قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۵

بهاروند: اقدام‌های اوکراین علیه ایران به دستور طرف‌های ثالث انجام می‌شود

تهران-ایرنا- معاون پیشین حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه تاکید کرد: «اوکراین در اثر جنگ استقلال خود را از دست داده است و تصمیمات و تحرکات آن به دستور کشورهای ثالث انجام می شود. اگر این فرض را بپذیریم امکان اقدامات بیشتر توسط اوکراین وجود دارد و به نظرم کی‌یف باید هشدار جدی دریافت کند که دست از ماجراجویی جدید بردارد.»
 بهاروند: اقدام‌های اوکراین علیه ایران به دستور طرف‌های ثالث انجام می‌شود

به گزارش خبرنگار سیاست خارجی ایرنا، اقدام اوکراین در هدف قرار دادن یک شناور تجاری ایران در دریای خزر و شهادت یک ملوان ایرانی، بلافاصله با واکنش تند تهران مواجه شد. وزارت امور خارجه این اقدام را به شدت محکوم کرد و کاردار موقت اوکراین به وزارت امور خارجه احضار شد.

یک‌شنبه شب، ۴ مرداد، سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس ضمن توصیف رئیس جمهور اوکراین با عنوان «فرصت‌طلبِ مستقر در کی‌یف» تاکید کرد که در گفت‌وگو با وزیر خارجه روسیه و نماینده عالی سیاست خارجی اتحادیه اروپا، اعلام کرده‌است که اقدام اوکراین «نمی‌تواند بدون پاسخ بماند.»

اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی، دوشنبه ۵ مرداد در نشست هفتگی با خبرنگاران در پاسخ به ایرنا با تاکید بر اینکه ایران «هیچ مداخله‌ای در منازعه اوکراین و روسیه» ندارد، تاکید کرد: «همه طرف‌هایی که خودشان را به نوعی حامی و پشتیبان رژیم اوکراین می‌دانند، باید در این زمینه پاسخگو باشند.» بقائی با اشاره به اینکه «اقدام اوکراین نیز اقدامی مطلقاً غیرقانونی، ناموجه، خلاف منشور ملل متحد و یک ماجراجویی خطرناک» تلقی می‌شود، تاکید کرد این اقدام «قطعاً از طرف ما بی‌پاسخ نخواهد ماند.» سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: «بزرگ‌ترهای زلنسکی باید در این زمینه هم او را کنترل کنند و هم مراقب باشند، زیرا اقدامات رژیم اوکراین می‌تواند پیامدهایی برای بخش‌های مختلف جهان به همراه داشته باشد.»

برای بررسی اهداف و انگیزه‌های دولت اوکراین از تعرض نظامی به جمهوری اسلامی ایران، با محسن بهاروند، معاون پیشین وزیر امور خارجه و سفیر پیشین ایران در لندن گفت‌وگو کردیم.

بهاروند معتقد است که ولودیمیر زلنسکی در مقام یک رهبر دست‌نشانده که بخش بزرگی از استقلال و حاکمیت سرزمینی کشورش را از دست داده‌است، از روی استیصال ممکن است که به هر دستور طرف‌های ثالث عمل کند و در هر توطئه ای به نیابت از غرب علیه ایران یا هر کشور دیگری مشارکت کند.

معاون پیشین وزارت امور خارجه معتقد است که برای جلوگیری از اقدام‌های مشابه و استمرار توطئه‌ها به واسطه اوکراین، حکومت کی‌یف باید «هشدار جدی دریافت کند که دست از ماجراجویی جدید بردارد.»

در ادامه متن کامل ایرنا را با محسن بهاروند، معاون پیشین …



 بقایی: انجمن‌های مدنی ظرفیتی ارزشمند در پیشبرد دیپلماسی‌اند
۵ دقیقه قبل / سایت شهرآرانیوز

بقایی: انجمن‌های مدنی ظرفیتی ارزشمند در پیشبرد دیپلماسی‌اند

سخنگوی وزارت امور خارجه، انجمن‌های دوستی و سازمان‌های مردم‌نهاد را از ظرفیت‌های ارزشمند جامعه مدنی برای کمک به دستگاه دیپلماسی و تقویت دیپلماسی عمومی در عرصه بین‌المللی دانست.

