قیمت طلا امروز




 سایت رویداد‌ ۲۴ / ۱۴۰۵/۰۵/۰۳

نیویورک پست: آمریکا در حال برنامه ریزی یک عملیات فوق‌العاده پیچیده برای ربایش اورانیوم غنی‌شده از تأسیسات هسته‌ای ایران است

نیویورک پست روز شنبه در گزارشی ادعا کرد که نیروهای عملیات ویژه آمریکا آماده هستند تا در صورت صدور دستور، «پیچیده‌ترین عملیات در تاریخ نظامی» را برای ربایش اورانیوم غنی‌شده تهران از تأسیسات هسته‌ای به‌شدت مستحکم ایران آغاز کنند.
 نیویورک پست: آمریکا در حال برنامه ریزی یک عملیات فوق‌العاده پیچیده برای ربایش اورانیوم غنی‌شده از تأسیسات هسته‌ای ایران است

رویداد۲۴|  جوزف راجرز، معاون مدیر مرکز مطالعات راهبردی و بین‌المللی، گفت: از بیان این حرف خوشم نمی‌آید، اما فکر می‌کنم محتمل‌ترین راه برای از بین بردن مواد هسته‌ای ایران، دست‌کم آنچه اکنون در اختیار دارد، یک عملیات نظامی است؛ زیرا مذاکرات به این زودی‌ها به نتیجه‌ای نخواهد رسید.

یک منبع آگاه از برنامه‌ریزی‌های نظامی روز جمعه به روزنامه نیویورک پست گفت این عملیات فوق‌العاده پیچیده مستلزم مشارکت هزاران نیروی زمینی خواهد بود که باید به تأسیسات هسته‌ای ایران یورش ببرند، از میان تله‌های انفجاری عبور کنند، از تیم‌های مهندسی و عمرانی استفاده کنند و همزمان یک نیروی دفاعی بزرگ را برای ایجاد حلقه امنیتی پیرامون این مراکز مستقر نگه دارند.

این منبع افزود سپس یک تیم کوچک از نیروهای ویژه عملیات بازیابی مواد هسته‌ای را انجام خواهد داد؛ فرآیندی که او آن را «بسیار خطرناک» توصیف کرد.

راجرز گفت: فکر می‌کنم این عملیات یکی از پیچیده‌ترین عملیات‌های تاریخ نظامی باشد؛ اگر نگوییم پیچیده‌ترین آن‌ها.

وی ادعا کرد که «این یک عملیات بسیار دشوار از نظر لجستیکی و اجرایی در محیطی درگیر جنگ خواهد بود».

بر اساس گزارشی از رسانه مستقل «دِ های ساید» که به منابع مطلع دسترسی دارد، تیم نیروهای ویژه می‌تواند شامل اسکادران سیلور (Silver Squadron) از یگان SEAL Team ۶، گردان دوم رنجرها (2nd Ranger Battalion) و همچنین گروهان بیست‌ویکم مهمات ارتش آمریکا (21st Ordnance Company) باشد.

طبق این گزارش، مسئولیت گروهان بیست‌ویکم مهمات، جابه‌جایی و انتقال هر میزان اورانیوم غنی‌شده موجود از تأسیسات فردو  و تأسیسات اصفهان خواهد بود.

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در سال ۲۰۲۵ گزارش داده بود که ایران بیش از ۲۰ هزار پوند اورانیوم غنی‌شده در اختیار دارد.

راجرز گفت: شما باید در اطراف تمام مکان‌هایی که قصد ورود و خارج کردن مواد از آنها را دارید، یک محیط امنیتی کاملاً مطمئن ایجاد کنید. این کار مستلزم حضور نیروهای زمینی برای تأمین امنیت محیط پیرامونی و سپس ایجاد یک مسیر کاروانی امن تا باند فرودگاه است.

به گفته او، نیروهای نظامی آمریکا همچنین باید ورودی‌های تخریب‌شده این تأسیسات را حفاری و باز کنند و در همان حال حملات احتمالی نیروهای نظامی ایران را دفع کنند.

ریچارد …



 آمریکا هیچ راهی جز صحبت محترمانه با مردم ایران ندارد
۱۲ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

آمریکا هیچ راهی جز صحبت محترمانه با مردم ایران ندارد

وزیر امور خارجه گفت: آمریکا باید بداند هیچ راهی جز صحبت با احترام با مردم ایران و یک راه حلی که مبتنی بر عدالت و شرافت باشد وجود ندارد.

