قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۱

آنچلوتی رقیب گواردیولا شد

مدیر فنی فدراسیون فوتبال ایتالیا تأیید کرد که کارلو آنچلوتی پیش از پپ گواردیولا یکی از گزینه‌های هدایت تیم ملی این کشور بوده و مذاکراتی نیز با این سرمربی باتجربه انجام شده است.
 آنچلوتی رقیب گواردیولا شد



۲۶ دقیقه قبل / سایت فوتبالی

غیررسمی؛ دی‌گرگوریو به بورنموث پیوست

پایگاه خبری فوتبالی - میشله دی‌گرگوریو، دروازه‌بان ایتالیایی یوونتوس، در آستانه جدایی از این باشگاه قرار دارد و طبق اعلام فابریتزیو رومانو، انتقال او به بورنموث وارد مراحل نهایی شده است.

به گزارش فوتبالی، دی‌گرگوریو پس از ورود ویکاریو به یوونتوس دیگر جایگاه مطمئنی در پروژه جدید باشگاه نداشت و در روزهای اخیر مذاکرات برای پیدا کردن مقصد جدید او سرعت گرفت. منابع مختلف نیز تأیید کرده بودند که بورنموث مذاکرات پیشرفته‌ای با یوونتوس برای جذب این دروازه‌بان داشته است.

بر اساس گزارش‌های منتشرشده، این انتقال به شکل قرضی با گزینه خرید انجام خواهد شد و بورنموث برای جذب دی‌گرگوریو وارد رقابت نهایی با سایر گزینه‌های احتمالی شده بود.

دی‌گرگوریو که در سال ۲۰۲۴ از مونزا به یوونتوس پیوست، حالا آماده تجربه نخستین حضورش در لیگ برتر انگلیس است و به بورنموث ملحق خواهد شد؛ انتقالی که می‌تواند فرصت تازه‌ای برای این دروازه‌بان ۲۹ ساله باشد. 

این انتقال در حالی انجام می‌شود که دی‌گرگوریو فصل گذشته فرصت زیادی برای اثبات توانایی‌های خود در یوونتوس داشت، اما تغییرات ایجادشده در ترکیب و برنامه‌های فنی باشگاه، مسیر جدایی او را هموار کرد.


۴ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

وقتی «شاعر» کلامش را پس می‌گیرد

باور کردنش سخت است، اما لبخند معروف دنیای فوتبال دوباره قرار است از روی نیمکت نه، که از وسط مستطیل سبز درخشش را آغاز کند. پس از ۱۱ سال دوری رسمی از دنیای حرفه‌ای، رسانه‌های معتبر برزیل و ایتالیا از گازتادلواسپورت گرفته تا سی‌ان‌ان برزیل، مدتی پیش از رویدادی خبر دادند که مرز میان نوستالژی، تجارت و ورزش را کمرنگ کرده است: بازگشت رونالدینیو به فوتبال رسمی. اتفاقی که حالا رنگ واقعیت به خود گرفته است.

جادوگر ۴۶ ساله و برنده توپ طلای ۲۰۰۵، با سفر به شهر تاریخی راونا و حضور در معارفه‌ای پرشور در سواحل «مارینا دی راونا»، رسماً به باشگاه راونا کالچو در دسته سوم فوتبال ایتالیا (Serie C) پیوست تا آخرین فصل از کتاب داستان افسانه‌ای خود را بنویسد.

آمیزه‌ای از رفاقت و تجارت

آخرین حضور رسمی رونالدینیو در میدان رقابت، به سال ۲۰۱۵ و پیراهن فلومیننزه بازمی‌گردد. اما چه چیزی باعث شد تا دارنده جام جهانی و لیگ قهرمانان اروپا، استوک‌های غبارگرفته‌اش را دوباره بپوشد؟ پاسخ در دو کلمه خلاصه می‌شود: روابط و چشم‌انداز.

این قرارداد بیش از آنکه یک مانور صرفاً فوتبالی باشد، ماحصل رابطه دیرینه رونالدینیو با اینیاسیو چیپریانی (مالک جدید راونا) و آریدو برایدا (مدیر کهنه‌کار فوتبال ایتالیا) است. ستاره برزیلی نه‌تنها به‌عنوان بازیکن در فهرست رسمی تیم ثبت شده، بلکه سهمی از سهام اقلیت باشگاه را نیز به دست آورده تا سفیر و چهره اصلی پروژه برندینگ و بین‌المللی‌سازی راونا باشد. مالکان باشگاه امیدوارند جادوی برند «رونالدینیو» ماشین اقتصادی تیم را فعال کرده و مسیر صعود به سری B و در نهایت سری A را هموار سازد.

در جست‌وجوی طلسم ۳۰۰

رونالدینیو در کنفرانس خبری خود، با همان لبخند طلایی‌اش گفت: «فوتبال برای من هیچ‌گاه شغل نبوده بلکه سرچشمه خالص شادی است. من به خاطر یک رفاقت عمیق و یک پروژه جذاب اینجا هستم. زمان دقیق اولین بازی‌ام مشخص نیست، اما فکر کردن به اینکه شاید ۳۰۰اُمین گل دوران حرفه‌ای‌ام را اینجا بزنم، هیجان‌زده‌ام می‌کند.»

اگرچه رونالدینیو به دلیل عدم آمادگی بدنی در بازی افتتاحیه فصل غایب خواهد بود، اما حضور او در ایتالیا موجی از شور نوستالژیک به راه انداخته است. تماشای قهرمان سابق جهان در زمین‌های سخت و فشرده سری C، شاید عجیب‌ترین و در عین حال دیدنی‌ترین تصویر فصل جدید فوتبال اروپا باشد، جایی که «شاعر» کلام قبلی‌اش مبنی بر خداحافظی از فوتبال را پس گرفته و حالا تصمیم گرفته آخرین قصه‌اش را با لهجه ایتالیایی بسراید.

 

انتهای پیام/




 مهدی تارتار: مدیریت غرور جوانان اولویت اصلی؛ موفقیت زودهنگام تثبیت‌کننده نیست
۱۲ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

مهدی تارتار: مدیریت غرور جوانان اولویت اصلی؛ موفقیت زودهنگام تثبیت‌کننده نیست

پرسپولیس ۲۰ بازیکن زیر ۲۵ سال دارد. مهدی تارتار بر مدیریت «غرور» جوانان تأکید دارد و می‌گوید موفقیت‌های ابتدایی نباید جایگاه را تثبیت کند.

 دردسر تازه آسانی این بار برای پرسپولیس؛ پیشنهاد ۲میلیون دلاری به ستاره استقلال جنجال به‌پا می‌کند
۱۳ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

دردسر تازه آسانی این بار برای پرسپولیس؛ پیشنهاد ۲میلیون دلاری به ستاره استقلال جنجال به‌پا می‌کند

ایجنت ایرانی یاسر آسانی بازیکن آلبانیایی استقلال از پیشنهاد سنگین پرسپولیس به این بازیکن خبر داد؛ پیشنهادی که می‌تواند سرخ‌پوشان تهرانی را با دردسر مواجه کند.

 جانشین رئیس فیفا از نزدیک ایران انتخاب می‌شود
۱۷ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

جانشین رئیس فیفا از نزدیک ایران انتخاب می‌شود

اعضای قدرتمند منطقه‌ای فیفا پروژه استیضاح جیانی اینفانتینو رییس فیفا را کلید زدند.

 شکست‌ناپذیرترین تیم تاریخ جهان با درخشش مهاجم پرسپولیسی/ گلزنی شهاب زاهدی برای قهرمانی و تاریخ‌سازی جوهور +عکس و ویدیو
۵ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

شکست‌ناپذیرترین تیم تاریخ جهان با درخشش مهاجم پرسپولیسی/ گلزنی شهاب زاهدی برای قهرمانی و تاریخ‌سازی جوهور +عکس و ویدیو

شهاب زاهدی، مهاجم سابق پرسپولیس در نخستین تجربه رسمی با پیراهن جوهور دارالتعظیم، با گلزنی در جریان پیروزی مقابل حریف، ضمن دبل در کسب جام و ثبت گل، سهم بسزایی در شب رکوردشکنی بی‌سابقه این تیم داشت.

 آرژانتینی‌ها نقره‌داغ شدند؛ احکام سنگین فیفا پس از جنجال فینال جام جهانی ۲۰۲۶
۷ ساعت قبل / سایت فوتبالی

آرژانتینی‌ها نقره‌داغ شدند؛ احکام سنگین فیفا پس از جنجال فینال جام جهانی ۲۰۲۶

پایگاه خبری فوتبالی- فیفا سرانجام احکام انضباطی مربوط به اتفاقات جنجالی پس از فینال جام جهانی ۲۰۲۶ بین آرژانتین و اسپانیا را اعلام کرد؛ احکامی که به‌ویژه برای لیاندرو پاردس بسیار سنگین است. به گزارش فوتبالی، در جریان درگیری‌های پس از سوت پایان، چند بازیکن آرژانتین و اسپانیا درگیر شدند و همین اتفاق باعث شد کمیته انضباطی فیفا پرونده‌ای رسمی باز کند. بزرگ‌ترین محرومیت نصیب لیاندرو پاردس شده است. هافبک آرژانتینی به دلیل رفتار خشونت‌آمیز خود با ۱۰ جلسه محرومیت و ۹۰ هزار دلار جریمه مواجه شده است. این ...,تیم ملی آرژانتین,تیم ملی اسپانیا,جام جهانی 2026,لئاندرو پاردس,گاوی,ناهوئل مولینا,تیاگو آلمادا,پیشنهاد سردبیر

 دختران والیبال ایران رکوردی تاریخی در قهرمانی آسیا ثبت کردند
۱۲ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

دختران والیبال ایران رکوردی تاریخی در قهرمانی آسیا ثبت کردند

تیم ملی والیبال زنان ایران مسابقات قهرمانی آسیا را با برد مقابل چین تایپه آغاز کرد و برای اولین بار در تاریخ به جمع تیم‌های ۱۰۰ امتیازی جهان وارد شد.