قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۸

شهادت یک پاسدار اهل شهرستان خمین در حمله آمریکا و عربستان به کشور عراق

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی گفت: ‌شهید پاسدار مرتضی اکبری یکی از پاسداران اهل روستای دهنو از توابع شهرستان خمین، شب گذشته سه‌شنبه 6 مرداد ماه بر اثر حملات آمریکا و عربستان به کشور عراق، به درجه رفیع شهادت رسید.
 شهادت یک پاسدار اهل شهرستان خمین در حمله آمریکا و عربستان به کشور عراق

به گزارش ایلنا، حسن قمری به تشریح جزئیات این خبر پرداخته و افزود: در جریان حملات هوایی اخیر مشترک آمریکا و عربستان به دیالی کشور عراق، 4 تن از پاسداران سپاه که مسئولیت تأمین امنیت مراسم اربعین حسینی را بر عهده داشتند به شهادت رسیدند.

وی ادامه داد: همچنین شهید پاسدار علی‌اصغر آستانه، شهید پاسدار ابوالفضل متقی و شهید پاسدار امیرعباس درهم‌فروش همگی اهل شهرستان کاشان از توابع استان اصفهان نیز در حمله مشترک آمریکا و عربستان به کشور عراق به درجه شهادت نائل شدند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی اظهار داشت: زمان انتقال پیکر مطهر این شهیدان به خاک کشور و همچنین پیکر شهید مرتضی اکبری به شهرستان خمین برای تشییع و خاکسپاری و اخبار تکمیلی در این رابطه اعلام و اطلاع‌رسانی می‌شود. انتهای پیام/



۹ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

قبولی 168 داوطلب در آزمون وکالت سال 1404 / کاهش تعداد پذیرفته‌شدگان

به گزارش ایلنا، مجتبی شاهوار به تشریح جزئیات این خبر پرداخته و افزود: داوطلبان پذیرفته شده در آزمون وکالت سال 1404 بر اساس قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب‌وکار، موفق به کسب حد نصاب 70 درصد از یک درصد نمره تراز میانگین کل شده‌اند.

وی ادامه داد: کمبود مراکز آموزش حقوق در استان، تقلیل واحدهای علمی‌کاربردی به یک مرکز فراجا و نبود رشته فقه و حقوق در مقطع کارشناسی در دانشگاه‌های استان مرکزی، از دلایل اصلی کاهش تعداد پذیرفته‌شدگان آزمون وکالت در این استان است.

مدیر استانی سنجش و ارزیابی مرکز وکلای قوه قضاییه استان مرکزی به فرایند احراز صلاحیت‌ها و آغاز دوره کارآموزی داوطلبان اشاره کرده و اظهار داشت: داوطلبان پس از احراز صلاحیت‌های عمومی و طی مراحل قانونی، دوره کارآموزی خود را آغاز می‌کنند. انتهای پیام/


۹ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

اجرای عملیات برق‌رسانی به طرح نهضت ملی مسکن 8100 واحدی شهرستان اراک

به گزارش ایلنا، محمد نیکویی در جریان بازدید از طرح نهضت ملی مسکن اراک، شهرستان افزود: با تأمین تجهیزات و ملزومات مورد نیاز، عملیات اجرایی برق‌رسانی به این طرح آغاز شده است و تلاش می‌شود با تسریع در اجرای شبکه، بسترهای لازم برای بهره‌برداری از این واحدهای مسکونی در موعد مقرر فراهم شود.

وی به اهمیت تأمین به‌موقع زیرساخت‌های زیربنایی این طرح اشاره کرده و ادامه داد: تأمین برق پایدار و مطمئن، از الزامات اصلی آماده‌سازی واحدهای نهضت ملی مسکن است و در این راستا شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی اجرای این پروژه را تا تکمیل زیرساخت‌های مورد نیاز، با جدیت پیگیری خواهد کرد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی اظهار داشت: هماهنگی میان دستگاه‌های اجرایی و تأمین به موقع تجهیزات، نقش مهمی در شتاب‌بخشی به اجرای این پروژه دارد. تلاش مجموعه صنعت برق بر این است که زیرساخت برق متناسب با روند پیشرفت پروژه و نیاز واحدها در سریع‌ترین زمان ممکن تأمین شود. انتهای پیام/


۹ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

یک کشته و یک مصدوم دستاورد حادثه رانندگی محور محلات به نیم‌ور

به گزارش ایلنا، بهروز ایران‌نژاد به تشریح جزئیات این حادثه پرداخته و در این رابطه افزود: وقوع حادثه رانندگی بین یک دستگاه خودروی وانت‌پیکان و یک دستگاه کامیون در محور مواصلاتی محلات به نیم‌ور محدوده مقابل شهرک صنعتی صدریه، به سامانه 115 مرکز ارتباطات اورژانس علوم پزشکی استان مرکزی اعلام شد.

