قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۴/۲۷

رقابت ۳۹۲ تیم در فیراکاپ آزاد ایران ۲۰۲۶؛ برگزیدگان راهی مسابقات جهانی مالزی می‌شوند

تهران- ایرنا- نایب‌رئیس فدراسیون جهانی رباتیک و هوش مصنوعی (FIRA) و رئیس کمیته ایران در افتتاحیه سیزدهمین دوره مسابقات بین‌المللی فیراکاپ آزاد ایران ۲۰۲۶ با حضور نمایندگان هفت کشور گفت: برگزیدگان این رقابت‌ها جواز حضور در مسابقات جهانی سال آینده را که احتمالاً در مالزی برگزار می‌شود، کسب خواهند کرد.
 رقابت ۳۹۲ تیم در فیراکاپ آزاد ایران ۲۰۲۶؛ برگزیدگان راهی مسابقات جهانی مالزی می‌شوند



۵ ساعت قبل / سایت برترینها

روسیه: در مذاکره ایران با آمریکا دخالت نمی‌کنیم

 ایرنا: سفیر و نماینده دائم روسیه در سازمان ملل متحد تاکید کرد: ایران کشوری مستقل است و خود درباره مذاکره با آمریکا تصمیم گیری می‌‎کند.

«واسیلی نبنزیا» عصر پنجشنبه به وقت محلی در جمع خبرنگاران در نیویورک در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه با توجه به روابط دوجانبه میان ایران و روسیه، مسکو بر تهران فشار وارد می‌کند تا تلاش کند مذاکرات را از سر بگیرد و به این جنگ پایان دهد، گفت: روسیه، به‌عنوان یک اصل، بر هیچ‌کس فشاری وارد نمی‌کند؛ چه ایران باشد و چه هر کشور دیگری. ایران یک کشور مستقل است. آنها خودشان تصمیم می‌گیرند.

نماینده روسیه در سازمان ملل افزود: ما درباره این موضوع نیز صحبت کردیم و می‌دانیم که منشا این درگیری در کاری که ایران انجام داده یا انجام نداده نیست، بلکه در تجاوز بی‌محابا و بدون دلیلی است که ایالات متحده علیه ایران انجام داد. و فکر نمی‌کنم این ایران بوده باشد که از اجرای توافق‌هایی که میان ایالات متحده و ایران با کمک میانجی‌ها حاصل شده بود، عقب‌نشینی کرده باشد.

نبنزیا تاکید کرد: بنابراین فکر نمی‌کنم ما باید ایران را به‌خاطر این موضوع مقصر بدانیم. اما این مساله در شورای امنیت در حال بررسی است. امسال این اتفاق نیفتاد، اما مطمئنم که در ماه‌های آینده به آن رسیدگی خواهیم کرد. در واکنش به کارزار اقتصادی آمریکا علیه ایران: نگران اقتصاد روسیه نباشید

سفیر روسیه در سازمان ملل درباره کارزار اقتصادی آمریکا علیه ایران و پیامدهای آن برای سایر کشور و نیز موضع روسیه در این زمینه گفت: ما آن‌قدر تحریم و وعده برای منزوی کردن اقتصاد روسیه دیده‌ایم که دیگر توجه زیادی به آنها نمی‌کنیم، چون توانسته‌ایم خود را با هر تحریمی که آنها اعمال کرده‌اند یا هر تهدیدی که در این مسیر شنیده‌ایم، سازگار کنیم. فکر می‌کنم از عهده این موضوع هم برخواهیم آمد. نگران اقتصاد روسیه نباشید. واکنش نماینده روسیه به ادعای ترامپ درباره تنگه هرمز

