قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۴/۲۸

والیبال نشسته ایران؛ تجسم موفقیت در ورزش

تهران- ایرنا- والیبال نشسته ایران مصداق بارز عبور از محدودیت‌هایی است که ناخواسته بر فرد و جامعه تحمیل می‌شود.
 والیبال نشسته ایران؛ تجسم موفقیت در ورزش



گزارش تصویری؛ برد پرگل قرمزهای تهران مقابل استقلال خوزستان

 گزارش تصویری؛ برد پرگل قرمزهای تهران مقابل استقلال خوزستان
 سایت فوتبالی / ۲ ساعت قبل
پایگاه خبری فوتبالی- تیم پرسپولیس در هفته دوم لیگ برتر موفق شد با یک برد راحت به صدر جدول برسد.به گزارش فوتبالی، قرمزهای تهران در بازی هفته دوم مقابل استقلال خوزستان قرار گرفتند و با درخشش علی علیپور و پاگشای پوریا شهرآبادی، ۴ بر یک پیروز میدان شدند تا با ۶ امتیاز و به خاطر گل زده بیشتر نسبت به استقلال تهران، در صدرجدول بایستند.تصاویری از این مسابقه را از لنز مهدی افشاری مشاهده می‌کنید:,پرسپولیس,لیگ برتر ایران,علی علیپور,پوریا شهرآبادی,استقلال خوزستان

پایگاه خبری فوتبالی- تیم پرسپولیس در هفته دوم لیگ برتر موفق شد با یک برد راحت به صدر جدول برسد.

به گزارش فوتبالی، قرمزهای تهران در بازی هفته دوم مقابل استقلال خوزستان قرار گرفتند و با درخشش علی علیپور و پاگشای پوریا شهرآبادی، ۴ بر یک پیروز میدان شدند تا با ۶ امتیاز و به خاطر گل زده بیشتر نسبت به استقلال تهران، در صدرجدول بایستند.

تصاویری از این مسابقه را از لنز مهدی افشاری مشاهده می‌کنید:



مشکل مربی خارجی استقلال برطرف شد

 مشکل مربی خارجی استقلال برطرف شد
 خبرگزاری مهر / ۲ ساعت قبل
با پیگیری‌های واحد حقوقی باشگاه استقلال، مشکل مربی ترکیه‌ای آبی‌پوشان به طور کامل برطرف شد.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از سایت باشگاه استقلال، اوزجان بیزاتی مربی ترکیه‌ای تیم فوتبال استقلال، مدتی پیش هنگام خروج از ایران و در زمان انتقال ارز مربوط به حقوق دریافتی خود، با مشکل مواجه شده بود.

این موضوع از سوی واحد حقوقی باشگاه استقلال به صورت مستمر پیگیری شد و در نهایت با صدور رأی برائت برای اوزجان بیزاتی، تمامی مسائل مرتبط با این موضوع برطرف شد.

بر این اساس، مربی ترکیه‌ای استقلال در حال حاضر هیچ‌گونه مشکلی در این خصوص ندارد و پرونده مربوط به این موضوع نیز خاتمه یافته است. کد مطلب 6921871



کنعانی‌زادگان: هر بازیکنی بازی نکند و ناراحت نشود، جای تعجب دارد

 کنعانی‌زادگان: هر بازیکنی بازی نکند و ناراحت نشود، جای تعجب دارد
 سایت فوتبالی / ۲ ساعت قبل
پایگاه خبری فوتبالی- مدافع تیم پرسپولیس گفت: داخل یک تیم بزرگ طبیعی است که بازیکنی بازی نکند و ناراحت شود.به گزارش فوتبالی، محمدحسین کنعانی‌زادگان پس از برد پر گل قرمزهای تهران مقابل استقلال خوزستان، اظهار داشت: به هواداران خوبمان تبریک می‌گویم که امروز سنگ تمام گذاشتند. به تیم خوب استقلال خوزستان هم تبریک می‌گویم. تیم جوان و خوبی دارند. بعد از بازی به رختکن تیم استقلال خوزستان رفتم و با آن‌ها صحبت کردم. خودم خوزستانی هستم و به تک تک آن‌ها افتخار می‌کنم. ان‌شاالله در بازی‌های بعدی دست پر از زمین ...,پرسپولیس,محمد حسین کنعانی‌زادگان,لیگ برتر ایران,استقلال خوزستان

