قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۴/۱۳

مراکش اولین تیم ۱/۴ نهایی؛ اولین میزبان حذف شد

تیم ملی مراکش با برتری مقابل کانادا، به عنوان نخستین تیم به مرحله یک‌چهارم نهایی جام جهانی ۲۰۲۶ صعود کرد.
 مراکش اولین تیم ۱/۴ نهایی؛ اولین میزبان حذف شد



۱۹ دقیقه قبل / سایت پارس فوتبال

خداحافظی مونیر؛ پایان ماجراجویی یک مراکشی دیگر در فوتبال ایران - پارس فوتبال

ایمان گودرزی؛ مونیر الحدادی با انتشار یک استوری اینستاگرامی به حضور یک‌ساله‌اش در استقلال پایان داد؛ بازیکنی که با سابقه بازی در بارسلونا به فوتبال ایران آمد و حالا به سومین مراکشی تاریخ لیگ برتر تبدیل شده که تجربه حضور در فوتبال ایران را پشت سر گذاشته است.

مونیر الحدادی، مهاجم اسپانیایی-مراکشی استقلال، سرانجام با انتشار یک استوری اینستاگرامی از هواداران این تیم خداحافظی کرد تا پرونده حضورش در جمع آبی‌پوشان پس از یک فصل بسته شود.

الحدادی که ابتدای فصل گذشته با رزومه‌ای قابل توجه و سابقه بازی در بارسلونا راهی استقلال شده بود، یکی از پرسر و صداترین خریدهای خارجی لیگ برتر به شمار می‌رفت. او اگرچه نتوانست همراه استقلال به افتخار بزرگی دست پیدا کند، اما از نظر آماری یکی از مؤثرترین بازیکنان خارجی فصل تیمش بود.

سومین مراکشی تاریخ لیگ برتر

مهاجم ۳۰ ساله استقلال در مجموع ۲۸ مسابقه با پیراهن این تیم به میدان رفت؛ ۱۸ بازی در لیگ برتر، دو دیدار در جام حذفی و هشت مسابقه در لیگ قهرمانان آسیا ۲. حاصل عملکرد او چهار گل و پنج پاس گل در تمامی رقابت‌ها بود؛ آماری که نشان می‌دهد الحدادی روی ۹ گل استقلال نقش مستقیم داشته و در مجموع عملکرد قابل قبولی از خود به جا گذاشته است. با پایان حضور مونیر الحدادی، نام او در کنار دو بازیکن دیگر به عنوان مراکشی‌های تاریخ لیگ برتر ایران ثبت شد؛ دو بازیکنی که تجربه‌های متفاوتی در فوتبال ایران داشتند.

عادل شیحی؛ تجربه‌ای کوتاه در استقلال

پیش از الحدادی، عادل شیحی نخستین بازیکن مراکشی بود که پیراهن استقلال را بر تن کرد. او با سابقه بازی در فولام به فوتبال ایران آمد، اما دوران حضورش چندان دوام نداشت. شیحی تنها در شش مسابقه برای استقلال بازی کرد و بدون ثبت گل یا پاس گل از این تیم جدا شد. مهم‌ترین خاطره او حضور در دربی فروردین ۱۳۹۵ بود؛ مسابقه‌ای که در ترکیب اصلی قرار گرفت اما به دلیل مصدومیت در همان نیمه نخست زمین را ترک کرد.

ایوب العملود؛ یک فصل در پرسپولیس

دیگر مراکشی حاضر در لیگ برتر ایران، ایوب العملود بود که با نظر خوان کارلوس گاریدو به پرسپولیس پیوست. این مدافع راست طی یک فصل حضورش، ۲۴ بار برای سرخپوشان در سه رقابت مختلف به میدان رفت و تنها یک گل به ثمر رساند؛ گلی که در هفته دوم لیگ بیست‌وچهارم مقابل تراکتور زده شد و مانع شکست پرسپولیس شد. حالا با خداحافظی رسمی مونیر الحدادی، حضور یکی از شناخته‌شده‌ترین بازیکنان خارجی فصل گذشته لیگ برتر در استقلال به پایان رسیده است؛ بازیکنی که با وجود شرایط پرنوسان تیم، توانست یکی از مؤثرترین خارجی‌های فصل آبی‌پوشان باشد و نامش را به عنوان موفق‌ترین فوتبالیست مراکشی تاریخ لیگ برتر ایران از نظر اثرگذاری روی گل ثبت کند.


۵ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

گالاتاسرای نمی‌تواند به پدیده مراکشی برسد

به گزارش ورزش سه، گالاتاسرای برای جذب بلال الخنوس، ستاره مراکشی اشتوتگارت، دست به کار شده بود، اما اولین پیشنهاد این باشگاه ترکیه‌ای با پاسخ منفی اشتوتگارت مواجه شد. از الخنوس به عنوان یکی از پدیده‌های آینده‌دار فوتبال اروپا یاد می‌شود و حتی صحبتهایی درباره علاقه آرسنال به او وجود دارد.

