قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۴/۲۹

آغاز اجرای طرح پزشکی خانواده و نظام ارجاع در شهر لردگان/ ۵۲ هزار نفر تحت پوشش خدمات سلامت‌محور

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد از آغاز اجرای رویکرد جدید طرح پزشکی خانواده و نظام ارجاع در شهرهای بالای ۲۰ هزار نفر این استان خبر داد و گفت: این طرح با هدف ارتقای سلامت جامعه و کاهش هزینه‌های درمانی، ۵۲ هزار نفر از جمعیت شهری لردگان را تحت پوشش قرار می‌دهد.
 آغاز اجرای طرح پزشکی خانواده و نظام ارجاع در شهر لردگان/ ۵۲ هزار نفر تحت پوشش خدمات سلامت‌محور



۴۷ دقیقه قبل / خبرگزاری دانشجو

پرداخت هزینه درمان ۱۲۰۰ مددجوی بهزیستی البرز

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، وجیهه محمدی‌فلاح مدیرکل بهزیستی استان البرز با اشاره به اقدامات حمایتی این نهاد اظهار کرد: ۵۰ میلیارد ریال برای تأمین هزینه‌های درمان یک‌هزار و ۲۰۰ نفر از افراد تحت پوشش بهزیستی استان البرز پرداخت شده است.

وی همچنین از پرداخت تسهیلات اشتغال‌زایی به ۶۱ زن سرپرست خانوار تحت پوشش بهزیستی خبر داد و افزود: برای حمایت از اشتغال این افراد، ۲۰ میلیارد ریال تسهیلات اختصاص یافته است.

در ادامه حتما بخوانید آغاز اجرای آزمایشی طرح ملی مانا در استان البرز با هدف ارتقای سلامت روان نوجوانان

مدیرکل بهزیستی استان البرز بیان کرد: در بخش حمایت‌های آموزشی نیز ۶۵ میلیارد ریال تسهیلات به دو هزار دانشجو و دانش‌آموز تحت پوشش این نهاد پرداخت شده است.

محمدی‌فلاح همچنین پرداخت ۲۳ میلیارد ریال برای حرفه‌آموزی ۲۱۰ نفر از مددجویان را از دیگر اقدامات بهزیستی استان البرز عنوان کرد و گفت: این خدمات با هدف ارتقای توانمندی و حمایت از جامعه هدف ارائه شده است.


۴۸ دقیقه قبل / خبرگزاری دانشجو

دعوت ۲ بازیکن فوتبال چهارمحال و بختیاری به اردوی تیم ملی نوجوانان

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، امیرمحمد رستمی از باشگاه کاوه شهرکرد و علیرضا کاوه از باشگاه ریوال فارسان در اردوی تیم ملی نوجوانان حضور دارند.

در ادامه حتما بخوانید دعوت از ۲۵ بازیکن برای حضور در اردوی تیم فوتبال نوجوانان

این اردو از تاریخ ۲۶ مرداد به میزبانی مرکز ملی فوتبال آغاز و تا ۲۸ مرداد ادامه خواهد داشت.


۵ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

اختصاص 2 هزار میلیارد تومان منابع برای حوزه بهداشت و درمان اردبیل - تسنیم

استانها

به گزارش خبرنگار تسنیم از اردبیل، مسعود امامی‌یگانه، استاندار اردبیل، در آیین تجلیل و تکریم از پزشکان در مجتمع فدک اردبیل اظهار کرد: از 4 هزار میلیارد تومان منابع اختصاص‌یافته در سفر رئیس‌جمهور در سال گذشته به این استان، 2 هزار میلیارد تومان برای تکمیل بیمارستان‌ها و مراکز درمانی استان اردبیل اختصاص یافته است. 

وی از تکمیل بیمارستان نجف‌زاده به عنوان جایگزین بیمارستان فاطمی اردبیل و تکمیل فاز 2 بیمارستان ولیعصر مشگین‌شهر خبر داد و گفت: توسعه اورژانس خلخال، تکمیل دانشکده پیراپزشکی و دندانپزشکی به همراه احداث مجموعه فرهنگی-آموزشی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل از جمله این طرح‌هاست که 2 هزار میلیارد تومان برای آن هزینه خواهد شد. 

استاندار اردبیل از تخصیص 1 هزار میلیارد تومان برای خرید تجهیزات و جذب نیروی انسانی در دانشگاه علوم پزشکی استان خبر داد و ادامه داد: تلاش ما بر این است تا در حوزه بهداشت و درمان، اتفاقات مناسب و قابل‌قبولی رخ بدهد. 

امامی یگانه بیان کرد: در آستانه روز پزشک، ما قدردان مجاهدت کادر درمان، پزشکان و پرستاران در خط مقدم خدمات‌رسانی به مردم هستیم که نمونه موفق آن را در ایام کرونا شاهد بودیم.

 وی خاطرنشان کرد: در شهرها و روستاها، مجموعه دانشگاه علوم پزشکی با کمترین کاستی و بیشترین تأمین تجهیزات و امکانات، سعی دارد تا به هم‌استانی‌ها خدماتی مطلوب ارائه کند. 

استاندار اردبیل جلب اعتماد مردم را بزرگ‌ترین سرمایه یک پزشک عنوان کرد و ادامه داد: همین جلب اعتماد می‌تواند مشخصه اصلی در افزایش بهره‌وری و توجه به نظام سلامت شاخص باشد. امامی یگانه افزود: دولت چهاردهم با تأکید بر اجرای درست پزشک خانواده و نظام ارجاع، سعی دارد تا از افزایش هزینه‌ها کاسته و کرامت بیماران را مورد توجه قرار دهد. 