پایگاه خبری فوتبالی- مدافع تیم پرسپولیس گفت: داخل یک تیم بزرگ طبیعی است که بازیکنی بازی نکند و ناراحت شود.

به گزارش فوتبالی، محمدحسین کنعانی‌زادگان پس از برد پر گل قرمزهای تهران مقابل استقلال خوزستان، اظهار داشت: به هواداران خوبمان تبریک می‌گویم که امروز سنگ تمام گذاشتند. به تیم خوب استقلال خوزستان هم تبریک می‌گویم. تیم جوان و خوبی دارند. بعد از بازی به رختکن تیم استقلال خوزستان رفتم و با آن‌ها صحبت کردم. خودم خوزستانی هستم و به تک تک آن‌ها افتخار می‌کنم. ان‌شاالله در بازی‌های بعدی دست پر از زمین خارج شوند.

وی در خصوص بازی بعدی پرسپولیس مقابل تراکتور، گفت: امشب به خوشحالی بردمان می‌پردازیم و از فردا کادر فنی، آنالیز و کارهای لازم را انجام می‌دهند و ما هم ان‌شاالله بتوانیم آن چیزی را که از ما می‌خواهند را داخل زمین اجرا کنیم.

کاپیتان پرسپولیس درمورد دلخوری ارونوف، تصریح کرد: چنین چیزی نیست. داخل یک تیم بزرگ که این همه بازیکنان خوب و بزرگ دارد، این رفتارها طبیعی است. من و یا هر کسی بازی نکند و ناراحت نشود، جای تعجب دارد ولی ما تابع نظر کادر فنی و مهدی تارتار هستیم.

وی در خصوص گلزنی خودش گفت: فرقی نمی‌کند چه کسی گل بزند. اولویت من موفقیت تیم و خوشحالی هواداران است. دوست دارم تا آخر فصل یک گل هم نزنم اما تیم قهرمان شود.

کنعانی‌زادگان درمورد اینکه از وقتی کاپیتان شده حرکات موزون انجام نمی‌دهد، اظهار داشت: حرکات موزون نیست. خوشحالی خاصی است. مثل رونالدو که خوشحالی‌اش حرکات موزون نیست!



مشکل بیزاتی برطرف شد

 مشکل بیزاتی برطرف شد
 خبرگزاری ایسنا / ۳ ساعت قبل
با پیگیری‌های واحد حقوقی باشگاه استقلال، مشکل مربی ترکیه‌ای آبی‌پوشان به طور کامل برطرف شد.

به گزارش ایسنا و به نقل از رسانه رسمی باشگاه استقلال، اوزجان بیزاتی مربی ترکیه‌ای تیم فوتبال استقلال، مدتی پیش هنگام خروج از ایران و در زمان انتقال ارز مربوط به حقوق دریافتی خود، با مشکل مواجه شده بود.

این موضوع از سوی واحد حقوقی باشگاه استقلال به صورت مستمر پیگیری شد و در نهایت با صدور رأی برائت برای اوزجان بیزاتی، تمامی مسائل مرتبط با این موضوع برطرف شد.

بر این اساس، مربی ترکیه‌ای استقلال در حال حاضر هیچ‌گونه مشکلی در این خصوص ندارد و پرونده مربوط به این موضوع نیز خاتمه یافته است.

