قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۴/۱۳

وداع با آقای شهید ایران

تهران- ایرنا- حضور مردم و همراهی یک کشور برای آخرین فرصت دیدار با رهبر معظم انقلاب اسلامی فقط در اخبار خلاصه نمی شود، کافی است از در خانه خارج شویم تا حیات غم در میانه شهرها و شوق بهره‌مندی از آخرین حضور در کنار رهبر را با تمام وجود لمس کنیم؛ فرصتی که فقط در روزهای شنبه و یکشنبه در مصلی امام خمینی (ره) فراهم شده تا در عزاداری همگانی هر آنچه که در این دهه‌ها از قلم انداخته ایم با اشک بر زبان جاری کنیم. عزم همه مردم در این دوره جزم شده تا تشییعی تاریخی را برای رهبری مقتدر به سرانجام برسانند.
 وداع با آقای شهید ایران



۲ ساعت قبل / سایت خبرفوری

رئیس کل بانک مرکزی: صادرات نفت ایران صفر شده است/ در شرایطی قرار داریم که درآمد‌های نفتی، مالیاتی، بیمه، تامین اجتماعی و سایر درآمدهایمان تحت تاثیر قرار گرفته است/ ویدئو

عبدالناصر همتی در برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری گفت: در اینکه محدودیت صادرات نفت داریم شکی نیست. من با عراقی‌ها و قطری‌ها هم صحبت کردم درآمد آنها از فروش نفت صفر شده است.

وی افزود: برای ما هم این اتفاق افتاده است و یک واقعیتی است که نفت صادر نمی‌کنیم، اما دولت و بانک مرکزی پیش‌بینی‌های لازم را برای این موارد کرده‌اند.

رئیس کل بانک مرکزی خاطرنشان کرد: فرق ما با عراق و قطر این است که آنها به ذخایر بانک مرکزی خود دسترسی دارند ولی ذخایر ارزی ما را آمریکایی‌ها مسدود کردند و اجازه برداشت نمی‌دهند.

او ادامه داد: با وجود شرایط کنونی بعید می‌دانم بهتر از وضعیت فعلی امکان اداره کشور وجود داشت. من سال‌های ۹۷، ۹۸ و ۹۹ هم رئیس کل بانک مرکزی بودم، شرایط آن موقع هم تا حدودی مشابه الان بود ولی شرایط کنونی بسیار سخت‌تر از سال‌های آخر دهه ۹۰ است.

همتی با بیان اینکه معتقدم دولت کشور را خیلی خوب اداره کرده است، گفت: در شرایطی قرار داریم که درآمد‌های نفتی، مالیاتی، درآمد‌های بیمه تامین اجتماعی و سایر درآمدهایمان تحت تاثیر قرار گرفته است؛ همه اینها در اقتصاد تاثیر می‌گذارند.

وی افزود: در شرایط جنگ ۴۰ روزه پیش‌بینی‌هایی کرده بودیم که حتی تامین ارز واردات کالا‌های اساسی و دارو نسبت به ۵ ماهه اول سال گذشته خیلی بهتر است. در ۵ ماهه امسال ۳۰ درصد بیشتر از مدت مشابه سال گذشته تامین ارز دارو و تجهیزات پزشکی شده و تامین ارز کالا‌های اساسی و کشاورزی تقریباً ۸ درصد کمتر از ۵ ماهه پارسال بوده است.

 


۳۰ ساعت قبل / سایت خبرفوری

وزیر خزانه‌داری آمریکا: شدیدترین تحریم‌های تاریخ را علیه ایران اعمال خواهیم کرد/ ویدئو

اسکات بسنت مدعی شد انزوای اقتصادی ایران به نتیجه خواهد رسید و واشنگتن شدیدترین تحریم‌های تاریخ را علیه جمهوری اسلامی اعمال خواهد کرد.

او با اشاره به سیاست‌های آمریکا در قبال ونزوئلا و کوبا گفت: «محاصره ما در ونزوئلا کارساز بود، در کوبا کارساز است و در ایران هم کارساز خواهد بود.»

وزیر خزانه‌داری آمریکا همچنین مدعی شد: «زمان آن رسیده است که متحدان آمریکا و سایر کشورهای جهان از تعامل با نظام ایران دست بکشند.»

وی در ادامه با اشاره به تنگه هرمز گفت: «ما کنترل تنگه هرمز را در اختیار داریم و حجم زیادی از نفت از این تنگه عبور می‌کند؛ ما شدیدترین تحریم‌ها را علیه ایران اعمال خواهیم کرد.»

او همچنین تأکید کرد که انزوای اقتصادی ایران، بزرگ‌ترین انزوای اقتصادی در تاریخ خواهد بود.


