قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۰۹

رکوردشکنی تاریخی مایکروسافت؛ ارزش بازار شرکت یک‌روزه ۴۵۰ میلیارد دلار افزایش یافت

روز پنجشنبه با اضافه شدن نزدیک به ۴۵۰ میلیارد دلار به ارزش بازار مایکروسافت، بزرگ‌ترین رشد یک‌روزه تاریخ برای یک شرکت به ثبت رسید. این رشد پس از پیش‌بینی قوی‌تر از حد انتظار برای بخش ابری و ارسال سیگنال‌هایی مبنی بر تداوم جریان نقدینگی مثبت در سال مالی جدید رخ داد.
 رکوردشکنی تاریخی مایکروسافت؛ ارزش بازار شرکت یک‌روزه ۴۵۰ میلیارد دلار افزایش یافت

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش زومیت، براساس گزارش رویترز، سهام این غول نرم‌افزاری با رشد بیش از ۱۵ درصدی بسته شد و ارزش بازار آن را به ۳.۳۵ تریلیون دلار رساند. براساس داده‌های LSEG، این میزان رشد، رکورد قبلی رشد یک‌روزه را که با ۴۴۱ میلیارد دلار در ۹ آوریل ۲۰۲۵ در اختیار شرکت انویدیا بود، شکست.

تحلیل‌گران بازار بر این باور هستند که مایکروسافت گزارش سه‌ماهه بسیار خوبی ارائه کرده و دقیقاً همان لحنی را داشته که بازارها منتظر شنیدنش بوده‌اند؛ چراکه محرک‌های اصلی این رشد، بخش‌های ابری و هوش مصنوعی هستند. این نتایج شواهد تازه‌ای به همراه دارد که نشان می‌دهند سرمایه‌گذاری‌های سنگین مایکروسافت در حوزه هوش مصنوعی درحال نتیجه دادن است و به کاهش نگرانی‌های سرمایه‌گذاران درباره فراتر رفتن هزینه‌های زیرساختی و مراکزداده از میزان تقاضا کمک می‌کند.

نمودار بالا که توسط LSEG منتشر شده، سهام پنج شرکت بزرگ فناوری را در بازه زمانی اواخر ۲۰۲۵ تا ژوئیه ۲۰۲۶ نشان می‌دهد. آلفابت (با ۷۳.۲۸ درصد) و اپل (با ۵۸.۸۸ درصد) بیشترین رشد را تجربه کرده‌اند. در مقابل، مایکروسافت با افت ۲۳.۲۵ درصدی و متا با ۱۷.۳۱ درصد کاهش، ضعیف‌ترین عملکرد را در میان همتایان خود داشته‌اند؛ موضوعی که از تردید سرمایه‌گذاران درباره بازگشت سرمایه‌گذاری‌های سنگین هوش مصنوعی در متا و چالش‌های مایکروسافت در حفظ پیشتازی نرم‌افزاری خود ناشی می‌شود. چشم‌انداز مایکروسافت برای رشد در بازار هوش مصنوعی

تا پیش از روز چهارشنبه، ارزش سهام مایکروسافت بیش از ۱۸ درصد افت کرده بود و عملکرد ضعیف‌تری نسبت به سایر رقبای بزرگش داشت. اما انتشار این آمار و ارقام جدید نظر بازار را تغییر داد؛ به‌طوری‌که حداقل ۹ مؤسسه مالی پیش‌بینی خود از قیمت آینده سهام این شرکت را بالا بردند و میانگین آن را به ۵۶۰.۹۰ دلار رساندند.

مایکروسافت اعلام کرده که برنامه‌های هزینه‌کرد آن بدون تغییر باقی می‌ماند و انتظار دارد در سه‌ماهه اول سال مالی ۲۰۲۷ حدود ۵۰ میلیارد دلار و در سال میلادی ۲۰۲۶ در مجموع ۱۷۵ میلیارد دلار هزینه داشته باشد. همچنین براساس داده‌های Visible Alpha، مایکروسافت برای سه‌ماهه اول خود رشد ۴۵ درصدی را برای بخش Azure پیش‌بینی کرده که بسیار بالاتر از برآورد ۴۰.۹۲ درصدی تحلیل‌گران است.

