قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۱۴۰۵/۰۴/۱۶

پیام تهدیدآمیز نتانیاهو به ایران و انصارالله؛ آمادگی برای مداخله نظامی در آبراه‌های منطقه هستیم!

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با طرح ادعای «تأمین امنیت کریدورهای دریایی»، از احتمال مداخله نظامی این رژیم در منطقه سخن گفت و همزمان با هشدار درباره فروش جنگنده‌های اف-۳۵ به ترکیه، مدعی شد این اقدام توازن قدرت در خاورمیانه را بر هم می‌زند.
 پیام تهدیدآمیز نتانیاهو به ایران و انصارالله؛ آمادگی برای مداخله نظامی در آبراه‌های منطقه هستیم!



۲ ساعت قبل / سایت عصرایران

‌مخالفان نتانیاهو در یک قدمی پیروزی

تازه‌ترین نظرسنجی روزنامه اسرائیلی معاریو از افزایش قابل توجه محبوبیت حزب یشار به رهبری گادی آیزنکوت و تداوم افت جایگاه حزب لیکود به رهبری بنیامین نتانیاهو حکایت دارد.

به گزارش فرارو به نقل از معاریو، حزب یشار در صورت برگزاری انتخابات کنست در شرایط فعلی، ۲۶ کرسی به دست خواهد آورد. این رقم نسبت به نظرسنجی هفته گذشته سه کرسی افزایش یافته است.

در مقابل، لیکود با از دست دادن یک کرسی نسبت به هفته گذشته، به ۲۰ کرسی رسیده است. به این ترتیب، حزب آیزنکوت با اختلاف ۶ کرسی در صدر قرار گرفته است.

مهم‌تر از صدرنشینی حزب آیزنکوت، وضعیت ائتلاف‌های سیاسی در کنست است. طبق این نظرسنجی، مجموع احزاب صهیونیست مخالف نتانیاهو به ۶۰ کرسی می‌رسد؛ یعنی تنها یک کرسی کمتر از حد نصاب ۶۱ کرسی برای تشکیل ائتلاف اکثریت در کنست ۱۲۰ نفره.

در سوی مقابل، ائتلاف تحت رهبری نتانیاهو با وجود تقویت برخی احزاب راست افراطی، در مجموع ۴۹ کرسی به دست می‌آورد. بنابراین، در صورت برگزاری انتخابات بر اساس نتایج این نظرسنجی، نتانیاهو برای تشکیل دولت با دشواری جدی مواجه خواهد بود.

گادی آیزنکوت، رئیس پیشین ستاد ارتش اسرائیل و رهبر حزب تازه‌تأسیس «یشار!»، در ماه‌های اخیر به یکی از مهم‌ترین رقبای سیاسی نتانیاهو تبدیل شده است. افزایش سه کرسی این حزب در تازه‌ترین نظرسنجی معاریو نشان می‌دهد روند صعودی آن ادامه دارد.

با این حال، نتایج نظرسنجی به‌تنهایی به معنای پیروزی قطعی مخالفان نتانیاهو نیست. انتخابات پارلمانی اسرائیل بر اساس ائتلاف‌های سیاسی تعیین‌کننده است و حتی کسب ۶۰ کرسی توسط احزاب مخالف، بدون دستیابی به حداقل ۶۱ کرسی، برای تشکیل دولت کافی نیست.

در رتبه سوم این نظرسنجی نیز فهرست مشترک نفتالی بنت و یائیر لاپید با ۱۴ کرسی قرار گرفته است. پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر نرخ چهارم بنزین برای پرمصرف‌ها اعلام می‌شود نظرات کاربران خبر قبل اشتراک گذاری : جنگ اقتصادی ترامپ چقدر می‌تواند به ایران آسیب برساند؟ تماشاخانه یک جرعه آب برای هدهد؛ یک گودال مرگ برای کل و بزها / دو تصویر از یک ماجرا چیتگر؛ رد یک جنایت عجیب میان درختان / درخت‌ها قبل از مرگ زخمی شده بودند فیلم های دیگر عضویت در اینستاگرام عصر ایران ۱۵ سال پیش در چنین روزی این لحظه با حافظ گلستان سعدی آموزش زبان انگلیسی آپارات عصر ایران اپلیکیشن عصر ایران


۳ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

اورگوئه: در صورت ورود نتانیاهو به کشور مسلما بازداشت می‌شود

ایران آنلاین:

  «والریا چاکاسی»، معاون وزیر امور خارجه اورگوئه با اشاره به موضع دولت در مورد جنگ غزه اشاره کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه خبری uypress، معاون وزیر امور خارجه اورگوئه در اظهاراتی در برنامه پخش زنده «ال وسو» همچنین گفت که اسرائیل مرتکب نقض حقوق بشر و قوانین بین‌المللی شده و حملاتی را علیه مردم بی‌دفاع غزه انجام می‌دهد برای همین اگر پایش را به اورگوئه بگذارد، حتما دستگیر می‌شود.