 وزیر جنگ اسرائیل: اجازه حضور نظامی ترکیه در سوریه را نخواهیم داد
۱۶ دقیقه قبل / سایت خبرفوری

وزیر جنگ اسرائیل: اجازه حضور نظامی ترکیه در سوریه را نخواهیم داد

وزیر جنگ اسرائیل از حمله به سوریه دفاع کرد و هشدار خود را در مورد حضور نظامی ترکیه تجدید کرد.

 تاکید عراقچی بر تقویت همکاری‌های دوجانبه با تونس
۲۰ دقیقه قبل / سایت مشرق

تاکید عراقچی بر تقویت همکاری‌های دوجانبه با تونس

وزیر خارجه ایران در دیدار با سفیر ایران در تونس بر تقویت روابط دوجانبه با این کشور تاکید کرد.

 بررسی آخرین تحولات روابط تهران و تونس
۳۹ دقیقه قبل / سایت نورنیوز

بررسی آخرین تحولات روابط تهران و تونس

سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه، در دیدار با میرمسعود حسینیان، سفیر ایران در تونس، ضمن بررسی آخرین تحولات روابط تهران و تونس، بر تقویت پیوندهای برادرانه و گسترش همکاری‌ها برای تأمین منافع مشترک دو ملت تأکید کرد.

 سفر عاصم منیر به تهران در روز دوشنبه
۴۱ دقیقه قبل / سایت آوش

سفر عاصم منیر به تهران در روز دوشنبه

سخنگوی وزارت امور خارجه از سفر عاصم منیر فرمانده ارتش پاکستان به تهران خبر داد.



اعتراض عضو شورای اطلاع‌رسانی دولت به اظهارات جدید محسن رضایی درباره توافق
سایت فرارو

اعتراض عضو شورای اطلاع‌رسانی دولت به اظهارات جدید محسن رضایی درباره توافق

محمد عطریانفر گفت: برخی عزیزان، از جمله دبی شعام، اخیراً اظهاراتی مطرح کرده‌اند که دلالت بر نوعی تعارض دارد. به نظر من این تذکرات و تحلیل‌ها باید با دقت بیشتری مطرح شود.
پیمان جبلی به خط پایان رسید؟
سایت فرارو

پیمان جبلی به خط پایان رسید؟

هر زمان که موعد تغییر رئیس صداوسیما می‌رسد، برخی نام‌های ثابت نیز به‌عنوان کاندیداهای در اختیار گرفتن این پست به رسانه‌ها راه پیدا می‌کنند. در ۱۲ سال گذشته هیچ‌کدام از رؤسای صداوسیما دو دوره به کارشان ادامه ندادند.
سایت فرارو

تصاویر؛ بازگشت رایزن اخراجی ایران از فرانسه

[علی دارابی] گرفتار دولت در دولت نشویم!
سایت اطلاعات آنلاین

[علی دارابی] گرفتار دولت در دولت نشویم!

دوم تا هشتم شهریور را در تقویم مناسبت‌های رسمی هفته دولت نامگذاری کرده‌اند. شهریور ۱۳۶۰ رئیس جمهوری محمدعلی رجایی، نخست‌وزیر حجت‌الاسلام محمدجواد باهنر و جمعی از مسئولان ارشد کشور در اثر «نفوذ» منافقین و بمبگذاری در نخست‌وزیری به شهادت رسیدند.
آزمون جدی یک موضع
سایت هم میهن

آزمون جدی یک موضع

اعمال اجبار از طریق تحریم، هنگامی که خارج از صلاحیت و اختیار شورای امنیت سازمان ملل متحد اعمال شود، غیرقانونی است.
فرستادن پالس ضعف به دشمن !
سایت هم میهن

فرستادن پالس ضعف به دشمن !

نمی‌شود که از یک سو هر نوع انذار راجع به کمبود منابع و تأثیر جنگ و تحریم‌ها و محاصرهٔ اقتصادی بر زندگی مردم را فرستادن پالس ضعف به دشمن دانست اما از سوی دیگر، توصیفی هراس‌آور از وضعیتِ حجاب و تورم و گرانی و کم‌کاری و سوءمدیریت در کشور به دست داد و آن را فرستادن پالس قوت به دشمن قلمداد کرد!