قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۴/۲۳

خبر خوش برای دانش‌آموزان ابتدایی؛ امکان حضور بیشتر دانش‌آموزان در طرح «حامی»

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش از اجرای طرح حمایت آموزشی مستمر یادگیرندگان در پایگاه‌های تابستانی برای همه دانش‌آموزان مقطع ابتدایی خبر داد.
 خبر خوش برای دانش‌آموزان ابتدایی؛ امکان حضور بیشتر دانش‌آموزان در طرح «حامی»



۳ ساعت قبل / سایت اندیشه معاصر

تصویر حجم کتاب‌های یک کنکوری پس از پایان آزمون!

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی  اندیشه معاصر ؛ تصویری از حجم زیادی از کتاب‌ها و منابع درسی که یک دانش‌آموز کنکوری پس از پایان آزمون در فضای مجازی منتشر کرده، مورد توجه کاربران قرار گرفته است.

یک دانش‌آموز با انتشار این تصویر، بخشی از منابعی را که در مسیر آمادگی برای کنکور مطالعه کرده، به نمایش گذاشته است؛ مجموعه‌ای از کتاب‌ها که حجم بالای آن، میزان مطالعه و تلاش او در ماه‌های منتهی به کنکور را نشان می‌دهد.

<!– پ

–>


۴ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

کاظمی، سخنگوی قوه قضاییه: جنایت میناب، مصداق بارز نقض حقوق بشر است

دیدارنیوز: سخنگوی قوه قضاییه ضمن بیان اینکه جنایت میناب مصداق بارز نقض حقوق بشر است، گفت: مستندسازی پرونده‌ها برای پیگیری بین المللی در دستور کار قوه قضاییه است.

سیدعلی کاظمی، سخنگوی قوه قضاییه، که پنجشنبه شب در جمع خانواده‌های معظم شهدای میناب حضور یافت در جمع خبرنگاران با اشاره به شهادت صد‌ها کودک در جریان جنگ رمضان گفت: از میان این کودکان، ۱۶۸ تن در میناب به فیض شهادت نائل آمدند.

سخنگوی قوه قضاییه تصریح کرد: متجاوزان همواره در صدد انکار این جنایات برآمده‌اند، اما ما با مستندسازی دقیق، در دادگاه‌های بین‌المللی از جمله دیوان کیفری بین‌المللی پیگیری حقوقی این پرونده‌ها را دنبال خواهیم کرد.

وی اقدامات ارزشمند قوه قضاییه در حوزه مستندسازی و رسیدگی به تک تک پرونده‌ها در دادگستری‌های کشور را تشریح کرد و افزود: این موضوع نه تنها یک وظیفه انسانی و اخلاقی، بلکه الزامی برای پیشگیری از تکرار چنین جنایاتی در سطح جهان است.

کاظمی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و مجروحان حادثه میناب، تأکید کرد: «ما مدیون خون این عزیزان هستیم و مصمم هستیم تا پایمال شدن خون آنان را اجازه ندهیم. امیدوارم بتوانیم گزارشی از اقدامات صورت گرفته را به مردم شریف ایران ارائه دهیم.


۵ ساعت قبل / سایت خبرفوری

شهریه «ممنوع» روی کاغذ؛ مطالبه «پول» در مدارس هیات امنایی

اردیبهشت‌ماه امسال بود که علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش، در جلسه شورای عالی آموزش و پرورش از هیئت امنایی شدن همه مدارس کشور خبر داد؛ طرحی که به گفته وی قرار اسن با هدف توسعه عدالت آموزشی و استفاده از ظرفیت‌های موجود در محله، منطقه و استان‌ها برای ارتقای کیفیت آموزشی و تربیتی مدارس دنبال می‌شود.

وی در همان جلسه تاکید کرد که مدارس هیئت امنایی دیگر حق دریافت پول از دانش‌آموزان را ندارند؛ موضوعی که پیش از این نیز بارها از سوی مسئولان وزارت آموزش و پرورش مورد تاکید قرار گرفته بود.

