قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۴/۲۴

تامین مسکن و ایجاد فرصت‌های شغلی، اولویت بهزیستی کردستان در حمایت از نیازمندان

سنندج- ایرنا- مدیرکل بهزیستی کردستان با اشاره به تحت پوشش بودن ۴۳ هزار و ۵۰۰ خانوار استان گفت: تامین مسکن و ایجاد فرصت‌های شغلی از برنامه‌های اولویت دار این سازمان در حمایت از مددجویان است.
 تامین مسکن و ایجاد فرصت‌های شغلی، اولویت بهزیستی کردستان در حمایت از نیازمندان



۹ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

مرکز گردشگری سلامت و جراحی بینا در سنندج به بهره‌برداری رسید

به گزارش خبرگزاری برنا از کردستان؛ پویا طالب‌نیا روز پنج‌شنبه ۲۹ مردادماه ۱۴۰۵ در آیین بهره‌برداری از این مرکز اظهار کرد: مرکز گردشگری سلامت و جراحی بینا در زمینی به مساحت ۹۸۷ مترمربع و با زیربنای ۲ هزار و ۷۰۰ مترمربع احداث شده است.

 

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان افزود: برای احداث این مرکز در مجموع ۲۳۳ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری شده که ۳۳ میلیارد تومان آن از محل تسهیلات بانکی تامین شده است.

 

او با اشاره به اهمیت توسعه زیرساخت‌های گردشگری سلامت در استان کردستان عنوان کرد: راه‌اندازی مراکز تخصصی و مجهز در حوزه درمان و جراحی، ضمن ارتقای سطح خدمات قابل ارائه به گردشگران سلامت، زمینه حضور بیماران از سایر استان‌ها و همچنین کشورهای همسایه را در کردستان فراهم می‌کند.

 

طالب‌نیا یادآور شد: این استان با برخورداری از ظرفیت‌های مناسب در حوزه پزشکی و درمانی، موقعیت جغرافیایی و نزدیکی به مرزهای غربی کشور، همچنین جاذبه‌های تاریخی، فرهنگی و طبیعی، از ظرفیت قابل توجهی برای توسعه گردشگری سلامت برخوردار است.

 

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان بیان کرد: توسعه گردشگری سلامت، علاوه بر رونق بخش درمان، به افزایش ماندگاری گردشگران، رونق اقامتگاه‌ها، مراکز پذیرایی و سایر تاسیسات گردشگری و در نهایت ایجاد اشتغال و درآمد پایدار برای استان کمک می‌کند.

 

او افزود: بهره‌برداری از مرکز گردشگری سلامت و جراحی بینا را می‌توان گامی در مسیر تکمیل زیرساخت‌های مورد نیاز این حوزه در کردستان دانست؛ ظرفیتی که با برنامه‌ریزی و تقویت همکاری میان بخش‌های درمانی و گردشگری می‌تواند نقش موثری در معرفی استان به عنوان یکی از مقاصد گردشگری سلامت در غرب کشور داشته باشد.

 

انتهای پیام/


۱۰ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

رفع گره قانونی 4803 واحد مسکن مهر مهستان - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، مصطفی رضایی، مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید مهستان از رفع مشکل قانونی پروژه‌های باقی‌مانده مسکن مهر و آغاز مجدد عملیات اجرایی در واحدهای متوقف شده خبر داد و گفت: در حال حاضر 4 هزار و 803 واحد مسکن مهر باقی‌مانده که 60 درصد از این میزان مربوط به پروژه‌های «هسا 1» و «هسا 5» است.

وی تصریح کرد: پایان یافتن مدت قراردادهای پیمانکاران، مانعی جدی در مسیر تخصیص بودجه دولتی و تکمیل این پروژه‌ها ایجاد کرده بود زیرا طبق قوانین موجود، امکان پرداخت بودجه به قراردادهای منقضی‌شده وجود نداشت. در خردادماه 1405، با پیگیری‌های مستمر و با عنایت به مصوبه شورای دستگاه‌های نظارتی استان، دستور تمدید قراردادهای پروژه‌های مسکن مهر مهستان تا پایان سال جاری صادر شد.

رضایی با تأکید بر اهمیت این مصوبه خاطرنشان کرد: اگر این اقدام صورت نمی‌گرفت، ناچار به ورود به فرآیندهای قضایی طولانی می‌شدیم که منجر به معطل شدن چندین ساله متقاضیان و توقف پروژه‌های پنج هزار واحدی می‌شد. با این مصوبه، عملیات اجرایی در پروژه‌هایی که تا 98 درصد پیشرفت داشتند و در حالت قفل‌شده قرار داشتند، مجدداً آغاز به کار شده است.

مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید مهستان با اشاره به وضعیت پروژه‌های فعال اظهار کرد: در حال حاضر، مجموعه‌های هسا 1، 2، 3، 4 و 5 با پیگیری‌های مستمر در حال تکمیل هستند و هدف ما این است که این پروژه‌ها را تا پایان سال جاری به مرحله بهره‌برداری برسانیم.

وی با اشاره به وضعیت فیزیکی واحدهای نیمه‌تمام در منطقه بلوار رسول اکرم که سال‌ها با مشکلاتی نظیر رهاشدگی و آشفتگی زیرساخت‌های برقی مواجه بودند، گفت: این پروژه‌ها که به دلیل توقف فعالیت‌ها، از نمای بلوار رسول اکرم به وضوح قابل‌مشاهده بودند، با یک اقدام راهبردی تغییر مسیر دادند.

رضایی با بیان اینکه ما موفق شدیم حدود 2 هزار و 400 واحد از این پروژه‌ها را به طرح نهضت ملی مسکن منتقل کنیم، تأکید کرد: با فعال شدن مجدد این پروژه‌ها تحت قالب نهضت ملی، با امیدواری فراوان برنامه‌ریزی شده است تا این واحدها نیز تا سال آینده به مرحله بهره‌برداری نهایی و تحویل به شهروندان برسند.

انتهای پیام/  


۱۰ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

سردار ولی‌ئی: دشمن با محاسبات غلط وارد میدان شد - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، سردار منصور ولی‌ئی، فرمانده لشکر عملیاتی 22 بیت‌المقدس کردستان، در اجتماع مردمی حمایت از انقلاب اسلامی که در میدان آزادی سنندج برگزار شد، با اشاره به تحولات اخیر منطقه و تقابل جمهوری اسلامی ایران با جبهه استکبار اظهار کرد: دشمنان انقلاب اسلامی همواره تلاش کرده‌اند با جنگ روانی و عملیات رسانه‌ای، تصویری ضعیف از ایران ارائه دهند، اما امروز واقعیت میدان چیز دیگری است و دوست و دشمن به توانمندی و اقتدار ایران اسلامی اذعان دارند.

وی با بیان اینکه دشمن در سال‌های گذشته به دنبال تضعیف نظام جمهوری اسلامی بوده است، افزود: امروز اگر سخن از پیروزی ایران در میدان‌های مختلف به میان می‌آید، به دلیل یک مسیر طولانی از برنامه‌ریزی، تدبیر و مجاهدت است که شهدا، فرماندهان و دانشمندان کشور طی سال‌ها برای آن تلاش کردند.

فرمانده لشکر عملیاتی 22 بیت‌المقدس سپاه استان کردستان گفت: دشمنان در محورهای مختلف تلاش کردند ایران را متوقف کنند، اما نتیجه این اقدامات نه تنها تضعیف جمهوری اسلامی نبود، بلکه موجب شد کشور در حوزه‌های مختلف دفاعی، علمی و فناوری قدرتمندتر شود.

دشمن با محاسبات غلط وارد میدان شد

سردار ولی‌ئی با اشاره به ارزیابی‌های اشتباه دشمن از توان جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد: دشمن بر اساس تحلیل‌های غلط تصور می‌کرد شرایط برای ضربه زدن به ایران فراهم است، اما پس از آغاز درگیری متوجه شد برآوردهایش اشتباه بوده است.

وی بیان کرد: آمریکایی‌ها تصور می‌کردند با یک اقدام محدود می‌توانند ساختار کشور را دچار آسیب کنند، اما پس از گذشت روزها و ادامه مقاومت ملت ایران، فهمیدند که با کشوری روبه‌رو هستند که از ظرفیت‌های عظیم مردمی، نظامی و اعتقادی برخوردار است.

فرمانده لشکر عملیاتی 22 بیت‌المقدس سپاه کردستان با بیان اینکه دشمن حتی توان ادامه مسیر خود را مطابق برنامه‌ریزی‌های اولیه نداشت، عنوان کرد: اگر دشمن امروز دوباره به نقطه آغاز بازگردد، قطعاً همان مسیر را انتخاب نخواهد کرد؛ چراکه توان واقعی جمهوری اسلامی ایران را در میدان مشاهده کرده است.

مردم ستون اصلی پیروزی در میدان‌های سخت هستند

وی نقش مردم را در تحولات اخیر تعیین‌کننده دانست و اظهار داشت: رهبر شهیدمان بارها تأکید داشتند که اگر حادثه‌ای رخ دهد، مردم ایران به میدان خواهند آمد و این موضوع را در روزهای سخت به‌خوبی مشاهده کردیم.

سردار ولی‌ئی تصریح کرد: حضور مردم در صحنه، بسیاری از تهدیدهای امنیتی دشمن را خنثی کرد و اجازه نداد دشمن به هدف خود یعنی ایجاد شکاف میان مردم و نظام برسد.