انتهای پیام



سه تیم در صدر جدول لیگ برتر؛ پرسپولیس صدرنشین ماند، استقلال و تراکتور در تعقیب+جدول

 سه تیم در صدر جدول لیگ برتر؛ پرسپولیس صدرنشین ماند، استقلال و تراکتور در تعقیب+جدول
 سایت فرتاک / ۳ ساعت قبل
با پایان هفته دوم لیگ برتر فوتبال ایران، پرسپولیس تهران با کسب ۶ امتیاز و تفاضل گل بهتر همچنان صدرنشین جدول است. استقلال تهران و تراکتور نیز با امتیاز مشابه، در رده‌های دوم و سوم قرار گرفته‌اند تا رقابت در بالای جدول از همین ابتدای فصل به اوج برسد.

هفته دوم لیگ برتر فوتبال ایران با ادامه رقابت فشرده در صدر جدول به پایان رسید. پرسپولیس تهران با دو پیروزی، 6 گل زده و 1 گل خورده، ۶ امتیاز به دست آورده و به دلیل گل زده بیشتر  نسبت به استقلال و تراکتور، در جایگاه نخست قرار دارد.

استقلال تهران نیز با ۶ امتیاز و تفاضل گل مثبت 5، رتبه دوم جدول را به خود اختصاص داده است. تراکتور تبریز هم با ۶ امتیاز و تفاضل گل مثبت 4، در رده سوم ایستاده و همچنان یکی از مدعیان اصلی صدرنشینی محسوب می‌شود.

در رده‌های بعدی، آلومینیوم اراک، ملوان بندرانزلی و گل‌گهر سیرجان هر کدام ۴ امتیاز دارند و به ترتیب جایگاه‌های چهارم تا ششم را در اختیار گرفته‌اند. سپاهان اصفهان با ۳ امتیاز هفتم است و خیبر خرم‌آباد، صنعت نفت آبادان، فولاد خوزستان و فجر سپاسی شیراز نیز با ۲ امتیاز در رده‌های هشتم تا یازدهم قرار دارند.

ذوب‌آهن اصفهان و چادرملو اردکان با یک امتیاز، رتبه‌های دوازدهم و سیزدهم را به خود اختصاص داده‌اند. شمس‌آذر قزوین، پیکان تهران و مس شهر بابک نیز با یک امتیاز در رده‌های بعدی قرار دارند.

نساجی مازندران و استقلال خوزستان تنها تیم‌های بدون امتیاز جدول هستند. نساجی با تفاضل گل منفی ۲ در جایگاه هفدهم قرار گرفته و استقلال خوزستان نیز با تفاضل گل منفی ۵، قعرنشین لیگ برتر است.

با توجه به نزدیکی امتیازها در صدر جدول، هفته‌های آینده می‌تواند تغییرات زیادی در جایگاه تیم‌های مدعی ایجاد کند؛ جایی که پرسپولیس، استقلال و تراکتور از همین حالا رقابتی سه‌جانبه برای حفظ صدرنشینی آغاز کرده‌اند. حتما بخوانید: اصول صحیح نوشیدن آب در فصل گرما؛ جرعه‌جرعه بنوشید پف و تیرگی زیر چشم؛ دلایل و راهکارهای ساده برای داشتن چشم‌هایی شاداب قیمت ارز امروز ۲۸ مرداد؛ دلار و یورو چند شد؟