احمد محمودزاده، رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی نیز پیشتر در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به بخشنامه‌های ابلاغی وزارت آموزش و پرورش تاکید کرده بود که مدارس هیئت امنایی مکلف به ثبت‌نام دانش‌آموزان در محدوده جغرافیایی خود هستند و نباید بابت ثبت‌نام یا ارائه برنامه‌های فوق‌برنامه، از خانواده‌ها «شهریه» دریافت کنند.

با این حال، همزمان با نزدیک شدن به آغاز سال تحصیلی و شروع فرآیند ثبت‌نام و پیش‌ثبت‌نام دانش‌آموزان، روایت خانواده‌های تهرانی از آنچه در فرآیند ثبت‌نام مدارس هیئت امنایی تجربه کرده‌اند، تصویری متفاوت از آنچه در بخشنامه‌ها و اظهارات مسئولان اعلام شده، ارائه می‌دهد.

برخی والدین هنگام مراجعه برای ثبت‌نام، با درخواست مبالغی قابل توجه از سوی مدارس مواجه شده‌اند؛ مبالغی که به گفته آنها در برخی موارد نسبت به سال گذشته و با تغییر مقطع تحصیلی افزایش تا ۱۰۰ درصدی داشته است.

ماجرا زمانی قابل تأمل‌تر می‌شود که برخی خانواده‌ها می‌گویند هنگام مراجعه به مدرسه برای ثبت‌نام، عوامل مدرسه ابتدای امر تاکید می‌کنند که در صورت توانایی پرداخت شهریه، در مدرسه ثبت‌نام کنند!.

این در حالی است که فلسفه شکل‌گیری مدارس هیئت امنایی، قرار گرفتن مدرسه در کنار خانواده و استفاده از ظرفیت‌های محلی برای ارتقای کیفیت آموزشی است، نه تبدیل شدن این مدارس به محلی برای دریافت مبالغی که می‌تواند دانش‌آموزان را بر اساس توان اقتصادی خانواده‌ها از یک مدرسه یا کیفیت آموزشی مطلوب دور کند.

از سوی دیگر، اگرچه ممکن است برخی مدارس برای اجرای فوق برنامه‌های آموزشی و تربیتی، هزینه‌هایی داشته باشند، اما پرسش اصلی اینجاست که مرز میان مشارکت داوطلبانه خانواده‌ها و دریافت اجباری وجه کجاست؟ و اگر پرداخت شهریه شرط ادامه فرآیند ثبت‌نام باشد، آیا می‌توان آن را مشارکت داوطلبانه خانواده نامید؟.

اکنون با نزدیک شدن به آغاز سال تحصیلی، این پرسش بیش از گذشته مطرح است که نظارت وزارت آموزش و پرورش بر عملکرد مدارس هیئت امنایی چگونه انجام می‌شود و خانواده‌ها در صورت مواجه شدن با درخواست وجه، به کجا باید مراجعه و شکایت خود را ثبت کنند؟؛ عملی که البته بسیاری از خانواده‌ها بدلیل ترس از مواجه شدن با عوامل مدرسه و تغییر نحوه برخورد با فرزندشان، عطای شکایت را به لقایش می‌بخشند. اما علی فرهادی سخنگوی وزارت آموزش و پرورش  در خصوص این موضوع گفت: به دستور وزیر آموزش و پرورش هرگونه دریافت وجه اجباری هنگام ثبت‌نام ممنوع است اما یک موقع انجمن اولیاء مربیان با رضایت خود اولیاء، برنامه‌ای در مدرسه تعریف می‌کند و می‌خواهند کمکی به مدرسه بکنند. کمک‌های اختیاری هیچ مشکلی ندارد و آن را نگاه بلند به مدرسه و کمک مردم می‌دانیم آنهم در شرایطی که منابع کشور کمی محدود شده اما این‌ها به هیچ وجه اجباری نیست؛ اگر اجباری بود اعلام کردیم والدین حتماً از طریق بازرسی مناطق موضوع را اطلاع دهند.