کارشناسان تأکید می‌کنند که مسئله اصلی، توانایی مایکروسافت در تغییر مسیر گفتگوها از «میزان هزینه‌کرد در هوش مصنوعی» به «میزان درآمدزایی از این سرمایه‌گذاری‌ها» بوده و نتایج اخیر نشان‌دهنده پیشرفت چشمگیری در این زمینه است.

۲۲۷۲۲۷ کد مطلب 2254127



۳۷ ساعت قبل / مجله پیوست

آسیاتک به ازای هر سهم ۲۶ تومان سود می‌دهد - پیوست

مجمع عمومی عادی به‌طور فوق‌العاده صاحبان سهام شرکت انتقال داده‌های آسیاتک منتهی به ۲۹ اسفندماه ۱۴۰۴ تخصیص سود ۲۶ تومانی به ازای هر سهم معادل ۴۷ درصد از سود انباشته تلفیقی را تصویب کرد. مدیرعامل آسیاتک در این مجمع گفت که پیش‌بینی می‌شود درآمد این مجموعه تا پایان سال ۲۹ درصد رشد را ثبت کند.

به‌گزارش پیوست، صورت‌های مالی تلفیقی و جداگانه سال مالی منتهی به اسفند ۱۴۰۴ شرکت انتقال داده‌های آسیاتک در مجمع این شرکت که با مشارکت ۶۳.۴۳ درصدی سهامداران برگزار شد به‌ تصویب رسید. حسابرس و بازرس قانونی هم این صورت‌های مالی را از تمام جنبه‌های با اهمیت و طبق استانداردهای حسابرسی صحیح ارزیابی کرد. سال گذشته آسیاتک به ازای هر سهم ۲۸ تومان سود داده بود.

محمدعلی یوسفی‌زاده، مدیرعامل شرکت آسیاتک در مجمع ۱۴۰۴ این شرکت اعلام کرد که طرح توسعه پروژه فیبر نوری، طرح تحول دیجیتال شرکت و طرح توسعه خدمات مراکز داده در سال ۱۴۰۵ پیگیری می‌شود. طبق گفته یوسفی‌زاده این اهداف و برنامه‌ها از سال ۱۴۰۴ در دست انجام است.محمدعلی یوسفی‌زاده، مدیرعامل شرکت‌ آسیاتک

یوسفی‌زاده، مدیرعامل آسیاتک سهم بازار این شرکت تا پایان سال ۱۴۰۴ در بازار شرکت‌های خصوصی را ۳۵.۲ درصد و در بازار کل کشور ۱۲.۸ درصد اعلام کرد. مدیرعامل آسیاتک در این مجمع با اشاره به محدودیت‌های دسترسی به اینترنت و چالش‌های کشور در سال گذشته گفت که همه این موارد روند سودآوری شرکت را تحت تاثیر قرار داده است. درآمد آسیاتک از سال ۱۴۰۳ به ۱۴۰۴ با رشد ۲۷ درصدی همراه بود و پیش‌بینی می‌شود این روند تا پایان سال ۱۴۰۵ رشد ۲۹ درصدی را ثبت کند. او همچنین گفت که کیفیت اینترنت به‌دلیل محدودیت‌های سال گذشته در برخی روزها تا ۵۰ درصد کاهش یافت.

یوسفی‌زاده همچنین اشاره کرد که افزودن بخش‌های پرشتاب اینترنت، دیجیتالی و زیرساخت‌های جدید منجر به کسب درآمد قابل توجهی شد که حجم این بخش طی سالیان متمادی بیشتر و بیشتر شده است. طبق گفته او فروش کالا بخش کوچکی از درآمد کل این شرکت را شامل می‌شود.

مدیرعامل آسیاتک سرمایه ثبتی این شرکت را یک هزار و ۱۵۰ میلیارد تومان اعلام کرد که قصد دارند امسال هم افزایش سرمایه از محل سود انباشته را انجام دهند.آسیاتک رشد ۲۹ درصدی درآمد برای سال ۱۴۵۰ را پیش‌بینی‌ می‌کند

طبق گفته یوسفی‌زاده، مدیرعامل آسیاتک، یکی از مسیرهای کاری و برنامه‌های این شرکت در سال ۱۴۰۴ شامل ادامه توسعه پوشش‌دهی پهن‌باند فیبر و توسعه اتصال به پهن‌باند فیبر به‌عنوان دو کلان‌پروژه است. او همچنین اعلام کرد که چراغ مراکز خدمات داده پیام به‌عنوان بزرگترین مرکز داده خدمات عمومی روشن شده و سایت آن هم آماده بهره‌برداری است. طبق گفته یوسفی‌زاده فاز دوم این مرکز خدمات شامل ۴۰۰ رک با ترکیب رک‌ هوش مصنوعی خواهد بود.

