قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۱۴۰۵/۰۴/۱۲

دیبالا برای تمدید قرارداد دست نگه داشت؛ ستاره آرژانتینی از پیشنهاد رم راضی نیست

پائولو دیبالا با وجود تمایل به ادامه حضور در رم، هنوز قرارداد جدید خود را امضا نکرده و از شرایط پیشنهادی باشگاه رضایت کامل ندارد.
 دیبالا برای تمدید قرارداد دست نگه داشت؛ ستاره آرژانتینی از پیشنهاد رم راضی نیست



۳ ساعت قبل / سایت فوتبالی

رسمی؛ رونالدینیو بعد از ۱۱ سال به فوتبال برگشت!

پایگاه خبری فوتبالی- دنیای فوتبال شاهد یکی از عجیب‌ترین بازگشت‌های سال‌های اخیر است؛ رونالدینیو، اسطوره برزیلی و برنده توپ طلای ۲۰۰۵، در ۴۶ سالگی بار دیگر به فوتبال ایتالیا برگشته و به‌عنوان بازیکن راونا در سری C فعالیت خواهد کرد. 

به گزارش فوتبالی، باشگاه راونا در ماه ژوئن رسما اعلام کرده بود که رونالدینیو به‌عنوان بازیکن ثبت خواهد شد و حتی قرار است پیراهن شماره ۱۰ را بر تن کند. این اتفاق بیش از یک دهه پس از آخرین حضور حرفه‌ای رونالدینیو در زمین رخ می‌دهد. 

آخرین بازی رسمی او در سپتامبر ۲۰۱۵ با پیراهن فلومیننزه بود و از آن زمان تاکنون، بیشتر در مسابقات نمایشی و رویدادهای فوتبال اسطوره‌ها دیده شده است. حالا اما ستاره سابق بارسلونا، میلان و پاری‌سن‌ژرمن دوباره می‌خواهد در یک مسابقه رسمی به میدان برود. 

هدف رونالدینیو از این بازگشت بسیار خاص است یعنی زدن سیصدمین گل دوران حرفه‌ای خود. او در مراسم حضورش در راونا گفت که احساس خوبی دارد و اگر بتواند آخرین گل دوران فوتبالش را با پیراهن این تیم به ثمر برساند، اتفاقی بسیار زیبا خواهد بود. 

مالک راونا نیز تأکید کرده که حضور رونالدینیو صرفاً یک حرکت تبلیغاتی نیست. ایگنازیو چیپریانی معتقد است این اسطوره برزیلی می‌تواند به پروژه بلندمدت باشگاه برای رشد و رسیدن به سطوح بالاتر فوتبال ایتالیا کمک کند. رونالدینیو علاوه بر نقش ورزشی، در ساختار مالکیت باشگاه نیز سهمی دارد و قرار است به افزایش اعتبار بین‌المللی راونا کمک کند. 

البته رونالدینیو در نخستین بازی فصل مقابل رجیانا حضور نخواهد داشت و هنوز زمان دقیق نخستین بازی رسمی او مشخص نشده است. خودش نیز گفته تصمیم نهایی درباره حضورش در زمین به مربی و شرایط تیم بستگی دارد. 

با این حال، یک چیز قطعی است؛ اگر رونالدینیو واقعاً در سری C به زمین برود، فوتبال ایتالیا یکی از عجیب‌ترین صحنه‌های سال‌های اخیر را خواهد دید.


۴ ساعت قبل / سایت فوتبالی

متئو رتگی به یوونتوس پیشنهاد شد؛ مهاجم القادسیه عربستان دوباره در مسیر سری‌آ

پایگاه خبری فوتبالی- متئو رتگی بار دیگر به یکی از نام‌های مطرح در بازار نقل‌وانتقالات فوتبال ایتالیا تبدیل شده است. 

به گزارش فوتبالی، طبق گزارش کوریره دلا اسپورت، برخی مدیران برنامه ایتالیایی این مهاجم را به یوونتوس پیشنهاد داده‌اند؛ موضوعی که می‌تواند در صورت جدی شدن مذاکرات، یکی از پرونده‌های جالب بازار ایتالیا باشد. 

رتگی در سال‌های اخیر مسیر متفاوتی را طی کرده است. این مهاجم ایتالیایی-آرژانتینی پس از درخشش در فوتبال ایتالیا و حضور موفق در آتالانتا، راهی القادسیه عربستان شد. 

