قیمت طلا امروز




 سایت فرارو / ۱۴۰۵/۰۵/۰۶

طرز تهیه مرغ زردآلویی؛ طعم جدید و خاص

مرغ زردآلویی نوعی مرغ خوشمزه با طعم ملس ترش و شیرین است که می‌توانید در فصل تابستان آن را درست کنید.
 طرز تهیه مرغ زردآلویی؛ طعم جدید و خاص
فرارو- مرغ در سفره ایرانی یکی از پروتئین‌های بسیار پرمصرف است و معمولاً بیش از گوشت قرمز مورد استفاده قرار می‌گیرد. مرغ در انواع خورش‌ها، پلوها، سالادها، فست‌فودها و خوراک‌ها به کار می‌رود، اما استفاده از آن به‌عنوان غذای اصلی و به صورت خورش رواج بیشتری دارد.

به گزارش فرارو، برای درست کردن مرغ خوشمزه و خوش‌طعم، دستورالعمل‌های زیادی وجود دارد و هر کسی ممکن است روش خاص خود را برای پخت مرغ داشته باشد.

اگر از درست کردن مرغ‌های تکراری خسته شده‌اید و دوست دارید مرغ را با روشی جدید برای خود و خانواده آماده کنید، این آموزش می‌تواند تنوعی خوشمزه به سفره‌تان بدهد.

مرغ زردآلویی نوعی مرغ بسیار خاص و خوشمزه با طعم ملسِ ترش و شیرین است که اگر یک‌بار آن را امتحان کنید، احتمالاً شیفته طعمش خواهید شد.

پس تا فصل زردآلو به پایان نرسیده است، دست‌به‌کار شوید و این مرغ خوشمزه زردآلویی را در منزل درست کنید. مواد لازم برای تهیه مرغ زردآلویی

مرغ: ۳ تکه

زردآلو: ۱۰ عدد

زعفران دم‌کرده غلیظ: به میزان لازم

رب انار: ۱ قاشق غذاخوری

پیاز: ۱ عدد

کره: ۲۰ گرم

گرد غوره: ۱ قاشق چای‌خوری

نمک، فلفل سیاه و قرمز: به میزان لازم

روغن: به میزان لازم طرز تهیه مرغ زردآلویی مرحله اول؛ آماده‌سازی سس زردآلو

زردآلوها را از وسط باز کنید و هسته‌ها را خارج کنید. کمی روغن و کره داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.

زردآلوها را داخل روغن بچینید و صبر کنید تا کمی نرم شوند، سپس آن‌ها را پشت و رو کنید تا هر دو طرف به‌خوبی نرم شود.

زردآلوهای نرم‌شده را از روغن خارج کنید و داخل دستگاه غذاساز بریزید و حدود ۳۰ ثانیه بزنید تا کاملاً پوره شود. مرحله دوم؛ مزه‌دار کردن و سرخ کردن مرغ

تکه‌های مرغ را با کمی زعفران دم‌کرده، نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز مزه‌دار کنید و خوب آن‌ها را ماساژ دهید.

حدود نیم ساعت زمان بدهید تا مرغ استراحت کند و طعم مواد را به خود بگیرد، سپس مرغ‌ها را در همان روغنی که زردآلوها را سرخ کرده بودید، سرخ کنید و کنار بگذارید. مرحله سوم؛ آماده‌سازی سس و پخت نهایی

پیاز را رنده کنید و داخل همان روغنِ مرغ بریزید تا طلایی و سرخ شود. رب انار را اضافه کنید و همراه پیازداغ کمی تفت دهید.

کمی نمک و فلفل بزنید، سپس پوره زردآلو را اضافه کنید و هم بزنید. مقدار کمی آب جوش اضافه کنید تا سس کمی رقیق شود.

وقتی سس شروع به جوشیدن کرد، تکه‌های مرغ را داخل سس بچینید و درِ ماهیتابه را بگذارید.

حدود ۴۵ دقیقه زمان بدهید تا مرغ بپزد و سس به غلظت مطلوب برسد. در پایان، مرغ زردآلویی آماده سرو است و می‌توانید آن را در کنار زرشک‌پلو یا پلو ساده سرو کنید؛ نوش جان. نکات کلیدی

رب انار نوعی رب گرفته‌شده از دانه‌های انار است که به دو صورت ترش و ملس در بازار موجود است. رب انار معمولاً رنگ تیره‌ای دارد، اما نباید بیش از حد سیاه باشد؛ چون نشانه سوختگی رب هنگام پخت است.

رب انار مرغوب نباید بیش از حد سفت باشد و نباید بوی ترشیدگی بدهد. برای تهیه خوراک‌های ملس مانند مرغ زردآلویی، بهتر است رب انار را از فروشگاه‌های معتبر یا از کسانی تهیه کنید که رب انار خانگی و تمیز درست می‌کنند. اگر رب انار خیلی سفت است، می‌توانید آن را با کمی سرکه رقیق کنید.

زعفران باید دم‌کرده و غلیظ باشد؛ چون هرقدر زعفران را با آب بیشتری دم کنید، کم‌رنگ‌تر می‌شود و ناچار خواهید شد برای رسیدن به رنگ دلخواه از مقدار بیشتری زعفران استفاده کنید.