مدیرعامل آسیاتک با اشاره به اینکه فاز سوم دیتاسنتر حکیمیه با ترکیب ۶۰ رک هوش مصنوعی از مجموع ۲۲۴ رک در امسال پیش خواهد رفت گفت: براساس برنامه‌ریزی، تغییر نسل تکنولوژی و شکاف بهره‌برداری هوش مصنوعی که میان ایران و سایر کشورها وجود دارد می‌خواهیم روی ۶۰ رک هوش مصنوعی از مجموع ۲۲۴ رک برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری کنیم.

یکی از موارد مربوط به این تصمیم و برنامه‌ریزی چالش مصرف برق است. یوسفی‌زاده در این باره توضیح داد: به ازای هر رک دیتا، ۴ کیلووات برق مصرف می‌شود اما رک هوش مصنوعی نیازمند ۴۰ کیلووات برق یعنی ۱۰ برابر رک معمولی است. این موضوع، سرمایش و معماری کار را پیچیده می‌کند که به لطف دوستان این طراحی در چند مرحله انجام و تست شده است. پس از برطرف شدن سرمایه مورد نیاز هم کار پیش می‌رود.

مدیرعامل آسیاتک از اجرای طرح هوشیار(طراحی و توسعه پروژه هوشیار) و ارسال درخواست برای ورود به اپراتوری AISP خبر داد.

او همچنین گفت: طرح تحول دیجیتالی شرکت به‌معنای تغییر توسعه خدمات فناوری ارتباطات از Telco به techco است. به‌گفته او نتیجه دیجیتال‌کمپانی شدن شرکت‌های این حوزه، خدمات‌رسانی سازمانی یکپارچه، ارائه ترکیبی از سرویس‌ها، برخوردار بودن از سرویس‌های امن و پایدار است.

مدیرعامل آسیاتک درباره تغییرات سال مالی شرکت‌های زیرمجموعه توضیح داد: نظرمان بر این بود که برای متناسب شدن سال مالی شرکت‌های زیرمجموعه با شرکت اصلی، سال مالی آنها به تقویم ۹/۳۰ تغییر پیدا کند.

استودیو هوش مصنوعی در رایمون مدیا، رایانش ابری در زیرساخت ابری، خدمات حسابداری آنلاین، تجمیع ترافیک داخلی، شبکه توزیع محتوا، پروژه فیبر نوری، سکوی پخش آنلاین محتوا از جمله اقداماتی است که به گفته مدیرعامل آسیاتک به‌منظور ارزش‌آفرینی بیشتر در دست انجام قرار گرفته است.

مدیرعامل آسیاتک درباره روند مالی و تاثیرگذاری پروژه فیبر نوری بر وضعیت شرکت گفت: مجموعه ما بعد از عید پرقدرت تلاش کرد تا کاربران ADSL را روی سرویس فیبر نوری منتقل کند. کاربرانی هم که نیامدند را به مخابرات بازگرداندیم. این جابه‌جایی مشتریان و گذر درآمد فیبر نوری روی صورت‌های مالی شرکت تاثیرگذار بوده است. ما تا جایی که می‌توانستیم سعی کردیم نگذاریم سهامداران نشست درآمدی را احساس کنند.»

مدیرعامل آسیاتک در پاسخ به سوال یکی از سهامداران درباره زمان پرداخت سود و قابل توجه نبودن سود رایمون مدیا گفت: دغدغه سهامداران را درک می‌کنیم اما باید در تعادل میان درآمد و تقسیم سود حرکت کنیم. در رابطه با رایمون مدیا هم تصمیم جسورانه‌ای اتخاذ کردیم. شرکت ما شرکت فعال در حوزه تکنولوژی است نه یک کارخانه. به‌همین دلیل همواره باید روی لبه فناوری حرکت کنیم و همیشه سعی کردیم در این زمینه منصفانه رفتار کنیم. این تصمیم تا سال‌ها بقا و رشدآوری شرکت را پیش می‌برد. ما شرایط سهامداران برای تغییر ترکیب پرتفویشان را درک می‌کنیم ولی باید از منظر و ابعاد کلان‌‌تر و آینده‌نگرانه‌ای برای پیشبرد این سرویس تصمیم گرفت.