بازیکنانم نشان دادند که می‌توانند کارهای بزرگی انجام دهند

 بازیکنانم نشان دادند که می‌توانند کارهای بزرگی انجام دهند
 خبرگزاری ایمنا / ۳ ساعت قبل
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس تهران گفت: از بازیکنانم نهایت تشکر را دارم که از دقیقه یک، مانند بازی گذشته فوق‌العاده بودند و نشان دادند که در سال جاری می‌توانند کارهای بزرگی انجام دهند، حریف نیز تیم خوب و جوانی است و برایشان آرزوی موفقیت دارم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، مهدی تارتار امشب _چهارشنبه بیست‌وهشتم مرداد_ در نشست‌خبری پس از تقابل تیم‌های فوتبال پرسپولیس تهران و استقلال خوزستان در چارچوب دیدار هفته دوم رقابت‌های لیگ‌برتر فوتبال ایران اظهار کرد: از هواداران تشکر می‌کنم، در این پیروزی که کسب شد آن‌ها سهیم هستند و بسیار کمک کردند؛ از بازیکنانم نهایت تشکر را دارم که از دقیقه یک، مانند بازی گذشته فوق‌العاده بودند و نشان دادند که در سال جاری می‌توانند کارهای بزرگی انجام دهند، حریف نیز تیم خوب و جوانی است و برایشان آرزوی موفقیت دارم.

وی افزود: تیمی هستیم که همه با هم در حمله و دفاع هستیم، هر بازیکنی که جلوتر از پست دیگری است، آن بازیکن حمله است و بازیکن پشت‌سر او باید جای او را پر کند، بازیکنانم می‌دانند که باید شناور بازی کنند و تغییر پست در تیم ما وجود دارد.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس تهران بیان کرد: حتی دفاع وسط‌های ما در موقعیت گلزنی بودند، بازیکنان ما، هم خوب دفاع و هم خوب حمله می‌کنند، امیدوارم این روند را ادامه دهیم، ما در نیمه دوم نظم‌مان را از دست دادیم، هرچند اواخر بازی شرایط بهتر شد، اما در زمان‌هایی از بازی نظم‌مان را از دست می‌دهیم که باید این مشکل را برطرف کنیم.

وی خاطرنشان کرد: از روز ابتدایی هدف این بود که در همه بازی‌ها پیروز شویم و شجاعانه بازی کنیم چرا که هواداران این شکل بازی را دوست دارند.؛ما بر اساس خواسته هوادار، فلسفه‌مان را تعیین می‌کنیم، باید مشکلات‌مان را برطرف کنیم، از مدیریت باشگاه می‌خواهم در یک پست که نیاز به بازیکن داریم، بازیکن جذب کند.

تارتار افزود: گلی که خوردیم یک مقدار از شیرینی بردمان را کم کرد، دوست دارم خط دفاع و دروازه‌بان ما در پایان فصل جزو بهترین‌ها باشند؛ در دفاع و جلو، بازیکنان با کیفیتی داریم، در دروازه هم علاوه‌بر نیازمند، رفیعی را داریم که فوق‌العاده است؛ دلم سوخت به خاطر گلی که خوردیم، لازم است یک مربی سه سال با تیمش کار کند، اما از اهدافی که در نظر داشتیم جلوتر هستیم، باید از بازیکنان خط حمله گله کنم چرا که موقعیت‌ها را به راحتی از دست دادند، باید بیشتر کار کنیم و مقصر ما هستیم.

وی درباره وضعیت آسیب‌دیدگی ابوالفضل جلالی تصریح کرد: ترجیح دادیم او تعویض شود چون آسیب‌دیدگی از پیش داشت، امیدوارم مشکل خاصی نداشته باشد، باید در این پست تقویت شویم تا دغدغه نداشته باشیم، حداقل به یک بازیکن در این پست نیاز داریم.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس تهران درباره درخواست تراکتور برای بخشش هوادارانش در بازی برابر پرسپولیس عنوان کرد: اکنون می‌خواهیم از این برد لذت ببریم و به موقع درباره آن بازی نیز صحبت خواهیم کرد؛ در رابطه با داوری انتظارم بیشتر بود، صحنه‌ای که علیپور به ایگور پاس داد مدافع حریف با دست جلوی رد شدن توپ را گرفت و داور می‌توانست پنالتی بگیرد، در مجموع به گروه داوری خسته نباشید می‌گویم، اما می‌توانستند بهتر باشند. کد مطلب 997258



وقتی گلزن پرسپولیس در تهران جایی برای خوابیدن نداشت!