برای دم‌کردن زعفران، ابتدا زعفران را بدون شکر یا قند کاملاً پودر کنید. سپس به ازای ۱ قاشق چای‌خوری زعفران، ۲ قاشق سوپ‌خوری آب جوش و ۲ تکه یخ اضافه کنید. افزودن یخ باعث می‌شود به زعفران شوک وارد شود و رنگ بیشتری پس بدهد.

زعفران دم‌کرده را در ظرف دردار در فریزر نگهداری کنید و هنگام استفاده اجازه دهید در دمای محیط یخ‌زدایی شود؛ سپس باقی‌مانده را دوباره در فریزر قرار دهید.

برای تشخیص خالص بودن زعفران، آن را بین انگشت‌ها بگذارید و فشار دهید؛ اگر زعفران روغن پس داد و براق نبود، احتمالاً خالص‌تر است. زعفران‌های تقلبی معمولاً سطحی براق دارند.



 قالیباف: ایران و عراق امکان خلق فرصت‌های بی‌نظیر در کشورهای منطقه را دارند

قالیباف: ایران و عراق امکان خلق فرصت‌های بی‌نظیر در کشورهای منطقه را دارند

برنا - گروه سیاسی: رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدار نخست وزیر عراق ضمن تأکید بر اشتراکات جغرافیایی و تاریخی دو کشور گفت: ایران و عراق در روابط دوجانبه فرصت‌ها...

 ورود 4 هزار میلیارد تومان پول به صندوق های طلا / نقره دوباره در کانون تقاضا

ورود 4 هزار میلیارد تومان پول به صندوق های طلا / نقره دوباره در کانون تقاضا

افزایش قیمت دلار در کنار رشد اونس جهانی و چشم‌انداز مثبت طلا، معاملات صندوق های طلا و نقره را صعودی کرد. در این میان، صندوق های طلا با ورود حدود 4 هزار و 81 میلیارد تومان پول حقیقی و ثبت ارزش معاملات بیش از 18 هزار میلیارد تومان، صدرنشین بازار صندوق‌ها شدند.

 مدیرعامل طلاسی: پلتفرم‌های طلا تحت نظارت ۱۲ نهاد قرار دارد

مدیرعامل طلاسی: پلتفرم‌های طلا تحت نظارت ۱۲ نهاد قرار دارد

به گزارش اقتصادآنلاین؛ مهدی فدایی، مدیرعامل پلتفرم طلاسی، امروز چهارشنبه در همایش پلتفرم‌های آنلاین طلا «زرآتی» که با میزبانی اقتصادآنلاین در سالن همایش‌های...

 مصر: با ایران درباره کاهش تنش‌ها در ارتباط هستیم/ خواهر کیم جونگ اون، ژاپن را به «حمله فوری» تهدید کرد/ اردوغان: مذاکره، تنها راه‌حل اختلافات بین ایران و آمریکا/ فرانسه: اخراج ۲ کارمند سفارت ایران

مصر: با ایران درباره کاهش تنش‌ها در ارتباط هستیم/ خواهر کیم جونگ اون، ژاپن را به «حمله فوری» تهدید کرد/ اردوغان: مذاکره، تنها راه‌حل اختلافات بین ایران و آمریکا/ فرانسه: اخراج ۲ کارمند سفارت ایران

در پی آغاز تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا علیه ایران از روز ۹ اسفندماه ۱۴۰۴، تنش‌های گسترده در خاورمیانه و درگیری‌ها میان ایران و آمریکا در تنگه هرمز همچنان اد...

 ببینید: ۵ نکته درمورد بازی صبر و انتظار ایران و ترامپ

ببینید: ۵ نکته درمورد بازی صبر و انتظار ایران و ترامپ

نیویورک تایمز ضمن تحلیلی از محاسبات ایران و ترامپ می گوید و معتقد است دعوا اکنون سر این است که چه کسی زودتر خسته می شود و فرمان را تغییر می دهد.

 اعرافی: انتقام خون امام شهید، انتقال یک امت اسلام و مستضعفان عالم است

اعرافی: انتقام خون امام شهید، انتقال یک امت اسلام و مستضعفان عالم است

حجت‌الاسلام والمسلمین اعرافی نائب رئیس مجلس خبرگان رهبری سخنران مراسم بزرگداشت چهلم «آقای شهید ایران» در حرم حضرت معصومه(س)

 کارنامه داوطلبان آزمون دکتری دانشگاه آزاد منتشر شد

کارنامه داوطلبان آزمون دکتری دانشگاه آزاد منتشر شد

کارنامه نهایی داوطلبان آزمون دکتری تخصصی ۱۴۰۵ دانشگاه آزاد اسلامی در سامانه اعلام نتایج مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی این دانشگاه قرار گرفت.

 برنامه اقدام وزارتخانه‌های جهاد کشاورزی و ورزش در چارچوب تقسیم کارملی هوش مصنوعی تصویب شد

برنامه اقدام وزارتخانه‌های جهاد کشاورزی و ورزش در چارچوب تقسیم کارملی هوش مصنوعی تصویب شد

کلیات برنامه اقدام وزارتخانه‌های جهاد کشاورزی و ورزش و جوانان در چارچوب «برنامه تقسیم کار ملی هوش مصنوعی» به ریاست معاون اول رئیس جمهور در نشست ستاد توسعه فناوری و کاربرد هوش مصنوعی به تصویب رسید.