جهانگیریان، نماینده مالی در این مجمع اشاره کرد که پروژه فیبر نوری و دکل‌ها به دلیل اینکه به‌شدت آسیب‌پذیر نیستند و خسارت بیمه‌ای چندانی ندارد بیمه کردن آنها هزینه‌‌بردار بوده و صرفه اقتصادی ندارد. از همین رو این پروژه‌ها بیمه نشدند.


۵۲ دقیقه قبل / سایت تابناک

جای زخم ۱۸متری ایلان ماسک بر چهره ماه

ناسا تصاویر جدیدی از محل برخورد مرحله بالایی موشک فالکون ۹ شرکت اسپیس‌ایکس با سطح ماه منتشر کرده که ایجاد دهانه‌ای حدود ۱۸ متری را تأیید می‌کند. این قطعه موشک ۵ اوت ۲۰۲۶ با سرعت حدود ۵۴۰۰ مایل بر ساعت به ماه برخورد کرد.

به گزارش تابناک به نقل از فارس؛ تصاویر ثبت‌شده توسط مدارگرد شناسایی ماه ناسا، تفاوت سطح ماه پیش و پس از برخورد را نشان می‌دهند. بررسی سایه‌های ایجادشده در محل برخورد نشان می‌دهد دهانه جدید حدود ۶۰ فوت، معادل ۱۸ متر، عرض دارد و عمق آن کمتر از ۳ متر است. در اطراف دهانه نیز رگه‌های روشن و تیره دیده می‌شود که حاصل پرتاب مواد سطحی و لایه‌های زیرین ماه در زمان برخورد است.

این مرحله از فالکون ۹ در ژانویه ۲۰۲۵ برای پرتاب مأموریت «بلو گوست ۱» استفاده شده بود. موشک پس از رساندن محموله‌های مأموریت به مدار موردنظر، سوخت کافی برای بازگشت به زمین نداشت و بیش از یک سال در فضا سرگردان ماند تا در نهایت اثر گرانش و فعالیت خورشیدی مسیر آن را به سمت ماه تغییر داد.

مدارگرد شناسایی ماه ناسا حدود یک هفته پس از برخورد توانست از محل حادثه تصویربرداری کند. پیش از آن، مدارگرد ماه «دَانوری» کره جنوبی نخستین تصاویر از این ناحیه را ثبت کرده بود. این برخورد بار دیگر بحث درباره زباله‌های فضایی و خطر آن‌ها برای مأموریت‌ها و زیرساخت‌های آینده ماه را جدی‌تر کرده است.


۳ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

تحول در پارادایم صنعت ساختمان با فناوری ساخت هوشمندتر و‌کم‌کربن

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور امروز ۲۹ مرداد و در حاشیه بازدید از بیست‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت ساختمان، با تشریح نگاه جدید به نقش فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان در این صنعت، اظهار کرد: اگر بخواهیم نمایشگاه صنعت ساختمان را از منظر فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان نگاه کنیم، این رویداد باید فراتر از نمایش محصولات و تجهیزات، به بستری برای اتصال ایده، فناوری، سرمایه، پروژه و بازار تبدیل شود و در نهایت به ایجاد قدرت ملی منجر شود.

به گزارش معاونت علمی ریاست‌جمهوری، حسین افشین با اشاره به تغییر پارادایم در تعریف قدرت در صنعت ساختمان افزود: در پارادایم جدید معاونت علمی، قدرت در صنعت ساختمان فقط به این معنا نیست که کشور بتواند ساختمان‌های بیشتری بسازد؛ قدرت واقعی آن است که بتوانیم سریع‌تر، هوشمندتر، کم‌مصرف‌تر، قابل‌اندازه‌گیری‌تر و کم‌کربن‌تر بسازیم. این همان نقطه‌ای است که فناوری، مقررات و بازار به یکدیگر می‌رسند.

معاون علمی رئیس‌جمهور یکی از مهم‌ترین نشانه‌های این تغییر را ویرایش جدید و پنجم مبحث ۱۹ مقررات ملی ساختمان دانست و گفت: مبحث ۱۹ دیگر صرفاً درباره عایق‌کاری دیوار و پنجره نیست، بلکه نگاه آن به کل عملکرد ساختمان گسترش پیدا کرده است.

