قیمت طلا امروز




 سایت فرارو / ۱۴۰۵/۰۵/۰۳

زمان خداحافظی رونالدو مشخص شد!

رسانه‌ها از احتمال خداحافظی کریستیانو رونالدو خبر می‌دهند.
 زمان خداحافظی رونالدو مشخص شد!

کریستیانو رونالدو، کاپیتان و اسطوره تیم ملی پرتغال، ممکن است به‌زودی به دوران پرافتخار خود در فوتبال ملی پایان دهد. بر اساس گزارش رسانه‌ها، این فوق‌ستاره ۴۱ ساله قصد دارد پس از دیدار پرتغال برابر ولز در لیگ ملت‌های اروپا، از بازی‌های ملی خداحافظی کند.

این مسابقه قرار است روز ۲۴ سپتامبر در ورزشگاه ژوزه آلوالاد، خانه باشگاه اسپورتینگ لیسبون و محل آغاز درخشش رونالدو، برگزار شود؛ موضوعی که می‌تواند این بازی را به پایانی نمادین برای یکی از بزرگ‌ترین اسطوره‌های تاریخ فوتبال تبدیل کند.

رونالدو تاکنون ۲۳۳ بار پیراهن تیم ملی پرتغال را بر تن کرده و با به ثمر رساندن ۱۴۶ گل، عنوان بهترین گلزن تاریخ فوتبال ملی جهان را در اختیار دارد. او در طول بیش از دو دهه حضور در تیم ملی، افتخارات بزرگی از جمله قهرمانی در یورو ۲۰۱۶ و لیگ ملت‌های اروپا را برای پرتغال به ارمغان آورد.

با وجود انتشار این گزارش‌ها، هنوز فدراسیون فوتبال پرتغال یا خود رونالدو به‌طور رسمی درباره زمان خداحافظی او اظهار نظری نکرده‌اند. با این حال، اگر این خبر تأیید شود، دیدار برابر ولز به آخرین حضور ملی یکی از بزرگ‌ترین بازیکنان تاریخ فوتبال جهان تبدیل خواهد شد.

  منبع : خبر آنلاین





 ترکیه‌: یاوه‌گویی نتانیاهو علیه اردوغان نشان‌دهنده ناتوانی اسرائیل است
۳۲ دقیقه قبل / خبرگزاری مهر

ترکیه‌: یاوه‌گویی نتانیاهو علیه اردوغان نشان‌دهنده ناتوانی اسرائیل است

نهادهای ترکیه ای با صدور بیانیه‌هایی جداگانه، اهانت‌های دفتر نتانیاهو به اردوغان را محکوم کرده و آن را نشانه‌ای آشکار از ناتوانی رژیم تل آویو دانستند.

 تولیدکننده  یا  نگهبان ؟
۵ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

تولیدکننده یا نگهبان ؟

هر بار که بحث کوچک‌سازی یا بزرگ‌شدن دولت مطرح می‌شود، یک پرسش بنیادین دوباره جان می‌گیرد: اساسا دولت برای چه به وجود آمده است؟ آیا دولت باید تولیدکننده، تاجر، کارفرما، بانکدار، صنعتگر و حتی بنگاه‌دار باشد یا آنکه رسالت اصلی آن در جای دیگری تعریف می‌شود؟ اقتصاددانان، فیلسوفان سیاست و نظریه‌پردازان حکمرانی طی بیش از یک قرن گذشته پاسخ نسبتا روشنی به این پرسش داده‌اند. دولت پیش از هر چیز نهادی است که باید «کالاهای عمومی» را تامین کند؛ کالاهایی که بازار به دلیل ویژگی‌های ذاتی خود قادر به تولید کارآمد آنها نیست یا اگر هم تولید کند، جامعه با کمبود، نابرابری یا شکست بازار مواجه خواهد شد. از همین نقطه، مفهوم کالای عمومی به یکی از مهم‌ترین پایه‌های نظری دولت مدرن تبدیل شد.

 نبض شاخص - ۱۴۰۵/۰۵/۳۱
۵ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

نبض شاخص - ۱۴۰۵/۰۵/۳۱

k: شاخص | نبض

 حد و مرز دولت
۵ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

حد و مرز دولت

نظریه‌های اقتصادی، کالاهای عمومی را با دو خصوصیت «رقابت‌ناپذیری» و «استثناناپذیری» تعریف می‌کنند؛ اما در دنیای واقعی، مرز این تعریف با خدمات ضروریِ غیرعمومی کاملا بهم می‌خورد. وظایفی چون امنیت و دفاع مرزی تعریف مشخصی دارند؛ با این همه، بخش زیادی از مداخله‌های دولتی در حوزه‌های آموزش، درمان و زیرساخت اتفاق می‌افتند؛ بخش‌هایی که شاید با تعاریف کهنه‌ کالای عمومی منطبق نباشند، اما چون منافع همگانی (آثار خارجی مثبت) دارند، حضور دولت را توجیه می‌کنند.

 صلح از  موضع قدرت
۱ ساعت قبل / روزنامه شرق

صلح از موضع قدرت

رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه منکر کمبودها و کاستی‌ها هم نیستیم، اما تلاش داریم با وفاق، کشور را پیش ببریم، گفت: بهتر است امروز که در قدرت و عزت هستیم و تمام دنیا به پیروزی ما اذعان دارند و تأکید می‌کنند آمریکا برخلاف تمام مقررات، به مدارس، بیمارستان‌ها و زیرساخت‌های ما حمله کرده و در دنیا منفور است، جنگ را پایان دهیم.

 نیویورکر: ترامپ همچنان در برابر ایران بازنده است
۴ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

نیویورکر: ترامپ همچنان در برابر ایران بازنده است

نیویورکر نوشت؛ اهداف اولیه واشنگتن محقق نشده است؛ چراکه حکومت ایران همچنان منسجم باقی مانده و تداوم بسته ماندن تنگه هرمز نیز هزینه‌های نظامی و سیاسی آمریکا را افزایش داده است.