - تسنیم

یک مقام رسانه‌ای عراق از بسیج گسترده تیم‌های رسانه‌ای این کشور برای پوشش مراسم باشکوه تشییع امام شهید خبر داد.
 بسیج رسانه‌ای عراق برای پوشش زنده مراسم وداع با امام شهید - تسنیم



۷ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

مراسم بزرگداشت چهلم رهبر شهید در سفارت ایران در بیروت - تسنیم

بین الملل

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، به مناسبت فرارسیدن چهلمین روز از تدفین پیکر رهبر امت اسلامی و مستضعفان جهان، حضرت آیت‌الله العظمی امام شهید سید علی الحسینی خامنه‌ای (رض)، سفارت جمهوری اسلامی ایران در بیروت مجلس ترحیمی برگزار کرد.

این مراسم با حضور محمد رضا رئوف شیبانی، سفیر کشورمان در لبنان و کارکنان سفارت برگزار شد.

بسیاری از چهره های سیاسی، فرهنگی و نظامی لبنانی در این مراسم حاضر بودند.

از جمله مهمانان این مراسم می توان به ایوب حمید در رأس یک هیئت عالی رتبه از جنبش «امل»،نمایندگان پارلمان لبنان از جمله امین شری، ابراهیم الموسوی، حسن عزالدین، علی عمار، حسین جشی؛ شیخ علی الخطیب، نایب‌رئیس مجلس اعلای شیعیان، شیخ علی قندور رئیس مجلس اسلامی علوی که شیخ احمد عاصی نمایندگی او را بر عهده داشت و شیخ احمد قبلان، مفتی شیعیان جعفری لبنان اشاره کرد.

همچنین برخی از نمایندگان پیشین پارلمان لبنان از جمله عبدالله قصیر، انور جمعه، محمد برجاوی؛ و همچنین حاج محمود قماطی، نایب‌رئیس شورای سیاسی «حزب‌الله»؛ علی حجازی، رئیس حزب «الرایه»، شاکر برجاوی، رئیس «جریان عربی»؛ ربیع بنات، رئیس حزب سوری قومی اجتماعی، وائل حسنیه، نایب‌رئیس حزب سوری قومی اجتماعی، رافی مادایان، دبیر «مستقلون من اجل لبنان» در رأس یک هیئت؛ رالف شمالی، رئیس جنبش «حماة الدیار»، شیخ غازی حنینه، رئیس هیئت امنای «تجمع العلماء المسلمین»، شیخ زهیر جعید، هماهنگ‌کننده عمومی «جبهه العمل الاسلامی»، شیخ عبدالله الجبری، دبیرکل جنبش «الأمة»، دکتر احمد عبدالهادی، نماینده جنبش «حماس» در لبنان؛ احسان عطایا، نماینده جنبش «جهاد اسلامی» در لبنان که محفوظ منور، مسئول روابط عمومی این جنبش نمایندگی او را بر عهده داشت؛ و همچنین نمایندگانی از جنبش‌ها و شخصیت‌های ملی و اسلامی و گروه‌های فلسطینی، فعالان فرهنگی و اجتماعی و هیئت‌های مردمی از جمله دیگر حاضران در این مراسم یادبود بودند.

پس از تلاوت آیاتی از قرآن کریم، شیخ علی الخطیب، نایب‌رئیس مجلس اعلای شیعیان لبنان و شیخ احمد قبلان، سخنانی را درباره مقام رهبر شهید (ره)  به‌عنوان رهبری برجسته و پیشگام در جهان اسلام ایراد داشته و تأکید کردند که میراث فکری و جهادی او همچنان مشعلی خواهد بود که نسل‌های زنده را الهام می‌بخشد و راه‌های پیروزی را در برابر چالش‌های بزرگ پیش روی امت اسلامی روشن می‌سازد.

ببینید| چهلم «آقای شهید ایران» در حرم امام رضا(ع)/ عهد ملت با رهبری حال و هوای دارالذکر در چهلمین روز فراغ/ از شوقِ دیدار تا بغضِ وداع

 

این مجلس ترحیم با مجلس عزای حسینی به پایان رسید.

انتهای پیام/  


۱۰ ساعت قبل / سایت نورنیوز

حضور قالیباف در مراسم چهلمین روز خاکسپاری قائد شهید امت در کربلای معلی

نورنیوز-گروه بین‌الملل : محمد باقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، امروز ( پنجشنبه ۲۹ مرداد) در جریان سفر هیأت پارلمانی ایرانی به کشور عراق در مراسم چهلمین روز خاکسپاری قائد شهید امت در کربلای معلی شرکت کرد.

رئیس مجلس شورای اسلامی، صبح روز گذشته با هدف گفت‌وگو درباره تحولات منطقه، تقویت همکاری‌های راهبردی تهران و بغداد و بررسی راهکارهای مشترک برای کمک به برقراری ثبات و امنیت در غرب آسیا، در رأس یک هیات بلندپایه پارلمانی، تهران را به مقصد بغداد ترک کرد.

