قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۴/۱۲

پزشکیان: امروز به برکت خون رهبر شهید، ملت ایران منسجم‌تر و یکپارچه‌تر شده است

تهران- ایرنا- رئیس جمهور با قدردانی از ابراز همدردی و حمایت‌های دولت و ملت تاجیکستان با تأکید بر پیوندهای عمیق تاریخی، فرهنگی و زبانی دو کشور، خواستار گسترش همکاری‌های همه‌جانبه میان تهران و دوشنبه شد.
 پزشکیان: امروز به برکت خون رهبر شهید، ملت ایران منسجم‌تر و یکپارچه‌تر شده است



۱ دقیقه قبل / سایت تجارت نیوز

تداوم حملات توپخانه‌ای به جنوب لبنان/ نتانیاهو به دنبال بهره‌برداری انتخاباتی است

به گزارش تجارت نیوز، منابع لبنانی از تداوم نقض آتش بس و حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان خبر دادند.

خبرگزاری لبنان گزارش داد که توپخانه ارتش اشغالگر شهرک میفدون در جنوب لبنان را با توپخانه هدف قرار داده است.

از سوی دیگر برخی منابع لبنانی به روزنامه الجمهوریه با اشاره به تحرکات رژیم صهیونیستی در تپه علی الطاهر اعلام کردند: هرگونه تحرک اسرائیل به سمت این تپه با محاسبات داخلی بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این رژیم مرتبط خواهد بود زیرا او ممکن است به دنبال بهره برداری از هرگونه اقدام نظامی گسترده در آنجا باشد، آن هم در زمانی که در راستای خواسته های انتخاباتی او باشد.

منابع لبنانی افزودند: آنچه اوضاع را بغرنج تر می کند، اوضاع میدانی و تشدید تنش از سوی اسرائیل اعم از بمباران و حملات است. این در حالی است که انفجارهای انجام شده از سوی نظامیان اسرائیلی در صور، مرجعیون، نبطیه و بنت جبیل بدون وقفه ادامه دارد و آنچه از زیر ساخت ها و مناطق غیرنظامی باقی مانده است را نابود می کند. تپه علی الطاهر همچنان نقطه کانون رویارویی آتی است.

گفتنی است که حملات رژیم صهیونیستی به لبنان به عنوان بخشی از نقض مداوم آتش‌بس توسط رژیم صهیونیستی ادامه دارد و ارتش متجاوز و اشغالگر رژیم اسرائیل با استفاده از توپخانه و حملات هوایی از طریق هواپیماهای جنگی و پهپادها، همچنان به گلوله‌باران روستاها و شهرهای جنوبی و سوزاندن مزارع، بمباران و تخریب خانه‌ها و زیرساخت‌ها و کشتن غیرنظامیان در جنوب لبنان ادامه می‌دهد.

این حملات در حالی انجام می شود که دولت لبنان تحت نظارت آمریکا درگیر مذاکرات مستقیم با رژیم اشغالگر اسرائیل است. در همین حال، احزاب و نیروهای سیاسی لبنان به ویژه حزب‌الله ضمن مخالفت با این روند از دولت لبنان خواسته اند که در مورد این اقدام اشتباه و مسیر خطرناک تجدید نظر کند.

رژیم صهیونیستی از دوم مارس (۱۱ اسفند ۱۴۰۴) حمله گسترده‌ای را علیه لبنان آغاز کرد که علاوه بر شهادت و زخمی‌شدن شماری از شهروندان لبنانی، بیش از یک میلیون نفر هم آواره شده‌اند و همچنان بخش‌هایی در جنوب این کشور در اشغال این رژیم است.

لبنان و رژیم صهیونیستی ماه گذشته با میانجی‌گری آمریکا «توافق چارچوب» امضا کردند؛ توافقی که هدف آن پایان دادن به جنگ میان رژیم اسرائیل و حزب‌الله عنوان شد. این توافق پس از چند دور مذاکرات مستقیم میان دو طرف در واشنگتن حاصل شد.