 وقتی گلزن پرسپولیس در تهران جایی برای خوابیدن نداشت!
 سایت خبر ورزشی / ۴ ساعت قبل
علی علیپور که مقابل استقلال خوزستان در نقش گلزن و گلساز ظاهر شد، دو نیمه کاملا متفاوت را در پرسپولیس سپری کرده است.

یکی از بازیکنانی که پرسپولیس در طول لیگ بیست و ششم حساب ویژه روی او باز کرده، علی علیپور است. بازیکنی که حالا حضور در جام جهانی را نیز به کارنامه ورزشی خود اضافه شده می‌بیند.

علیپور برابر استقلال خوزستان هم گل زد و هم گل ساخت تا هواداران پرسپولیس را حسابی امیدوار کند اما نکته اینجاست که همین بازیکن ۱۱ سال قبل بابت شرایطی که برایش ایجاد شده بود، در آستانه ناامیدی قرار داشت! مقطعی که حتی در تهران جای مناسبی برای خوابیدن هم نداشت! علی علیپور سال ۹۴ پیرامون شرایط سخت زندگی خود در پایتخت و هنگامی که بازیکن جوانی در پرسپولیس محسوب می‌شد، به خبرورزشی گفته بود: «من در دربی برگشت لیگ چهاردهم تک گل پیروزی بخش پرسپولیس را زدم و آن را به هواداران تقدیم کردم. هیچ منتی هم سر کسی ندارم چون بازیکن پرسپولیس بودم و وظیفه داشتم بهترین نمایش را ارائه کنم اما امیدوارم باشگاه پرسپولیس هم به شرایطم نگاه کند. وقتی به پرسپولیس پیوستم، یک زیر پله در جنوب تهران اجاره کردم که با همسرم آنجا زندگی می‌کردیم اما آنقدر شرایطش بد و نمور بود که مجبور شدم آن را تحویل بدهم چون اصلاً نمی‌شد در آن نفس بکشم و در طول روز بالغ بر ۳۰ کیلومتر باید رفت و آمد می‌کردم تا بروم سر تمرین و برگردم. این روزها(منظور علیپور همان سال ۹۴ بود) در خانه یکی از رفقایم زندگی می‌کنم و شرایط بسیار سختی دارم. باور کنید از دیگران پول قرض می‌کنم تا زندگی خودم را بچرخانم. هیچ انتظار اضافه‌ای از باشگاه پرسپولیس ندارم فقط خواهش می‌کنم مطالباتم را بدهند تا بتوانم یک خانه نزدیک محل تمرین پرسپولیس در غرب پایتخت اجاره کنم و شرمنده همسرم نباشم.»

علیپور ۱۱ سال قبل این حرف‌ها را بر زبان آورد اما حالا وضعیتش قطعاً متفاوت از آن روزها شده است.

ببینید: گل دوم پرسپولیس به استقلال خوزستان توسط علی علیپور



غیرمنتظره از بیفوما؛ چه پاس گل هنرمندانه‌ای داد! (ویدیو)

 غیرمنتظره از بیفوما؛ چه پاس گل هنرمندانه‌ای داد! (ویدیو)
 سایت فوتبالی / ۴ ساعت قبل
پایگاه خبری فوتبالی- وینگر کنگویی پرسپولیس در جریان بازی مقابل تیم سابق خودش کاری کرد که از او بعید بود!به گزارش فوتبالی، در یکی از بازی‌های هفته دوم لیگ برتر امروز پرسپولیس توانست در مسابقه‌‌ای که در ورزشگاه شهدای شهر قدس تهران برگزار شد با نتیجه پرگل 4 بر یک استقلال خوزستان را شکست بدهد.پرسپولیس در نیمه اول و در دقایق 6 و 20 توسط محمد خدا بنده لو و علی علیپور به دو گل رسید تا خیالش از پیروزی در این مسابقه راحت شود. در اوایل نیمه دوم هم ایگور سرگیف گل سوم را زد.در دقیقه 64 و روی یک پرتاب اوت ضر ...,تیوی بیفوما,پرسپولیس,استقلال خوزستان,پیشنهاد سردبیر

پایگاه خبری فوتبالی- وینگر کنگویی پرسپولیس در جریان بازی مقابل تیم سابق خودش کاری کرد که از او بعید بود !

