قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۱۴۰۵/۰۴/۲۸

دولت در کنار مردم هرمزگان است؛ خسارات حملات دشمن به صورت میدانی بررسی شد

محمدجعفر قائم‌پناه، معاون اجرایی رئیس‌جمهور، در جریان سفر به هرمزگان و بازدید از مناطق آسیب‌دیده، با تأکید بر حمایت دولت از مردم استان گفت: ارزیابی خسارات ناشی از حملات دشمن، همدردی با مردم و قدردانی از تلاش دستگاه‌های اجرایی و امدادی از مهم‌ترین اهداف این سفر بود.
 دولت در کنار مردم هرمزگان است؛ خسارات حملات دشمن به صورت میدانی بررسی شد



۳ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

امام جمعه هرمز: ملت ایران از تهدید دشمن نمی‌هراسد

به گزارش خبرگزاری برنا هرمزگان، حجت‌الاسلام والمسلمین جعفر رستاخیز، امام جمعه جزیره هرمز، در خطبه‌های نماز عبادی-سیاسی جمعه این هفته که در مسجد جامع این جزیره برگزار شد، با اشاره به فطری بودن زندگی اجتماعی بشر اظهار کرد: خداوند متعال در قرآن کریم، گردآمدن مردم در گروه‌ها و رنگ‌های مختلف را به خود نسبت می‌دهد؛ به این معنا که بشر را به‌گونه‌ای آفریده است که جمعی زندگی کند و جامعه ایمانی تشکیل دهد.

وی با بیان اینکه ارزش انسان‌ها در قرآن بر اساس ایمان و تقوای الهی سنجیده می‌شود، افزود: جامعه نمی‌تواند به موفقیت و رشد برسد مگر در سایه انجام دستورات الهی و رعایت تقوا. همان‌طور که حرکت دسته‌جمعی در غریزه پرندگان و حیوانات قرار داده شده، انسان‌ها نیز باید برای حرکت جمعی به سوی هدف مشخص — یعنی قرب الهی از مسیر عبادت و بندگی — گام بردارند.

امام جمعه هرمز راهبرد اهل‌بیت(ع) را همبستگی اجتماعی دانست و تصریح کرد: همه باید در کنار هم و زیر سایه نعمت ولایت، با اخلاق‌مداری و رعایت حقوق مردم زندگی کنند تا مایه زینت اهل‌بیت(ع) باشیم. جامعه باید نسبت به همدیگر محبت عمومی پیدا کند؛ محبتی که ذیل ولایت معنا می‌یابد.

رستاخیز در ادامه به موضوع مدیریت مساجد اشاره کرد و گفت: بهترین شیوه مدیریت مسجد، الگوی هیئت امنایی و شورای فرهنگی محله با محوریت امام جماعت است. وقتی این دو رکن مسجد را مدیریت کنند، یقین بدانید محله نیز رشد خواهد کرد.

وی در بخش دیگری از خطبه‌ها با بیان اینکه جنگ شوم است اما وقتی دشمن جنگ را تحمیل کرده، نجنگیدن به مراتب شوم‌تر است، گفت: یکی از خطرناک‌ترین اتفاق‌ها در فضای سایه جنگ، گفتمان ترس از جنگ است؛ گفتمانی که با صلح‌طلبی افراطی جامعه را به‌شدت آسیب‌پذیر می‌کند.

امام جمعه هرمز با اشاره به نمونه تاریخی این آسیب‌پذیری افزود: فرانسه در جنگ جهانی دوم با صلح‌طلبی افراطی شکست سنگینی خورد. در تاریخ اسلام نیز صلح‌طلبی کور، شناسه جریان سامری است که با شعار «لا قتال» ملت را نابود می‌کند؛ همان کسانی که امیرالمؤمنین(ع) آنان را کفتارمآب می‌نامد.