افشین ادامه داد: در رویکرد جدید، ساختمان باید از نظر مصرف انرژی رتبه‌بندی شود، مصرف واقعی آن قابل اندازه‌گیری باشد، تجهیزات آن در صورت لزوم هوشمند و قابل‌کنترل باشند و آثار انرژی و کربنی آن در طول چرخه عمر مورد توجه قرار گیرد.

وی با اشاره به رده‌بندی انرژی ساختمان‌ها در مبحث ۱۹ توضیح داد: در این مبحث، ساختمان‌ها در رده‌های انرژی A تا D قرار می‌گیرند و شاخص اصلی، شدت مصرف انرژی بر حسب کیلووات‌ساعت بر مترمربع در سال است. برای نمونه، در یک ساختمان مسکونی نمونه در تهران، حرکت از حدود رده D به B می‌تواند شدت مصرف انرژی را تقریباً نصف کند و رسیدن به رده A نیز در یک سناریوی نظری می‌تواند به حدود ۷۵ درصد کاهش شدت مصرف منجر شود.

رئیس بنیاد ملی نخبگان با تأکید بر اهمیت این موضوع در مقیاس ملی اظهار کرد: اهمیت این تغییر زمانی روشن‌تر می‌شود که به مقیاس انرژی کشور توجه کنیم. مصرف نهایی انرژی ایران در حدود ۷.۱ میلیارد کیلووات‌ساعت معادل انرژی در روز برآورد می‌شود و ساختمان‌ها حدود ۴۰ درصد از مصرف نهایی انرژی کشور را به خود اختصاص می‌دهند؛ در حالی که در جهان، سهم ساختمان‌ها حدود ۳۰ درصد است.

وی افزود: اگر بتوانیم فقط سهم ساختمان را از حدود ۴۰ درصد به سطح ۳۰ درصد نزدیک کنیم، به‌صورت نظری حدود ۷۱۰ میلیون کیلووات‌ساعت در روز صرفه‌جویی انرژی خواهیم داشت؛ یعنی حدود ۲۵۹ میلیارد کیلووات‌ساعت در سال.

افشین ادامه داد: اگر ارزش هر کیلووات‌ساعت انرژی صرفه‌جویی‌شده را فقط ۵ سنت دلار در نظر بگیریم، این کاهش مصرف ارزشی در حدود ۳۵ میلیون دلار در روز و نزدیک به ۱۲ میلیارد دلار در سال خواهد داشت. از نظر انرژی نیز این مقدار معادل حدود ۳۰ هزار مگاوات توان پیوسته است.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور در عین حال تأکید کرد: البته این عدد، معادل انرژی نظری است و نباید مستقیماً به تعداد نیروگاه برق تعبیر شود، زیرا بخش مهمی از انرژی مصرفی ساختمان‌ها در ایران به‌صورت مستقیم از گاز تأمین می‌شود.

حسین افشین با بیان اینکه این اعداد اهمیت راهبردی بهینه‌سازی ساختمان را نشان می‌دهد، گفت: این ارقام نشان می‌دهند که بهینه‌سازی ساختمان صرفاً یک موضوع محیط‌زیستی یا مهندسی نیست؛ بلکه یک مسئله جدی اقتصادی و راهبردی است.

وی در ادامه با اشاره به مفهوم ساختمان قابل‌اندازه‌گیری در ویرایش جدید مبحث ۱۹ اظهار کرد: دیگر کافی نیست ساختمانی روی کاغذ کم‌مصرف باشد؛ باید بتوان مصرف واقعی آن را در زمان بهره‌برداری اندازه گرفت، پایش کرد و در صورت مشاهده انحراف، نسبت به اصلاح آن اقدام کرد. اینجاست که سامانه‌هایی مانند EMS و BMS اهمیت پیدا می‌کنند.

افشین توضیح داد: EMS یا سامانه مدیریت انرژی، وظیفه اندازه‌گیری، تحلیل و کنترل مصرف انرژی را بر عهده دارد و BMS نیز مدیریت تجهیزات ساختمان را انجام می‌دهد. در ساختمان‌های بزرگ و مشمول مقررات، این سیستم‌ها از یک گزینه لوکس فاصله گرفته‌اند و به ابزار مدیریت واقعی انرژی تبدیل شده‌اند.

