قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۴/۱۰

جمع آوری چهار دستگاه ترانس غیر مجاز در هفتمین مانور سراسری طرح ملی مهتاب در لرستان

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق لرستان از اجرای گسترده «طرح مهتاب» در سطح استان با هدف مدیریت هوشمند تلفات انرژی، مقابله با برق‌های غیرمجاز و ارتقای کیفیت خدمات‌رسانی به مشترکان خبر داد.
 جمع آوری چهار دستگاه ترانس غیر مجاز در هفتمین مانور سراسری طرح ملی مهتاب در لرستان



۲ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

30 مرداد ماه در لرستان چگونه گذشت؟ - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از لرستان، بسته خبری 30 مرداد ماه 1405، مهم‌ترین رویدادها و اخبار استان و شهرستان‌ها در حوزه‌های مختلف سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و انتظامی مورد توجه قرار گرفته است. تازه‌ترین اخبار مرتبط با فعالیت مسئولان، اقدامات اجرایی، رویدادهای میدانی و مسائل مهم شهری و منطقه‌ای که در طول امروز منتشر شده‌اند، گردآوری شده تا مخاطبان در کوتاه‌ترین زمان، در جریان مهم‌ترین خبرهای روز استان قرار گیرند.

مهم‌ترین اخبار منتشرشده در 24 ساعت گذشته در خبرگزاری تسنیم استان لرستان عبارتند از: خرید 320 هزار تن گندم در لرستان/ دور جدید پرداخت مطالبات گندم‌کاران ضربه پلیس لرستان به متخلفان؛ از خلع ید اراضی تا دستگیری سارقان انتقاد خطیب جمعه خرم‌آباد از عادی‌سازی بی‌حجابی/ چرا سکوت کرده‌اید؟ یادداشت| خرم‌آباد چقدر برای بحران آماده است؟ اختصاص 400 میلیارد اعتبار برای طرح‌های آب و فاضلاب دورود حواشی خیبر در هفته نخست؛ مطالبه بررسی تصمیم‌های داوری و انضباطی

مهم‌ترین اخبار منتشرشده در دیگر رسانه‌های لرستان عبارتند از‌:

110 هزار لرستانی از پروژه‌های آبفا بهره‌مند می‌شوند

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب لرستان با اشاره به بهره‌برداری 22 پروژه آب و فاضلاب در هفته دولت گفت: با افتتاح این پروژه‌ها 110 هزار نفر تحت پوشش خدمات شرکت آبفا قرار می‌گیرند.

نورالدین نوریزدان در حاشیه بازدید از تصفیه‌خانه آب خرم‌آباد اظهار کرد: 22 پروژه آب و فاضلاب هم‌زمان با هفته دولت افتتاح و به بهره‌برداری می‌رسد.

وی با اشاره به برای اجرای این پروژه‌ها 850 میلیارد تومان اعتبار هزینه شده است افزود: با افتتاح این پروژه‌ها 110 هزار نفر تحت پوشش خدمات شرکت آبفا قرار می‌گیرند.

154 مددجو لرستانی در هفته دولت صاحب خانه می‌شوند

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) لرستان گفت: هفته دولت 154 واحد مسکونی به مددجویان استان تحویل داده می‌شود.

بهزاد مرادی با اشاره به تداوم اجرای برنامه‌های حمایتی در حوزه مسکن مددجویان اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین خدمات کمیته امداد، فراهم کردن سرپناه مناسب برای خانواده‌های تحت حمایت است که این مهم از طریق پرداخت تسهیلات، کمک‌های بلاعوض و سایر حمایت‌ها دنبال می‌شود.

وی گفت: همزمان با هفته دولت، 154 واحد مسکونی به مددجویان تحت پوشش این نهاد در لرستان واگذار می‌شود تا بخشی از نیاز جامعه هدف در حوزه مسکن برطرف شود.

نصب بنرهای تبریک انتصاب، ممنوع/ هزینه‌های بیت‌المال باید صرف گره‌گشایی از مردم شود

رئیس‌کل دادگستری استان لرستان با تأکید بر لزوم رعایت انضباط مالی و پرهیز از هرگونه تجمل‌گرایی در محیط‌های اداری، نصب بنر، پلاکارد و تبلیغات محیطی برای تبریک انتصاب خود را ممنوع اعلام کرد.

