قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۴/۱۰

جمع آوری چهار دستگاه ترانس غیر مجاز در هفتمین مانور سراسری طرح ملی مهتاب در لرستان

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق لرستان از اجرای گسترده «طرح مهتاب» در سطح استان با هدف مدیریت هوشمند تلفات انرژی، مقابله با برق‌های غیرمجاز و ارتقای کیفیت خدمات‌رسانی به مشترکان خبر داد.
 جمع آوری چهار دستگاه ترانس غیر مجاز در هفتمین مانور سراسری طرح ملی مهتاب در لرستان



۵۷ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

هشدار زرد هواشناسی برای جنوب و جنوب‌شرق فارس؛ احتمال رگبار و رعدوبرق - تسنیم

استانها

قاسم حسینی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در شیراز، از صدور هشدار سطح زرد شماره 28 هواشناسی برای استان فارس خبر داد و اظهار کرد: فعالیت این سامانه بارشی تابستانه تا اواخر وقت شنبه 31 مرداد ادامه خواهد داشت.

وی افزود: این سامانه با رگبار باران، رعدوبرق و وزش باد شدید موقتی همراه است و مناطق جنوب و جنوب‌شرق فارس، به‌ویژه شهرستان‌های لار و داراب، بیشتر تحت تأثیر آن قرار می‌گیرند.

حسینی با بیان اینکه بارش‌های تابستانه عمدتاً در ساعات بعدازظهر و اوایل شب رخ می‌دهد، گفت: این بارش‌ها ماهیتی رگباری و نقطه‌ای دارد؛ بنابراین ممکن است همه نقاط یک شهرستان به‌صورت یکسان از آن تأثیر نپذیرند.

مدیرکل هواشناسی فارس لغزندگی جاده‌ها، بالا آمدن موقت سطح آب رودخانه‌ها و مسیل‌ها، احتمال وقوع صاعقه و تگرگ و نیز خسارت احتمالی به محصولات کشاورزی را از مخاطرات این سامانه عنوان کرد.

حسینی به شهروندان توصیه کرد: از تردد و اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها خودداری کنند و در زمان فعالیت سامانه، احتیاط‌های لازم را در نظر داشته باشند.

انتهای پیام/424  


۱ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

امام جمعه بهارستان خواستار شفافیت در قطعی‌های آب و برق و برخورد با کم‌فروشی نانوایان شد

 به گزارش خبرگزاری برنا از تهران؛ حجت الاسلام والمسلمین موسوی گفتند یکی از پدیده‌های خطرناک در فضای سایه جنگ بروز و ظهور گفتمان‌های هراس از جنگ است گفتمان‌هایی که بعضاً با صلح طلبی افراطی جامعه را به شدت آسیب پذیر می‌کند واقعیت این است جنگ شوم است اما وقتی دشمن جنگ را تحمیل می‌کند نجنگیدن و تسلیم شدن و کوتاه آمدن به مراتب شوم‌تر و نکبت بارتر است.

 امام جمعه شهرستان بهارستان باانتقادازبرخی اظهار نظرها ی سست گفتند برخی از روشنفکر مابان گفتمان ضد جنگ را در جامعه ترویج می‌کنند و با عنوان بزک شده صلح شرافتمندانه به مخالفین خود اتهام جنگ طلبی و خشونت طلبی می‌زنند اما واقعیت این است ملت ایران نه متهوراست و نه ترسو، شجاع عاقل هست صلح طلب‌ترین ملت ولی در عین حال جنگ بلدترین است نه از تهدیدات دشمن به هراس می‌افتدونه فریفته شعارهای صلح طلبانه منافقین می‌شود .

رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان گفتند مسجد خانه خدا محل مقاومت و انتقام خواهی است اجتماعات شبانه و تجمعات مردم گویای این مطلب است که ائمه جماعات و نمازگزاران مساجد میداندار مبارزه با استکبار جهانی و دفاع از انقلاب هستند ایشان اززحمات وفعالیت های ارکان مسجد ا ائمه جماعت ،هیئت امنا، فرماندهان پایگاه بسیج ،کانون‌های فرهنگی هنری و نمازگزاران محترم قدر خادمین قدردانی کردند.

 حجت الاسلام والمسلمین موسوی با تسلیت چهلمین روز تشییع پیکر امام شهید گفتند بعد از شهادت ایشان مردم در دو جبهه مبعوث شدند در عرصه نظامی و اجتماعی در عرصه نظامی جمهوری اسلامی ایران از تهدید وارد عرصه عمل شد و دشمن را زمین گیر کرد و سلطه بلامنازعه غرب و آمریکا را در منطقه به چالش کشید و در عرصه اجتماعی مردم مبعوث شده با حضور آگاهانه هوشمندانه و بصیرانه ولایتمدارانه خودشان حمایت خویش از انقلاب اسلامی را بهنمایش گذاشتند.