وی بیان کرد: انسجام، همراهی و پشتیبانی مردم از نیروهای مسلح در این حوادث، یادآور دوران دفاع مقدس بود؛ همان روزهایی که هر فردی در هر جایگاهی نقش خود را در دفاع از کشور ایفا می‌کرد.

فرمانده لشکر عملیاتی 22 بیت‌المقدس کردستان خاطرنشان کرد: امروز نیز همان روحیه، همان همبستگی و همان ایستادگی در جامعه وجود دارد و دشمن از همین وحدت و انسجام بیشترین نگرانی را دارد.

راهبرد شهیدان؛ حرکت از دفاع صرف به بازدارندگی فعال

سردار ولی‌ئی با اشاره به راهبردهای دفاعی جمهوری اسلامی ایران عنوان کرد: یکی از مهم‌ترین دستاوردهای سال‌های اخیر، تغییر نگاه از صرفاً دفاعی بودن به سمت ایجاد قدرت بازدارندگی است.

وی افزود: راهبرد این بود که ایران آن‌قدر قدرتمند شود که دشمن حتی اجازه تهدید کشور را به خود ندهد؛ همان موضوعی که امروز در عرصه بین‌المللی به عنوان قدرت بازدارندگی شناخته می‌شود.

سردار ولی‌ئی ادامه داد: در دنیا کشورها ترکیبی از دکترین‌های دفاعی، تهاجمی، بازدارندگی و تاب‌آوری را دنبال می‌کنند و جمهوری اسلامی نیز با تدبیر و برنامه‌ریزی مسیر تقویت قدرت بازدارندگی را طی کرده است.

فرمانده لشکر عملیاتی 22 بیت‌المقدس کردستان تأکید کرد: امروز دشمن از توان نظامی ایران ناامید شده و به همین دلیل به سمت جنگ‌های ترکیبی، اقتصادی و ایجاد فتنه‌های داخلی روی آورده است.

دشمن از انسجام ملت ایران هراس دارد

وی با بیان اینکه دشمن امروز بیش از هر چیز به دنبال ایجاد اختلاف و شکاف اجتماعی است، اذعان داشت: دشمن می‌داند اگر انسجام مردم حفظ شود، هیچ توطئه‌ای توان ضربه زدن به جمهوری اسلامی را ندارد.

سردار ولی‌ئی افزود: امروز باید همه جریان‌ها، اقشار و گروه‌های مختلف جامعه در کنار یکدیگر برای حفظ منافع کشور تلاش کنند؛ چراکه رمز موفقیت ملت ایران وحدت و همدلی است.

وی تصریح کرد: دشمن تلاش می‌کند مشکلات اقتصادی و اجتماعی را به نقطه‌ای برای ایجاد نارضایتی و اختلاف تبدیل کند، اما مردم ایران بارها نشان داده‌اند که در بزنگاه‌های تاریخی پای کشور و انقلاب ایستاده‌اند.

محور مقاومت؛ قدرتی که دشمن آن را نادیده گرفت

فرمانده لشکر عملیاتی 22 بیت‌المقدس کردستان در ادامه به نقش محور مقاومت اشاره کرد و گفت: دشمن سال‌ها تلاش کرد قدرت جریان مقاومت را کوچک نشان دهد، اما امروز واقعیت این جبهه برای همه آشکار شده است.

وی افزود: گروه‌های مقاومت در منطقه نشان دادند که در شرایط حساس در کنار یکدیگر قرار دارند و این انسجام، یکی از عوامل مهم قدرت جبهه مقاومت است.

سردار ولی‌ئی همچنین با اشاره به توان موشکی و پهپادی جمهوری اسلامی ایران اظهار کرد: سال‌ها برخی تلاش کردند دستاوردهای علمی و دفاعی کشور را زیر سؤال ببرند، اما امروز همه مشاهده کردند که جوانان ایرانی و دانشمندان کشور چه توانمندی بزرگی ایجاد کرده‌اند.

توانمندی جوانان ایرانی؛ نتیجه سال‌ها مجاهدت علمی

وی گفت: توانمندی‌های امروز کشور حاصل تلاش شبانه‌روزی جوانان، دانشمندان و نیروهای متخصصی است که سال‌ها برای استقلال و اقتدار ایران تلاش کرده‌اند.

فرمانده لشکر عملیاتی 22 بیت‌المقدس کردستان ادامه داد: امروز ایران اسلامی در حوزه‌های مختلف به جایگاهی رسیده که حتی مخالفان نظام نیز نمی‌توانند این پیشرفت‌ها و اقتدار را انکار کنند.

وی افزود: این قدرت به سادگی به دست نیامده است؛ پشتوانه آن خون شهدا، تلاش دانشمندان و ایستادگی ملت ایران است.