عمران علی‌محمدی در پیامی ضمن قدردانی از ابراز محبت و حسن نیت مسئولان، نهادها، همکاران و آحاد مردم شریف استان، تأکید کرد که رویکرد دستگاه قضایی در این دوره، تمرکز بر خدمت‌رسانی بی‌منت و صرفه‌جویی در بیت‌المال است.

انتهای پیام/  


۳ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

هشدار زرد هواشناسی برای جنوب و جنوب‌شرق فارس؛ احتمال رگبار و رعدوبرق - تسنیم

استانها

قاسم حسینی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در شیراز، از صدور هشدار سطح زرد شماره 28 هواشناسی برای استان فارس خبر داد و اظهار کرد: فعالیت این سامانه بارشی تابستانه تا اواخر وقت شنبه 31 مرداد ادامه خواهد داشت.

وی افزود: این سامانه با رگبار باران، رعدوبرق و وزش باد شدید موقتی همراه است و مناطق جنوب و جنوب‌شرق فارس، به‌ویژه شهرستان‌های لار و داراب، بیشتر تحت تأثیر آن قرار می‌گیرند.

حسینی با بیان اینکه بارش‌های تابستانه عمدتاً در ساعات بعدازظهر و اوایل شب رخ می‌دهد، گفت: این بارش‌ها ماهیتی رگباری و نقطه‌ای دارد؛ بنابراین ممکن است همه نقاط یک شهرستان به‌صورت یکسان از آن تأثیر نپذیرند.

مدیرکل هواشناسی فارس لغزندگی جاده‌ها، بالا آمدن موقت سطح آب رودخانه‌ها و مسیل‌ها، احتمال وقوع صاعقه و تگرگ و نیز خسارت احتمالی به محصولات کشاورزی را از مخاطرات این سامانه عنوان کرد.

حسینی به شهروندان توصیه کرد: از تردد و اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها خودداری کنند و در زمان فعالیت سامانه، احتیاط‌های لازم را در نظر داشته باشند.

انتهای پیام/424  


۴ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

امام جمعه بهارستان خواستار شفافیت در قطعی‌های آب و برق و برخورد با کم‌فروشی نانوایان شد

 به گزارش خبرگزاری برنا از تهران؛ حجت الاسلام والمسلمین موسوی گفتند یکی از پدیده‌های خطرناک در فضای سایه جنگ بروز و ظهور گفتمان‌های هراس از جنگ است گفتمان‌هایی که بعضاً با صلح طلبی افراطی جامعه را به شدت آسیب پذیر می‌کند واقعیت این است جنگ شوم است اما وقتی دشمن جنگ را تحمیل می‌کند نجنگیدن و تسلیم شدن و کوتاه آمدن به مراتب شوم‌تر و نکبت بارتر است.

 امام جمعه شهرستان بهارستان باانتقادازبرخی اظهار نظرها ی سست گفتند برخی از روشنفکر مابان گفتمان ضد جنگ را در جامعه ترویج می‌کنند و با عنوان بزک شده صلح شرافتمندانه به مخالفین خود اتهام جنگ طلبی و خشونت طلبی می‌زنند اما واقعیت این است ملت ایران نه متهوراست و نه ترسو، شجاع عاقل هست صلح طلب‌ترین ملت ولی در عین حال جنگ بلدترین است نه از تهدیدات دشمن به هراس می‌افتدونه فریفته شعارهای صلح طلبانه منافقین می‌شود .

رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان گفتند مسجد خانه خدا محل مقاومت و انتقام خواهی است اجتماعات شبانه و تجمعات مردم گویای این مطلب است که ائمه جماعات و نمازگزاران مساجد میداندار مبارزه با استکبار جهانی و دفاع از انقلاب هستند ایشان اززحمات وفعالیت های ارکان مسجد ا ائمه جماعت ،هیئت امنا، فرماندهان پایگاه بسیج ،کانون‌های فرهنگی هنری و نمازگزاران محترم قدر خادمین قدردانی کردند.

 حجت الاسلام والمسلمین موسوی با تسلیت چهلمین روز تشییع پیکر امام شهید گفتند بعد از شهادت ایشان مردم در دو جبهه مبعوث شدند در عرصه نظامی و اجتماعی در عرصه نظامی جمهوری اسلامی ایران از تهدید وارد عرصه عمل شد و دشمن را زمین گیر کرد و سلطه بلامنازعه غرب و آمریکا را در منطقه به چالش کشید و در عرصه اجتماعی مردم مبعوث شده با حضور آگاهانه هوشمندانه و بصیرانه ولایتمدارانه خودشان حمایت خویش از انقلاب اسلامی را بهنمایش گذاشتند.

امام جمعه شهرستان بهارستان با تقدیر از نانوایانی که انصاف و قانون را رعایت می‌کنند از مسئولان خواستند نسبت به معدود نانوایانی که کم فروشی می‌کنند و نان بی‌کیفیت به مردم می‌دهند و ایجاد نارضایتی می‌کنند برخورد کنند . خطیب جمعه با تذکر به مسئولان اداره آب و برق گفتند مطالبه مردم این است که زمانبندی قطعی برق وآب به اطلاع آنان برسد ورعایت شود.

انتهای پیام/




 چشم‌انداز صعودی ذوب با هدف عبور از ۶۰ تومان
۱ ساعت قبل / سایت صدای بورس

چشم‌انداز صعودی ذوب با هدف عبور از ۶۰ تومان

نماد ذوب پس از یک دوره اصلاح زمانی و قیمتی قابل‌توجه، نشانه‌هایی از تکمیل یک ساختار اصلاحی ترکیبی و بازگشت به مسیر صعودی را نشان می‌دهد.

 خشکسالی‌های خطرناک و دگردیسی در نحوه تجارت اروپا | مشاغل با اثرات خشکسالی دست‌وپنجه نرم می‌کنند
۸ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

خشکسالی‌های خطرناک و دگردیسی در نحوه تجارت اروپا | مشاغل با اثرات خشکسالی دست‌وپنجه نرم می‌کنند

اقتصادنیوز:تداوم افزایش شدید هوا در اروپا ممکن است موجب دگردیسی عمده در اقتصادو تجارت این قاره شود.

 خودرو فوق لوکس گلزار و تراژدی شکاف طبقاتی
۲ ساعت قبل / سایت عصرایران

خودرو فوق لوکس گلزار و تراژدی شکاف طبقاتی

ثروتمند بودن به خودی خود نه جرم است و نه لزوماً غیراخلاقی. جامعه سالم قرار نیست همه را به یک سطح اقتصادی برساند. مسئله زمانی آغاز می‌شود که فاصله طبقاتی چنان...

 تجلیل از ۱۲ نام‌آور پزشکی ایران در آستانه روز پزشک
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

تجلیل از ۱۲ نام‌آور پزشکی ایران در آستانه روز پزشک

رئیس جمهور در آستانه روز پزشک، با اهدای لوح‌های جداگانه به ۱۲ تن از نام‌آوران پزشکی ایران، از خدمات، فداکاری‌ها و دستاوردهای علمی و پژوهشی آنان در مسیر اعتلای دانش پزشکی و ارتقای سلامت جامعه قدردانی کرد.

 شناسنامه ملی زمین؛ شرط شفافیت مالکیت و مهار زمین‌خواری
۲ ساعت قبل / روزنامه هفت صبح

شناسنامه ملی زمین؛ شرط شفافیت مالکیت و مهار زمین‌خواری

راه‌حل موثر، صرفا برخورد قضایی پس از وقوع تخلف نیست. پیشگیری از زمین‌خواری نیازمند یک تحول نهادی و فناورانه است

 کرملین از اظهارات نخست‌وزیر لهستان درباره نورد استریم انتقاد کرد
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

کرملین از اظهارات نخست‌وزیر لهستان درباره نورد استریم انتقاد کرد

سخنگوی کرملین با واکنش به مواضع نخست‌وزیر لهستان درباره انفجار خط لوله نورد استریم، حمایت از عاملان این اقدام را شگفت‌انگیز خواند و آن را اقدامی علیه زیرساخت انرژی اروپا دانست.