نبنزیا در واکنش به ادعای ترامپ درباره تنگه هرمز و اعلام کردن آن به عنوان قلمرو آمریکا نیز با لبخندی طعنه آمیز گفت: رئیس‌جمهور ترامپ ادعاهای ارضی متعددی درباره نقاط مختلف جهان مطرح کرده است. امروز ما در نمایندگی دانمارک با نامزدهای دبیرکلی سازمان ملل گفت‌وگو داشتیم. نام اتاقی که در آن جلسه برگزار شد، «گرینلند» بود. آیا این موضوع شما را یاد چیزی نمی‌اندازد؟

سفیر روسیه افزود: او (ترامپ) درباره ونزوئلا و بخش‌های دیگری از جهان نیز صحبت کرده است. نمی‌دانم چنین اقدامی چگونه می‌تواند مطابق با حقوق بین‌الملل انجام شود. اما به هر حال، رئیس‌جمهور ترامپ بهتر از هر کسی می‌داند چه می‌گوید. حالا باید ببینیم او قصد دارد این موضوع را چگونه عملی کند!

 


۶ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

مسکو: سیاست إعمال فشار، به آمریکا اجازه تحقق اهدافش در قبال ایران را نخواهد داد

به گزارش برنا، اولیانوف در واکنش به خبر‌هایی مبنی بر تهدید دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا به مجازات هر کشوری که از ایران حمایت اقتصادی کند، این اظهارات را مطرح کرد.

به نقل از روسیا الیوم، او در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت: «ایران چندین دهه است که تحت تحریم‌های آمریکا قرار دارد. تهران در دوره نخست ریاست‌جمهوری ترامپ نشان داد که توان ایستادگی در برابر سیاست فشار حداکثری را دارد. اگر واشنگتن واقعاً می‌خواهد به هر یک از اهداف خود دست یابد، راه نادرستی را برگزیده است. نتایج مثبت تنها از طریق دیپلماسی صادقانه قابل دستیابی است. هرچه ایالات متحده زودتر به این واقعیت پی ببرد، بهتر خواهد بود.»

پیش‌تر، ترامپ از آغاز یک عملیات اقتصادی علیه ایران خبر داده و در حالی که آمریکا از دست یابی به اهداف خود علیه ایران عاجز مانده است، ترامپ از متحدان آمریکا خواست به واشنگتن بپیوندند.

انتهای پیام/


۷ ساعت قبل / سایت جماران

تحریم‌های جدید علیه ایران و حزب‌الله اعلام شد

وزارت خزانه‌داری آمریکا روز پنجشنبه از اعمال تحریم‌های جدید علیه ایران، حزب‌الله، کوبا و روسیه خبر داد.

به گزارش جماران،؛ دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری آمریکا (اوفک) با انتشار بیانیه‌ای از اعمال تحریم‌های جدید علیه ایران، حزب‌الله، کوبا، روسیه و همچنین تحریم‌هایی مرتبط با شبکه ادعایی مواد مخدر خبر داد.

طبق این بیانیه 3 فرد به فهرست تحریم‌های مرتبط با ایران و 7 تن دیگر به فهرست تحریم‌های حزب‌الله افزوده شدند. اکثر این افراد تبعه ترکیه هستند.

وزارت خزانه‌داری آمریکا در بیانیه‌ای جداگانه مدعی شد که این ۱۰ نفر «بخشی از شبکه‌ مسئول انتقال پول نقد به حزب‌الله» هستند.

آمریکا همچنان به سیاست تکراری تحریمیِ خود اصرار می‌ورزد. رئیس‌جمهور آمریکا دونالد ترامپ نیز پس از شکست کارزار نظامی، امروز از بازگشت به کمپین فشار اقتصادی سخن گفت.

این در حالی است که کارشناسان مختلف غربی تأثیر تحریم‌های جدید علیه ایران را زیر سوال برده و به‌ویژه تأکید کرده‌اند که چنین راهکاری، تأثیری بر وضعیت کنونی درگیری‌ها ندارد.