وی ضمن قدردانی از مجموعه‌های فرهنگی، مدیریت اداره بندر، تعاونی دریانوردی، نیروی انتظامی، کمیته امداد، بهزیستی، شهرداری، بخشداری، اداره آب و برق، کانون پرورش فکری کودکان، گروه‌های فرهنگی غدیر، هیئت‌های مذهبی، موکب امام رضا(ع)، خبرگزاری فارس، صداوسیما، هیئت امنای مساجد، ائمه جمعه موقت و روحانیون همکار افزود: تریبون نماز جمعه متعلق به مردم است و امام جمعه سخنگوی انقلاب. در این سال‌ها تلاش کردم مسائل مورد نیاز جزیره هرمز را در خطبه‌ها بیان کنم؛ چه در حوزه آسیب‌های اجتماعی، چه نیازهای اقتصادی و چه مشکلاتی که مردم با آن دست‌وپنجه نرم می‌کنند. اگر کوتاهی صورت گرفته، از همه بزرگواران طلب حلالیت دارم.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد: امیدوارم خداوند متعال به همه ما توفیق دهد در مسیر سربازی امام زمان(عج) هر کجا که مسئولیتی داریم، خالصانه عمل کنیم و مورد رضایت حضرت قرار بگیریم.


۲۰ دقیقه قبل / خبرگزاری دانشجو

امام جمعه ایلام: ایران خواهان جنگ نیست اما مهاجم را به زانو درمی‌آورد

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام والمسلمین اله‌نور کریمی‌تبار در خطبه‌های این هفته نماز جمعه ایلام، با تسلیت سالروز شهادت امام حسن عسکری (ع) و تبریک آغاز امامت حضرت ولی‌عصر (عج)، اظهار کرد: امام حسن عسکری (ع) در روایتی چهار ویژگی را به عنوان معیار شیعه واقعی بیان کرده‌اند که شامل پارسایی و تقوا، راستگویی، امانتداری و خوش‌اخلاقی است.

وی افزود: انسانی که این ویژگی‌ها را داشته باشد، در مسیر پیروی از اهل بیت (ع) قرار دارد و رفتار او موجب خشنودی امام می‌شود؛ بنابراین باید تلاش کنیم رفتار و سبک زندگی ما به گونه‌ای باشد که مایه خشنودی امام زمان (عج) باشد.

امام جمعه ایلام با اشاره به آغاز امامت حضرت ولی‌عصر (عج) گفت: انسانی که منتظر ظهور است باید با امام زمان (عج) سنخیت داشته باشد؛ امام زمان (عج) مصلح است و برای اصلاح نابسامانی‌ها و صالح کردن جامعه ظهور می‌کند، بنابراین منتظر واقعی نیز باید خود صالح باشد تا در برابر حرکت اصلاحی آن حضرت قرار نگیرد.

کریمی‌تبار ادامه داد: منتظر واقعی ظهور باید در مسیر تقوا حرکت کند، امر به معروف و نهی از منکر را مورد توجه قرار دهد و برای شکل‌گیری جامعه‌ای برخوردار از حیات طیبه تلاش کند.

مسجد؛ پایگاه عبادی، سیاسی و اجتماعی مسلمانان

وی با گرامیداشت روز جهانی مسجد، مسجد را مهم‌ترین پایگاه عبادی، سیاسی و اجتماعی مسلمانان دانست و تصریح کرد: مسجد در فرهنگ اسلامی جایگاه بسیار مهمی دارد و متولیان آن، چه در زمینه عمران فیزیکی و چه در زمینه عمران معنوی، باید دارای ویژگی‌های اعتقادی و اخلاقی لازم باشند. امام جمعه ایلام با تأکید بر نقش محوری مسجد در جامعه اسلامی گفت: مسجد سنگر مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن و پایگاه مهم عبادی، سیاسی و اجتماعی مسلمانان است و برای تقویت امنیت پایدار و مقابله با منکرات و آسیب‌های فرهنگی باید مساجد بیش از گذشته فعال شوند.