استاندار اردبیل تصریح کرد: در بین 64 شهرستان کشور، مشگین‌شهر از این استان، پایلوت اجرای طرح نظام ارجاع و پزشک خانواده قرار گرفته است. 

امامی یگانه حکمرانی نظام سلامت را حکمرانی بین‌بخشی توصیف کرد و گفت: تنها دانشگاه علوم پزشکی در این حوزه تأثیرگذار نیست؛ بلکه همه نهادها و دستگاه‌ها از آموزش و پرورش گرفته تا محیط زیست و نهادهای فرهنگی و رسانه‌ای باید پای کار باشند تا سلامت مردم به شایستگی حفظ شود. 

وی نگهداشت سرمایه انسانی را بسیار مهم توصیف کرد و خاطرنشان کرد: تهدید نظام سلامت، فرسودگی شغلی و خروج نیروی انسانی است؛ در حالی که باید قدر نیروی انسانی زبده و متخصص را بدانیم و با یک سیاست‌گذاری درست، به اقتصاد سلامت کمک کرده و ناترازی‌ها را از بین ببریم.

 وی تمرکززدایی در ارائه خدمات را بسیار مهم عنوان کرد و ادامه داد: خدمات باید از مرکز کشور و استان‌ها به شهرستان‌ها تغییر پیدا کرده و در کنار آن، تغییر هرم جمعیتی و رفتن به سمت سالخوردگی، نقشه راه در احیای ارائه خدمات حوزه سلامت باشد. 

امامی یگانه رویکرد حل مسئله در حوزه بهداشت و درمان را یادآور شد و اظهار ‌کرد: ما قدردان تلاش مجموعه دانشگاه علوم پزشکی هستیم و بر این باوریم در این حوزه باید نظام پشتیبانی و تأمین منابع مالی به خوبی مورد توجه قرار گیرد. 

وی با قدردانی از اطبای باتجربه، پیشکسوت و تأثیرگذار در مسیر ارائه خدمات به مردم بیان کرد: مناف‌زاده از اطبای نام‌آشنای اردبیل است که امروز در آیین تجلیل از پزشکان با تکریم از این شخصیت یاد می‌شود.

انتهای پیام/132  




 معمای بنگاه‌های جوانمرگ | چرا شرکت‌های ایرانی پیش از رسیدن به بلوغ ناکام می‌شوند؟ | ناکامی بنگاه‌ها چه پیامدهایی به دنبال دارد؟
۱ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

معمای بنگاه‌های جوانمرگ | چرا شرکت‌های ایرانی پیش از رسیدن به بلوغ ناکام می‌شوند؟ | ناکامی بنگاه‌ها چه پیامدهایی به دنبال دارد؟

اقتصادنیوز: چرا بنگاه‌های ایرانی در سال های نخست فعالیتشان پیش از رسیدن به بلوغ و رشد پایدار از بازار خارج می‌شوند؟

 سرپرست وزارت دفاع: اجازه نخواهیم داد به کشورمان تجاوز شود
۱ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

سرپرست وزارت دفاع: اجازه نخواهیم داد به کشورمان تجاوز شود

سرپرست وزارت دفاع به مقایسه جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان از نظر وزارت دفاع پرداخت و گفت: در جنگ رمضان بسیار قوی‌تر و قدرتمندتر نسبت به جنگ ۱۲ روزه در میدان حضور ج...

 علیرضا عنایت‌زاده هافبک پرسپولیس به صورت قرضی به مس شهر بابک پیوست
۱ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

علیرضا عنایت‌زاده هافبک پرسپولیس به صورت قرضی به مس شهر بابک پیوست

علیرضا عنایت‌زاده، هافبک ۲۲ ساله پرسپولیس، به صورت قرضی به مس شهر بابک پیوست تا فصل آینده را در این تیم سپری کند.

 آزمایش موشکی بی‌سابقه روسیه در نزدیکی جزایر مورد ادعای ژاپن
۳۱ دقیقه قبل / خبرگزاری ایسنا

آزمایش موشکی بی‌سابقه روسیه در نزدیکی جزایر مورد ادعای ژاپن

روسیه یک رزمایش موشکی بی‌سابقه با حضور کشتی‌های نیروی دریایی و یک پرتابگر زمینی در نزدیکی جزایری در شرق دور خود که مورد ادعای ژاپن نیز هستند، انجام داد.

 جذب کوروش اژدهاکش با قراردادی بلندمدت به پرسپولیس و انتقال قرضی به نساجی
۱ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

جذب کوروش اژدهاکش با قراردادی بلندمدت به پرسپولیس و انتقال قرضی به نساجی

پرسپولیس کوروش اژدهاکش، پدیده ۱۹ ساله، را با قراردادی بلندمدت جذب کرد، اما به دنبال انتقال قرضی او برای کسب تجربه بیشتر است.

 وقتی ماشین‌ها هوشیار می‌شوند
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

وقتی ماشین‌ها هوشیار می‌شوند

دنیای اقتصاد: انسان‌ها خود را موجوداتی متفاوت از جانداران می‌دانند؛ زیرا هوشیاری و توانایی درک خویشتن دارند.