در عین حال، این توافق با انتقاداتی نیز روبه‌رو شده است. منتقدان به ابهام در وضعیت حقوقی توافق و نبود جدول زمانی مشخص برای خروج نیروهای صهیونیست اشاره می‌کنند

منبع: ایرنا


۱۴ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

جلسه نمایندگان با معاون حقوقی پزشکیان درباره حذف شرکت‌های واسطه - تسنیم

سیاسی

علی جعفری آذر عضو هیئت رئیسه کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، درباره پیگیری موضوع ساماندهی نیروهای شرکتی، اظهار کرد: کمیسیون اجتماعی مجلس به نمایندگی از تمامی نمایندگان و همکاران، هرگونه تلاشی که به نظر این کمیسیون و تک‌تک همکاران ما در راستای تسهیل این موضوع و حذف شرکت‌های پیمانکاری لازم باشد، در حال انجام است. در این مسیر، از جمله افرادی که به نظر ما در تصمیم‌گیری‌های دولت و ارائه نظرات حقوقی مؤثر هستند، معاونت حقوقی ریاست جمهوری بود؛ از این رو، بنده به همراه سخنگوی کمیسیون، آقای رنجبر، جلسه‌ای را با آقای انصاری، معاون حقوقی رئیس‌جمهور — که وی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بوده و در آن نهاد نیز در موضوع ساماندهی نیروهای شرکتی تأثیرگذار هستند — برگزار کردیم.

وی افزود: :این جلسه بیش از دو ساعت به طول انجامید؛ هدف ما این است که با هر یک از اعضای دولت و مجمع تشخیص مصلحت نظام که در موضوع تبدیل وضعیت و ساماندهی نیروهای شرکتی نقش داشته و نظرات و دیدگاه‌هایشان در دولت محل اثر است، رایزنی و اقناع‌سازی کرده و توضیحات لازم را ارائه دهیم تا ان‌شاءالله بتوانیم هدفی را که دنبال می‌کنیم — یعنی حذف شرکت‌های پیمانکاری و انعقاد قرارداد مستقیم با دستگاه‌های مربوطه — به سرانجام برسانیم.

عضو هیئت رئیسه کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: به تمامی نیروهای شرکتی شاغل در کشور این وعده را می‌دهم و تأکید می‌کنم که کمیسیون اجتماعی مجلس به جد پیگیر این موضوع است و از هیچ تلاشی در این خصوص فروگذار نکرده است. طی دو سال گذشته، این موضوع به‌طور مرتب در صحن علنی مجلس، در جلسات کمیسیون و همچنین در نشست‌هایی با سازمان اداری و استخدامی و دستگاه‌های مرتبط پیگیری شده است و در حال حاضر نیز این روند ادامه دارد. علیرغم مصوبه اخیر دولت محترم، ما همچنان جلساتی را با سازمان اداری و استخدامی داشته‌ایم و در آینده نیز این پیگیری‌ها را ادامه خواهیم داد.

جعفری آذر تاکید کرد: هدف ما این است که ان‌شاءالله با کمک و همراهی دولت ، موضوعی که تحت عنوان «ساماندهی نیروهای شرکتی» آغاز شده است — که ماهیت و مطالبه اصلی آن، انعقاد قرارداد مستقیم و حذف پیمانکاران است — به سرانجام برسانیم و شاهد تغییر وضعیت و ساماندهی این نیروها باشیم.

انتهای‌پیام/  


۴۶ دقیقه قبل / خبرگزاری ایلنا

برخی تحت عنوان مقابله با نفوذ دنبال فشار بر مردم هستند/ به چرا به جای برزسی نفوذ در رده‌های بالاتر بار قوانین ابتدا متوجه مردم می‌شود؟

آیت‌الله محسن غرویان در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا، در پاسخ به این سوال که با توجه به آغاز به کار دولت چهاردهم همزمان با جنگ و ادامه این شرایط، ارزیابی شما از هجمه‌ها و تخریب‌ها علیه دولت و تلاش برخی جریان‌ها برای دوقطبی‌سازی و تضعیف انسجام ملی چیست، گفت: در طول سال‌های بعد از انقلاب، در میان رؤسای جمهور، کسی را متواضع‌تر از آقای پزشکیان در برابر ملت و مردم ندیده‌ام و واقعاً به نظر من، این تواضع و روحیه خدمتگزاری در پزشکیان نسبت به مردم بی‌نظیر بوده است. البته همه رؤسای جمهور ما تلاش کردند و زحمت کشیدند، ولی تواضع‌شان در برابر مردم و آن حس مسئولیت‌شان برای خدمتگزاری در برابر مردم به این درجه نبوده است و این امتیاز جناب آقای پزشکیان است.