این دیپلمات همچنین به حکم جلب بین‌المللی صادر شده توسط دیوان کیفری بین‌المللی علیه بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل اشاره کرد و گفت: «اگر او به اورگوئه بیاید، طبق تعهداتمان به دیوان کیفری بین‌المللی، موظف به اعمال و عمل به آن حکم جلب بین‌المللی خواهیم بود؛ این غیرقابل انکار است.»

وی در ادامه خاطرنشان کرد: «تنها گزینه برای شما این است که از این دادگاه خارج شوید، اما اگر این اتفاق نیفتد، اروگوئه به تعهدات بین‌المللی خود عمل می‌کند و شکی در این مورد نیست.»

انتهای پیام/


۵ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است - تسنیم

بین الملل

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، وزارت خارجه چین امروز جمعه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: هرگونه اقدام یک‌جانبه واشنگتن علیه کشورهای حامی ایران را غیرقانونی می‌دانیم. چین: اعمال تحریم و فشار بر ایران به حل مساله کمک نمی‌کند

در این بیانیه آمده است: از همه طرف‌های ذی‌ربط می‌خواهیم با مسئولیت‌پذیری عمل کرده و مسائل را از طریق ابزارهای سیاسی و دیپلماتیک حل‌وفصل کنند.

وزارت خارجه چین تأکید کرد: تحریم‌ها و فشارهای نظامی به حل مشکلات کمکی نمی‌کند، بلکه تنش‌ها را تشدید می‌کند. تشدید تنش به نفع منافع ایالات متحده و ایران نیست.

انتهای پیام/  




 پرواز جنگنده‌های اسرائیل ؛ دور جدید حملات صهیونیست ها
۹ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

پرواز جنگنده‌های اسرائیل ؛ دور جدید حملات صهیونیست ها

 گزارش‌ها از جنوب لبنان از ادامه تجاوزات رژیم اشغالگر صهیونیستی حکایت دارند.

 تغییر تاکتیک ایران در جنگ با آمریکا؛  ترامپ دیگر برنمی گردد  |  ترامپ در تله افتاده و  چاره‌ای جز پذیرش شروط تهران  ندارد!
۱۰ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تغییر تاکتیک ایران در جنگ با آمریکا؛ ترامپ دیگر برنمی گردد | ترامپ در تله افتاده و چاره‌ای جز پذیرش شروط تهران ندارد!

جان مرشایمر، استاد روابط بین‌الملل دانشگاه شیکاگو، با اشاره به تغییر رویکرد ایران در برابر آمریکا و افزایش توانمندی‌های نظامی تهران، تأکید کرد که واشنگتن دیگر نمی‌تواند با اتکا به تهدید و حملات نظامی، ایران را وادار به تسلیم کند.

 ادعا درباره احتمال درگیری گسترده نظامی آمریکا با ایران 
۷ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

ادعا درباره احتمال درگیری گسترده نظامی آمریکا با ایران 

«اسکات بسنت» وزیر خزانه‌داری آمریکا روز پنجشنبه در گفت‌وگویی با شبکه سی‌ان‌بی‌سی ادعا کرد که احتمالا نیاز به درگیری گسترده با ایران وجود نخواهد داشت.

 ترامپ مدعی محدودیت توان موشکی ایران شد
۵ ساعت قبل / سایت تابناک

ترامپ مدعی محدودیت توان موشکی ایران شد

رئیس جمهور امریکا در گفت‌وگویی ادعا کرد که توانمندی ایران برای تولید موشک شدیدا محدود شده است.

 سهمیه کامل نفت عربستان برای دست‌کم سه پالایشگاه اروپایی
۲۴ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

سهمیه کامل نفت عربستان برای دست‌کم سه پالایشگاه اروپایی

دنیای اقتصاد: شرکت آرامکوی عربستان به دست‌کم سه پالایشگاه اروپایی اعلام کرده است که در ماه آینده تمام حجم نفت خام تعهدشده در قراردادها را تامین خواهد کرد.

 حملات اسرائیل به سوریه، در اصل مخابره تهدید به ترکیه بود
۲۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

حملات اسرائیل به سوریه، در اصل مخابره تهدید به ترکیه بود

کارشناس مسائل منطقه گفت: شاید اسرائیل به‌دنبال باز کردن جبهه سوریه و ایجاد نوعی اختلاف و تنش با ترکیه باشد تا از این طریق برای پرونده‌هایی مانند غزه زمان بخرد و توجهات را به سمت دیگر معطوف کند.