پیش از این، ریچارد نفیو، پژوهشگر ارشد در دانشگاه کلمبیا و معمار تحریم‌های ایران، بیان کرده بود که مشکل این‌گونه تغییر رویکرد در بحبوحه درگیری‌ها، آن است که تحریم‌ها نمی‌توانند مانند بسته شدن تقریباً کامل تنگه هرمز، تأثیر فوری داشته باشد.

 

 




 نماز مایک تایسون در کافه نژادپرست آمریکایی
۵ ساعت قبل / سایت تابناک

نماز مایک تایسون در کافه نژادپرست آمریکایی

یک کافه در آمریکا جلوی در ورودی‌اش تابلوی «ورود سگ و مسلمان‌ها ممنوع» گذاشته بود، مایک تایسون (یکی از بهترین بوکسورهای تاریخ) که در سال‌های اخیر مسلمان شده،...

 پنتاگون به 30 دانشگاه آمریکایی اخطار داد!+ جزئیات
۲ ساعت قبل / سایت اکوایران

پنتاگون به 30 دانشگاه آمریکایی اخطار داد!+ جزئیات

پنتاگون در اقدامی تازه، ۳۰ دانشگاه آمریکایی را موظف کرده تا دو هفته آینده همکاری‌های علمی، پژوهشی و مالی خود با موسسات خارجی را مورد بررسی قرار دهند؛ اقدامی که در صورت پایان ندادن به روابط «مسئله‌دار» می‌تواند به از دست رفتن صلاحیت این دانشگاه‌ها برای دریافت بودجه‌های تحقیقاتی فدرال منجر شود.

 فوری؛ تحریم‌های تازه آمریکا علیه ایران کلید خورد! ۳ فرد جدید هدف قرار گرفتند
۷ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

فوری؛ تحریم‌های تازه آمریکا علیه ایران کلید خورد! ۳ فرد جدید هدف قرار گرفتند

وزارت خزانه‌داری آمریکا از اعمال تحریم‌های جدید علیه ایران خبر داد.

 جشن وزیر اسرائیلی برای تخریب ده‌هزارمین خانه فلسطینی‌ها (زیرنویس فارسی) | آخرین خبر
۵ ساعت قبل / سایت آخرین خبر

جشن وزیر اسرائیلی برای تخریب ده‌هزارمین خانه فلسطینی‌ها (زیرنویس فارسی) | آخرین خبر

آخرین خبر/ایتمار بن گویر وزیر امنیت اسرائیلی تخریب ده هزارمین خانه فلسطینی در کرانه باختری را جشن گرفت و آن را «موفقیتی تاریخی» توصیف کرد. 🔹 آخرین خبر در روبیکا 🔹 آخرین خبر در ایتا 🔹 آخرین خبر در بله

 شادی گل جالب صیادمنش پس از درخشش امشب!
۵ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

شادی گل جالب صیادمنش پس از درخشش امشب!

شادی گل جالب صیادمنش پس از درخشش امشب در لیگ اروپا

 جنگ ایران و پایان خاورمیانه آمریکایی به روایت «فارن افرز» | این آخرین فرصت تغییر است؟ | نتیجه معکوس تضمین‌های امنیتی
۹ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

جنگ ایران و پایان خاورمیانه آمریکایی به روایت «فارن افرز» | این آخرین فرصت تغییر است؟ | نتیجه معکوس تضمین‌های امنیتی

اقتصادنیوز: واشنگتن هنوز در تصور خاورمیانه‌ای گرفتار است که خود بر آن سلطه دارد و حتی پس از شکست‌های پی‌درپی، تصور جایگزینی برای نظم موجود را دشوار می‌بیند. اما این نظم در حال پایان یافتن است. اگر رهبران آمریکا نتوانند مسیر خود را تغییر دهند، شاهد محو شدن خاورمیانه آمریکایی خواهند بود؛ درست همان‌ اتفاقی برای امپراتوری‌های اروپایی در منطقه رخ داد.