به گزارش فوتبالی، در یکی از بازی‌های هفته دوم لیگ برتر امروز پرسپولیس توانست در مسابقه‌‌ای که در ورزشگاه شهدای شهر قدس تهران برگزار شد با نتیجه پرگل 4 بر یک استقلال خوزستان را شکست بدهد .

پرسپولیس در نیمه اول و در دقایق 6 و 20 توسط محمد خدا بنده لو و علی علیپور به دو گل رسید تا خیالش از پیروزی در این مسابقه راحت شود. در اوایل نیمه دوم هم ایگور سرگیف گل سوم را زد .

در دقیقه 64 و روی یک پرتاب اوت ضربه سر بازیکنان استقلال خوزستان به تیرک دروازه پرسپولیس خورد و در برگشت توپ با اصابت به پیام نیازمند وارد دروازه شد. در نهایت هم پوریا شهرآبادی توانست در دقیقه 3+90 گل چهارم پرسپولیس را بزند .

هواداران پرسپولیس امروز از دیدن بازی تیم‌شان و همچنین کیفیت گل‌های این تیم راضی بودند. اما گل چهارم پرسپولیس که توسط شهرآبادی زده شد به خاطر پاس هنرمندانه‌ای که تیوی بیفوما داد بیشتر از بقیه گل‌ها مورد توجه قرار گرفته است .

ابتدا پاس در عمق دیدنی اورونوف به بیفوما رسید. بیفوما با سرعت در حال نزدیک شدن به محوطه جریمه استقلال خوزستان بود و با توجه به زاویه‌ای که داشت پیش‌بینی می‌شد خودش به توپ ضربه بزند .

اما او در اقدامی غیر منتظره تصمیم گرفت توپ را به شهرآبادی پاس بدهد. آن هم به شکلی تکنیکی و هنرمندامه با پشت پا. پاس خوب بیفوما به شهرآبادی رسید و مهاجم جوان پرسپولیس با پای چپ توپ را وارد دروازه استقلال خوزستان کرد .

8 ویدئوی بعدی replay بازپخش گل شهرآبادی روی پاس دیدنی بیفوما

پاس بیفوما به شهرآبادی از این جهت عجیب و غیر منتظره بود که بیفوما را بیشتر به عنوان یک بازیکن خودخواه که کمتر پاس می‌دهد می‌شناسیم. او معمولا در چنین موقعیت‌هایی خودش به توپ ضربه می‌زند اما این بار تصمیم دیگری گرفت و نتیجه‌اش را هم دید .

جالب این که بیفوما در روزهای ابتدایی تمرینات پیش فصل وضعیت خوبی نداشت و بارها خبرهایی درباره قرار گرفتنش در لیست مازاد هم منتشر شد. اما او با تلاش فراوان خودش را به وضعیت قابل قبولی رساند و به کادر فنی تحمیل کرد و حالا با ارائه نمایش‌های خوب هم مربیان و هم هواداران پرسپولیس را راضی کرده است.


 صدرنشینی پرسپولیس با برتری مقابل استقلال خوزستان

صدرنشینی پرسپولیس با برتری مقابل استقلال خوزستان

رقابت‌های هفته دوم لیگ برتر فوتبال امروز (چهارشنبه) با برگزاری پنج بازی به پایان می‌رسد.

 سکوت سهراب، صدای استقلال شد!

سکوت سهراب، صدای استقلال شد!

