قیمت طلا امروز




 سایت عصرایران / ۱۴۰۵/۰۴/۳۰

بورس روی دور صعود/ شاخص کل ۷۰ هزار واحد دیگر جهش کرد

بورس تهران امروز سه‌شنبه ۳۰ تیرماه نیز به روند صعودی خود ادامه داد و شاخص کل با رشد نزدیک به ۷۰ هزار واحدی، بار دیگر به کانال ۴.۸ میلیون واحدی نزدیک‌تر شد.
 بورس روی دور صعود/ شاخص کل ۷۰ هزار واحد دیگر جهش کرد



۷ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

شاخص بورس از مرز تاریخی 6 میلیون واحد عبور کرد - تسنیم

اقتصادی

به گزارش خبرگزاری تسنیم، شاخص کل بورس در دقایق ابتدایی معاملات امروز، شنبه 31 مردادماه، با رشد حدود 103 هزار واحدی، معادل 1.74 درصد افزایش، از مرز 6 میلیون واحد عبور کرد. چرا کارگزاری‌ها وارد بورس نمی‌شوند؟ شرط بورس برای پذیرش اعلام شد

بر این اساس، شاخص کل هم‌اکنون در محدوده 6 میلیون و 56 هزار واحد قرار دارد و رکورد جدیدی را در تاریخ معاملات بازار سرمایه به ثبت رسانده است.

بررسی روند معاملات نشان می‌دهد در نمادهای فولادی، پالایشی، دارویی و غذایی و همچنین برخی نمادهای بانکی تقاضای جدی از سوی معامله‌گران دیده می‌شود و این گروه‌ها از محرک‌های اصلی رشد بازار در ابتدای معاملات امروز هستند.

انتهای پیام/  


۱۰ دقیقه قبل / سایت شهرآرانیوز

بورس رکورد شکست | ورود شاخص کل به ابرکانال ۶ میلیونی (۳۱ مرداد ۱۴۰۵)

به گزارش شهرآرانیوز، شاخص کل هم اکنون در سطح ۶ میلیون و ۷۳ هزار واحد قرار دارد.

در این لحظه از معاملات ۹۶ درصد نماد‌ها با ارزش بیش از ۱۸ هزار میلیارد تومان در محدوده مثبت و ۵ درصد نماد‌ها با ارزش ۱۲۹ میلیارد تومان در محدوده منفی قرار دارند.

ارزش معاملات خرد تا این لحظه به ۶ هزار میلیارد تومان رسیده و حقیقی‌ها ۲۵۸ میلیارد تومان وارد بازار کرده‌اند.

در ادامه حتما بخوانید بورس ایران؛ آماده برای جهش بزرگ | آیا نرخ بهره حریف بازار می‌شود؟


۴ دقیقه قبل / سایت بورس 24

رأی دیوان عدالت اداری به نفع «خساپا»؛ آثار مالی پس از محاسبه اعلام می‌شود

به گزارش کدال نگر بورس24 ، شرکت سایپا درخصوص صدور رأی قطعی هیأت عمومی دیوان عدالت اداری درباره ابطال مصوبه 473 شورای رقابت شفاف‌سازی کرد.

طبق توضیحات «خساپا»، مصوبه مذکور که در صنعت خودرو به «مصوبه سهم تورمی» شناخته می‌شود، از زمان تصویب ابطال شده است. شرکت اعلام کرده این رویداد می‌تواند سهم درآمدی سایپا را افزایش داده و ورود نقدینگی ناشی از فروش محصولات را بهبود دهد.

«خساپا» تأکید کرد رقم نهایی اثرات مالی این موضوع، پس از برآورد و محاسبه سود مشارکت تحقق‌یافته مشتریان، از طریق سامانه کدال به اطلاع خواهد رسید.