نماینده ولی‌فقیه در استان ایلام با اشاره به آیه ۱۸ سوره توبه، گفت: قرآن کریم برای آبادکنندگان مساجد شرایطی را بیان کرده که نخستین آن ایمان به خدا و روز قیامت، اقامه نماز، پرداخت زکات و نترسیدن جز از خداوند است.

وی افزود: کسی که متولی مسجد می‌شود باید خودش اهل نماز و ارتباط با خداوند باشد، نسبت به نیاز‌های مردم و محرومان جامعه احساس مسئولیت کند و در برابر ظلم و منکرات شجاعت داشته باشد.

کریمی‌تبار با بیان اینکه مسجد خانه خدا و امانتی الهی در دست مردم است، اظهار کرد: مسجد سنگر ماست و اگر بخواهیم در برابر تهاجم فرهنگی دشمن تاب‌آوری داشته باشیم، باید مساجد را فعال کنیم؛ چراکه مسجد می‌تواند کانون مبارزه فرهنگی با دشمن باشد.

وی ادامه داد: اگر می‌خواهیم امنیت پایدار در جامعه برقرار باشد، از منکرات جلوگیری شود و ارزش‌های دینی در جامعه حاکم شود، باید این حرکت از مساجد آغاز شود.

امام جمعه ایلام با اشاره به حمله به مساجد در جریان ناآرامی‌های سال‌های گذشته گفت: کسانی که مسجد را به آتش کشیدند، مسیر خود را از مردم و ارزش‌های دینی جدا کردند و مشخص شد که حرکت آنها در تقابل با مقدسات و ارزش‌های اسلامی قرار دارد.

وی همچنین با اشاره به حملات رژیم صهیونیستی به مسجدالاقصی، مسجد را کانون فرهنگی جامعه و میعادگاه بندگان خدا دانست و بر ضرورت رونق بیش از پیش این پایگاه اجتماعی و فرهنگی تأکید کرد.

صنعت دفاعی؛ نماد خودباوری و اقتدار ملی

کریمی‌تبار در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به روز صنعت دفاعی کشور گفت: باید خدا را شکرگزار باشیم که صنعت دفاعی جمهوری اسلامی ایران به نماد خودباوری، استقلال و اقتدار ملی تبدیل شده و موتور پیشران پیشرفت کشور در عرصه‌های مختلف است.

وی افزود: کشوری که روزگاری در حوزه دفاعی وابسته بود، امروز با تکیه بر دانشمندان جوان، جهادگران عرصه صنعت و اعتماد به توان داخلی، به مرحله‌ای رسیده که می‌تواند بخشی از نیاز‌های دفاعی خود را تأمین کرده و در برخی حوزه‌ها صادرکننده تجهیزات دفاعی باشد.

نماینده ولی‌فقیه در استان ایلام تأکید کرد: پیام خودکفایی دفاعی جمهوری اسلامی این است که ایران خواهان جنگ نیست، اما اگر مورد تهاجم قرار گیرد، تا زمانی که مهاجم را به زانو درآورد، از خود دفاع خواهد کرد.

آغاز هفته وحدت؛ تأکید بر اشتراکات امت اسلامی

وی با اشاره به آغاز هفته وحدت از دوم شهریورماه گفت: هفته وحدت یادآور حقیقت بزرگی در جهان اسلام است و آن اینکه همه مسلمانان به خدای واحد، قرآن واحد و قبله واحد اعتقاد دارند و همین مشترکات می‌تواند سرمایه بزرگی برای وحدت امت اسلامی باشد.

کریمی‌تبار خاطرنشان کرد: وجود برخی اختلافات میان مسلمانان طبیعی است، اما این اختلافات نباید به تقابل و دشمنی تبدیل شود، بلکه باید با مدیریت تفاوت‌ها بر مشترکات تأکید کنیم.

وی با بیان اینکه دشمن تلاش می‌کند میان مسلمانان تفرقه ایجاد کند، افزود: در شرایطی که دشمنان اسلام با تمام توان برای ضربه زدن به امت اسلامی وارد میدان شده‌اند، وحدت مسلمانان موجب عزت، امنیت و اقتدار آنها خواهد شد.