امام جمعه شهرستان بهارستان با تقدیر از نانوایانی که انصاف و قانون را رعایت می‌کنند از مسئولان خواستند نسبت به معدود نانوایانی که کم فروشی می‌کنند و نان بی‌کیفیت به مردم می‌دهند و ایجاد نارضایتی می‌کنند برخورد کنند . خطیب جمعه با تذکر به مسئولان اداره آب و برق گفتند مطالبه مردم این است که زمانبندی قطعی برق وآب به اطلاع آنان برسد ورعایت شود.

انتهای پیام/


۲ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

انتقاد خطیب جمعه خرم‌آباد از عادی‌سازی بی‌حجابی/ چرا سکوت کرده‌اید؟ - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، حجت‌الاسلام بهروز شمسی‌فر، در خطبه‌های نماز جمعه در مصلای الغدیر با استناد به روایتی از امام حسن عسکری گفت: انسان عمر مشخص و محدودی دارد و باید مراقب باشد این سرمایه ارزشمند را بدون دستاوردی برای آخرت از دست ندهد.

او با اشاره به چهلمین روز شهادت رهبر شهید افزود: او یکی از شخصیت‌های کم‌نظیر دوران معاصر بود که ویژگی‌های برجسته‌ای مانند توحیدمحوری، خدا باوری و خلوص در عمل داشت.

امام‌جمعه موقت خرم‌آباد، انس با قرآن را از دیگر ویژگی‌های رهبر شهید دانست و بیان کرد: این شهید در حالی که مشغول تلاوت قرآن بود، عمر شریفش به پایان رسید و عبودیت و بندگی خداوند از خصوصیات برجسته او بود.

شمسی‌فر با اشاره به روحیه ظلم‌ستیزی رهبر شهیذ عنوان کرد: کسی که توحیدمحور و خدا باور باشد، نمی‌تواند در برابر ظالم و کفار ظالم سکوت، تسلیم یا با آن‌ها سازش کند.

او آگاهی و بصیرت، زمان‌شناسی و دشمن‌شناسی را از دیگر ویژگی‌های رهبر شهید برشمرد و گفت: او دشمن را به خوبی می‌شناخت و نسبت به برنامه‌ها و توطئه‌های دشمن آگاهی داشت و در کنار این ویژگی‌ها، مدیری مدبر، حکیم، فقیه، عالم، شجاع، دلیر و عارف بود و در حوزه معنویت نیز در جایگاه بالایی قرار داشت.

امام‌جمعه موقت خرم‌آباد ادامه داد: رهبر شهیددر علوم روز نیز آگاهی و تسلط داشت و در کنار دانش و بصیرت، فردی متواضع، اخلاق‌مدار، مردم‌باور و مردم‌دوست بود.

شمسی‌فر با تأکید بر نقش رهبر شهید در دفاع از کشور، بیان کرد: عزت، استقلال، آزادی و قدرتی که امروز در عرصه‌های مختلف، به‌ویژه در حوزه امنیت و پیشرفت صنایع داریم، از برکات مجاهدت‌ها، هدایت‌ها و راهنمایی‌های چنین شخصیت‌هایی است.

او با اشاره به تحولات اخیر منطقه و جایگاه ایران در معادلات قدرت تصریح کرد: دو ابرقدرت جهان در برابر ایران زمین‌گیر شده‌اند، و این از برکات مکتب و راه شهدایی است که برای استقلال و عزت کشور تلاش کردند.

امام‌جمعه موقت خرم‌آباد با گرامیداشت آغاز هفته دولت، اظهار کرد: دولت‌مردان باید با ایمان به خدا، توکل بر خدا، پیروی از رهبر معظم انقلاب و با روحیه جهادی و خستگی‌ناپذیر، شجاعت و صلابت برای رفع مشکلات کشور تلاش کنند.

شمسی‌فر با تأکید بر ضرورت توجه ویژه دولت به مشکلات اقتصادی مردم افزود: مسئولان باید برای رفع مشکلات اقتصادی، مبارزه با گران‌فروشی و کنترل قیمت‌ها که فشار سنگینی بر مردم وارد کرده، با جدیت اقدام کنند.

او مبارزه با فساد و تبعیض را ضروری دانست و گفت: مسئولان باید با شجاعت و عدالت با فساد و تبعیض مبارزه کنند تا بتوانند در روز قیامت پاسخ‌گوی مسئولیتی باشند که بر عهده گرفته‌اند.

امام‌جمعه موقت خرم‌آباد بر ضرورت استفاده از نیروهای متخصص و متعهد در ساختار مدیریتی تأکید کرد و افزود: باید انسان‌های متخصص، متعهد و توانمند به‌کار گرفته شوند و افرادی که شایستگی لازم برای مسئولیت ندارند، از جایگاه‌های مدیریتی کنار گذاشته شوند.