استقلال دو هفته، دو برد و شش امتیاز. آن هم در شرایطی که پنجره بسته نقل‌وانتقالات مهم‌ترین نگرانی هواداران بود. حالا سؤال اصلی این است که آیا تیم سهراب تا هفته پنجم هم همین روند را حفظ می‌کند؟

 ۳ هدیه رئال مادرید برای سیلوا

۳ هدیه رئال مادرید برای سیلوا

باشگاه رئال مادرید رسما برناردو سیلوا را به هواداران معرفی و سه هدیه برای او در نظر گرفت.

 پرسپولیس۴-۰ استقلال خوزستان

پرسپولیس۴-۰ استقلال خوزستان

تیم فوتبال پرسپولیس در هفته دوم لیگ برتر فوتبال برابر استقلال خوزستان به برتری چهار بر یک رسید تا دومین برد متوالی قرمزها ثبت شود.

 پرسپولیس 4-1 استقلال خوزستان؛ حال خوب قرمزها با تارتار!

پرسپولیس 4-1 استقلال خوزستان؛ حال خوب قرمزها با تارتار!

پایگاه خبری فوتبالی- پرسپولیس در هفته دوم لیگ برتر با نتیجه چهار بر یک استقلال خوزستان را شکست داد.به گزارش فوتبالی، پرسپولیس در چهارچوب هفته دوم لیگ برتر باید مقابل استقلال خوزستان قرار گرفت. قرمزهای تهران در هفته اول لیگ برتر با نتیجه دو بر صفر از سد شمس‌آذر قزوین عبور کردند و به دنبال سه امتیاز مصاف با استقلال خوزستان بودند. شاگردان خلیفه در هفته اول با نتیجه دو بر صفر برابر آلومینیوم اراک شکست خوردند و حالا می‌خواستند در بازی با پرسپولیس، دست پر از زمین مسابقه خارج شوند. پرسپولیس در این مساب ...,پرسپولیس,گزارش زنده,استقلال خوزستان,پیشنهاد سردبیر

 کارشناسی صحنه‌های مشکوک پرسپولیس - اس خوزستان

کارشناسی صحنه‌های مشکوک پرسپولیس - اس خوزستان

تقابل پرسپولیس برابر استقلال خوزستان در هفته دوم لیگ برتر با چهار صحنه جنجالی همراه بود.

 شهاب زندی مدیرعامل باشگاه نساجی: ناراحتی پرسپولیس و استقلال برایم مهم نیست

شهاب زندی مدیرعامل باشگاه نساجی: ناراحتی پرسپولیس و استقلال برایم مهم نیست

شهاب زندی مدیرعامل باشگاه نساجی می‌گوید دانیال ایری مشتریان جدی داشته و همین باعث بروز یکسری حواشی شده است.

 «سولو گل» غیرمنتظره در شهربابک؛ خودتی زبیر؟ (ویدیو)

«سولو گل» غیرمنتظره در شهربابک؛ خودتی زبیر؟ (ویدیو)

پایگاه خبری فوتبالی- گل تیم مس شهربابک در برابر خیبر خرم‌آباد می‌تواند بهترین گل هفته دوم لیگ برتر باشد.به گزارش فوتبالی، در یکی از بازی‌های هفته دوم لیگ برتر، تیم مس شهر بابک میزبان خیبر خرم‌آباد بود که این بازی با تساوی یک - یک به پایان رسید. این بازی شاید از نظر جدولی یکی از بازی‌هایی بود که توجه چندانی به آن نمی‌شد اما گلی که تیم میزبان زد، یکی از جذاب‌ترین و احتمالا زیباترین گل هفته دوم خواهد بود.جدا از این که کمتر کسی پیش‌‎بینی می‌‎کرد بهترین گل هفته در شهر بابک به ثمر برسد، زننده این گل ه ...,محمدزبیر نیک‌نفس,خیبر خرم آباد,مس شهربابک,لیگ برتر ایران,پیشنهاد سردبیر