قیمت طلا امروز




 سایت رویداد‌ ۲۴ / ۱۴۰۵/۰۵/۰۶

اجرای حکم اعدام ابوالفضل سپاهی و امیرحسین صفری از متهمان دی‌ماه در اصفهان

قوه قضائیه از اجرای حکم اعدام «ابوالفضل سپاهی» و «امیرحسین صفری» از متهمان ناآرامی‌های دی‌ماه در میدان شهید علیخانی ملک‌شهر اصفهان خبر داد.
 اجرای حکم اعدام ابوالفضل سپاهی و امیرحسین صفری از متهمان دی‌ماه در اصفهان

رویداد۲۴| قوه قضائیه از اجرای حکم اعدام ابوالفضل سپاهی بادجانی و امیرحسین صفری حسین‌آبادی دو تن از متهمان حوادث دی ماه ۱۴۰۴ در اصفهان خبر داد. این دو اعدامی، متهم به قتل ۴ مامور نیروی انتظامی بودند که ۱۸ دی سال گذشته در میدان علیخانی اصفهان به شهادت رسیدند. چندی پیش دو تن دیگر از متهمان این پرونده به نام‌های عرفان اسفندیاری و گل‌محمد محمدی در اصفهان اعدام شده‌اند.

بنابر گزارش میزان، براساس اسناد پرونده، ابوالفضل سپاهی یکی از مأموران را از روی موتورسیکلت به زمین انداخته، با چاقو به کتف وی ضربه زده و سپس به همراه تعدادی دیگر از متهمان، مأمور مجروح را روی زمین کشید.

در ادامه روی پیکر مأمور بنزین ریخته شد و او در حالی که هنوز زنده بود، در آتش سوخت.

در بخش دیگری از پرونده نیز آمده است که سپاهی به همراه یکی دیگر از متهمان، مأمور دیگری را پس از ضرب و جرح به فضای سبز کنار میدان کشانده، لباس‌هایش را از تن خارج کرده و در آتش زدن او نیز مشارکت داشته است.

امیرحسین صفری حسین‌آبادی نیز براساس محتویات پرونده، از جمله افرادی بود که از ابتدای آشوب‌های میدان شهید علیخانی با پوشاندن چهره و در دست داشتن قداره در صحنه حضور داشت.

او در اعترافات خود صراحتاً اعلام کرده است که با گروهی از آشوبگران وارد میدان شده، صورت خود را با پارچه سبز رنگ و ماسک پوشانده و مسلح به قداره در جنایت فجیع آن شب مشارکت داشته است.





 عمان: عبور امن از تنگه هرمز، بخشی جدایی‌ناپذیر از ثبات و امنیت منطقه است
۱۷ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

عمان: عبور امن از تنگه هرمز، بخشی جدایی‌ناپذیر از ثبات و امنیت منطقه است

وزیر امور خارجه عمان امروز (پنجشنبه) تأکید کرد که عبور امن از تنگه هرمز جدا از امنیت و شکوفائی کل منطقه نیست.

 پایان یک شرط ۴۳ ساله؟ | بحران‌های امنیتی، وزارت اطلاعات را به بازنگری کشاند
۱۷ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

پایان یک شرط ۴۳ ساله؟ | بحران‌های امنیتی، وزارت اطلاعات را به بازنگری کشاند

بحران‌های امنیتی اخیر، بحث بازنگری در ساختار وزارت اطلاعات را به یکی از موضوعات جدی در محافل سیاسی تبدیل کرده است؛ تا جایی که ایده حذف شرط ۴۳ ساله «اجتهاد» برای وزیر اطلاعات، حالا از سطح گمانه‌زنی فراتر رفته و به موضوع اصلاح قانون رسیده است.

 قطر: خواهان بازگشت وضعیت تنگه هرمز به زمان قبل از جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران هستیم
۱۲ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

قطر: خواهان بازگشت وضعیت تنگه هرمز به زمان قبل از جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران هستیم

وزیر خارجه قطر امروز (پنجشنبه) نسبت به اینکه پیامدهای جنگ علیه ایران نه تنها برای منطقه بلکه برای کل جهان فاجعه‌بار بوده است، هشدار داد.

 پشت پرده تردد نفتکش‌ها در هرمز / تنگه هرمز باز است؟
۱۴ ساعت قبل / سایت اکوایران

پشت پرده تردد نفتکش‌ها در هرمز / تنگه هرمز باز است؟

داده‌های ردیابی دریایی و برآوردهای بازار انرژی نشان می‌دهد تردد نفتکش‌ها در تنگه هرمز همچنان محدود است؛ وضعیتی که ریسک عرضه و هزینه حمل نفت را بالا نگه داشته است

 تحول در پارادایم صنعت ساختمان با فناوری ساخت هوشمندتر و کم‌کربن
۱۶ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

تحول در پارادایم صنعت ساختمان با فناوری ساخت هوشمندتر و کم‌کربن

معاون علمی رییس‌جمهور گفت: صنعت ساختمان باید با پذیرش فناوری‌ها و رعایت الزامات مبحث ۱۹ ساختمان، در مسیر ساخت سریع‌تر، هوشمندتر و کم‌کربن‌ گام‌بردارد.

 فوری/ وزارت امور خارجه یک بیانیه مهم صادر کرد
۱۳ ساعت قبل / سایت اکوایران

فوری/ وزارت امور خارجه یک بیانیه مهم صادر کرد

وزارت امور خارجه در واکنش به تحریم‌های اقتصادی جدید آمریکا علیه ایران بیانیه‌ای صادر کرد.