امام جمعه ایلام همچنین از فعالیت‌های حجت‌الاسلام مافی و بنیاد مهدویت در استان ایلام تقدیر و تشکر کرد.


۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

جنگ اقتصادی می‌تواند به اهرم فشار علیه آمریکا تبدیل شود - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، مهدی شهسواری، تحلیلگر سیاسی - اقتصادی طی یادداشتی اختصاصی با عنوان "جنگی که قرار بود اهرم فشار آمریکا باشد؛ اکنون می‌تواند به اهرم فشار علیه خود آمریکا تبدیل شود" که در اختیار تسنیم قرار داده است، نوشت:

ترسم نرسی به کعبه‌ای اعرابی؛ کاین ره که تو می‌روی به ترکستان است.

این تعبیر آلن ایر، دیپلمات ارشد سابق آمریکا و از کارشناسان باسابقه مسائل ایران، درباره سیاست جدید واشنگتن در قبال جمهوری اسلامی ایران، می‌تواند بیانگر یک نگرانی راهبردی درخصوص مسیری باشد که آمریکا در قبال ایران در پیش گرفته است.

برای درک اهمیت این هشدار، باید به نقطه آغاز جنگ بازگشت.

آمریکا و رژیم صهیونیستی جنگ همه‌جانبه علیه ایران را از 9 اسفند 1404 با یک محاسبه مشخص آغاز کردند: ضربه سخت و سنگین نظامی، ایجاد شوک و دستیابی به نتیجه در کوتاه‌ترین زمان ممکن.

منطق این راهبرد بر «ضربه غافلگیر کننده و سرعت در نتیجه گیری» استوار بود؛ به این معنا که اقدام نظامی شدید باید پیش از آنکه ایران فرصت بازآرایی، پاسخ متقابل و فعال کردن ظرفیت‌های منطقه‌ای خود را پیدا کند، باعث فرو پاشی ساختار سیاسی نظام جمهوری اسلامی ایران شود و یا او را وادار به تسلیم در برابر خواسته‌های واشنگتن کند.

اما جنگ سخت غافلگیر کننده، مطابق این محاسبه پیش نرفت.

حال پس از گذشت حدود شش ماه، مسئله اصلی این است که آیا آمریکا توانسته است از برتری نظامی خود، نتیجه سیاسی و راهبردی مورد انتظار را بدست آورد؟ در جواب این سوال، ارزیابی‌ها نشانگر این است که میان «توانایی وارد کردن ضربه در جنگ سخت» و «توانایی آمریکا در تحمیل نتیجه مورد نظر خود» فاصله‌ای جدی وجود دارد.

یکی از مهم‌ترین نشانه‌های این شکاف، تبدیل شدن تنگه هرمز به یکی از اصلی‌ترین گره‌های جنگ است؛ جایی که مسئله دیگر صرفاً حمله به اهداف نظامی ایران نیست، بلکه حفظ امنیت و جریان انرژی در یکی از مهم‌ترین شریان‌های اقتصاد جهان مطرح است. 

به بیان دیگر، آمریکا جنگ را با تصور یک ضربه سریع آغاز کرد، اما در ادامه نه تنها به اهداف راهبردی خود که در شروع جنگ ترسیم کرده بود نرسید، بلکه در برابر ایران با یک مسئله فرسایشی و پیچیده به نام کنترل تنگه هرمز مواجه شد.

این را می‌توان نخستین شکست محاسباتی واشنگتن دانست.

اکنون، اما نشانه‌های در تغییر رویکرد آمریکا دیده می‌شود. ترامپ که در ابتدای جنگ بر دستیابی سریع به نتیجه تأکید داشت، اکنون از نداشتن عجله برای پایان جنگ سخن می‌گوید و واشنگتن بیش از گذشته از تشدید فشار‌های اقتصادی علیه ایران سخن می‌گوید.