 کارخانه تولید سوخت صفحه‌ای اصفهان؛ نخستین هدف حملات
۴۵ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

کارخانه تولید سوخت صفحه‌ای اصفهان؛ نخستین هدف حملات

محمد اسلامی، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی، با اشاره به اهداف حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی به تأسیسات هسته‌ای ایران گفت: نخستین هدف این حملات، کارخانه تولید سوخت صفحه‌ای در سایت اصفهان بود که سوخت مورد نیاز رآکتور تحقیقاتی تهران را تولید می‌کند

 صداوسیما علیه دیپلماسی؛ سناریوی عجیب ترور بارون ترامپ جنجال‌ساز شد
۱ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

صداوسیما علیه دیپلماسی؛ سناریوی عجیب ترور بارون ترامپ جنجال‌ساز شد

پخش ویدئویی درباره نحوه نفوذ و ترور بارون ترامپ از شبکه سه، در شرایطی که ایران با فشارهای اقتصادی و تنش‌های خارجی دست‌وپنجه نرم می‌کند، موج تازه‌ای از انتقادها به عملکرد صداوسیما و تبعات سیاست خارجی این رسانه به راه انداخته است.



وزیر هزار وعده بدون عمل/ زمین‌گیر شدن میدری در آسمان - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

وزیر هزار وعده بدون عمل/ زمین‌گیر شدن میدری در آسمان - مردم سالاری آنلاین

سؤال افکار عمومی روشن است؛ آقای میدری، آن یک هفته‌ای که قرار بود برای درست شدن آسمان وقت بگذارید، دقیقاً چه زمانی تمام شد؟ اگر نتیجه آن وعده، تشکیل ستاد احیا پس از یک سال و آغاز تعمیر پنج هواپیمای زمین‌گیر است، پس تکلیف وعده‌ای که با اطمینان از «درست شدن» شرکت داده شد چه می‌شود؟
خلیج فارس، نامی که تاریخ تغییرش نمی دهد؛ عراق باید مواضع خود را اصلاح کنند
سایت تابناک

خلیج فارس، نامی که تاریخ تغییرش نمی دهد؛ عراق باید مواضع خود را اصلاح کنند

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس با اشاره به استفاده رئیس مجلس عراق از واژه «خلیج عربی» در دیدار با قالیباف، ضمن تأکید بر احترام ایران به مردم و دولت عراق، خواستار...
اعتراض عضو شورای اطلاع‌رسانی دولت به اظهارات جدید محسن رضایی درباره توافق
سایت فرارو

اعتراض عضو شورای اطلاع‌رسانی دولت به اظهارات جدید محسن رضایی درباره توافق

محمد عطریانفر گفت: برخی عزیزان، از جمله دبی شعام، اخیراً اظهاراتی مطرح کرده‌اند که دلالت بر نوعی تعارض دارد. به نظر من این تذکرات و تحلیل‌ها باید با دقت بیشتری مطرح شود.
پیمان جبلی به خط پایان رسید؟
سایت فرارو

پیمان جبلی به خط پایان رسید؟

هر زمان که موعد تغییر رئیس صداوسیما می‌رسد، برخی نام‌های ثابت نیز به‌عنوان کاندیداهای در اختیار گرفتن این پست به رسانه‌ها راه پیدا می‌کنند. در ۱۲ سال گذشته هیچ‌کدام از رؤسای صداوسیما دو دوره به کارشان ادامه ندادند.
سایت فرارو

تصاویر؛ بازگشت رایزن اخراجی ایران از فرانسه

[علی دارابی] گرفتار دولت در دولت نشویم!
سایت اطلاعات آنلاین

[علی دارابی] گرفتار دولت در دولت نشویم!

دوم تا هشتم شهریور را در تقویم مناسبت‌های رسمی هفته دولت نامگذاری کرده‌اند. شهریور ۱۳۶۰ رئیس جمهوری محمدعلی رجایی، نخست‌وزیر حجت‌الاسلام محمدجواد باهنر و جمعی از مسئولان ارشد کشور در اثر «نفوذ» منافقین و بمبگذاری در نخست‌وزیری به شهادت رسیدند.