قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۱۴۰۵/۰۴/۲۷

رهگیری و انهدام پهپاد فوق پیشرفته MQ9 آمریکا در آسمان شهرستان عسلویه

روابط‌عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد: پهپاد فوق پیشرفته MQ9 متعلق به دشمن آمریکایی توسط پدافند نیروی دریایی سپاه در آسمان شهرستان عسلویه رهگیری و منهدم شد.
 رهگیری و انهدام پهپاد فوق پیشرفته MQ9 آمریکا در آسمان شهرستان عسلویه



۱۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

رهبر شهید عاشق مردم ایران بود - تسنیم

استانها

سردار اصغر عباسقلی‌زاده، فرمانده سپاه عاشورا، در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در تبریز در حاشیه مراسم گرامیداشت چهلمین روز تدفین رهبر شهید انقلاب اسلامی در مصلی امام خمینی(ره) تبریز، با تسلیت شهادت حضرت آیت‌الله سیدعلی خامنه‌ای(ره) اظهار داشت: شهادت رهبر شهید انقلاب اسلامی غم عظیمی بر دل‌های ملت ایران وارد کرد، اما به برکت خون این شهید بزرگوار، همان‌گونه که خود ایشان پیش‌بینی کرده بودند، ملت ایران مبعوث شده و این بعثت موجب افزایش امنیت، اقتدار، عزت و عظمت کشور شد.

وی با بیان اینکه رهبر شهید شخصیتی جامع‌الاطراف بود، افزود: امام شهید ما مجموعه‌ای از صفات حسنه را در وجود خود داشت و در عرصه‌های مختلف، دست برتر را داشته و بر مسائل گوناگون اشراف و تسلط کامل داشت.

فرمانده سپاه عاشورا ادامه داد: رهبر شهید به‌حق نایب امام زمان(عج)، جانشین پیامبر اکرم(ص) و جانشین ائمه اطهار(ع) بود و این جایگاه در حقیقت همان جایگاه ولایت مطلقه فقیه است که ایشان در طول سال‌های رهبری با شایستگی آن را دنبال کرد.

عباسقلی‌زاده با اشاره به ویژگی‌های برجسته رهبر شهید گفت: اگر بخواهیم در میان صفات متعدد ایشان، به یک ویژگی شاخص در حوزه مسائل دنیوی اشاره کنیم، بدون تردید مردم‌دوستی و علاقه عمیق ایشان به ملت ایران است.

وی تصریح کرد: رهبر شهید عاشق مردم ایران بود و همواره مردم را به وحدت، انسجام ملی، همراهی و همدلی با یکدیگر و با انقلاب اسلامی دعوت می‌کرد تا کشور بتواند مسیر پیشرفت و تعالی را طی کرده و آرمان‌های انقلاب اسلامی را به پیش ببرد.

فرمانده سپاه عاشورا با تأکید بر اینکه مردم‌داری در سیره رهبر شهید صرفاً یک شعار نبود، خاطرنشان کرد: در نگاه ایشان، مردم سرمایه اصلی کشور و پشتوانه نظام اسلامی بودند و به همین دلیل همواره بر حضور مردم در عرصه‌های مختلف و حفظ وحدت و انسجام ملی تأکید داشتند.

عباسقلی‌زاده خاطرنشان کرد: امروز نیز به برکت خون رهبر شهید و دیگر شهدای انقلاب و مقاومت، مردم ایران با حضور و ایستادگی خود نشان داده‌اند که راه و آرمان‌های شهدا همچنان زنده است و می‌تواند زمینه‌ساز عزت، اقتدار و پیشرفت روزافزون ایران اسلامی باشد.

انتهای پیام/  


۴ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

آبتین تنوری، دانش‌آموز شیرازی، بر فراز دماوند ایستاد

به گزارش خبرگزاری برنا از فارس، این صعود که پس از ماه‌ها تمرین مستمر، آمادگی جسمانی و برنامه‌ریزی دقیق انجام شد، یکی از مهم‌ترین دستاوردهای ورزشی این دانش‌آموز پایه هشتم به شمار می‌رود.

 آبتین تنوری با عبور از مسیرهای سخت و شیب‌های سنگین دماوند، توانست با تکیه بر اراده، استقامت و روحیه‌ای مثال‌زدنی، به ارتفاع ۵۶۱۰ متری این قله ملی دست یابد.

دماوند، به‌عنوان بلندترین قله ایران و نماد استواری و شکوه طبیعت کشور، هر سال میزبان کوهنوردان بسیاری از داخل و خارج از ایران است و صعود به آن نیازمند آمادگی جسمانی، مهارت فنی و روحیه‌ای قوی است. 

موفقیت آبتین تنوری که دانش آموز سال هشتم است، در فتح این قله، نشان‌دهنده توانمندی نسل نوجوان و اهمیت توجه به ورزش، به‌ویژه کوهنوردی، در میان دانش‌آموزان است.

 مربیان و دوستان آبتین، این موفقیت را نتیجه تلاش، نظم، پشتکار و علاقه او به ورزش دانسته و ابراز امیدواری کرده‌اند که این دانش‌آموز پرتلاش در آینده نیز در عرصه‌های ورزشی و علمی افتخارآفرینی‌های بیشتری برای استان فارس و کشور رقم بزند.