در ظاهر، این تغییر می‌تواند یک تصمیم حساب‌شده برای عبور از جنگ سخت و ورود به جنگ اقتصادی باشد؛ اما در سطح راهبردی، یک پرسش مهم مطرح است:

آیا تغییر میدان جنگ از نظامی به اقتصاد، الزاماً به معنای تغییر در نتیجه و کسب نتیجه است؟

در همین نقطه، هشدار آلن ایر، اهمیت پیدا می‌کند.

آلن ایر، دیپلمات ارشد سابق وزارت خارجه آمریکا و از کارشناسان مسائل ایران، در مخالفت با سیاست‌های جدید اقتصادی واشنگتن در قبال ایران، این مسیر را با این بیت هشدارآمیز توصیف کرده است:

ترسم نرسی به کعبه‌ای اعرابی؛ کاین ره که تو می‌روی به ترکستان است.

اهمیت این هشدار در آن است که جنگ اقتصادی برای ایران میدان تازه‌ای نیست.

ایران چهار دهه تجربه مقابله با تحریم، فشار مالی، محدودیت صادرات نفت، فشار بر شبکه بانکی و تلاش برای منزوی‌سازی اقتصادی را پشت سر گذاشته است.

طی این سال‌ها، اقتصاد ایران و شبکه‌های تجاری آن، هرچند با هزینه‌های سنگین، سازوکار‌هایی برای کاهش و دور زدن بخشی از این فشار‌ها ایجاد کرده‌اند؛ بنابراین اگر واشنگتن تصور کند که پس از ناکامی در جنگ سخت، می‌تواند با انتقال میدان به اقتصاد و استفاده از ابزار تحریم، در یک بازه زمانی طولانی‌تر همان نتیجه‌ای را که در میدان نظامی به دست نیاورده است تحمیل کند، ممکن است در حال تکرار همان خطای محاسباتی باشد؛ با این تفاوت که این بار جنگ وارد زمینی می‌شود که پایان آن لزوماً در اختیار آمریکا نیست.

جنگ اقتصادی نیز یک خیابان یک‌طرفه نیست.

فشار بر تجارت، انرژی، حمل‌ونقل و شبکه‌های مالی ایران می‌تواند منافع اقتصادی کشور‌های دیگری همچون چین و روسیه را نیز تحت تأثیر قرار دهد. در چنین شرایطی، جنگ اقتصادی می‌تواند از سطح «آمریکا علیه ایران» فراتر رود و انگیزه قدرت‌های غیرغربی برای توسعه مسیر‌های مستقل مالی، تجاری و انرژی و کاهش وابستگی به سازوکار‌های تحت رهبری آمریکا را افزایش دهد.

در نتیجه، واشنگتن ممکن است با هدف منزوی کردن ایران، ناخواسته به تسریع روند شکل‌گیری شبکه‌های اقتصادی موازی با نظم مورد حمایت آمریکا کمک کند.

از سوی دیگر، جنگ اقتصادی برای خود آمریکا نیز پرهزینه است.

اگر فشار بر صادرات انرژی ایران و استمرار بحران منطقه‌ای باعث افزایش قیمت نفت، هزینه حمل‌ونقل بنزین و تورم شود، می‌تواند مستقیماً به اقتصاد آمریکا و مصرف‌کننده آمریکایی فشار موثری وارد نماید.

این همان نقطه‌ای است که مفهوم «فرسایش» اهمیت پیدا می‌کند.

در جنگی که قرار بود با یک ضربه سخت و سریع به نتیجه برسد، گذشت زمان در ابتدای جنگ برای آمریکا یک تهدید محسوب می‌شد؛ اکنون واشنگتن تلاش می‌کند با تغییر میدان نبرد، همین گذشت زمان را به ابزار فشار تبدیل کند.

اما زمان ذاتاً به نفع طرفی است که توان تحمل هزینه‌های طولانی‌مدت را بیشتر دارد.