این استاد حوزه علمیه قم ادامه داد: نکته دیگر، شفافیت ایشان در حرف زدن است. من چندی پیش داشتم صحبت‌های ایشان را در جمع احزاب و گروه‌های سیاسی مختلف گوش می‌کردم و می‌دیدم که ایشان خیلی شفاف و صریح می‌گویند مشکلات ما اکنون این است؛ کشور ما اکنون دچار این مشکلات است. کسر و کمبودها را از مردم پنهان نمی‌کنند و درخواست می‌کردند که لیدرهای احزاب و سران احزاب و گروه‌های سیاسی، هر کسی هر نوع خدمتی می‌تواند به مردم کند، به میدان بیاید و فقط حرف نزند؛ بیاید و عمل کند.

وی با بیان این‌که رئیس‌جمهور مشکلات را هم بیان می‌کنند، اظهار داشت: بارها اعلام کرده ما، مثلاً، این کسری درآمدهای نفتی را داریم، این مشکلات را داریم، بسیاری از مراکز و کارخانه‌های ما بمباران شده و از بین رفته‌اند. ببینید، این صراحت و شفافیت هم بسیار امتیاز بزرگی است که به هر حال مردم به میدان می‌آیند و احساس می‌کنند که این رئیس‌جمهور برای حفظ قدرت خودش نیست که دوندگی می‌کند؛ به فکر حفظ صندلی و کرسی ریاست خودش نیست و این یک امتیاز بسیار بزرگی در پزشکیان است که واقعاً باید همه قدر بدانند که رئیس‌جمهور می‌گوید من یک خدمتگزار بیش نیستم و می‌خواهم به ملت، به کشور، به جوان‌ها، به خانواده‌ها و به مردم خدمت کنم و هدف دیگری ندارم و این یک مسئله اساسی است.

این فعال سیاسی تأکید کرد: اکنون در مورد برخی احزاب و گروه‌هایی که با دولت مخالفت می‌کنند و علیه رئیس‌جمهور و دولت حرف‌هایی می‌زنند، انسان استشمام می‌کند که آنها قدرت را برای قدرت می‌خواهند، ولی آقای پزشکیان قدرت را برای خدمت می‌خواهند. این امتیاز بسیار بزرگی است. احساس من و دریافتم این است که آقای پزشکیان واقعاً قدرت را برای خدمت می‌خواهد و باید به ایشان کمک کرد. نکته دیگری که آقای پزشکیان در همین سخنرانی‌شان در جمع احزاب سیاسی بیان کردند، نکته بسیار جالب و اخلاقی بود. ایشان گفتند که به هر حال، همه ما گرفتار آن منیت هستیم؛ آن «من» مانع رشد و استکمال ما شده است و همه ما دنبال منیت خودمان هستیم.

وی تأکید کرد: باید از این «من» بگذریم؛ این «من» ما را زمین می‌زند. این هم نکته اخلاقی بسیار خوبی بود که ایشان، البته برای تمام این مسائل، هم از قرآن و هم از نهج‌البلاغه استشهاد کردند و مطالبی را نقل کردند. این هم واقعاً یک نکته اخلاقی بسیار مهمی است که باید توجه کنیم. اما در شرایط فعلی، ایشان واقعاً دنبال انسجام ملی هستند و دنبال کنار گذاشتن اختلافات هستند. به هر حال، اختلاف نظر، اختلاف سلیقه و اختلاف تفکر یک امر طبیعی است، ولی در این شرایط فعلی جنگی کشور، ایشان تأکید دارند که اختلافات سلیقه و طرز تفکرات را کنار بگذاریم و به مشترکات فکری که آن هم زیاد است بپردازیم و آن وحدت خودمان را حفظ کنیم.

غرویان خاطرنشان کرد: دشمن در فکر این است که کشور ما و نظام ما را از درون، به تعبیر خودشان دچار فروپاشی کنند و از بین ببرند. در اثر همین اختلافات داخلی، دشمن امید بسته که این نظام نابود و تجزیه شود و دشمن فهمیده است که با قدرت خارجی، ملت ایران را نمی‌تواند از بین ببرد و کشور ایران را نمی‌تواند از دست این مردمی که بیش از ۱۵۰ شب است در میدان هستند، بگیرد و به اهداف خودش برسد. فقط امیدش به این است که از درون کشور از هم متلاشی شود و این اختلافات بین مسئولین نظامی، انتظامی و دولت، کشور را دچار اضمحلال کند. آقای پزشکیان درصددند که این اتفاق نیفتد و واقعاً هم همین‌طور است و این هم نکته بسیار مهمی است.