معاون علمی رئیس‌جمهور همچنین انرژی‌های تجدیدپذیر را یکی دیگر از محور‌های مهم رویکرد جدید مبحث ۱۹ دانست و گفت: در ویرایش جدید مبحث ۱۹، استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر صرفاً یک توصیه کلی نیست و برای گروه‌هایی از ساختمان‌ها به‌صورت مرحله‌ای الزام پیدا کرده است. این یعنی ساختمان آینده فقط مصرف‌کننده انرژی نیست؛ بلکه باید بتواند بخشی از انرژی مورد نیاز خود را نیز تولید کند.

رئیس بنیاد ملی نخبگان با اشاره به تغییر مهم دیگر در رویکرد مقررات ساختمانی افزود: ورود جدی‌تر مفهوم چرخه عمر یا LCA از دیگر تغییرات مهم است. در این نگاه، ساختمان فقط در زمان بهره‌برداری ارزیابی نمی‌شود، بلکه استخراج مواد اولیه، تولید مصالح، حمل، ساخت، تعمیرات، بهره‌برداری، تخریب و بازیافت نیز مورد توجه قرار می‌گیرند.

وی ادامه داد: به همین دلیل، مفهوم کربن نهفته مصالح اهمیت پیدا کرده است. ممکن است یک ساختمان در زمان بهره‌برداری انرژی کمی مصرف کند، اما اگر مصالح آن با مصرف انرژی و انتشار کربن بسیار بالا تولید شده باشند، نمی‌توان صرفاً با نگاه به قبض انرژی، آن را ساختمانی کاملاً سبز دانست.

افشین با تشریح مفهوم ساختمان سبز گفت: در همین چارچوب است که مفهوم ساختمان سبز معنا پیدا می‌کند؛ ساختمانی که در طول چرخه عمر خود انرژی و آب کمتری مصرف کند، کربن و پسماند کمتری تولید کند، کیفیت محیط داخلی مناسبی داشته باشد و عملکرد آن قابل‌اندازه‌گیری و مدیریت باشد.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور در بخش دیگری از سخنان خود به اهمیت فناوری‌های دیجیتال در صنعت ساختمان اشاره کرد و گفت: موضوع BIM و دوقلوی دیجیتال نیز در همین مسیر قابل فهم است. BIM فقط مدل سه‌بعدی ساختمان نیست؛ بلکه یک مدل اطلاعاتی است که اطلاعات معماری، سازه، تأسیسات، مصالح و تجهیزات را یکپارچه می‌کند.

وی افزود: دوقلوی دیجیتال یک مرحله جلوتر است؛ یعنی این مدل به داده‌های واقعی ساختمان در زمان بهره‌برداری متصل می‌شود. در نتیجه، ساختمان بعد از تحویل، حافظه و داده زنده دارد و مدیر بهره‌برداری می‌تواند وضعیت مصرف، تجهیزات و نگهداری را به‌صورت واقعی رصد کند.

افشین با تأکید بر ضرورت بازتعریف جایگاه نمایشگاه صنعت ساختمان در چارچوب اقتصاد دانش‌بنیان اظهار کرد: بنابراین جایگاه نمایشگاه صنعت ساختمان در پارادایم جدید معاونت علمی و اقتصاد دانش‌بنیان باید فراتر از نمایش محصول تعریف شود.

وی ادامه داد: نمایشگاه باید جایی باشد که مسئله صنعت به فناوری وصل شود، فناوری به سرمایه و پروژه واقعی متصل شود و پروژه به بازار و ثروت برسد.

معاون علمی رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد: اما در پارادایم قدرت‌بنیان، حتی این هم کافی نیست. هدف نهایی این است که فناوری به قابلیت ملی تبدیل شود؛ قابلیت کاهش مصرف انرژی، قابلیت ساخت سریع‌تر، قابلیت صنعتی‌سازی، قابلیت مدیریت هوشمند ساختمان، قابلیت کاهش کربن و قابلیت رقابت در بازار‌های منطقه‌ای و جهانی.

وی تأکید کرد: به همین دلیل می‌توان گفت قدرت آینده صنعت ساختمان در صرف ساختن نیست؛ در توان ساخت سریع‌تر، هوشمندتر، کم‌مصرف‌تر، قابل‌اندازه‌گیری و کم‌کربن است. نمایشگاه باید جایی باشد که این قابلیت‌ها از ایده به فناوری، از فناوری به پروژه و از پروژه به ثروت و قدرت ملی تبدیل شوند.