وی افزود: آموزش و پرورش کشور را با تهران مثال نزنیم، آموزش و پرورش تهران را هم با مناطق شمالی تهران و مرکزی تهران مثال نزنیم؛ در سراسر کشور هیچ مسئله‌ای برای ثبت نام و هزینه و ... نداریم و اگر دانش آموزی ثبت نام نکند پیگیر هستیم که کجاست؟ چرا ثبت نام نکرده؟ اصلاً بحث وجه و ... مطرح نیست. این مسئله‌ مطرح شده عموماً در برخی از مناطق تهران است که به شدت نظارت داریم تا حل شود.

 




 احتمال جاری شدن سیل در ۵ استان کشور
۲۴ ساعت قبل / سایت تابناک

احتمال جاری شدن سیل در ۵ استان کشور

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور از احتمال جاری شدن سیل در ۵ استان کشور خبر داد.

 پنج علامت مهم سکته مغزی | انجمن حمایت از بیماران سکته‌های مغزی نداریم
۲۴ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

پنج علامت مهم سکته مغزی | انجمن حمایت از بیماران سکته‌های مغزی نداریم

رئیس و نایب‌رئیس انجمن سکته مغزی ایران با اشاره به نبود انجمن حمایت از بیماران سکته‌های مغزی گفت: می‌توانیم برای حمایت از این بیماران یک انجمن مردمی تشکیل دهیم.

 رگبار باران در ۱۱ استان/ تهران؛ آسمان صاف همراه با وزش باد
۵ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

رگبار باران در ۱۱ استان/ تهران؛ آسمان صاف همراه با وزش باد

امروز (جمعه) در استان‌های گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی و همچنین در ارتفاعات واقع در تهران، سمنان و البرز، ابرناکی، گاهی رگبار بارا...

 یک کارشناس: روش پاک‌سازی آلودگی‌های نفتی خلیج‌فارس باید تغییر کند | خسارت مرگ مرجان‌ها از هر جنگی بیشتر است [+فیلم] |  انصاف نیوز
۱ ساعت قبل / سایت انصاف نیوز

یک کارشناس: روش پاک‌سازی آلودگی‌های نفتی خلیج‌فارس باید تغییر کند | خسارت مرگ مرجان‌ها از هر جنگی بیشتر است [+فیلم] | انصاف نیوز

یک کارشناس محیط‌زیست مرجانی با تاکید بر اهمیت حفاظت از مرجان‌ها برای حفظ زیست‌بوم خلیج‌فارس، خواستار تغییر روش پاک‌سازی آلودگی‌های نفتی در پهنه آبی جنوب کشور شد.

 بازنشستگان تامین اجتماعی یکصدا شدند؛ ۷۱۶ هزار تومان، مطالبه‌ای که نباید پشت درهای تصمیم‌گیری بماند
۳ ساعت قبل / سایت عصر خبر

بازنشستگان تامین اجتماعی یکصدا شدند؛ ۷۱۶ هزار تومان، مطالبه‌ای که نباید پشت درهای تصمیم‌گیری بماند

تاکید همزمان بیات، دهقان‌کیا، عیوضی، برهانی و روحبخش بر این چهار محور، پیام روشنی دارد: بازنشستگان خواهان تعیین تکلیف روشن و زمان‌بندی مشخص برای مطالبات خود هستند، نه صرفا تکرار وعده‌ها.

 کانون‌های آلودگی سواحل مکران شناسایی شد
۹ ساعت قبل / خبرگزاری مهر

کانون‌های آلودگی سواحل مکران شناسایی شد

مدیرکل آلودگی دریایی سازمان حفاظت محیط زیست از اجرای مطالعات جامع آلودگی سواحل مکران از خلیج گواتر تا جاسک خبر داد.