قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۰۵

زندگی نامزدی مان خوب است؛ اگر ازدواج کنیم به همدیگر بی علاقه می شویم؟/ شنیدن این حرف‌ها چقدر می‌تواند اضطراب‌آور باشد

۳ سال است عقد کردیم و خیلی همدیگر را دوست داریم؛ اما اطرافیان می‌گویند وقتی بروید سر خانه‌وزندگی‌، این علاقه‌ کم‎رنگ می‌شود و این باعث شده استرس بگیریم و تمایلی برای رفتن به خانه خودمان نداشته باشیم. راهنمایی کنید چه کنیم؟
 زندگی نامزدی مان خوب است؛ اگر ازدواج کنیم به همدیگر بی علاقه می شویم؟/ شنیدن این حرف‌ها چقدر می‌تواند اضطراب‌آور باشد



 مهریه؛ ابزار حمایت یا عامل افزایش اختلافات؟
۵۹ دقیقه قبل / روزنامه آرمان امروز

مهریه؛ ابزار حمایت یا عامل افزایش اختلافات؟

امیرمهدی صالحی مقدم / حقوقدان آرمان امروز : مهریه از دیرباز یکی از مهم‌ترین نهادهای حقوق خانواده بوده است؛ نهادی که فلسفه اصلی آن ایجاد پشتوانه مالی برای زن و تضمین حقوق او در زندگی مشترک است. با این حال، در سال‌های اخیر، مهریه از یک موضوع صرفاً حقوقی فراتر رفته و به یکی از [ ]

 اهدای اعضای جوان 27 ساله به چند بیمار
۳ ساعت قبل / سایت نورنیوز

اهدای اعضای جوان 27 ساله به چند بیمار

اعضای بدن جوان 27 ساله اهوازی که بر اثر خونریزی مغزی دچار مرگ مغزی شده بود، با رضایت خانواده‌اش به بیماران نیازمند پیوند اهدا شد و فرصت دوباره زندگی را برای چند نفر فراهم کرد.

 آموکسی‌سیلین ۹۰۰ هزار تومانی خبرساز شد / اعتراض به جهش قیمت داروی پرمصرف / هزینه درمان دوباره زیر ذره‌بین رفت
۴ ساعت قبل / سایت اندیشه معاصر

آموکسی‌سیلین ۹۰۰ هزار تومانی خبرساز شد / اعتراض به جهش قیمت داروی پرمصرف / هزینه درمان دوباره زیر ذره‌بین رفت

برخی خریداران در واکنش به این افزایش قیمت‌ها، از کاهش توانایی خود برای تأمین هزینه دارو گفته‌اند؛ موضوعی که به‌ویژه برای خانواده‌هایی که فرزند بیمار دارند، نگرانی بیشتری ایجاد کرده است.

 دادستان مشهد دستور برخورد قاطع با مروجین فساد و برهنگی را صادر کرد
۵ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

دادستان مشهد دستور برخورد قاطع با مروجین فساد و برهنگی را صادر کرد

دادستان مرکز استان خراسان رضوی در جلسه ستاد صیانت از خانواده تاکید کرد: در کنار اقدامات فرهنگی، باید برخوردی بازدارنده با افرادی که عامدانه نسبت به ترویج برهنگی و بی‌عفتی اقدام می‌کنند، صورت گیرد تا مظاهر فساد از سطح شهر برچیده شود.

 چالشی در گیلان: دود «گُل» در پارک‌ها و اماکن عمومی |  انصاف نیوز
۵ ساعت قبل / سایت انصاف نیوز

چالشی در گیلان: دود «گُل» در پارک‌ها و اماکن عمومی | انصاف نیوز

سایت گیل خبر (گیلان) نوشت: «در ماه‌های اخیر، با افزایش نگرانی شهروندان رشت و برخی شهرهای دیگر استان درباره مصرف گل در بعضی از پارک‌ها و کافه‌ها که جزو اماکن عمومی محسوب می‌شوند، روبرو هستیم. مصرف آزادانه و بدون قبح گل توسط برخی جوانان در اماکن عمومی، امنیت روانی و آرامش شهروندان را با چالش‌های مختلفی مواجه کرده و پاتوق و تجمع مصرف‌کنندگان در این مکان‌ها را یک آسیب اجتماعی جدی می‌نامند.