افشین در پایان گفت: اگر بتوانیم نمایشگاه صنعت ساختمان را به چنین سکویی تبدیل کنیم، موفقیت آن دیگر فقط با تعداد غرفه‌ها و بازدیدکنندگان سنجیده نمی‌شود؛ بلکه باید دید چند فناوری پس از نمایشگاه وارد پروژه واقعی شده، چه میزان انرژی و منابع صرفه‌جویی کرده و چه مقدار توان صنعتی و اقتصادی برای کشور ایجاد کرده است.

انتهای پیام/




 جای زخم ۱۸متری ایلان ماسک بر چهره ماه
۵۱ دقیقه قبل / سایت تابناک

جای زخم ۱۸متری ایلان ماسک بر چهره ماه

برخورد بقایای موشک فالکون ۹ متعلق به شرکت فضایی ایلان ماسک، با سطح ماه، دهانه‌ای ۱۸ متری بر جای گذاشت.

 خاموشی‌های ویرانگر؛ لوازم خانگی می‌سوزد، مسیر جبران خسارت مبهم است!
۳ ساعت قبل / سایت سیتنا

خاموشی‌های ویرانگر؛ لوازم خانگی می‌سوزد، مسیر جبران خسارت مبهم است!

تداوم خاموشی‌ها و نوسان برق، علاوه بر اختلال در زندگی روزمره، خطر آسیب به لوازم خانگی و تحمیل هزینه‌های سنگین به خانوارها را افزایش داده است؛ در حالی که با وجود

 سرخط اخبار/ ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - پیوست
۱۶ ساعت قبل / مجله پیوست

سرخط اخبار/ ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - پیوست

ارائه خدمات آزمایشگاهی از طریق پلتفرم‌ها به بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی مجاز شد. کمیته تسهیل اقتصاد دیجیتال در رأی نهایی پرونده شکایت انجمن تجارت الکترونیک از سازمان تأمین اجتماعی اعلام کرد این خدمات، مشروط به صدور نسخه معتبر از سوی پزشک دارای صلاحیت و ثبت آن در سامانه نسخه‌نویسی الکترونیکی، قابل ارائه است. براساس این رای

 زنگ خطر امنیت سایبری در منطقه؛ عربستان زیر بار هشدارهای پیاپی برای آسیب‌پذیری زیرساخت‌های دیجیتال
۵ ساعت قبل / سایت سیتنا

زنگ خطر امنیت سایبری در منطقه؛ عربستان زیر بار هشدارهای پیاپی برای آسیب‌پذیری زیرساخت‌های دیجیتال

مرکز واکنش به رخدادهای رایانه‌ای عربستان سعودی طی روزهای اخیر مجموعه‌ای از هشدارهای امنیتی با سطح خطر «بالا» درباره آسیب‌پذیری در محصولات شرکت‌های فناوری از جمل

 کشورهایی که بیشترین سرانه مصرف انرژی را در جهان دارند؛ رتبه ایران چند است؟
۱۴ ساعت قبل / سایت اطلاعات آنلاین

کشورهایی که بیشترین سرانه مصرف انرژی را در جهان دارند؛ رتبه ایران چند است؟

ایسلند با ثبت نزدیک به ۷۴۵ گیگاژول مصرف انرژی به ازای هر نفر، در سال ۲۰۲۵ بالاترین میزان مصرف را ثبت کرد؛ حتی بیشتر از قطر و سنگاپور؛ آمریکا دهم شد و چین، با وجود جمعیت زیاد در رتبه ۳۶ ام ایستاد اما رتبه ایران در مصرف انرژی چند است؟

 استفاده مدارس از اسکای روم به دلیل شرایط جنگی ۸۰ برابر شد - پیوست
۱۲ ساعت قبل / مجله پیوست

استفاده مدارس از اسکای روم به دلیل شرایط جنگی ۸۰ برابر شد - پیوست

استفاده مدارس از پلتفرم اسکای‌روم تنها در بهار ۱۴۰۵، با توجه به جنگ و بحران‌های مختلف، رشد هشت هزار درصدی داشته و استفاده مدارس از آن ۸۰ برابر شده است. به گفته مدیر ارشد مارکتینگ این پلتفرم، آمار جهانی نشان می‌دهد آموزش آنلاین در مدارس با سرعتی بیش از میانگین رشد کل بازار آموزش آنلاین