قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۴

مجید قناد: دلم برای گفتن «بچه‌ها سلام» تنگ شده است/حرف‌های رضا بابک درباره اکبر عبدی

تهران- ایرنا- مجید قناد در آیین نکوداشت خود با ابراز دلتنگی برای بازگشت به برنامه‌سازی کودک گفت: باور کنید دلم برای بچه‌ها تنگ شده است؛ دلم می‌خواهد یک روز صبح دوباره بگویم «بچه‌ها سلام».
 مجید قناد: دلم برای گفتن «بچه‌ها سلام» تنگ شده است/حرف‌های رضا بابک درباره اکبر عبدی

به گزارش ایرنا، آیین نکوداشت مجید قناد شامگاه شنبه سوم مردادماه به کوشش انجمن تئاتر کودک و نوجوان خانه تئاتر و با اجرای سیدجواد یحیوی برگزار در سالن استاد جوانمرد خانه‌تئاتر شد؛ مراسمی برای قدردانی از هنرمندی که نزدیک به نیم قرن، صدایش با صبح‌های کودکان، برنامه‌های تلویزیونی و خاطرات نسل‌های مختلف پیوند خورده است.

رضا بابک، اصغر همت، ایرج راد، رضا بنفشه‌خواه، اسماعیل خلج، حسن دادشکر، جواد انصافی، ناصر آقایی، ناصر آویژه، محمد بهرامی، بهرام ابراهیمی، شهرام کرمی، منصور ضابطیان، مهدی شفیعی معاون هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و جمعی دیگر از هنرمندان و مدیران فرهنگی در این برنامه حضور داشتند.

تشویق یک دقیقه‌ای اکبر عبدی

سیدجواد یحیوی در آغاز مراسم، سخن گفتن درباره اکبر عبدی را دشوار توصیف کرد و گفت با شنیدن نام او، هزاران تصویر و لحظه از مقابل چشم عبور می‌کند و انسان در برابر این حجم از خاطره، مات و مبهوت می‌ماند.

او خاطره‌ای شخصی از دریافت جایزه‌ای از دست عبدی بازگو کرد و گفت آرزویش این بوده است که این بازیگر روزی به او بگوید راه حرفه‌ای خود را درست طی کرده است.

پس از سخنان یحیوی، حاضران به احترام اکبر عبدی ایستادند و او را یک دقیقه تشویق کردند. فرستادن صلوات برای شادی روح این هنرمند نیز نخستین بخش مراسم را به یاد او گره زد.

قناد انسان ساخت

رضا بابک در بخش دیگری از مراسم، فعالیت برای کودکان را کاری تخصصی و نیازمند شناخت روح و جهان آنان دانست و گفت: مجید قناد به گردن همه ما حق دارد. او زحمت بسیاری کشید و برنامه‌هایش در زمان خود نوآورانه بود.

او با مرور سال‌هایی که هنرمندانی چون حسین علیزاده، بهرام بیضایی و عباس کیارستمی برای کودکان موسیقی و فیلم تولید می‌کردند، افزود برنامه‌های قناد نیز در دوره خود پیشرو بود و توانست کودکان را به حرکت، مشارکت و همراهی وادارد.

بابک تأکید کرد: آشنا کردن کودکان با هنر، فقط آموزش یک مهارت نیست؛ هنر انسان‌ساز است. مجید قناد نیز با عشق و از طریق برنامه‌هایی که ساخت، در پرورش کودکان و شکل‌گیری شخصیت آنان نقش داشت.

رضا بابک نیز در ادامه برنامه، از اکبر عبدی به‌عنوان پدیده‌ای کم‌نظیر یاد کرد و با انتقاد از برخوردی که گاه با توانایی‌های این بازیگر شده بود، گفت: عبدی …





 پیشخوان؛ رادیو همشهری | مرور تیترهای روزنامه‌های امروز، یکشنبه اول شهریور ۱۴۰۵
۴۵ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

پیشخوان؛ رادیو همشهری | مرور تیترهای روزنامه‌های امروز، یکشنبه اول شهریور ۱۴۰۵

مرور تیترهای روزنامه‌های امروز یکشنبه اول شهریورماه ۱۴۰۵ را در رادیو همشهری بشنوید.

 دیدار صمیمی مشاور عالی رهبر انقلاب با خانواده سردار شهید مظفری | تصاویر
۸ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

دیدار صمیمی مشاور عالی رهبر انقلاب با خانواده سردار شهید مظفری | تصاویر

سردار سرلشکر سید یحیی رحیم صفوی، دستیار و مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا با حضور در منزل سردار سرلشکر شهید دکتر رضا مظفری، معاون تربیت و آموزش وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، به مقام شامخ این شهید والامقام ادای احترام کرده و با خانواده معزز ایشان دیدار کردند.