وی افزود: نباید بگوییم همین کسانی که شب‌ها در اجتماعات حضور دارند، هم آنهایی هم که در اجتماعات نیستند، همه ایرانی هستند و همه جزو ملت ایران هستند. باید از آنها تقدیر کرد و همین که به نفع دشمن اغتشاش نمی‌کنند، شلوغ نمی‌کنند و کشور را به هم نمی‌ریزند، این جای تقدیر و سپاس دارد. اگرچه در اجتماعات شبانه حضور نداشته باشند، نباید عده‌ای بگویند که ملت فقط همین کسانی هستند که در خیابان هستند و بقیه دیگر با ما دشمن هستند یا ایرانی نیستند. نه، این‌طور هم نیست و ایشان نگاهشان بسیار جامع و فراگیر است. همین که مردم تحمل کرده‌اند و تاب‌آوری دارند، این مشکلات تحریم، مشکلات اقتصادی، گرانی، تورم و جنگ را تحمل می‌کنند و علیه نظام به نفع دشمن شورش نمی‌کنند، این خودش جای تقدیر و سپاس دارد. یعنی آن‌قدر مشکلات زیاد است که به هر حال مردم می‌توانند دست به شورش بزنند، ولی نمی‌زنند. این نشان‌دهنده این است که آنها هم تاب‌آوری دارند و حامی نظام هستند.

این فعال سیاسی درباره کضعیت معیشتی مردم با توجه به شرایط موجود و تخلفات تراستی‌ها در کنار این موارد گفت: باید دولت واقعاً با کسانی که این‌طور به بیت‌المال دستبرد می‌زنند و غارت می‌کنند برخورد کند. این اختلاس‌هایی که صورت می‌گیرد، این رقم‌های نجومی که واقعاً بعضی مدیران برای خودشان و اطرافیانشان برداشت می‌کنند، باید بررسی شود؛ حقوق‌هایی که واقعاً انسان تعجب می‌کند، اینها از بیت‌المال چگونه این حقوق‌های بالا را برمی‌دارند؛ در حالی که برای دیگرانی که چه‌بسا از نظر علمی و خدمات‌دهی بالاتر هستند، یک‌سوم این حقوق‌ها، یک‌چهارم این حقوق‌ها هم درج نمی‌شود.

وی تأکید کرد: اینها ظلم است. آقای پزشکیان و دولت باید یک نظارت دقیق‌تری داشته باشند و در همین جمع احزاب هم برخی از آقایان گفتند که همان‌طور که شما آمدید در مسائل سیاسی این تفاهم‌نامه را با شهامت امضا کردید و در صحنه دیپلماسی و سیاسی با قاطعیت ظاهر شدید، بیایید در صحنه اقتصادی هم یک تحرک و انقلاب اساسی برای عدالت، انجام بدهید. این کار سختی است، ولی خب آقای پزشکیان به پشتوانه ملت می‌توانند این انقلاب را، این انقلابی‌گری را برای اجرای عدالت و جلوگیری از دزدی‌ها و غارتگری‌ها نسبت به بیت‌المال، به نظر من انجام دهند.

وی درباره طرح مقابله با نفوذ و جاسوسی که مواد آن در جامعه واکنش‌های زیادی داشته است، گفت: سؤال اینجاست چرا به جای اینکه بحث نفوذ در رده‌های بالاتر بررسی شود، همان‌طور که وزیر امور خارجه مسئله حفره‌های امنیتی را مطرح کردند، چرا بار این قوانین ابتدا متوجه قوانین می‌شود و این دایره بسته می‌شود که هر قدمی که مردم قرار است بردارند، برایش جرم‌انگاری می‌شود؟ در صورتی که بحث نفوذ از جای دیگری است. به نظرم می‌رسد یک عده خاصی از نمایندگان هستند. اینها برای فشار به دولت و دولت‌مردان و پزشکیان، به‌خصوص، یک‌سری از این بحث‌ها را مطرح می‌کنند و می‌خواهند یک‌سری سنگ‌اندازی‌هایی کنند.