شمسی‌فر با تأکید بر ضرورت حفظ اقتدار در برابر دشمن تأکید کرد: مسئولان باید مراقب باشند در برابر دشمن به‌گونه‌ای سخن نگویند یا موضع نگیرند که دشمن احساس ضعف و ناتوانی در کشور کند.

او با تأکید بر ضرورت هوشیاری در برابر دشمن گفت: مسئولان نباید به امضا، تعهد، پیمان و حتی آتش‌بس دشمن اعتماد کنند و باید همواره هوشیار باشند تا در دام توطئه‌های دشمن گرفتار نشوند.

امام‌جمعه موقت خرم‌آباد با اشاره به ضرورت هوشیاری در برابر دشمن اظهار کرد: دشمن مانند کفتاری است که نباید اجازه داد با غفلت و خواب، فرصت پیدا کند و شکار خود را به دام بیندازد؛ بنابراین مسئولان باید همواره هوشیار باشند و اجازه ندهند دشمن با وعده‌ها و طرح‌های خود کشور را غافلگیر کند.

شمسی‌فر با اشاره به سالروز اشغال ایران توسط متفقین در دوران رضا شاه عنوان کرد: در سوم شهریور، ایران توسط متفقین اشغال شد و رضا شاه نیز کشور را ترک کرد؛ درحالی‌که امروز برخی در این ایام از ایام سلطنت او سخن می‌گویند.

او با انتقاد از عملکرد رضا شاه گفت: رضا شاه در برابر مردم ایران سختگیر و در مقابل دشمنان ضعیف و ناتوان بود و در نهایت نیز کشور را ترک کرد، اما جمهوری اسلامی ایران امروز به جایگاهی رسیده که قدرت‌های بزرگ در برابر ملت ایران زمین‌گیر شده‌اند.

امام‌جمعه موقت خرم‌آباد ادامه داد: ایران امروز با اقتدار در برابر آمریکا و ایادی آن ایستاده است و این وضعیت قابل‌مقایسه با دوران ضعف حاکمیت گذشته نیست.

شمسی‌فر با اشاره به موضوع حجاب و عفاف گفت: با کمال تأسف دشمن برای ترویج بی‌حجابی و بی‌عفتی برنامه‌ریزی کرده و برخی از بانوان و دختران غافل نیز در دام دشمن افتاده‌اند.

او افزود: اگر افراد بدانند دشمن برای بی‌حیایی و برهنگی و ضربه زدن به جامعه اسلامی چه برنامه‌ای طراحی کرده، فریب دشمن را نخواهند خورد و به‌جای کمک به دشمن، در صفوف مردم مؤمن و در برابر دشمن قرار خواهند گرفت.

امام‌جمعه موقت خرم‌آباد با هشدار نسبت به گسترش بدحجابی و بی‌حجابی تصریح کرد: وضعیت از بدحجابی فراتر رفته و در برخی موارد به برهنگی کشیده شده؛ کشور قانون دارد و همه افراد، حتی اگر قانونی را نپسندند، موظف به رعایت آن هستند.

شمسی‌فر با بیان اینکه نمی‌توان قانون را صرفاً به‌دلیل اینکه مطابق میل فرد نیست زیر پا گذاشت، تأکید کرد: ایران کشوری اسلامی است و مردم برای برقراری نظام اسلامی و اجرای احکام الهی و معارف دین هزینه داده‌اند و شهید داده‌اند.

او با تأکید بر مطالبه مردم برای حفظ ارزش‌های اسلامی در جامعه گفت: مردم شهید نداده‌اند که در بازارها، مراکز تفریحی، دانشگاه‌ها و مدارس با وضعیتی مواجه شوند که انسان از خود بپرسد آیا اینجا کشور اسلامی است یا نه.

امام‌جمعه موقت خرم‌آباد با تأکید بر مسئولیت دستگاه‌های اجرایی در اجرای قانون اذعان کرد: مسئولان باید نسبت به وضعیت حجاب پاسخ‌گو باشند و مسئولی که در این زمینه کوتاهی کند، باید بداند در روز قیامت نسبت به مسئولیتی که بر عهده داشته پاسخ خواهد داد.

شمسی‌فر با تأکید بر اینکه مردم از وضعیت موجود ناراحت هستند و مطالبه آن‌ها این است که قوانین و مقررات کشور رعایت شود، اظهار کرد: با تأسف این وضعیت در برخی موارد به مراکز اداری نیز کشیده شده‌است.

او با خطاب قرار دادن مدیران و مسئولان گفت: کسی که در حکومت اسلامی مسئولیت می‌پذیرد، باید مقررات و قوانین اسلامی را در حوزه مسئولیت خود رعایت کند و اگر کسی نمی‌تواند به این قوانین پایبند باشد، نباید مسئولیت بپذیرد.

