قیمت طلا امروز




 سایت عصرایران / ۱۴۰۵/۰۴/۲۱

شهره سلطانی بازیگر: از مجلس زنگ زدن که این خانم سگ باز را از جلوی دوربین بکشید بیرون

شهره سلطانی مهمان برنامه مجید واشقانی شد و درباره یکی از گزارش‌هایی که علیه او ثبت شده بود حرف زد.
 شهره سلطانی بازیگر: از مجلس زنگ زدن که این خانم سگ باز را از جلوی دوربین بکشید بیرون



۶ ساعت قبل / سایت اصلاحات نیوز

سینمای ملی نداریم، سینمای تهرونی داریم/تلویزیون داریم؟

به گزارش اصلاحات نیوز؛

مجید مظفری که به تازگی گواهینامه درجه یک هنری را نیز دریافت کرده اظهار کرد: آرزوی من این است که یک سینمای باشکوه و ملی داشته باشیم که پیشتر داشتیم.

وی به گذشته سینمای ایران اشاره کرد و افزود: در جشنواره فیلم فجر وقتی ۱۰۰ تا ۱۲۰ فیلم می‌آمد و یک بار هم داور انتخاب بودم، از بین ۱۲۰ فیلم، ۱۰۰ فیلم در شهرستان‌ها با لهجه‌ها و لباس‌های مختلف، دکور و موسیقی متفاوت بود، اما در حال حاضر در تهران سه فیلم ساخته می‌شود و ادعا داریم سینمای ملی داریم.

سینمای تهرونی داریم

مظفری با این باور است که سینمای ملی نداریم، تصریح کرد: سینمای تهرونی داریم.

وی به این سوال که آیا دوست داشتید با کارگردانی کار کنید، اما کار نکردید؟ اینگونه پاسخ را داد: نه. هیچ وقت آرزو ندارم با کارگردانی کار کنم، دوست دارم به جایی برسم که کارگردان با من کار کند نه من آرزو کنم با او کار کنم.

سینما پوست‌اندازی می‌خواهد

این پیشکسوت سینما و تلویزیون به این سوال که زیباترین اثر سینمایی یا تلویزیونی که تاکنون بازی کردید، چه بوده است؟ چنین پاسخ داد: من همه را دوست دارم، اما مردم از «جنگ نفتکش‌ها»، «تنور دیگ»، «مسافران»، «سگ‌کشی» و ... یک سری از کارهایم استقبال زیادی کردند.

وی درباره این روز‌های سینما هم گفت: سینما به صورت ویژه باید پوست‌اندازی شود تا به اصطلاح چرک‌هایش ریخته شود.

مظفری به همین سوال درباره تلویزیون هم تنها این پاسخ را داد که «تلویزیون داریم؟».


۸ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

داریوش ارجمند: رهبر شهید، فراتر از زمانه خود می‌اندیشید

به گزارش شهرآرانیوز، داریوش ارجمند در حاشیه گردهمایی «امین ایران ۴» در مشهد، در پاسخ به پرسش خبرنگار شهرآرانیوز درباره نقش رهبر شهید در جریان‌های فکری و فرهنگی مشهد در دهه‌های ۴۰ و ۵۰ اظهار کرد: در مشهد آن روزگار روحانیان بزرگی حضور داشتند و همه آنان برای من محترم هستند، اما آقای خامنه‌ای از نظر سطح سواد، دانش و گستردگی فکر، جایگاهی متفاوت داشت.

وی افزود: ایشان تنها در فضای حوزوی محدود نبودند و حضورشان در محافل فرهنگی، انجمن‌های ادبی و ارتباط با چهره‌های فرهنگی و فکری مشهد، نشان‌دهنده نگاه گسترده ایشان بود. این ارتباط‌ها در شکل‌گیری فضای فکری آن دوره اهمیت داشت و نقش ایشان در تاریخ معاصر مشهد را نمی‌توان نادیده گرفت.

ارجمند با اشاره به مطالعات خود در حوزه تاریخ گفت: تاریخ اسلام، تاریخ شیعه و تاریخ ایران را خوانده‌ام و بر اساس همین مطالعات می‌گویم که ایشان در میان هم‌عصران خود شخصیتی «یگانه» بود.

این بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون ادامه داد: به نظر من چیزی از زندگی ایشان پنهان نمانده و ابعاد مختلف شخصیتشان را خودشان آشکار کرده‌اند. چنین شخصیتی ناگهان شکل نگرفته است؛ بلکه حاصل یک تبار، پیشینه و پشتوانه بزرگ فکری و تاریخی است.