 بحران مس در راه است / چرا کمبود عرضه می‌تواند این فلز حیاتی را به یک دارایی ژئوپلیتیکی تبدیل کند؟
۲۳ دقیقه قبل / سایت تجارت نیوز

بحران مس در راه است / چرا کمبود عرضه می‌تواند این فلز حیاتی را به یک دارایی ژئوپلیتیکی تبدیل کند؟

قیمت مس در سال ۲۰۲۵ بیش از ۴۰ درصد افزایش یافت و در سال ۲۰۲۶ نیز به رکوردهای جدیدی رسید؛ روندی که نشان می‌دهد جهان با رشد سریع تقاضا و محدودیت جدی در سمت عرضه این فلز روبه‌رو است.

 زیباترین پرنسس‌های جهان + عکس و بیوگرافی
۳۷ دقیقه قبل / سایت رکنا

زیباترین پرنسس‌های جهان + عکس و بیوگرافی

رکنا: لئونور و سوفیا دو دختر نوجوان شاه فیلیپ و ملکه لتیزیای اسپانیا با عکس‌هایی که جدیدا از آنها منتشر شده است دل همه را به دست آوردند و زیبایی‌شان چشم‌ها را خیره کرد.

 سند سرباز شدن علیرضا بیرانوند از اول مهر ۱۴۰۵
۴۶ دقیقه قبل / سایت خبر ورزشی

سند سرباز شدن علیرضا بیرانوند از اول مهر ۱۴۰۵

علیرضا بیرانوند دروازه‌بان تیم تراکتور طبق مستندات باید از اول مهر به سربازی برود.

 پالایشی یکم ۳۱ درصد زیر ارزش ذاتی | پالایش بخریم یا نه؟
۲۳ دقیقه قبل / سايت نبض بورس

پالایشی یکم ۳۱ درصد زیر ارزش ذاتی | پالایش بخریم یا نه؟

حباب منفی ۳۱ درصدی صندوق پالایش و قرارگرفتن نسبت قیمت آن به سهام پالایشی بزرگ در محدوده کف‌های تاریخی، در چنین شرایطی، این سؤال مطرح می‌شود که آیا پالایش ارز...



موج تازه تحریم‌ها به معنای قطع روابط اقتصادی
روزنامه شرق

موج تازه تحریم‌ها به معنای قطع روابط اقتصادی

دکتر اسماعیل بشری‌ معتقد است چون «چینِ امروز برخلاف دوران مائو، حضور خارجی خود را بر پایه منافع اقتصادی تنظیم می‌کند، بنابراین فصل تازه تحریم‌های ترامپ می‌تواند یک چالش و در عین حال یک آزمون برای پکن و تهران باشد». البته این کارشناس برجسته مسائل آسیای شرقی و شبه‌جزیره کره اذعان دارد که «نباید انتظار داشت چین به خاطر ایران از منافع خود چشم‌پوشی کند».
ذبح هورالعظیم، پای چاه‌های نفت
روزنامه هفت صبح

ذبح هورالعظیم، پای چاه‌های نفت

تنها بخش زنده تالاب هورالعظیم با صدور مجوز زیست محیطی برای توسعه میدان نفتی سهراب، بی جان خواهد شد. به گفته مسئولان سازمان محیط زیست بین ۱۸ تا ۲۰ هکتار از
حرکات ساده و مؤثر برای یک تمرین کامل در خانه؛ بدون نیاز به باشگاه!
روزنامه هفت صبح

حرکات ساده و مؤثر برای یک تمرین کامل در خانه؛ بدون نیاز به باشگاه!

در این مقاله، با انواع حرکات ورزشی آشنا می‌شوید؛ از تمرینات خانگی ساده گرفته تا حرکات پیشرفته‌تر باشگاهی و حتی تمرین‌هایی که عملکرد بدن را در فعالیت‌های روزمره بهبود می‌بخشند.
فشار اقتصادی تکرار یک راهبرد ناکام
سایت شهرآرانیوز

فشار اقتصادی تکرار یک راهبرد ناکام

آمریکا و متحدانش طی دهه‌های گذشته تلاش کرده‌اند با استفاده از تحریم، محاصره اقتصادی و محدودیت در مبادلات مالی، رفتار جمهوری اسلامی ایران را تغییر دهند. اما مسئله اینجاست که تحریم اقتصادی برای ایران پدیده‌ای تازه نیست. 
تبلیغ متفاوت و جنجالی بستنی میهن در امارات
روزنامه هفت صبح

تبلیغ متفاوت و جنجالی بستنی میهن در امارات

سال 1400 و اواخر مرداد بود که تبلیغ شرکت بستنی‌سازی دومینو خبرساز شد
روزنامه هفت صبح

قاب امروز | عکس‌های جالب دختران طرفدار ‌پرسپولیس