این استاد حوزه علمیه قم اظهار داشت: به اعتقاد من، اینها مخالف آزادی تفکر و آزادی اندیشه هستند. دنیای امروز، دنیای اطلاعات است. دادوستدهای اطلاعات به‌راحتی انجام می‌شود و با این قوانین و مصوبات نمی‌شود جلوی ردوبدل شدن اطلاعات را گرفت. اینها یک‌سری تفکرات عده معدودی از نمایندگان است که به نظر می‌رسد ریشه‌اش هم همان نوعی مقابله با تفکرات دولت و تفکرات رئیس‌جمهور، به‌خصوص وزیر امور خارجه است و این را می‌آیند تحت این عناوین مطرح می‌کنند، جرم‌انگاری می‌کنند و فشار را روی مردم می‌آورند، ولی در حقیقت دنبال اغراض و اهداف خاص خودشان هستند.

وی تأکید کرد: این اقدامات نتیجه نداده و نخواهد داد. فشار روی مردم، محدود کردن و فیلترینگ همان‌گونه که تاکنون نتیجه نداده و نتیجه نخواهد داد. انتهای پیام/




 بیانیه وزارت خارجه: تحریم‌های جدید علیه ایران از سوی آمریکا، اقدامی پیشاپیش شکست خورده است که نتیجه‌ای جز تکرار ناکامی‌های گذشته نخواهد داشت/ از همه ظرفیت‌ها برای دفع شرارت دشمن بهره می‌گیریم
۱۶ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

بیانیه وزارت خارجه: تحریم‌های جدید علیه ایران از سوی آمریکا، اقدامی پیشاپیش شکست خورده است که نتیجه‌ای جز تکرار ناکامی‌های گذشته نخواهد داشت/ از همه ظرفیت‌ها برای دفع شرارت دشمن بهره می‌گیریم

وزارت امور خارجه درباره تحریم‌های اقتصادی جدید آمریکا علیه ایران بیانیه صادر کرد.

 فوری/ فرودگاه بن‌گوریون اسرائیل تعطیل شد
۱۹ ساعت قبل / سایت اکوایران

فوری/ فرودگاه بن‌گوریون اسرائیل تعطیل شد

اعتصاب ناگهانی کارکنان و کمبود نیرو در فرودگاه بن‌گوریون، همزمان با شلوغ‌ترین روز سال، صدها پرواز و بیش از ۱۰۰ هزار مسافر را با اختلال گسترده مواجه کرد.

 پشت پرده لکه نفتی قشم | آیا نفت را عمدا به دریا ریخته‌اند؟
۲ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

پشت پرده لکه نفتی قشم | آیا نفت را عمدا به دریا ریخته‌اند؟

در حالی که در شبکه‌های اجتماعی ادعا شده آلودگی گسترده سواحل قشم ممکن است ناشی از «رهاسازی عمدی نفت از چاه‌ها» باشد، کارشناسان با استناد به تصاویر ماهواره این فرضیه را بسیار بعید می‌دانند.

 واکنش قالیباف به اقدام رئیس مجلس عراق در انتشار نقشۀ خلیج فارس + عکس
۱۶ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

واکنش قالیباف به اقدام رئیس مجلس عراق در انتشار نقشۀ خلیج فارس + عکس

رئیس‌مجلس در مراسم چهلمین روز تدفین رهبر شهید انقلاب در کربلا در واکنش به اقدام مشکوک رئیس‌مجلس عراق در انتشار نقشۀ خلیج فارس با نام جعلی گفت: اینجانب در این...

 از کودتای 28 مرداد تا جنگ 40 روزه؛ آرزوی 200ساله ایرانیان حالا محقق شد - تسنیم
۱۸ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

از کودتای 28 مرداد تا جنگ 40 روزه؛ آرزوی 200ساله ایرانیان حالا محقق شد - تسنیم

پرویز امینی: آرزوی تاریخی دویست‌ساله ایرانیان (در استقلال و امنیت)، در جنگ‌های 12روزه و 40روزه تحقق یافت.

 فیلم/ آیین بزرگداشت چهلمین روز تدفین رهبر شهید انقلاب در حرم امام رضا(ع)
۱۳ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

فیلم/ آیین بزرگداشت چهلمین روز تدفین رهبر شهید انقلاب در حرم امام رضا(ع)

آیین چهلمین روز تدفین رهبر شهید انقلاب پنجشنبه شب با حضور فرزندان ایشان و اقشار مختلف مردم در صحن پیامبر اعظم(ص) حرم مطهر رضوی برگزار شد.