وی ادامه داد: این راستا بلافاصله 2 تیم عملیاتی از پایگاه‌های اورژانس دوراهی باقرآباد و شهری محلات به محل حادثه اعزام شدند. بررسی‌های انجام شده از صحنه وقوع حادثه نشان داد که در این حادثه رانندگی یک زن 22 ساله به دلیل شدت جراحات وارد شده جان خود را از دست داده و یک مرد 24 ساله نیز مصدوم شده است.

رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی و مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی اظهار داشت: فرد مصدوم این حادثه رانندگی که دچار کاهش سطح هوشیاری شده بود، پس از دریافت اقدامات اولیه درمانی برای ادامه روند فرایندهای درمان به بیمارستان امام خمینی شهرستان محلات منتقل شده است. انتهای پیام/




 استاندار تهران خبر داد: کاهش ۵۰ درصدی مصرف سوخت پس از رایگان شدن مترو و اتوبوس توسط شهرداری تهران | جهان نیوز
۲ ساعت قبل / سایت جهان نیوز

استاندار تهران خبر داد: کاهش ۵۰ درصدی مصرف سوخت پس از رایگان شدن مترو و اتوبوس توسط شهرداری تهران | جهان نیوز

معتمدیان با اشاره به ویژگی‌های منحصربه‌فرد استان تهران می‌گوید:با وجود آسیب به زیرساخت‌های سوخت‌رسانی، هیچ‌یک از ۳۸۶ جایگاه سوخت استان تعطیل نشد. همزمان با رایگان ‌شدن مترو و اتوبوس و همراهی مردم در کاهش ترددهای غیرضروری، مصرف سوخت نیز حدود ۵۰ درصد کاهش یافت.

 حجت الاسلام قمی: «مسجد» محور جامعه مبعوث است
۴ ساعت قبل / خبرگزاری مهر

حجت الاسلام قمی: «مسجد» محور جامعه مبعوث است

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی گفت: امروز بعثت مردمی را شاهد هستیم که اراده‌ای جمعی و فولادین برای تحقق فرمان الهی و مواجهه با قلدرها و زورگوهای عالم را رقم زده‌اند.

 انتقاد کرملین از مشارکت مستقیم انگلیس در جنگ اوکراین
۶ ساعت قبل / سایت هم میهن

انتقاد کرملین از مشارکت مستقیم انگلیس در جنگ اوکراین

سخنگوی کرملین از آنچه افزایش سطح مشارکت انگلیس در جنگ اوکراین خواند، ‌ انتقاد کرد و گفت: موضع لندن در حالی است که برخی کشورهای اروپایی از حمایت از کی‌یف خسته شده‌اند.

 بازگشت ویژه سیدجلال حسینی به پرسپولیس
۷ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بازگشت ویژه سیدجلال حسینی به پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس در مذاکره با تیم فولاد موفق شده امتیاز تیم دوم این که که راهی لیگ آزادگان شده خریداری و قصد دارد هدایت آن را به کاپیتان اسبق خود بسپارد.

 نماینده مجلس: در طرح جدید بنزین سهمیه از ۱۹۰ لیتر به ۹۰ لیتر کاهش می‌یابد
۵ ساعت قبل / سایت هم میهن

نماینده مجلس: در طرح جدید بنزین سهمیه از ۱۹۰ لیتر به ۹۰ لیتر کاهش می‌یابد

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در فضای مجازی نوشت: حداقل تاکنون گزارش‌هایی که در دسترس مجلس از طرح بوده است نشان می‌دهد، هیچ مطالعه قابل اتکایی در مورد اثرات اجتماعی طرح (به عنوان مثال همین که هزینه یک باک بنزین برای مازاد سهمیه به حدود ۴ میلیون تومان ممکن است افزایش پیدا کند) و نحوه مدیریت این تبعات وجود ندارد.

 کالابرگ شهریور با رقم جدید می‌آید؟ جزئیات اعتبار احتمالی خانوارها
۴ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

کالابرگ شهریور با رقم جدید می‌آید؟ جزئیات اعتبار احتمالی خانوارها

با مطرح شدن افزایش ۲۳ درصدی اعتبار کالابرگ الکترونیکی، مبلغ احتمالی این حمایت برای مشمولان دهک‌های پایین به یک میلیون و ۲۳۰ هزار تومان به ازای هر نفر می‌رسد؛ اما اجرای این افزایش همچنان به تأمین منابع پایدار و اعلام رسمی زمان شارژ جدید وابسته است.