ایران چهار دهه تجربه زیستن در شرایط تحریم و فشار اقتصادی را دارد. در مقابل، جامعه آمریکا با اقتصادی که نسبت به قیمت انرژی، تورم و هزینه‌های زندگی حساس است، الزاماً همان ظرفیت تحمل یک جنگ اقتصادی طولانی‌مدت را ندارد و هیچ اتحاد اجتماعی در آن برای پذیرش تاب آوری شکل نگرفته است؛ بنابراین عبارت «عجله نداریم» ترامپ می‌تواند یک شمشیر دولبه باشد.

اگر آمریکا بتواند با فشار اقتصادی در مدت کوتاهی امتیاز بگیرد، این سیاست می‌تواند موفق تلقی شود؛ اما اگر جنگ اقتصادی طولانی شود، هزینه انرژی و تورم افزایش پیدا کند، فشار سیاسی داخلی در آمریکا بالا برود و همزمان چین و روسیه نیز برای کاهش وابستگی به ساختار‌های اقتصادی تحت رهبری آمریکا تلاش بیشتری کنند، «عدم عجله» می‌تواند به معنای ورود واشنگتن به یک جنگ فرسایشی جدید و پذیرش دومین شکست راهبردی باشد.

از این منظر، تحولات شش ماه گذشته را می‌توان در قالب دو مرحله از یک خطای محاسباتی بررسی کرد:

مرحله نخست؛ جنگ سخت و انتظار پیروزی سریع: آمریکا با تصور دستیابی سریع به نتیجه وارد جنگ شد، اما در عمل با مقاومت ایران، پیچیدگی میدان و مسئله راهبردی هرمز مواجه شد.

مرحله دوم؛ جنگ اقتصادی و اعلام عدم عجله: واشنگتن اکنون تلاش می‌کند با انتقال فشار از میدان نظامی به میدان اقتصادی، نتیجه‌ای را که در جنگ سخت به دست نیاورده است در بلندمدت به دست آورد؛ اما این مسیر نیز می‌تواند هزینه‌های جدید و حتی گسترده‌تری برای آمریکا ایجاد کند.

در این میان، یک نکته نباید نادیده گرفته شود: جنگ فرسایشی الزاماً به معنای جنگی نیست که در آن هیچ‌کس پیروز نمی‌شود؛ بلکه جنگی است که در آن، ظرفیت تحمل هزینه‌ها می‌تواند از قدرت ضربه اولیه مهم‌تر شود.

اگر آمریکا نتواند نتیجه را در زمان کوتاه تحمیل کند، ادامه جنگ برای واشنگتن به یک مسئله مدیریت هزینه تبدیل خواهد شد؛ هزینه‌ای که فقط نظامی نیست و می‌تواند حوزه‌های انرژی، اقتصاد، سیاست داخلی و جایگاه بین‌المللی آمریکا را نیز درگیر کند.

گر چه ایران نیز بدون هزینه از این میدان عبور نخواهد کرد و فشار اقتصادی می‌تواند مشکلات اقتصاد ایران را تشدید کند، اما مسئله این است که هدف آمریکا صرفاً وارد کردن هزینه به ایران نیست؛ هدف، تبدیل این هزینه به نتیجه سیاسی مورد نظر است؛ و این همان حلقه‌ای است که در جنگ سخت نیز میان «ضربه» و «نتیجه» ایجاد شد.

در حقیقت مسئله اصلی این است که آیا آمریکا پس از آنکه نتوانست با سرعت به نتیجه برسد، با کند کردن زمان واقعاً به نتیجه نزدیک‌تر خواهد شد؟ 

اگر پاسخ منفی باشد، آنچه امروز «جنگ اقتصادی» نامیده می‌شود، می‌تواند دومین میدان شکست راهبردی آمریکا باشد؛ میدانی که در آن، برخلاف جنگ سخت، فقط ایران طرف مقابل نیست، بلکه اقتصاد جهانی، بازار انرژی، چین، روسیه و حتی افکار عمومی و اقتصاد داخلی آمریکا نیز بخشی از معادله خواهند بود.

در چنین شرایطی، جنگی که قرار بود اهرم فشار آمریکا بر ایران باشد، ممکن است به تدریج به اهرم فشاری علیه خود آمریکا تبدیل شود.