۳۱ ساعت قبل / سایت مشرق

فیلم/ حضور رهبر شهید در مراسم غبارروبی حرم رضوی طی سال‌های گذشته

دریافت 10 MB




 «جنگ اقتصادی» ؛ اسم رمزعقب‌نشینی از «تقابل سخت»
۱ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

«جنگ اقتصادی» ؛ اسم رمزعقب‌نشینی از «تقابل سخت»

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: جنگ اقتصادی ترامپ علیه ایران نه یک سیاست ساده تحریم و فشار حداکثری، بلکه برنامه‌ای حساب‌شده و چندلایه از فریب استراتژیک است که از همان آغاز با دو هدف اصلی طراحی شده است. هدف نخست گریز از درگیری مستقیم نظامی و جنگ سخت با ایران است؛ جنگی که هزینه‌های انسانی، مالی و [ ]

 آرسنال 3-0 کاونتری: وحشت از قهرمان در انگلیس
۴ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

آرسنال 3-0 کاونتری: وحشت از قهرمان در انگلیس

توپچی‌ها فصل جدید لیگ برتر را با نمایشی مقتدرانه آغاز کردند و در خانه با سه گل از سد کاونتری گذشتند.

 سخنگوی‌ وزارت دفاع: تولید تجهیزات دفاعی کشور در یک سال گذشته دو برابر شده است
۵۷ دقیقه قبل / خبرگزاری ایسنا

سخنگوی‌ وزارت دفاع: تولید تجهیزات دفاعی کشور در یک سال گذشته دو برابر شده است

سخنگوی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با تشریح آخرین وضعیت صنعت دفاعی کشور عنوان کرد: میزان تولید تسلیحات و تجهیزات دفاعی از تیرماه سال گذشته تا تیرماه امسال دو برابر شده و در برخی محصولات راهبردی و اولویت‌های مورد نیاز جنگ، میزان تولید در جریان جنگ بیش از سه برابر افزایش یافته است.

 راغفر: اعلام قیمت بنزین ۸۷ هزار تومانی نوعی فضاسازی برای پذیرش قیمت‌های پایین‌تر است | ظرفیت تلاطم اجتماعی در بالاترین سطح قرار دارد
۲ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

راغفر: اعلام قیمت بنزین ۸۷ هزار تومانی نوعی فضاسازی برای پذیرش قیمت‌های پایین‌تر است | ظرفیت تلاطم اجتماعی در بالاترین سطح قرار دارد

حسین راغفر معتقد است اعلام چنین رقمی با هدف ایجاد شوک روانی و آماده کردن افکار عمومی برای پذیرش نرخ‌هایی مانند ۴۰ هزار تومان انجام شده است، اما حتی چنین عملیات روانی نیز نمی‌تواند آثار منفی افزایش قیمت بنزین را از بین ببرد.

 راغفر: اعلام قیمت بنزین ۸۷ هزار تومانی نوعی فضاسازی برای پذیرش قیمت‌های پایین‌تر است | تصمیماتی که زمینه انفجار اجتماعی ایجاد کنند بسیار پرهزینه است
۲ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

راغفر: اعلام قیمت بنزین ۸۷ هزار تومانی نوعی فضاسازی برای پذیرش قیمت‌های پایین‌تر است | تصمیماتی که زمینه انفجار اجتماعی ایجاد کنند بسیار پرهزینه است

حسین راغفر معتقد است اعلام چنین رقمی با هدف ایجاد شوک روانی و آماده کردن افکار عمومی برای پذیرش نرخ‌هایی مانند ۴۰ هزار تومان انجام شده است، اما حتی چنین عملیات روانی نیز نمی‌تواند آثار منفی افزایش قیمت بنزین را از بین ببرد.

 چت‌جی‌پی‌تی دیگر می‌تواند پیغام بفرستد
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

چت‌جی‌پی‌تی دیگر می‌تواند پیغام بفرستد

دنیای اقتصاد: چت‌جی‌پی‌تی اکنون می‌تواند با افزونه جدید Apple Messages برای شما پیامک ارسال کند. اگر تا به حال می‌خواستید تمام مکالمات دیجیتالی خود با اوپن‌آی را به اشتراک بگذارید، خبر خوبی برای شما داریم: آزمایشگاه هوش مصنوعی به‌تازگی افزونه Apple Messages را برای چت‌جی‌پی‌تی راه‌اندازی کرده است که به کاربران علاقه‌مند اجازه می‌دهد صندوق ورودی پیام‌های خود را به این چت‌بات متصل کنند. اوپن‌ای‌آی استدلال می‌کند که مزایای انجام این کار بی‌شمار است. کاربران می‌توانند از این افزونه برای مرتب‌سازی، تجزیه و تحلیل یا ویرایش پیام‌های خود مستقیما از چت‌جی‌پی‌تی استفاده کنند. این افزونه همچنین با کدِکس و ChatGPT Work کار می‌کند، بنابراین کاربران می‌توانند از آن به صورت حرفه‌ای، نه فقط شخصی، استفاده کنند.