قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۴

امنیت مسیر منذریه تا دیاله به طور کامل برای زائران اربعین تأمین شده است

قصرشیرین - ایرنا - فرمانده حشد الشعبی محور دیاله با تشریح اقدامات این نیرو برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین، گفت: امنیت مسیر مرز منذریه تا استان دیاله به طور کامل برقرار است و با استقرار مراکز درمانی، موکب‌های خدماتی و نیروهای پشتیبانی، همه امکانات برای تردد ایمن و آسان زائران فراهم شده است.
 امنیت مسیر منذریه تا دیاله به طور کامل برای زائران اربعین تأمین شده است

به گزارش خبرنگار ایرنا، «سید مشتا» روز یکشنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران در مرز پایانه مرز خسروی، تأمین امنیت، ارائه خدمات رفاهی و پشتیبانی بهداشتی و درمانی را سه مأموریت اصلی نیروهای حشد الشعبی در ایام اربعین برشمرد.

وی گفت: نخستین وظیفه ما برقراری امنیت کامل مسیر تردد زائران از مرز منذریه تا استان دیاله است و در کنار آن، خدمت‌رسانی به زائران و ارائه خدمات بهداشتی، درمانی و نظافتی با تمام توان در حال انجام است.

فرمانده حشد الشعبی محور دیاله افزود: برای خدمت‌رسانی به زائران، ۲ بیمارستان در طول مسیر مستقر شده و امکانات پزشکی و درمانی لازم در آنها فراهم شده است تا در صورت نیاز، خدمات مورد نیاز زائران بدون وقفه ارائه شود.

وی ادامه داد: همچنین ۳۵ موکب در مسیر مرز منذریه تا استان دیاله برپا شده که خدماتی از جمله توزیع آب، یخ، غذا و سایر امکانات رفاهی را به زائران ارائه می‌کنند و مدیریت و پشتیبانی این موکب‌ها نیز بر عهده نیروهای حشد الشعبی است.

سید مشتا خدمت به زائران حضرت اباعبدالله الحسین (ع) را افتخاری بزرگ برای مردم عراق دانست و اظهار کرد: خدمت به زائران امام حسین (ع) نعمتی الهی و مایه افتخار ملت عراق است و همه تلاش خود را برای ارائه بهترین خدمات به زائران به کار گرفته‌ایم.

وی با تأکید بر امنیت کامل منطقه گفت: در سال‌های اخیر هیچ مشکل امنیتی خاصی در این محور گزارش نشده و با همکاری همه نیروهای مسوول، امنیت مسیر به طور کامل برقرار است تا زائران با آرامش و اطمینان سفر خود را انجام دهند.

خسروی از امن‌ترین مرزهای تردد زائران اربعین است

جانشین فرمانده مرزبانی استان کرمانشاه نیز در این بازدید، این گذرگاه را یکی از امن‌ترین و بهترین مسیرهای تردد زائران عتبات عالیات دانست و بر همکاری نزدیک مرزبانی ایران و عراق در تأمین امنیت و تسهیل عبور زائران تأکید کرد.

سرهنگ «نوروز مرادی» افزود: مرز خسروی یکی از بهترین و امن‌ترین مرزهایی است که زائران برای سفر به عتبات عالیات و زیارت کربلا و نجف اشرف آن را برای تردد انتخاب می‌کنند.

وی با قدردانی از نیروهای حشدالشعبی عراق افزود: امروز فرصت حضور در کنار دوستانمان در حشدالشعبی عراق فراهم شد و از تلاش‌های آنان برای برقراری امنیت مطلوب در این منطقه مرزی قدردانی می‌کنیم.

جانشین …



 از ایستگاه خاوران تا دروازه ترکیه؛روایت راه‌آهن از ریل توسعه آذربایجان - تسنیم
۴۸ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

از ایستگاه خاوران تا دروازه ترکیه؛روایت راه‌آهن از ریل توسعه آذربایجان - تسنیم

پروژه ریلی خاوران ـ تبریز ـ مرند ـ چشمه‌ثریا با اتصال شبکه ریلی ایران به ترکیه، از طرح‌های مهم توسعه‌ای است.