وی تأکید کرد: برای شناخت رهبر شهید باید مجموعه‌ای از دانش، اندیشه، منش و تجربه ایشان را در کنار هم دید؛ چراکه این مجموعه، شخصیتی کم‌نظیر را شکل داده است.

ارجمند در پایان با بهره‌گیری از ابیات مولانا، رهبر شهید را با تعابیری همچون «شیر خدا و رستم دستان» توصیف کرد و گفت: ایشان شخصیتی بود که می‌توان از منش، اندیشه و شیوه زندگی‌اش برای امروز و آینده درس گرفت.

در ادامه حتما بخوانید چهل روز پس از وداع | حرم رضوی دوباره میزبان دلتنگی مردم برای رهبر شهید + فیلم


۱۰ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

داریوش ارجمند: رهبر شهید انقلاب معجزه تاریخ ما بود

به گزارش شهرآرانیوز، داریوش ارجمند امروز ۲۹ مرداد ماه ۱۴۰۵ در مراسم «امین ایران ۴» ویژه اربعین خاکسپاری رهبر شهید انقلاب که در تالار نور مشهد برگزار شد، با اشاره به نخستین آشنایی خود با نام رهبر شهید انقلاب اظهار کرد: از سال‌هایی که در مشهد زندگی می‌کردم، برای نخستین‌بار نام آیت‌الله خامنه‌ای را از زبان استاد خود شنیدم. او به ما گفت روحانی جوانی در مسجد کرامت مشهد حضور دارد و توصیه کرد برای شنیدن سخنانش به مسجد برویم.

وی افزود: با علاقه‌ای که به مباحث دینی و تاریخی داشتم، به مسجد کرامت رفتم و پای صحبت‌های ایشان نشستم و همان زمان متوجه شدم با شخصیتی متفاوت و جامع مواجه هستم.

ارجمند با تأکید بر اینکه شناخت شخصیت رهبر شهید انقلاب نیازمند فراتر رفتن از خاطرات شخصی است، گفت: خاطره‌گویی خوب است، اما تحلیل این مرد بزرگ بسیار فراتر از خاطرات است. من تاریخ ایران و تاریخ اسلام را مطالعه کرده‌ام و از استادان بزرگی بهره برده‌ام و در تمام این سال‌ها شخصیت‌های بزرگی را در تاریخ روحانیت ایران دیده‌ام و به همه آنها احترام می‌گذارم، اما شخصیتی بزرگ‌تر و جامع‌تر از ایشان ندیده‌ام.

جامعیت شخصیت رهبر شهید کم‌نظیر بود

این بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون ادامه داد: بسیاری از شخصیت‌های تاریخی به نوعی تک‌ساحتی بوده‌اند، اما آیت الله خامنه‌ای شخصیتی گسترده و چندبعدی داشتند. اگر بخواهیم بپرسیم چه چیزی را نمی‌دانست، پاسخ به این پرسش دشوار است چراکه در حوزه ایران، سیاست، ادبیات، تاریخ، مذهب و مسائل جهان، شناخت و آگاهی گسترده‌ای داشتند.

وی اظهار کرد: به اعتقاد من، این شخصیت بزرگ حاصل سال‌ها مجاهدت و تجربه تاریخی ملت ایران بود و توانست در یکی از مهم‌ترین مقاطع تاریخ، نقش تعیین‌کننده‌ای ایفا کند.

ارجمند با اشاره به دیدار خود با رهبر شهید انقلاب پس از پخش سریال «امام علی (ع)» گفت: من نخستین بازیگری بودم که پس از سریال امام علی (ع) به بیت دعوت شدم و همراه یکی از دوستانم در این دیدار حضور پیدا کردم.

در ادامه حتما بخوانید استاندار خراسان‌رضوی: اربعین رهبر شهید انقلاب آغاز تداوم مکتب ایشان است | مشهد برای رهبر شهید یک هویت و خاطره بود روایت ارجمند از رفتار صمیمانه رهبر شهید انقلاب

این بازیگر پیشکسوت با اشاره به ویژگی‌های اخلاقی رهبر شهید انقلاب گفت: ایشان انسانی بسیار صادق بودند و رفتارشان برای من یادآور رفتار پیامبرگونه بود. اگر تعداد زیادی از افراد در حضورشان بودند، تا با همه سلام و احوالپرسی نمی‌کردند و از وضعیت کسانی که می‌شناختند نمی‌پرسیدند، جلسه را ترک نمی‌کردند.