اگر جنگ سخت آمریکا را با «تله هرمز» مواجه کرد، این نگرانی وجود دارد که جنگ اقتصادی نیز واشنگتن را وارد تله فرسایش کند. باتلاقی که به مراتب خطرناک‌تر است، زیرا ساکنان آمریکا و متحدان اروپایی او را نیز درگیر می‌کند؛ و شاید معنای واقعی هشدار آلن ایر همین باشد: گاهی تغییر مسیر، به معنای نزدیک شدن به مقصد نیست؛ ممکن است فقط راه رسیدن به همان شکست را طولانی‌تر و حتی خطرناک‌تر کند.

انتهای پیام/424  




 مخالفت دولت پزشکیان با طرح «نفوذ»/ بازنشر پیام رهبری همزمان با تصویب کلیات طرح جدید مجلس چه پیامی دارد؟
۱ ساعت قبل / سایت خبرآنلاین

مخالفت دولت پزشکیان با طرح «نفوذ»/ بازنشر پیام رهبری همزمان با تصویب کلیات طرح جدید مجلس چه پیامی دارد؟

مجلس شورای اسلامی در حالی کلیات طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و دولت‌های بیگانه را به تصویب رسانده است که این طرح با مخالفت صریح دولت و نگرانی‌های گسترده درباره پیامدهای آن برای آزادی‌های علمی، فرهنگی و مدنی مواجه شده است.

 علم‌الهدی:  آمریکا یک جریان تمامیت‌خواه است که همه چیز ما را می‌خواهد
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

علم‌الهدی: آمریکا یک جریان تمامیت‌خواه است که همه چیز ما را می‌خواهد

امام جمعه مشهد گفت: شش ماه پس از شهادت رهبر، ملت ایران همچنان پرچم‌ها و اجتماعات را رها نکرده و مردانه ایستاده اند تا انتقام مظلومیت و خونخواهی قائد امت را محقق کند.

 یارانه این دهک‌ها ۳ برابر می‌شود + جزئیات
۲۸ دقیقه قبل / سایت اقتصاد ایرانی

یارانه این دهک‌ها ۳ برابر می‌شود + جزئیات

اقتصادایرانی: جزییات واریز واریز یارانه نقدی مرداد ۱۴۰۵ را در این گزارش بخوانید.

 چین و امارات رزمایش مشترک برگزار می‌کنند/ «سپر شاهین ۲۰۲۶» در سین‌کیانگ به پرواز درمی‌آید
۴۷ دقیقه قبل / سایت اکوایران

چین و امارات رزمایش مشترک برگزار می‌کنند/ «سپر شاهین ۲۰۲۶» در سین‌کیانگ به پرواز درمی‌آید

وزارت دفاع چین اعلام کرد که نیروهای هوایی چین و امارات از اواخر ماه اوت تا اواسط سپتامبر، رزمایش مشترکی را در سین‌کیانگ در شمال‌غرب چین، برگزار خواهند کرد

 قیمت جدید گوشت قرمز امروز ۳۰ مرداد ۱۴۰۵
۵۰ دقیقه قبل / روزنامه تعادل

قیمت جدید گوشت قرمز امروز ۳۰ مرداد ۱۴۰۵

تازه‌ترین قیمت گوشت قرمز در بازار ۳۰ مردادماه ۱۴۰۵ اعلام شد.

 رضاییان بی چشم و رو است که اینطور حرف می زند | جوانان جانشین خوب کسانی هستند که پیراهن استقلال را به پول فروختند
۵۹ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

رضاییان بی چشم و رو است که اینطور حرف می زند | جوانان جانشین خوب کسانی هستند که پیراهن استقلال را به پول فروختند

محمد نوری پیشکسوت تیم استقلال اعتقاد دارد؛ اگر به جای استقلال تیم پرسپولیس صدرنشین فصل گذشته بود مسئولان فدراسیون فوتبال جام قهرمانی را در مقابل درب باشگاه به آنها تقدیم می کردند.