 پیام آیت الله نوری همدانی به سرلشکر رضایی
۱ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

پیام آیت الله نوری همدانی به سرلشکر رضایی

آیت الله حسین نوری همدانی از مراجع تقلید با صدور پیامی ضمن تبریک انتصاب سرلشکر محسن رضایی به سمت دبیری شورای عالی امنیت ملی تأکید کرد: تبعیت از رهنمودهای مقا...



چالشی در گیلان: دود «گُل» در پارک‌ها و اماکن عمومی |  انصاف نیوز
سایت انصاف نیوز

چالشی در گیلان: دود «گُل» در پارک‌ها و اماکن عمومی | انصاف نیوز

سایت گیل خبر (گیلان) نوشت: «در ماه‌های اخیر، با افزایش نگرانی شهروندان رشت و برخی شهرهای دیگر استان درباره مصرف گل در بعضی از پارک‌ها و کافه‌ها که جزو اماکن عمومی محسوب می‌شوند، روبرو هستیم. مصرف آزادانه و بدون قبح گل توسط برخی جوانان در اماکن عمومی، امنیت روانی و آرامش شهروندان را با چالش‌های مختلفی مواجه کرده و پاتوق و تجمع مصرف‌کنندگان در این مکان‌ها را یک آسیب اجتماعی جدی می‌نامند.
پیامدهای حقوقی طلاق صوری
روزنامه ستاره صبح

پیامدهای حقوقی طلاق صوری

پدیده‌ای به نام «طلاق صوری» در مرز میان حقوق، معیشت و اخلاق اجتماعی، موضوع خانواده ایرانی شده است. در این وضعیت، طلاق نه ناشی از فروپاشی عاطفی یا تصمیم واقعی زوجین برای پایان زندگی مشترک، بلکه گاه به عنوان راهکاری برای دستیابی به حمایت‌ اقتصادی و اجتماعی، از جمله برخورداری از مستمری والدین متوفی و مزایای قانونی، مورد استفاده قرار می‌گیرد.
درس صف‌های طولانی در روسیه برای ایران
روزنامه ستاره صبح

درس صف‌های طولانی در روسیه برای ایران

روسیه دهه‌ها از مهم‌ترین صادرکنندگان انرژی جهان بود؛ کشوری که نه‌فقط نفت خام، بلکه فرآورده‌های نفتی خود را نیز به بازار می‌فرستاد و از انرژی به‌عنوان یکی از پایه‌های قدرت اقتصادی، سیاسی و نظامی خود استفاده می‌کرد. اما امروز جنگ با اوکراین و غرب روسیه را زمین گیر کرده است.
فاجعه‌ی تراستی‌ها | نوشتاری از: رضا رمضانی خورشیددوست
روزنامه ستاره صبح

فاجعه‌ی تراستی‌ها | نوشتاری از: رضا رمضانی خورشیددوست

اشاره: رییس سازمان بازرسی کل کشور روز چهارم مرداد از فساد عزیم تراستی ها پرده برداشت و گفت: 20 هزار و 676 نفر از تراستی ها 94 میلیارد یورو معادل 107 میلیارد دلار را به کشور باز نگردانده اند. رضا رمضانی خورشید دوست، استاد دانشگاه و نماینده دور اول مجلس به این موضوع پرداخته که در ادامه می آید.
از «موش‌کشی» تا تحریم چین؛ ترامپ چگونه به دنبال تشدید فشار اقتصادی بر ایران است؟
سایت تجارت نیوز

از «موش‌کشی» تا تحریم چین؛ ترامپ چگونه به دنبال تشدید فشار اقتصادی بر ایران است؟

دولت ترامپ در آستانه اجرای دور جدیدی از فشارهای اقتصادی علیه ایران قرار دارد و بنا بر گزارش رویترز، تحریم پالایشگاه‌ها و بانک‌های چینی، هدف قرار دادن شبکه‌های دور زدن تحریم‌ها و اعمال تعرفه علیه شرکای تجاری تهران از جمله گزینه‌های مطرح واشنگتن است.
آیا ایران عامل سقوط ترامپ می‌شود؟
سایت افکارنیوز

آیا ایران عامل سقوط ترامپ می‌شود؟

گاردین نوشت ترامپ در برابر مجموعه‌ای از گزینه‌های نامطلوب قرار گرفته و تنها راه پیش روی او، انتخاب گزینه‌ای است که «کمتر بد» باشد؛ اقدامی که ممکن است عملاً به معنای پذیرش شکست باشد.