 جهش خیره‌کننده قیمت طلا و نقره
۹ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

جهش خیره‌کننده قیمت طلا و نقره

آرمان امروز : بازار فلزات گران‌بها شاهد حرکت‌های صعودی قدرتمندی بود؛ به‌طوری که قیمت طلا با رشد حدودا ۳ درصدی تا نزدیکی مرز ۴,۴۹۰ دلار پیشروی کرد. به گزارش بازار، نقره نیز با جهشی چشمگیرتر، رشد ۴ درصدی را تجربه کرد و تا ۶۵.۶ دلار صعود کرد. این جهش قیمتی در حالی رخ داد که [ ]

 نسخه آشنا برای بحران انرژی/ یارانه حامل را کنار بگذارید، به «خدمت ضروری» برسید
۱۳ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

نسخه آشنا برای بحران انرژی/ یارانه حامل را کنار بگذارید، به «خدمت ضروری» برسید

اقتصادنیوز: مسئله اصلی مصرف بنزین نیست؛ مسئله نحوه جابه‌جایی مسافر و بار است. تا زمانی که شهروند برای یک سفر مشخص گزینه مناسب از نظر زمان، هزینه و دسترسی نداشته باشد، اصلاح قیمت سوخت به‌تنهایی نمی‌تواند الگوی مصرف را به‌صورت پایدار تغییر دهد.

 تعیین‌تکلیف مرخصی پلاک‌های منطقه آزاد تا پایان شهریور
۹ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

تعیین‌تکلیف مرخصی پلاک‌های منطقه آزاد تا پایان شهریور

دنیای اقتصاد: معاون فنی و مهندسی پلیس راهور فراجا با اعلام اینکه مشکل مرخصی پلاک‌های موقت منطقه آزاد انزلی تا پایان شهریورماه حل خواهد شد، گفت: واردات خودرو به مناطق آزاد باعث افزایش رضایتمندی عمومی، اشتغال‌زایی و ارتقای امنیت عبور و مرور جاده‌ها شده‌ است‌. به گزارش ایرنا، سرهنگ محمدحسن ابراهیم‌پور در همایش توجیهی شرکت‌های واردکننده خودرو با موضوع فرآیند اخذ کاردکس و ترخیص خودروهای پلاک منطقه، بیان کرد: به دنبال شماره‌گذاری خودروهای مناطق آزاد، سرمایه خودرویی نیز جذب شد. معاون فنی و مهندسی پلیس راهور فراجا با اعلام اینکه برای خودروهای عمرانی و کشاورزی در مناطق آزاد، پلاک جدیدی طراحی شده، عنوان کرد: با طراحی این پلاک فعالان این حوزه نیز می‌توانند از ظرفیت موجود بهره‌مند شوند.

 دو نمای سرمایه‌گذاری در معادن
۹ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

دو نمای سرمایه‌گذاری در معادن

سرمایه‌گذاری در معدن لزوما به همان میزان به تولید منجر نمی‌شود و فاصله میان وزن سرمایه و تولید، در فعالیت‌های مختلف معدنی متفاوت است. مس و سنگ‌آهن در گروه فعالیت‌هایی قرار دارند که سهم تولیدشان از سهم سرمایه‌گذاری بیشتر است. در مقابل، طلا و شن و ماسه سهمی بالاتر از تولید خود در سرمایه‌گذاری دارند. داده‌های مرکز آمار ایران از معادن در حال بهره‌برداری نشان می‌دهد سنگ‌آهن با سهم ۳۵درصدی از سرمایه‌گذاری، ۵۰درصد از ارزش تولید معدن را در اختیار دارد و مس نیز با جذب حدود ۱۲درصد از سرمایه‌گذاری، ۲۶درصد از تولید را ایجاد کرده است. در نقطه مقابل، سنگ طلا ۶درصد از سرمایه‌گذاری را به خود اختصاص داده، اما سهم آن از ارزش تولید تنها 1.5درصد بوده است؛ وضعیتی که در شن و ماسه نیز با 13.5درصد سهم سرمایه‌گذاری در برابر ۴درصد سهم تولید دیده می‌شود.

 سیگنال جدید برای بازار طلا/ اونس جهانی دوباره اوج گرفت
۱۳ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

سیگنال جدید برای بازار طلا/ اونس جهانی دوباره اوج گرفت

اقتصادنیوز: قیمت طلای جهانی در پایان هفته با افزایش همراه شد و این فلز گرانبها را در مسیر ثبت رشد نزدیک به ۵ درصدی در یک هفته قرار داد.

 قیمت خودرو‌های سایپا امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵
۱۲ دقیقه قبل / روزنامه تعادل

قیمت خودرو‌های سایپا امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵

قیمت خودرو‌های سایپا امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد.