قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۷

فشار سنگین رسانه‌ها روی دوش زیدان

زین‌الدین زیدان هدایت تیم ملی فرانسه را بر عهده گرفت و اکنون رسانه‌ها انتظار دارند او با یکی از پرستاره‌ترین نسل‌های تاریخ فوتبال این کشور، جام قهرمانی یورو ۲۰۲۸ را بالای سر ببرد.
 فشار سنگین رسانه‌ها روی دوش زیدان
به گزارش ایلنا، اما در ابتدا، دو چالش دیگر باید مورد رسیدگی قرار گیرند: لیگ ملت‌ها و البته، رقابت‌های انتخابی برای تورنمنتی که در بریتانیای کبیر و ایرلند برگزار خواهد شد.

به طور کلی، انتظارات از سرمربی بزرگی مثل زیدان همواره بالاست. موضوعی که اصلاً عجیب نیست، چرا که او پیش از این سه بار متوالی با رئال مادرید فاتح لیگ قهرمانان اروپا شد و خود یکی از اسطوره‌های بی‌بدیل فوتبال فرانسه به‌شمار می‌رود.

فشار سنگین رسانه‌ها بر روی زیدان

رسانه‌های سرتاسر قاره اروپا واکنشی پر از اشتیاق به بازگشت زیدان به بالاترین سطح فوتبال نشان دادند. روزنامه انگلیسی سان در این‌باره نوشت: «زیدان سرانجام به عنوان سرمربی جدید تیم ملی فرانسه منصوب شد. سرمربی سابق رئال مادرید پس از پنج سال دوری از دنیای فوتبال بازمی‌گردد تا شانس خود را برای بازسازی این تیم پس از حذف در مرحله نیمه‌نهایی جام جهانی امتحان کند.»

روزنامه اسپانیایی اسپورت نیز نوشت: «حالا دیگر همه چیز رسمی است. دوران تازه‌ای در فوتبال فرانسه آغاز می‌شود. پنج سال پس از جدایی از رئال مادرید، زیدان سکان هدایت تیم ملی فرانسه را به دست می‌گیرد.»

در میان تمام واکنش‌های مطبوعات یک وجه اشتراک پررنگ به چشم می‌خورد: ترکیبی از هیجان و انتظارات بسیار بالا. روزنامه فرانسوی لو پاریزین نوشت: «اکنون همه چیز به او بستگی دارد تا میراث باشکوه دیدیه دشان را ادامه دهد و در عین حال، امضای شخصی خودش را هم بر آن ثبت کند.»

نشریه اکیپ نیز این‌گونه تیتر زد: «بیست سال پس از فینال جام جهانی ۲۰۰۶، فدراسیون فوتبال فرانسه جانشین دیدیه دشان را معرفی کرد. (...) زیدان حالا فضای کاری و نقش خود را تغییر داده، اما اشتیاق و جذابیتی که ایجاد می‌کند همچنان دست‌نخورده و پابرجاست.»

حالا زیدان باید ارزش‌های خود را به اثبات برساند؛ آن هم در بهترین حالت، بلافاصله و بدون فوت وقت. انتهای پیام/



 نیاز به ورود سریع فدراسیون در پرونده آسانی

نیاز به ورود سریع فدراسیون در پرونده آسانی

تعلل در تعیین تکلیف پرونده یاسر آسانی می‌تواند نتایج مسابقات و جدول لیگ برتر را تحت تأثیر قرار دهد.

 عکس؛ حسین ابرقویی و دانیال ایری دو مدافع ذخیره پرسپولیس محسوب می‌شوند

عکس؛ حسین ابرقویی و دانیال ایری دو مدافع ذخیره پرسپولیس محسوب می‌شوند

پرسپولیس به دنبال دومین کلین‌شیت مقابل استقلال خوزستان است. زوج دفاعی فعلی کنعانی و زارع هستند و ابرقویی و ایری گزینه‌های جایگزین هستند.

 دربی پایتخت، ۱۱ شهریور در اصفهان؟

دربی پایتخت، ۱۱ شهریور در اصفهان؟

باشگاه استقلال میزبان بازی رفت دربی پایتخت است و خواستار برگزاری این دیدار حساس در ورزشگاه نقش جهان اصفهان شده. برگزاری بازی در ورزشگاه نقش جهان اصفهان قطعی...

 ترکیب اصلی تیم ملی والیبال برای جنگ با ژاپن لو رفت!

ترکیب اصلی تیم ملی والیبال برای جنگ با ژاپن لو رفت!

تمرین درون‌تیمی تیم ملی والیبال ایران سرنخ‌هایی از ترکیب احتمالی شاگردان روبرتو پیاتزا در قهرمانی آسیا به دست داد و حالا تنها یک ابهام در ترکیب اصلی باقی مانده است.

 طعنه برناردو به رودری؟ بازی در رئال کار هر کسی نیست

طعنه برناردو به رودری؟ بازی در رئال کار هر کسی نیست

برناردو سیلوا، هافبک جدید رئال مادرید، در یک مراسم خصوصی در والدبباس معارفه شد. یک جمله او در این مراسم جنجالی شده است.

 اکرم عفیف در کمین بیرو؛ یک تقابل دیگر در راه است

اکرم عفیف در کمین بیرو؛ یک تقابل دیگر در راه است

پایگاه خبری فوتبالی- علی بیرانوند به زودی یک بار دیگر طعم بازی مقابل اکرم عفیف را خواهد چشید.به گزارش فوتبالی، مدتی پیش ویدیویی از حضور علیرضا بیرانوند در یکی از برنامه‌های اینترنتی منتشر شد که حاشیه‌های زیادی برای او ایجاد کرد؛ از جمله اقرار دخترش به علاقه او به استقلال و تمایلش به بازی در این تیم!اما یکی دیگر از لحظات بامزه و فان این مصاحبه، جایی بود که او به شوخی پسرش اشاره کرد. بیرانوند گفت که پسرش گاهی به شوخی می‌گوید که دو اکرم او را دیوانه کرده‌اند: یکی همسرش و دیگری اکرم عفیف!درباره همسر ...,علیرضا بیرانوند,اکرم عفیف,تراکتور,السد,لیگ نخبگان آسیا,پیشنهاد سردبیر

 فیلم ؛ وحید رضایی سرمربی شمس‌آذر قزوین : فلسفه ما بازی دادن به جوانان است

فیلم ؛ وحید رضایی سرمربی شمس‌آذر قزوین : فلسفه ما بازی دادن به جوانان است

وحید رضایی، پیش از دیدار با فولاد خوزستان در هفته دوم لیگ برتر، از فلسفه باشگاه خود برای میدان‌دادن به بازیکنان جوان گفت.

 طعنه برناردو به رودری در مراسم معارفه رئال!

طعنه برناردو به رودری در مراسم معارفه رئال!

برناردو سیلوا، هافبک جدید رئال مادرید، در یک مراسم خصوصی در والدبباس معارفه شد. یک جمله او در این مراسم جنجالی شده است.