انتهای پیام/ 644/.  




 از دیوارکشی‌ها و فنس‌کشی‌ها در مرزهای ایران تا پیمان مکه - دیپلماسی ایرانی
۲۳ دقیقه قبل / سایت دیپلماسی ایرانی

از دیوارکشی‌ها و فنس‌کشی‌ها در مرزهای ایران تا پیمان مکه - دیپلماسی ایرانی

علی اکبر رضایی در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی می‌نویسد: اگر وقایع را در یک خط قرار دهیم از امنیتی شدن مرزهای ایران با ترکیه و...

 پزشکیان:  جنگ باید به پایان برسد؛ بهتر است امروز که در قدرت و عزت هستیم جنگ را پایان دهیم/ چه کسی گفته دولت باید بنزین 130 هزار تومانی بخرد و بعد آن را 1500 تومان بفروشد/ کسانی که در آن سوی مرزها دشمن را به تهاجم به ایران دعوت می‌کنند ایرانی نیستند
۲ ساعت قبل / سایت جماران

پزشکیان: جنگ باید به پایان برسد؛ بهتر است امروز که در قدرت و عزت هستیم جنگ را پایان دهیم/ چه کسی گفته دولت باید بنزین 130 هزار تومانی بخرد و بعد آن را 1500 تومان بفروشد/ کسانی که در آن سوی مرزها دشمن را به تهاجم به ایران دعوت می‌کنند ایرانی نیستند

پزشکیان با بیان اینکه جنگ باید در یک مقطع به پایان برسد، گفت: بهتر است امروز که در قدرت و عزت هستیم و تمام دنیا به پیروزی ما اذعان دارند و تأکید می‌کنند که آمریکا برخلاف تمام مقررات، به مدارس، بیمارستان‌ها و زیرساخت‌های ما حمله کرده و در دنیا منفور است، جنگ را پایان دهیم.

 ادای احترام قالیباف به سردار مقاومت ملی رئیسعلی دلواری
۱۱ دقیقه قبل / سایت تابناک

ادای احترام قالیباف به سردار مقاومت ملی رئیسعلی دلواری

رئیس مجلس شورای اسلامی و هیأت پارلمانی همراه، با حضور بر سر مزار سردار رئیسعلی دلواری، به مقام دلیر تنگستان و سردار بزرگ ملی ایران ادای احترام کرد.

 انتقادات تند یک‌پیشکوست پرسپولیس به چند پیشکوست دیگر باشگاه| علی پروین دارد آلزایمر می‌گیرد! | پرسپولیس به بزرگ‌تر دیگری نیاز دارد
۴۸ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

انتقادات تند یک‌پیشکوست پرسپولیس به چند پیشکوست دیگر باشگاه| علی پروین دارد آلزایمر می‌گیرد! | پرسپولیس به بزرگ‌تر دیگری نیاز دارد

بهزاد داداش زاده پیشکسوت پرسپولیس اعتقاد دارد وحید هاشمیان فریب برخی افراد داخل این باشگاه را خورد و برای همین نتوانست موفق باشد.

 صلح، ثبات، آزادی؟ چه می‌خواهیم که حال مان بهتر شود؟ | حال خوبِ جامعه از کیفیتِ حکمرانی، وضعیت معیشتی، امنیت، آزادی، آرامش پایدار و چشم‌اندازی می‌آید  | 10 نیاز اصلی برای کاستن رنج جامعه
۱ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

صلح، ثبات، آزادی؟ چه می‌خواهیم که حال مان بهتر شود؟ | حال خوبِ جامعه از کیفیتِ حکمرانی، وضعیت معیشتی، امنیت، آزادی، آرامش پایدار و چشم‌اندازی می‌آید | 10 نیاز اصلی برای کاستن رنج جامعه

اقتصادنیوز: نمی‌شود به آدم‌هایی که نگرانِ ارزش پول، امنیت و آینده هستند، توصیه کرد دخیل ببندید، یوگا کنید، کمتر اخبار ببینید و نگاهتان به نیمۀ پر لیوان باشد. حال خوبِ جامعه از کیفیتِ حکمرانی، وضعیت معیشتی، امنیت، آزادی، آرامش پایدار و چشم‌اندازی می‌آید که شهروندان از فردای خود دارند. در این شرایط چطور می‌توان از رنجِ جامعه کاست؟ چه اتفاقی باید بیفتد تا مردم دوباره دلیلی برای آرامش داشته باشند؟

 قویدل: نباید برابر استقلال بازی می‌کردم
۴۳ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

قویدل: نباید برابر استقلال بازی می‌کردم

آیدین قویدل دروازه‌بان مس شهر بابک تاکید کرد نباید در بازی با استقلال به میدان می‌رفت.