قالیباف در بدو ورود به بغداد به منظور ادای احترام در محل شهادت شهید حاج قاسم سلیمانی و شهید ابو مهدی المهندس حضور پیدا کرد.

رئیس مجلس شورای اسلامی در روز نخست سفر به عراق، با رئیس مجلس، رئیس جمهور و نخست وزیر عراق دیدار و گفت وگو کرد.

قالیباف در دومین روز سفر به کشور عراق، در ساعت آغازین صبح امروز با فائق زیدان، رئیس شورای عالی قضایی و همچنین با قاسم حسن العبودی، مشاور امنیت ملی عراق دیدار و گفت و گو و در نشست مشترک با فعالان اقتصادی ایران و عراق شرکت کرد.

رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه برنامه های دومین روز سفر خود به کشور عراق، وارد کربلای معلی شد و به زیارت مضجع شریف حضرت عباس (ع) رفت.




 مقام سابق آمریکایی: جنگ ایران در جهت منافع امنیت ملی ما نیست/ حمله به دادگستری بهبهان تکذیب شد/ تکذیب آتش‌سوزی در پالایشگاه تهران؛ ماجرای دود غلیظ چه بود؟
۱۶ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

مقام سابق آمریکایی: جنگ ایران در جهت منافع امنیت ملی ما نیست/ حمله به دادگستری بهبهان تکذیب شد/ تکذیب آتش‌سوزی در پالایشگاه تهران؛ ماجرای دود غلیظ چه بود؟

در پی آغاز تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا علیه ایران از روز ۹ اسفندماه ۱۴۰۴، تنش‌های گسترده در خاورمیانه و درگیری‌ها میان ایران و آمریکا در تنگه هرمز همچنان اد...

 آمریکا در تنگه هرمز یک مسیر مخفیانه باز کرد | کنترل بخش جنوبی تنگه هرمز با ادعای اکسویس
۱۵ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

آمریکا در تنگه هرمز یک مسیر مخفیانه باز کرد | کنترل بخش جنوبی تنگه هرمز با ادعای اکسویس

دو مقام آمریکایی به آکسیوس گفته‌اند ارتش آمریکا طی هفته‌های اخیر به‌طور مخفیانه یک مسیر کشتیرانی در بخش جنوبی تنگه هرمز ایجاد کرده است که به نفتکش‌ها اجازه می‌دهد هر شب از این مسیر وارد تنگه شوند یا از آن خارج شوند.

 دفتر نتانیاهو: اسرائیل با ورود نیروی بین‌المللی به غزه موافقت نکرده است
۱۵ ساعت قبل / سایت هم میهن

دفتر نتانیاهو: اسرائیل با ورود نیروی بین‌المللی به غزه موافقت نکرده است

دفتر نخست‌وزیر اسرائیل با تکذیب گزارش‌ها درباره موافقت تل‌آویو با استقرار نیروی بین‌المللی در غزه، تاکید کرد تا زمان خلع سلاح کامل و یکباره «حماس»، اجازه استقرار نیروی بین‌المللی و بازسازی این منطقه را نخواهد داد.

 مسکو: سیاست إعمال فشار، به آمریکا اجازه تحقق اهدافش در قبال ایران را نخواهد داد
۵ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

مسکو: سیاست إعمال فشار، به آمریکا اجازه تحقق اهدافش در قبال ایران را نخواهد داد

میخائیل اولیانوف، نماینده دائم روسیه نزد سازمان‌های بین‌المللی در وین اعلام کرد سیاست إعمال فشار آمریکا به این کشور اجازه نخواهد داد اهداف خود در قبال ایران را محقق کند.

 تغییر تاکتیک ایران در جنگ با آمریکا؛  ترامپ دیگر برنمی گردد  |  ترامپ در تله افتاده و  چاره‌ای جز پذیرش شروط تهران  ندارد!
۱۳ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تغییر تاکتیک ایران در جنگ با آمریکا؛ ترامپ دیگر برنمی گردد | ترامپ در تله افتاده و چاره‌ای جز پذیرش شروط تهران ندارد!

جان مرشایمر، استاد روابط بین‌الملل دانشگاه شیکاگو، با اشاره به تغییر رویکرد ایران در برابر آمریکا و افزایش توانمندی‌های نظامی تهران، تأکید کرد که واشنگتن دیگر نمی‌تواند با اتکا به تهدید و حملات نظامی، ایران را وادار به تسلیم کند.

 عکس: تصاویر ماهواره‌ای از ناو جدید آمریکا در خاورمیانه
۵ ساعت قبل / سایت تابناک

عکس: تصاویر ماهواره‌ای از ناو جدید آمریکا در خاورمیانه

تصاویر ماهواره‌ای Sentinel-۲ از دیروز، یک ناو هواپیمابر آمریکایی کلاس نیمیتز را نشان می‌دهد که در خلیج عمان در حال حرکت است.