با این حال، علاقه او برای بازگشت به فوتبال ایتالیا از مدت‌ها قبل مطرح بوده و در ماه‌های گذشته نام چند باشگاه بزرگ سری‌آ، از جمله یوونتوس و میلان، در ارتباط با او مطرح شده است. 

نکته مهم درباره رتگی این است که او فوتبال ایتالیا را به‌خوبی می‌شناسد و تجربه بازی در سری‌آ و تیم ملی ایتالیا را دارد. همین موضوع باعث می‌شود برای باشگاهی مانند یوونتوس، که به دنبال تقویت خط حمله است، گزینه‌ای قابل بررسی باشد. 

در گزارش‌های قبلی نیز مشخص شده بود که اطرافیان رتگی برای بازگشت او به ایتالیا مسیرهایی را بررسی کرده‌اند و حتی تماس‌هایی با مدیران یوونتوس برقرار شده بود. 

با این حال، پیشنهاد شدن بازیکن به یوونتوس به معنای آغاز مذاکره رسمی یا توافق نیست. مهم‌ترین مسئله در چنین انتقالی شرایط مالی خواهد بود؛ چراکه قرارداد رتگی با القادسیه و دستمزد او می‌تواند مانع بزرگی برای بازگشت به سری‌آ باشد.

از طرف دیگر، یوونتوس در خط حمله گزینه‌های مختلفی را بررسی کرده و طبق گزارش‌های اخیر، کولو موانی و زیرکزی نیز در برنامه این باشگاه قرار داشته‌اند. 

بنابراین فعلاً پرونده رتگی در حد یک گزینه پیشنهادی است، اما تجربه او در سری‌آ، شناخت فوتبال ایتالیا و توانایی گلزنی‌اش می‌تواند باعث شود نامش در صورت تغییر شرایط بازار، دوباره به‌طور جدی روی میز یوونتوس قرار بگیرد.


۵ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

هراس در سن‌سیرو: پورتو بی‌خیال مهاجم میلان شد؟

به گزارش "ورزش سه"، پرونده سانتیاگو خیمنز در پورتو در حال حاضر متوقف شده است. این مهاجم مکزیکی از مصدومیتی که در جام جهانی متحمل شده بود بهبود پیدا کرده و حالا منتظر است تکلیف آینده‌اش مشخص شود. میلان اولین پیشنهاد پورتو را رد کرده است. این باشگاه پرتغالی قصد داشت این بازیکن را به صورت قرضی و بدون پرداخت هزینه به خدمت بگیرد و بند خرید ۱۵ میلیون یورویی نیز در قرارداد او قرار دهد که در صورت محقق شدن برخی اهداف فردی، این بند به خرید اجباری تبدیل می‌شد.

این پیشنهاد رضایت میلان را جلب نکرده است و از نظر آنها مبلغ پیشنهادی کافی نیست. در عوض، این باشگاه ایتالیایی خواهان انتقال قرضی با مبلغی مشخص است که در کنار آن، گزینه خرید دائمی به ارزش ۲۰ تا ۲۵ میلیون یورو قرار داشته باشد. این فرمول می‌تواند تا حد ممکن ضرر مالی میلان از فروش خیمنز را محدود کند، چرا که این باشگاه او را با مبلغی حدود ۳۲ میلیون یورو از فاینورد به خدمت گرفته بود.

رد پیشنهاد میلان باعث شده علاقه پورتو، دست‌کم در حال حاضر، کاهش پیدا کند. او ژوگو گزارش داده که این باشگاه پرتغالی مذاکرات را متوقف کرده و روز چهارشنبه نیز هیچ تحول جدیدی در رابطه با مهاجم مکزیکی رخ نداده است. آندره ویلاش-بواش و مدیران پورتو از همین حالا بررسی گزینه‌های جایگزین در بازار را آغاز کرده‌اند تا در سریع‌ترین زمان ممکن یک مهاجم نوک جدید برای فرانچسکو فاریولی جذب کنند.

با این حال، توقف موقت مذاکرات احتمالاً اقدامی تاکتیکی از سوی این باشگاه پرتغالی بوده است. آنها مذاکرات را متوقف کردند و سپس دوباره از سر گرفتند تا درک روشن‌تری از موضع میلان و میزان انعطاف این باشگاه به دست آورند. همان‌طور که متئو مورتو خبر داده، تماس‌ها میان دو باشگاه در طول روز از سر گرفته شده است.




