قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۱۴۰۵/۰۴/۲۸

انگلیس ۶ فرانسه ۴: نمایش دیوانه‌وار برای آقای گلی امباپه

ثبت ۱۰ گل در دیدار رده‌بندی اتفاقی غیرقابل تصور و پیش‌بینی بود که قدرت‌های مدعی قهرمانی به نمایش گذاشتند.
 انگلیس ۶ فرانسه ۴: نمایش دیوانه‌وار برای آقای گلی امباپه



۳۹ دقیقه قبل / خبرگزاری دانشجو

آغاز فصل جدید لیگ برتر انگلیس با دیدار آرسنال و کاونتری

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو،  فصل ۲۰۲۶/۲۷ لیگ برتر انگلیس از امشب، جمعه 30، آغاز می‌شود و آرسنال به‌عنوان مدافع عنوان قهرمانی نخستین تیمی است که وارد میدان خواهد شد.

ارسنال _ کاونتری / ساعت 22:30

شاگردان میکل آرتتا در ورزشگاه امارات پذیرای کاونتری سیتی هستند؛ تیمی که پس از ۲۵ سال دوباره به سطح اول فوتبال انگلیس بازگشته و حالا در نخستین بازی خود در لیگ برتر باید برابر قهرمان فصل گذشته قرار بگیرد.

آرسنال فصل گذشته پس از سال‌ها انتظار به قهرمانی لیگ برتر رسید و حالا هدف اصلی این تیم، تکرار این موفقیت و حفظ جام در لندن است. توپچی‌ها همچنین پیش از شروع فصل جدید با پیروزی ۳ بر صفر مقابل منچسترسیتی در سوپرجام انگلیس، آمادگی خود را به نمایش گذاشتند.

در سوی مقابل، کاونتری با هدایت فرانک لمپارد پس از سال‌ها دوری از بالاترین سطح فوتبال انگلیس، امیدوار است بازگشت خود به لیگ برتر را با یک نتیجه قابل توجه آغاز کند؛ هرچند رویارویی با مدافع عنوان قهرمانی در نخستین بازی، چالش بسیار دشواری برای این تیم خواهد بود.

آرتتا نیز در آستانه این دیدار با برخی نگرانی‌های مصدومیت روبه‌رو است و وضعیت برونو گیمارش برای حضور در مسابقه در هاله‌ای از ابهام قرار دارد. با این حال، آرسنال امیدوار است فصل جدید را با یک پیروزی خانگی آغاز کند و از همان هفته نخست پیام روشنی برای سایر مدعیان قهرمانی بفرستد.

با آغاز این دیدار، رقابت ۲۰ تیم برای فتح یکی از جذاب‌ترین لیگ‌های فوتبال جهان کلید می‌خورد؛ فصلی که در آن آرسنال، منچسترسیتی، لیورپول، منچستریونایتد، چلسی و دیگر مدعیان برای رسیدن به جام قهرمانی رقابت خواهند کرد.

انتهای پیام/


۵۸ دقیقه قبل / خبرگزاری ایلنا

توافق نهایی سیتی و تاتنهام برای انتقال ساوینیو

به گزارش ایلنا، چند روزی بود که همه منتظر این انتقال بودند. مذاکرات میان منچسترسیتی و تاتنهام برای ساوینیو به نتیجه رسید. طبق اطلاعاتی که فابریزیو رومانو منتشر کرده، یک توافق شفاهی میان مدیریت دو باشگاه با مبلغ ۷۵ میلیون پوند (حدود ۸۷.۵ میلیون یورو) حاصل شده است. این رقم کمی کمتر از ۱۰۰ میلیون یورویی است که سیتیزن‌ها در ابتدا به دنبالش بودند، اما همچنان معامله بسیار خوبی برای بازیکنی محسوب می‌شود که در ترانسفرمارکت ۳۵ میلیون یورو ارزش‌گذاری شده است.

این ستاره برزیلی با مبلغ ۲۵ میلیون یورو از تروا خریده شده بود؛ باشگاهی متعلق به «سیتی گروپ» که ساوینیو هرگز در آن بازی نکرد، چرا که ابتدا به پی‌اس‌وی آیندهووفن و سپس به ژیرونا (تیم دیگری از مجموعه سیتی گروپ) قرض داده شد و در فصل ۲۰۲۴/۲۰۲۳ به معنای واقعی کلمه در آنجا شکوفا شد. تروا نیز خودش این بازیکن را در تابستان ۲۰۲۲ با قیمت ۶.۵ میلیون یورو از اتلتیکو مینیرو جذب کرده بود. به این ترتیب، وینگر ۲۲ ساله برای اولین بار پس از مدت‌ها از مجموعه سیتی گروپ جدا می‌شود.

ساوینیو می‌رسد، مرموش هم در راه است

او اکنون برای انجام تست‌های پزشکی در لندن حضور دارد تا آخرین جزئیات را نهایی کند. این بازیکن که زیر نظر پپ گواردیولا بیشتر یک مهره چرخشی بود، امیدوار است در اسپرز به جایگاهی ثابت و پایدار دست پیدا کند. او فصل گذشته در ۳۶ حضور خود در تمامی رقابت‌ها چهار گل به ثمر رساند و سه پاس گل داد، اما ثبات لازم را نداشت و با رقابت بسیار سنگینی در هر دو جناح خط حمله مواجه شد.

