قیمت طلا امروز




 سایت عصرایران / ۱۴۰۵/۰۵/۰۷

زخم تازه بر پیکر خیابان‌های تاریخی ولیعصر و فلسطین

اسکندر مختاری طالقانی با اشاره به بازدید اخیر خود از خیابان ولیعصر گفت: در خیابان زرتشت منظره‌ای دیدم که واقعاً متعجب و مبهوت ماندم؛ نهر را از دو طرف باغچه ک...
 زخم تازه بر پیکر خیابان‌های تاریخی ولیعصر و فلسطین

قطع شماری از درختان خیابان فلسطین، در کنار تغییرات تازه در خیابان ولیعصر (عج) که در فهرست میراث ملی ایران ثبت شده، بار دیگر نگاه‌ها را متوجه وضعیت خیابان‌های تاریخی تهران کرده است. اسکندر مختاری طالقانی با اشاره به تحولات تازه در خیابان ولیعصر، از آنچه «حذف تدریجی عناصر هویتی این خیابان» می‌خواند، انتقاد کرد.

به گزارش ایسنا، اگر این روزها گذرتان به خیابان فلسطین بیفتد، پیش از هر چیز جای خالی درختان قدیمی نگاهتان را جلب می‌کند؛ تنه‌های بریده و کُنده‌هایی که هنوز جای اره بر آن‌ها تازه است، و نهال‌های جوان که بعضاً جایگزین شده‌اند، تصویری متفاوت از یکی از خیابان‌های تاریخی تهران ساخته‌ است. خیابانی که سال‌ها در امتداد ولیعصر، بخشی از منظر سبز و هویت تاریخی پایتخت به شمار می‌رفت، این روزها با کاهش شمار درختانش، بار دیگر نگرانی‌ها درباره آینده این محور تاریخی را پررنگ کرده است.

عکس از شاهده یوسفی، خبرنگار ایسنا

این اتفاق در حالی رخ داده که کارشناسان میراث فرهنگی پیش‌تر بارها نسبت به تغییرات تدریجی در خیابان‌های ولیعصر و فلسطین هشدار داده بودند. درست یک‌سال پیش اسکندر مختاری طالقانی، پژوهشگر میراث معماری و شهری، نسبت به حذف تدریجی نهرها، خشک شدن چنارها، از بین رفتن قنات‌ها و تغییر سیمای تاریخی این دو خیابان هشدار داده بود.

عکس از شاهده یوسفی، خبرنگار ایسنا

حالا، مشاهده قطع شمار دیگری از درختان خیابان فلسطین و تغییرات تازه در بخشی از خیابان ولیعصر، بار دیگر نگرانی‌ها درباره سرنوشت این دو محور تاریخی تهران را زنده کرده است. هشدارهایی که یک سال پیش مطرح شده بود، اکنون با مشاهدات تازه خبرنگاران ایسنا و روایت دوباره این پژوهشگر میراث فرهنگی، رنگ واقعیت بیشتری به خود گرفته است.

اسکندر مختاری طالقانی، مرمتگر، پژوهشگر و چهره ماندگار میراث فرهنگی در گفت‌وگوی تازه با ایسنا، با اشاره به بازدید اخیر خود از خیابان ولیعصر گفت: در خیابان زرتشت منظره‌ای دیدم که واقعاً متعجب و مبهوت ماندم؛ نهر را از دو طرف باغچه کرده‌اند، در حالی که این نهر باید نهر باقی بماند. اصلاً تعریف خیابان ولیعصر همین است؛ پیاده‌رو، سواره‌رو، نهر و ردیف درختان.

عکس از اسکندر مختاری

او با اشاره به تغییرات این محور تاریخی ادامه داد: کمی که به سمت جنوب می‌روید، دیگر …





 درخواست پاکستان، ترکیه و عربستان از ایران برای تایید «توافق مکه»
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

درخواست پاکستان، ترکیه و عربستان از ایران برای تایید «توافق مکه»

دبیر شورای‌عالی امنیت ملی گفت: پیمان دفاعی پاکستان، ترکیه و عربستان نشان‌دهندۀ این است که آمریکا به آن‌ها گفته می‌خواهد از منطقه برود.

 عبور چراغ خاموش از تنگه هرمز؟
۲۱ دقیقه قبل / روزنامه آرمان امروز

عبور چراغ خاموش از تنگه هرمز؟

آرمان امروز-سرویس بین الملل: بعدازظهر ۲۵ ژوئیه، نفتکش غول‌پیکر «کیکو» که مالک آن یک شرکت یونانی بود، در پایانه صادرات نفت «مسیعید» قطر پهلو گرفت؛ بندری عظیم با ۳۰ اسکله در ساحل غربی این کشور، در فاصله ۲۵ مایلی جنوب دوحه. چهار روز بعد، کیکو پس از بارگیری نفت خام، از تنگه هرمز عبور کرد. [ ]

 محسن رضایی: باید در رفتار دیپلماتیک ایران با دنیا اصلاحاتی انجام شود / ترامپ خالی بند است/ مردم در خانه‌هاشان شروع به تولید کنند
۳ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

محسن رضایی: باید در رفتار دیپلماتیک ایران با دنیا اصلاحاتی انجام شود / ترامپ خالی بند است/ مردم در خانه‌هاشان شروع به تولید کنند

دبیر شورای عالی امنیت ملی: در راهبرد‌های دفاعی ایران تکامل رخ داده و از جنگ تحمیلی دوم دائما درحال تکامل دفاعی - سیاسی است.

