قیمت طلا امروز




 سایت اکوایران / ۱۴۰۵/۰۵/۰۹

علم الهدی: مذاکره و آتش‌بس یک فریب است

علم الهدی گفت: مذاکره و آتش‌بس یک فریب است تا دشمن فرصت پیدا کند نیروهای خود را پیاده کرده و دوباره حمله کند.
 علم الهدی: مذاکره و آتش‌بس یک فریب است

علم الهدی گفت: مذاکره و آتش‌بس یک فریب است تا دشمن فرصت پیدا کند نیروهای خود را پیاده کرده و دوباره حمله کند. به گزارش اکوایران به نقل از ایرنا، سید احمد علم‌الهدی در خطبه‌های امروز نماز جمعه در جوار بارگاه نورباران رضوی با اشاره به ایام اربعین حسینی گفت: برخورد و حرکت ما با جریان استکباری دارای یک مبنای عاشورایی است و اکنون که مقارن با اربعین سید شهیدان حضرت اباعبداالله (ع) هستیم باید بدانیم حرکت مبارزه‌ای ما چقدر با جریان عاشورا نزدیک است.

وی گفت: در آموزه‌های سیاسی ائمه (ع)، آموزش برای شرایط سیاسی ما وجود دارد و ما حسینی و کربلایی هستیم و عمری از امام حسین(ع) دم زده‌ایم برای امروزمان؛ برای اینکه هر حرکتی در راستای سیره و قیام امام حسین(ع) و این مکتب باشد.

امام جمعه مشهد ادامه داد: وقتی سیدالشهدا(ع) تصمیم گرفت از مکه به کربلا برود، سه دسته افراد با آن حضرت مخالفت کردند؛ دسته نخست دوستان بودند، دسته دوم افرادی که امام حسین(ع) را دوست نداشتند، اما قیام امام حسین(ع) را اقدامی می‌دانستند که با منافع آنها مخالف بود و دسته سوم نیز طرفداران حکومت یزید بودند.

وی افزود: اما چرا دوستان مانع حرکت سیدالشهدا(ع) شدند؟ علت این مخالفت یک اشتباه محاسباتی بود. محاسبه امام حسین(ع) این بود که یزید بدون بیعت از آن حضرت دست‌بردار نیست و بیعت، یعنی نابودی اسلام و مسلمین اما نتیجه بیعت نکردن را هیچ‌کس غیر از خود امام حسین(ع) نمی دانست و محاسبه نمی‌کرد.

علم‌الهدی بیان کرد: یزید فکر نمی‌کرد اگر سیدالشهدا(ع) شهید شود، خون به ناحق ریخته ایشان بر زمین، هزاران سال نفرت برای بنی‌امیه رقم بزند بنابراین آثار شهادت امام حسین(ع) را در طول قرن‌ها، آن حضرت پیش‌بینی می‌کرد، اما دوستان این آثار را نمی‌دیدند.

وی گفت: وضع امروز ما نیز همین است. آمریکا جز تسلیم ما چیز دیگری نمی‌خواهد و همه تلاش خود را برای وادار کردن ما به تسلیم انجام می دهد.

امام جمعه مشهد افزود: تسلیم شدن ما یعنی از دست دادن همه چیز بنابراین مقام معظم رهبری فرمودند تنها راه مقابله با آمریکا جهاد و مقاومت است.

وی ادامه داد: جهاد در جامعه ما به یک جریان همگانی تبدیل شده است و این تجمعات …





 شاخص کل سقف کانال را شکست؛ مقصد بعدی بورس کجاست؟
۱۷ دقیقه قبل / سايت نبض بورس

شاخص کل سقف کانال را شکست؛ مقصد بعدی بورس کجاست؟

شاخص کل بازار سرمایه پس از ثبت یک حرکت صعودی مقتدرانه، موفق به شکست سقف کانال صعودی بلندمدت خود شده است. این تحلیل صرفاً جنبه آموزشی داشته و به منزله پیشنهاد...

 بازار - ۱۴۰۵/۰۵/29
۱۰ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

بازار - ۱۴۰۵/۰۵/29

k: بازار

 قیمت خودرو‌های سایپا امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵
۴۴ دقیقه قبل / روزنامه تعادل

قیمت خودرو‌های سایپا امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵

قیمت خودرو‌های سایپا امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد.

 آخرین قیمت دلار و یورو در مرکز مبادله؛ امروز شنبه 31 مرداد 1405
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

آخرین قیمت دلار و یورو در مرکز مبادله؛ امروز شنبه 31 مرداد 1405

قیمت دلار، یورو و درهم در مرکز مبادله ایران اعلام شد.

 تولیدکننده  یا  نگهبان ؟
۱۰ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

تولیدکننده یا نگهبان ؟

هر بار که بحث کوچک‌سازی یا بزرگ‌شدن دولت مطرح می‌شود، یک پرسش بنیادین دوباره جان می‌گیرد: اساسا دولت برای چه به وجود آمده است؟ آیا دولت باید تولیدکننده، تاجر، کارفرما، بانکدار، صنعتگر و حتی بنگاه‌دار باشد یا آنکه رسالت اصلی آن در جای دیگری تعریف می‌شود؟ اقتصاددانان، فیلسوفان سیاست و نظریه‌پردازان حکمرانی طی بیش از یک قرن گذشته پاسخ نسبتا روشنی به این پرسش داده‌اند. دولت پیش از هر چیز نهادی است که باید «کالاهای عمومی» را تامین کند؛ کالاهایی که بازار به دلیل ویژگی‌های ذاتی خود قادر به تولید کارآمد آنها نیست یا اگر هم تولید کند، جامعه با کمبود، نابرابری یا شکست بازار مواجه خواهد شد. از همین نقطه، مفهوم کالای عمومی به یکی از مهم‌ترین پایه‌های نظری دولت مدرن تبدیل شد.

 چهارمین هفته  سبز  بورس
۱۰ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

چهارمین هفته سبز بورس

معاملات بورس تهران در هفته گذشته در شرایطی به پایان رسید که نماگرهای اصلی بازار سهام بار دیگر مسیر صعودی را پیمودند و هر دو شاخص کل و هموزن به اوج‌های تاریخی جدید رسیدند. شاخص کل با رشد 3.8درصدی در محدوده ۵‌میلیون و ۹۵۲هزار واحد قرار گرفت و فاصله خود با مرز روانی ۶‌میلیون واحد را به حداقل رساند.