مصدومیت ران پا در طول زمستان نیز اوضاع را برای او بدتر کرد. حالا او در راه تاتنهام است تا زیر نظر روبرتو دزربی کار کند؛ سرمربی‌ای که امیدوار است یک انتقال دوگانه بزرگ را در ترکیب سیتیزن‌ها نهایی کند. طی چند روز اخیر، مذاکرات دیگری برای جذب عمر مرموش نیز آغاز شده است. این گفتگوها مستقل از پرونده ساوینیو ادامه دارد و به خوبی پیش می‌رود. به گزارش رسانه‌های انگلیسی، مدیران اسپرز که پیش از این بر سر شروط شخصی با این مهاجم مصری به توافق رسیده‌اند، نسبت به سرانجام این معامله کاملاً خوش‌بین هستند. انتهای پیام/


۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

ساوینیو راهی تاتنهام شد - تسنیم

ورزشی

به گزارش خبرگزاری تسنیم، باشگاه تاتنهام که در روزهای اخیر مذاکرات خود با منچسترسیتی بر سر به خدمت گرفتن ساوینیو را آغاز کرده بود، بابت انتقال این بال برزیلی به جمع شاگردان روبرتو دزربی به توافق رسید. فابریتزیو رومانو خبرنگار سرشناس ایتالیایی و کارشناس نقل‌وانتقالات فوتبال اروپا در این خصوص خبر داد؛ دو باشگاه تاتنهام و منچسترسیتی بر سر انتقال ساوینیو به جمع اسپرز با رقمی بیش از 75 میلیون پوند به توافق رسیده‌اند و او به زودی برای انجام تست‌های پزشکی راهی لندن می‌شود.  

ساوینیوی 22 ساله که فصل گذشته دچار سه مصدومیت مختلف شد و در مجموع 17 بازی من‌سیتی را از دست داد، در 84 بازی برای این تیم انگلیسی به میدان رفت و آمار 7 گل‌زده و 16 پاس‌گل را از خود برجای گذاشت. این بال برزیلی هفتمین خرید روبرتو دزربی و تاتنهام در این تابستان به شمار می‌رود.

تاتنهام پیش از این در پنجره نقل‌وانتقالات تابستانی جاری موفق به جذب ساندرو تونالی از نیوکاسل (108 میلیون یورو)، متئوس فرناندز از وستهام (99 میلیون یورو)، یان پل فن‌هکه از برایتون (60 میلیون یورو)، مارکوس سنسی، اندرو رابرتسون و مارتین دوبراوکا (هر سه بازیکن آزاد) شده است. وداع رومرو با تاتنهامی‌ها و امضای قرارداد با اتلتیکومادرید

 

باشگاه تاتنهام همچنان در حال مذاکره با منچسترسیتی برسر به خدمت گرفتن عمر مرموش مصری است.

انتهای پیام/  




 رشفورد مطرود هنوز حرف آخرش را نزده!
۳ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

رشفورد مطرود هنوز حرف آخرش را نزده!

بارسلونا ناامیدش کرد، اما کریک به او فرصت دوباره داد؛ مارکوس رشفورد می‌خواهد بازگشتی که شبیه یک شکست بزرگ بود را به فرصتی برای فتح دوباره اولدترافورد تبدیل کند.

 بارسلونا و مساله ریاست!
۱۶ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بارسلونا و مساله ریاست!

فلیک برای تیمش یک رهبر جدید می‌خواست و رودری باید کنار رافینیا نقش بزرگ‌تری داشته باشد.

 بازار نقل و انتقالات دچار جنون شد!
۲۴ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بازار نقل و انتقالات دچار جنون شد!

بازار نقل‌وانتقالات تابستان امسال به کلی عقلانیت خود را از دست داده است.

 خاتون بم برای صعود به برد برابر الاتحاد نیاز دارد
۱۳ ساعت قبل / سایت هم میهن

خاتون بم برای صعود به برد برابر الاتحاد نیاز دارد

خاتون بم در آخرین دیدار مرحله انتخابی لیگ قهرمانان زنان آسیا، برای رسیدن به مرحله گروهی باید الاتحاد اردن را شکست دهد.

 شادی گل جالب صیادمنش پس از درخشش امشب!
۹ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

شادی گل جالب صیادمنش پس از درخشش امشب!

شادی گل جالب صیادمنش پس از درخشش امشب در لیگ اروپا

 دریافت رسمی حکم مدیرعاملی محمد محمدی در باشگاه آلومینیوم اراک
۱۹ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

دریافت رسمی حکم مدیرعاملی محمد محمدی در باشگاه آلومینیوم اراک

محمد محمدی امروز حکم مدیرعاملی باشگاه آلومینیوم اراک را دریافت کرد. او پیش‌تر به عنوان سرپرست فعالیت می‌کرد.