 متهم ردیف اول خاموشی صنایع
۵۶ دقیقه قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

متهم ردیف اول خاموشی صنایع

سیاست خودتامینی برق صنایع با یک سیگنال متناقض سیاستگذاری مواجه شده است. دولت از یکسو همچنان متولی تولید، انتقال، توزیع و تنظیم بازار برق است و از سوی دیگر، جبران ناترازی را به سرمایه‌گذاری صنایع گره زده است. این در حالی است که بنگاه‌ها برای تامین برق خود قرارداد بسته و حق انشعاب پرداخت کرده‌اند. با وجود این، حتی پس از سرمایه‌گذاری برای احداث نیروگاه، همچنان با محدودیت شبکه، سوخت و دسترسی به برق مواجهند. کارشناسان این وضعیت را ناشی از اختلال در تقسیم نقش‌ها می‌دانند. به باور آنها، دولت همزمان بازیگر بازار برق و تنظیم‌گر آن است. از نگاه فعالان صنعت، خودتامینی زمانی می‌تواند به کاهش ناترازی کمک کند که نقش دولت و بخش خصوصی روشن باشد و قواعد سرمایه‌گذاری، انتقال و مالکیت برق نیز شفاف شود. در غیر این صورت، صنعت علاوه بر هزینه تولید، بخشی از هزینه ناکارآمدی زیرساخت انرژی را نیز متحمل خواهد شد.

 بایرن مونیخ ۲ - ۱ دورتموند؛ شروع فصل با جام برای کمپانی
۱ ساعت قبل / سایت فوتبالی

بایرن مونیخ ۲ - ۱ دورتموند؛ شروع فصل با جام برای کمپانی

پایگاه خبری فوتبالی- بایرن مونیخ فصل ۲۰۲۶/۲۷ را با کسب یک جام آغاز کرد. به گزارش فوتبالی، تیم تحت هدایت وینسنت کمپانی در دیدار سوپرکاپ آلمان، که از این فصل با نام سوپرکاپ فرانتس بکن‌باوئر برگزار می‌شود، در ورزشگاه سیگنال ایدونا پارک با نتیجه ۲ بر یک از سد بوروسیا دورتموند گذشت و نخستین جام فصل را به ویترین خود اضافه کرد. این مسابقه میان قهرمان بوندس‌لیگا و جام حذفی فصل گذشته و دورتموند، نایب‌قهرمان لیگ، برگزار شد.بایرن در نیمه نخست کنترل بیشتری بر جریان مسابقه داشت و در دقیقه ۲۸ به گل رسید. ناتا ...,بایرن مونیخ,بوندسلیگا,دورتموند,سوپرکاپ آلمان,وینسنت کمپانی,نیکو کواچ,پیشنهاد سردبیر

 مدودف: به سمت پیروزی در عملیات ویژه در حال حرکت هستیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایرنا

مدودف: به سمت پیروزی در عملیات ویژه در حال حرکت هستیم

تهران- ایرنا- دیمیتری مدودف معاون رئیس شورای امنیت روسیه در اظهاراتی با اشاره به فشارهای گسترده خارجی بر علیه این کشور، تاکید کرد: مسکو با فشار خارجی عظیمی روبرو است؛ اما به سمت پیروزی در عملیات ویژه نظامی در حال حرکت است.



پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی
روزنامه آرمان امروز

پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی

«آرمان امروز» «آرمان امروز» همزمان با روز پزشک گزارش می‌دهد؛ آرمان امروز- سپهرریاحی:‌ در ایران، زادروز ابوعلی سینا، یکم شهریورماه، به عنوان «روز پزشک» نام‌گذاری شده است؛ روزی برای تقدیر از کسانی که بخش مهمی از زندگی خود را صرف آموختن حرفه‌ای کرده‌اند که مستقیماً با جان و سلامت انسان‌ها سر و کار دارد. اما [ ]
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| جدیدترین استایل بهاره رهنما بعد از کاهش وزن قابل توجه

سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| تصاویری از بهرام رادان و آزاده صمدی در پشت صحنه تمرین کنسرت‌نمایش «سیاوش»

سایت تابناک

دستور برخورد قاطع با مروجین فساد و برهنگی در مشهد

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد
سایت تابناک

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد

انصارالله سرزمین‌هایی را در مجاورت مرز جنوبی عربستان در کنترل دارد و همچنین حملات موشکی فرامرزی علیه این پادشاهی انجام داده است.
سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار
روزنامه آرمان امروز

سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: در روزهای اخیر این خبر به صورت گسترده پخش شده است که آمریکا قصد دارد شرکای تجاری ایران را هدف قرار دهد؛ موضوعی که نگرانی‌هایی را در چین ایجاد کرده است. تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز به‌شدت کاهش یافته و قیمت نفت همچنان در حال افزایش است. ایرانی‌ها با اعتمادبه‌نفس سخن از [ ]