ارجمند ادامه داد: این رفتار نشان می‌داد که ارتباط ایشان با مردم و اطرافیان، ارتباطی عمیق و از روی توجه و محبت بود.

وی همچنین با اشاره به حضور رهبر شهید انقلاب در دوران دفاع مقدس تصریح کرد: در تاریخ ایران، پادشاهان بسیاری آمدند و رفتند و روشنفکرانی نیز بودند که در مقاطع مختلف عملکرد‌های متفاوتی داشتند، اما ایشان تنها روحانی‌ای بودند که لباس رزم و سربازی پوشیدند، به جبهه رفت، در کنار مردم ایستاد و جنگید و از حضور در میدان هراس نداشت.

ارجمند در پایان با بیان اینکه رهبر شهید انقلاب جایگاهی ویژه در تاریخ ایران دارند، گفت: ایشان معجزه تاریخ ماست.

وی افزود: تمام یافته و برداشت من از این شخصیت بزرگ در یک جمله خلاصه می‌شود ایشان مانند امیرالمؤمنین (ع) زندگی کردند و مانند سیدالشهدا (ع) شهید شدند.




 دزدی هنری در سالزبورگ
۹ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

دزدی هنری در سالزبورگ

نمایش بزرگداشت دویست وهفتادمین سالگرد تولد ولفگانگ آمادئوس موتزارت در شهر زادگاهش، سالزبورگ با یک سرقت گسترده به‌طور جدی خراب شد.

 کنایه تند و تیز نورا هاشمی به ترانه و شاکی پژمان
۳۳ دقیقه قبل / سایت تابناک

کنایه تند و تیز نورا هاشمی به ترانه و شاکی پژمان

استوری نورا هاشمی فرزند مهدی هاشمی و گلاب آدینه، در نکوهش ملیکا پارسادوست، شاکی پرونده پژمان جمشیدی در ساعات اخیر مورد توجه قرار گرفته است.

 اصغر فرهادی «قلب سارایوو» را گرفت
۹ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

اصغر فرهادی «قلب سارایوو» را گرفت

اصغر فرهادی، کارگردان برجسته ایرانی و برنده دو جایزه اسکار، در مراسمی در تئاتر ملی سارایوو، جایزه افتخاری «قلب سارایوو» را به پاس «سهم برجسته‌اش در هنر سینما» دریافت کرد.

 تلویزیون آخر هفته چه فیلم‌هایی پخش می‌کند؟
۱۷ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

تلویزیون آخر هفته چه فیلم‌هایی پخش می‌کند؟

در روزهای پایانی این هفته که مصادف با شهادت حضرت امام حسن عسکری علیه السلام و آغاز امامت حضرت ولیعصر (عج) است، «انتظار»، «پروژه ۷۴۹»، «سقوط در یخ»، «۸۸»، «تحقیقات جنایی پنجشنبه ها»، «ماموریت مادر دختری»، «بازی سرنوشت»، «دیپلو داینا»، «فرمانروای آب»، «گوتیا» و «مورو در برابر سولو» فیلم های جدیدی هستند که از شبکه‌های سیما پخش می‌شوند.

 واقعگرای پرشور
۱۷ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

واقعگرای پرشور

اگر بخواهیم در ادبیات اروپای سده‌ نوزدهم نامی را پیدا کنیم که همزمان هم رمان‌نویس جامعه باشد، هم کاشف درون و هم کسی که از دل خیابان، اتاق اجاره‌ای، دفتر وام‌نامه، سالن اشراف، صومعه، بانک، روزنامه، مغازه عتیقه‌فروشی و خانه‌ محقر شهرستان، تصویری واحد از انسان بسازد، بی‌درنگ نام اونوره دو بالزاک (۱۷۹۹-۱۸۵۰) از خاطر می‌گذرد.

 ناگفته‌های مهم افشین علا از گلایه‌هایش در فتنه 88 و برخورد امام شهید - تسنیم
۱۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

ناگفته‌های مهم افشین علا از گلایه‌هایش در فتنه 88 و برخورد امام شهید - تسنیم

افشین علا شاعر برجسته کشور ناگفته‌های بسیار مهمی از گلایه‌هایش در فتنه 88 و نوع برخورد امام شهید را بیان کرد.