صعود آبتین تنوری به قله دماوند، تنها یک موفقیت ورزشی نیست؛ بلکه پیامی روشن برای نوجوانان است که با هدف‌گذاری، تلاش مستمر، صبر و اعتماد به توانایی‌های خود، می‌توان بر دشوارترین مسیرها غلبه کرد و به بلندترین قله‌های موفقیت دست یافت.

این دستاورد ارزشمند، بار دیگر ثابت کرد که جوانان و نوجوانان با انگیزه، پشتکار و حمایت خانواده و مربیان، می‌توانند در عرصه‌های مختلف بدرخشند و الهام‌بخش هم‌نسلان خود باشند.


۵ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

تبریزی‌ها به یاد آقای شهید ایران + فیلم

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، مردم تبریز به مناسبت چهلمین روز تشییع و تدفین امام شهید، در مصلی امام خمینی این شهر یاد ایشان را گرامی داشتند.

مردم غیور تبریز ضمن تاکید بر خونخواهی رهبر شهید، بیعت خود را با آیت الله خامنه‌ای اعلام کردند. کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی تبریز




 ۳ هزار میلیارد تومان برای انتقال آب ارس؛ پروژه بزرگ وارد فاز تازه شد
۵ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

۳ هزار میلیارد تومان برای انتقال آب ارس؛ پروژه بزرگ وارد فاز تازه شد

معاون رئیس‌جمهور گفت: پروژه انتقال آب ارس با دستور رئیس‌جمهور دوباره فعال شد‌.

 راهکار مهم برای پیشگیری از سکته قلبی؛ از آسانسور استفاده نکنید
۷ ساعت قبل / سایت هم میهن

راهکار مهم برای پیشگیری از سکته قلبی؛ از آسانسور استفاده نکنید

انتخاب پله به‌جای آسانسور شاید ساده به نظر برسد، اما داده‌های تازه نشان می‌دهد همین عادت روزمره می‌تواند به سلامت قلب کمک کند.

 [محمدعلی حیدری‌هایی] چالش حشد الشعبی و تدبیر بزرگان عراق
۶ ساعت قبل / سایت اطلاعات آنلاین

[محمدعلی حیدری‌هایی] چالش حشد الشعبی و تدبیر بزرگان عراق

این روزها درباره سرنوشت طرح خلع سلاح حشد الشعبی و بحث انحصار سلاح در دست دولت عراق که موعد آن ۳۰ سپتامبر اعلام شده، نگرانی‌هایی بروز کرده است…

 رد درخواست تراکتور؛ بازی با پرسپولیس بدون تماشاگر است
۳ ساعت قبل / سایت فوتبالی

رد درخواست تراکتور؛ بازی با پرسپولیس بدون تماشاگر است

پایگاه خبری فوتبالی- علیرغم اصرار باشگاه تراکتور برای حضور هواداران در بازی با پرسپولیس به نظر می‌رسد این بازی بدون حضور تماشاگران برگزار خواهد شد.به گزارش فوتبالی، بازی‌های هفته سوم لیگ برتر ایران طی روزهای یکشبه و دوشنبه هفته آینده برگزار خواهد شد. بازی‌های استقلال با سپاهان و تراکتور با پرسپولیس حساس‌ترین بازی‌های این هفته هستند.طبق رای کمیته انضباطی که فصل گذشته صادر شد بازی‌های رودرروی تراکتور و پرسپولیس در لیگ و بیست و پنجم و لیگ بیست و ششم باید بدون تماشاگر برگزار شود.فصل گذشته بازی رفت د ...,پرسپولیس,تراکتور,لیگ برتر ایران,حجت الله بهمنی,پیشنهاد سردبیر

 رونمایی از نقش نیکلاس کیج در فیلم آخرالزمانی هسته‌ای
۸ ساعت قبل / سایت هم میهن

رونمایی از نقش نیکلاس کیج در فیلم آخرالزمانی هسته‌ای

نیکلاس کیج در فیلم اکشن‌تریلر «پریش» در نقش یکی از آخرین بازماندگان یک آخرالزمان هسته‌ای ظاهر می‌شود؛ مردی که پس از سه دهه زندگی در انزوا، با ورود زنی به همراه نوزادش به پناهگاه او، ناخواسته درگیر نبردی مرگبار با گروهی از آدم‌خوارهای خشن می‌شود.

 نماینده مجلس: در طرح جدید بنزین سهمیه از ۱۹۰ لیتر به ۹۰ لیتر کاهش می‌یابد
۷ ساعت قبل / سایت هم میهن

نماینده مجلس: در طرح جدید بنزین سهمیه از ۱۹۰ لیتر به ۹۰ لیتر کاهش می‌یابد

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در فضای مجازی نوشت: حداقل تاکنون گزارش‌هایی که در دسترس مجلس از طرح بوده است نشان می‌دهد، هیچ مطالعه قابل اتکایی در مورد اثرات اجتماعی طرح (به عنوان مثال همین که هزینه یک باک بنزین برای مازاد سهمیه به حدود ۴ میلیون تومان ممکن است افزایش پیدا کند) و نحوه مدیریت این تبعات وجود ندارد.