پیشنهاد گالاتاسرای برای این هافبک 22 میلیون یورو به‌علاوه پاداش‌ها بوده، اما این رقم از نظر باشگاه آلمانی فاصله زیادی با ارزش‌گذاری آنها برای بازیکن 21 ساله دارد. اشتوتگارت تنها در صورتی حاضر به بررسی جدی جدایی الخنوس خواهد شد که پیشنهادی بسیار بالاتر دریافت کند.

اشتوتگارت 60 میلیون یورو می‌خواهد

اشتوتگارت که باید در تابستان جاری چند بازیکن خود را به فروش برساند، امیدوار است از انتقال الخنوس حدود 60 میلیون یورو درآمد داشته باشد. این هافبک مراکشی پس از نخستین فصل موفقش در فوتبال آلمان، به یکی از باارزش‌ترین دارایی‌های باشگاه تبدیل شده است.

با وجود اینکه فروش الخنوس می‌تواند از نظر اقتصادی به اشتوتگارت کمک قابل توجهی کند، جدایی او از نظر فنی ضربه بزرگی به تیم خواهد بود. با این حال، باشگاه آلمانی به دلیل نیاز به درآمدزایی، مخالفتی با بررسی پیشنهادهای مناسب برای این بازیکن ندارد.

اما اشتوتگارت تنها طرف تعیین‌کننده در این ماجرا نیست. خود الخنوس در شرایط فعلی از حضور در این باشگاه رضایت دارد و همچنان ترجیح می‌دهد در آلمان بماند.

این هافبک مراکشی فصل آینده قرار است نقشی مهم در برنامه‌های اشتوتگارت داشته باشد و مهم‌تر از آن، فرصت بازی در لیگ قهرمانان اروپا می‌تواند انگیزه مهمی برای ادامه حضور او در این تیم باشد.

بنابراین گالاتاسرای برای به خدمت گرفتن الخنوس، هم باید پیشنهاد مالی خود را به شکل محسوسی افزایش دهد و هم این بازیکن را برای ترک اشتوتگارت و چشم‌پوشی از حضور در لیگ قهرمانان متقاعد کند؛ کاری که در شرایط فعلی، ساده به نظر نمی‌رسد.




 شوک به پرسپولیس برای تراکتور و دربی!
۲۳ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

شوک به پرسپولیس برای تراکتور و دربی!

خرید پرسروصدای پرسپولیس در نقل و انتقالات تابستانی بعید است شرایط حضور در دربی را داشته باشد.

 اشتیاق مورینیو برای شروع دوباره با رئال‌مادرید؛ بازی‌های دوستانه را دوست نداریم و منتظر شروع فصل هستیم
۱۷ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

اشتیاق مورینیو برای شروع دوباره با رئال‌مادرید؛ بازی‌های دوستانه را دوست نداریم و منتظر شروع فصل هستیم

ژوزه مورینیو در اولین نشست خبری خود، از تعهد، رقابت و اولویت داشتن تیم بر منافع فردی گفت و درباره امباپه، وینیسیوس، بلینگام و حاشیه‌های رختکن رئال توضیح داد.

 ورود استثنایی شهاب زاهدی به JDT: گل و قهرمانی
۱۵ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

ورود استثنایی شهاب زاهدی به JDT: گل و قهرمانی

ستاره ایرانی جوهور در شروع کارش در این تیم، نخستین گل رسمی‌اش را به ثمر رساند تا شروعی شیرین و امیدوارکننده در فوتبال مالزی داشته باشد.

 دردسر تازه آسانی این بار برای پرسپولیس؛ پیشنهاد ۲میلیون دلاری به ستاره استقلال جنجال به‌پا می‌کند
۱۹ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

دردسر تازه آسانی این بار برای پرسپولیس؛ پیشنهاد ۲میلیون دلاری به ستاره استقلال جنجال به‌پا می‌کند

ایجنت ایرانی یاسر آسانی بازیکن آلبانیایی استقلال از پیشنهاد سنگین پرسپولیس به این بازیکن خبر داد؛ پیشنهادی که می‌تواند سرخ‌پوشان تهرانی را با دردسر مواجه کند.

 توافق انجام شد؛ یک بازیکن به استقلال برمی‌گردد
۵۰ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

توافق انجام شد؛ یک بازیکن به استقلال برمی‌گردد

رئیس هیئت‌مدیره استقلال از توافق این باشگاه با آنتونیو آدان بر سر مسائل مالی خبر داد و اعلام کرد این دروازه‌بان اسپانیایی برای آماده شدن جهت بازگشت به جمع آبی‌ها راهی کشورش شده است.

 فیلم ؛ تغییرات بزرگ در داوری لیگ برتر ؛ از محدودیت گفت‌وگو تا توقف بازی
۲۰ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

فیلم ؛ تغییرات بزرگ در داوری لیگ برتر ؛ از محدودیت گفت‌وگو تا توقف بازی

برنامه «سلام‌تهران» شبکه تهران با حضور کارشناسان داوری به بررسی قوانین جدیدی پرداخت که از فصل بیست‌وششم لیگ برتر فوتبال ایران اجرایی شد.