حفظ پیروزی نیازمند استمرار مسیر انقلاب و وحدت مردم است

مسردار ولی‌ئی در پایان با تأکید بر اینکه حفظ دستاوردهای امروز نیازمند هوشیاری بیشتر است، اظهار کرد: پیروزی به دست آمده پایان مسیر نیست، بلکه باید برای حفظ آن تلاش کنیم.

وی هشدار داد: دشمن همچنان به دنبال ایجاد تفرقه و ضربه زدن به انسجام ملی است و تنها راه مقابله با این توطئه‌ها، وحدت مردم، تبعیت از رهنمودهای رهبر معظم انقلاب و ادامه مسیر شهداست.

فرمانده لشکر عملیاتی 22 بیت‌المقدس کردستان خاطرنشان کرد: به لطف خداوند و با همراهی ملت ایران، مسیر انقلاب اسلامی تا رسیدن به اهداف بزرگ خود ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام/  




 پنتاگون به 30 دانشگاه آمریکایی اخطار داد!+ جزئیات
۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

پنتاگون به 30 دانشگاه آمریکایی اخطار داد!+ جزئیات

پنتاگون در اقدامی تازه، ۳۰ دانشگاه آمریکایی را موظف کرده تا دو هفته آینده همکاری‌های علمی، پژوهشی و مالی خود با موسسات خارجی را مورد بررسی قرار دهند؛ اقدامی که در صورت پایان ندادن به روابط «مسئله‌دار» می‌تواند به از دست رفتن صلاحیت این دانشگاه‌ها برای دریافت بودجه‌های تحقیقاتی فدرال منجر شود.

 ۹۰ درصد ظرفیت ورزشگاه نقش‌جهان برای استقلال
۵ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

۹۰ درصد ظرفیت ورزشگاه نقش‌جهان برای استقلال

براساس اعلام سخنگوی سازمان لیگ فوتبال، استقلال در دیدار برابر پرسپولیس که در ورزشگاه نقش جهان اصفهان برگزار می‌شود، ۹۰ درصد ظرفیت استادیوم را در اختیار خواهد داشت.

 راهکار مهم برای پیشگیری از سکته قلبی؛ از آسانسور استفاده نکنید
۷ ساعت قبل / سایت هم میهن

راهکار مهم برای پیشگیری از سکته قلبی؛ از آسانسور استفاده نکنید

انتخاب پله به‌جای آسانسور شاید ساده به نظر برسد، اما داده‌های تازه نشان می‌دهد همین عادت روزمره می‌تواند به سلامت قلب کمک کند.

 اوراق قرضه جهانی زیر فشار | نفت ۹۰ دلاری، هوش مصنوعی و کسری بودجه به جان بازار افتادند
۶ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

اوراق قرضه جهانی زیر فشار | نفت ۹۰ دلاری، هوش مصنوعی و کسری بودجه به جان بازار افتادند

اقتصادنیوز: موج فروش در بازار اوراق قرضه جهانی روز سه‌شنبه تشدید شد و بازده اوراق بلندمدت آمریکا، آلمان، فرانسه، بریتانیا و ژاپن را به سطوح کم‌سابقه چند دهه اخیر رساند؛ روندی که افزایش قیمت نفت و نگرانی‌های مالی دولت‌ها را در کنار موج استقراض شرکت‌های بزرگ فناوری برای سرمایه‌گذاری در هوش مصنوعی پررنگ‌تر کرده است.

 مگر هالند یا امباپه می‌خواستید؟ دبی در تب طارمی!
۹ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

مگر هالند یا امباپه می‌خواستید؟ دبی در تب طارمی!

خبر انتقال مهدی طارمی به الوصل، بحث داغ هواداران این تیم در شبکه اجتماعی ایکس شده و کاربران اماراتی دیدگاه‌های متفاوتی درباره سن، کیفیت فنی و توانایی‌های رهبری مهاجم ایرانی مطرح کرده‌اند.

 درس بزرگ جنگ علیه ایران برای اعراب خلیج‌فارس | الجزیره: نبرد پهپاد‌ها و موشک‌های ارزان با پدافند‌های میلیارد دلاری؛ معادلات را تغییر داد
۴ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

درس بزرگ جنگ علیه ایران برای اعراب خلیج‌فارس | الجزیره: نبرد پهپاد‌ها و موشک‌های ارزان با پدافند‌های میلیارد دلاری؛ معادلات را تغییر داد

اقتصادنیوز: پس از گذشت پنج ماه از آغاز جنگ میان آمریکا و ایران، نشانه‌های آینده امنیت خلیج فارس در حال آشکار شدن است. رفت‌وآمد کشتی‌های تجاری بر اساس ترتیباتی که هم‌اکنون میان عمان و ایران در حال مذاکره است، از سر گرفته شده؛ ترتیباتی که بر اساس قواعد جدید، نقش مستمر تهران در تنگه هرمز را به رسمیت می‌شناسد.