 غیررسمی؛ پل پوگبا به فورتونا سیتارد هلند پیوست
۵ ساعت قبل / سایت فوتبالی

غیررسمی؛ پل پوگبا به فورتونا سیتارد هلند پیوست

پایگاه خبری فوتبالی- پل پوگبا در آستانه آغاز فصل جدید، مقصد جدید خود را پیدا کرده است. به گزارش فوتبالی، طبق گزارش‌های منتشرشده، هافبک فرانسوی پس از جدایی از موناکو به صورت بازیکن آزاد، با فورتونا سیتارد به توافق شفاهی رسیده و انتقال او وارد مراحل نهایی شده است.این انتقال در شرایطی رقم می‌خورد که موناکو و پوگبا روز گذشته رسما به همکاری خود پایان دادند. دو طرف قراردادشان را با توافقی دوجانبه فسخ کردند؛ قراردادی که قرار بود تا ژوئن ۲۰۲۷ ادامه داشته باشد. پل پوگبا در دوران حضورش در موناکو با مشکلات ...,فورتونا سیتارد,لیگ هلند,پل پوگبا,موناکو,پیشنهاد سردبیر,نقل و انتقالات

 فتح‌الله‌زاده: تاجرنیا دوست دارد مدیرعامل استقلال باشد
۱۰ ساعت قبل / سایت فوتبالی

فتح‌الله‌زاده: تاجرنیا دوست دارد مدیرعامل استقلال باشد

پایگاه خبری فوتبالی- علیرغم اخباری که در یک ماه گذشته درباره معرفی مدیر عامل جدید باشگاه استقلال منتشر شده اما هنوز اتفاقی در این باره به صورت رسمی نیفتاده است.به گزارش فوتبالی، حدود یک ماه پیش بود که اخباری درباره دو عضو جدید هیات مدیره باشگاه استقلال منتشر شد. گفته می‌شود مصطفی متدین و حسین علوی مقدم به عنوان اعضای جدید هیات مدیره استقلال معرفی شده‌‌اند. این دو نفر به جای مجتبی فریدونی و محمودرضا بابایی وارد ترکیب هیات مدیره استقلال شده‌‌اند. هر چند هنوز این جابجایی به صورت رسمی اعلام نشده اما ...,علی تاجرنیا,استقلال,علی فتح‌الله‌زاده,پیشنهاد سردبیر

 باورنکردنی؛ پرتاب‌های اوت محمدی را در روسیه آنالیز می‌کنند! (ویدیو)
۱۰ ساعت قبل / سایت فوتبالی

باورنکردنی؛ پرتاب‌های اوت محمدی را در روسیه آنالیز می‌کنند! (ویدیو)

پایگاه خبری فوتبالی- پرتاب های اوت نادر محمدی در روسیه تبدیل به یک سوژه جدی و تحلیلی شده است.به گزارش فوتبالی، با پیوستن نادر محمدی به تیم اسپارتاک کاستروما در لیگ «اف‌ان‌ال» که لیگ سطح دو کشور روسیه محسوب می‌شود و معادل لیگ آزادگان خودمان است، پیش‌بینی می‌شد که اوت دستی‌های او تبدیل به یکی از سوژه‌های جذاب این لیگ شود.اما بعد از اولین پرتاب‌های او که ویدیوهایش فضای مجازی را در نوردید، حالا رسانه‌های روسیه به آنالیز و بررسی پرتاب‌های او رو آورده‌اند و ماجرا از چیزی که پیش‌بینی می‌شد خیلی جدی‌تر ...,نادر محمدی,اسپارتاک کاستروما,پیشنهاد سردبیر

 مهدی تارتار سرمربی پرسپولیس: هواداران پرسپولیس این مدل بازی را دوست دارند
۱۳ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

مهدی تارتار سرمربی پرسپولیس: هواداران پرسپولیس این مدل بازی را دوست دارند

مهدی تارتار، سرمربی پرسپولیس پس از برتری پرگل مقابل استقلال خوزستان در نشست خبری گفت: هواداران پرسپولیس این مدل بازی را دوست دارند.

 بارسلونا و مساله ریاست!
۹ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بارسلونا و مساله ریاست!

فلیک برای تیمش یک رهبر جدید می‌خواست و رودری باید کنار رافینیا نقش بزرگ‌تری داشته باشد.

 محمد خدابنده‌لو پس از برد پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان: کنعانی گفت مصاحبه نکنید
۱۶ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

محمد خدابنده‌لو پس از برد پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان: کنعانی گفت مصاحبه نکنید

محمد خدابنده‌لو پس از برد تیم فوتبال پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان گفت: حسین کنعانی زادگان گفت مصاحبه نکنید.