
کپلر: روز شنبه تنها یک شناور از سواحل عمان در تنگه هرمز عبور کرد

تنگه هرمز محور تماس مهم تهران و مسقط / ایران و عمان برای بازگشت به میز مذاکره رایزنی کردند / جزئیات تازه از گفتوگوی وزرای خارجه
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر ؛ خبرگزاری رسمی عمان از تماس تلفنی وزیر خارجه این کشور و همتای ایرانی وی خبر داد.
این رسانه افزود که وزیر خارجه سلطان نشین عمان و همتای ایرانی وی در یک تماس تلفنی آخرین تحولات و شرایط ازسرگیری گفتگو و مذاکرات را بررسی کردند.
این رسانه ادادمه داد که وزیران خارجه دو کشور، اوضاع تنگه هرمز را بررسی و بر ادامه بحث و بررسی ها برای رسیدن به تفاهم تاکید کردند
رایزنی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عمان درباره تحولات منطقهای
به گزارش هممیهن آنلاین و به نقل از ایرنا، سید عباس عراقچی و سید بدر البوسعیدی، وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان، عصر امروز در تماسی تلفنی با یکدیگر گفتگو کردند.
در این رایزنی، طرفین ضمن تبادل نظر پیرامون آخرین تحولات منطقهای، درباره شرایط مناسب برای آغاز مجدد گفتگوها بحث و تبادل نظر کردند.
وضعیت کشتیرانی در تنگه هرمز و مسائل مرتبط با آن، از دیگر محورهای مورد بحث میان وزرای امور خارجه ایران و عمان در این تماس تلفنی بود.
به کانال تلگرام هم میهن بپیوندید
به کانال بله هم میهن بپیوندید
به کانال روبیکا هم میهن بپیوندید
گفتوگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان
به گزارش ایلنا به نقل از پایگاه اطلاعرسانی دولت، سید عباس عراقچی و سید بدر البوسعیدی، وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان، عصر امروز جمعه 30 مردادماه، در تماس تلفنی درباره آخرین تحولات منطقهای، شرایط مناسب برای ازسرگیری گفتوگوها، و همچنین تحولات مربوط به کشتیرانی در تنگه هرمز رایزنی کردند.
انتهای پیام/

آیا منطقه در آستانه جنگی تمامعیار قرار گرفته است؟

تجلیل از ۱۲ نامآور پزشکی ایران در آستانه روز پزشک

صلح، ثبات، آزادی؟ چه میخواهیم که حال مان بهتر شود؟ | حال خوبِ جامعه از کیفیتِ حکمرانی، وضعیت معیشتی، امنیت، آزادی، آرامش پایدار و چشماندازی میآید | 10 نیاز اصلی برای کاستن رنج جامعه

فوری/ ناو جدید آمریکایی به خاورمیانه رسید

مصدّق فکر میکرد آمریکا فقط قلقلکش میدهد؛ اما کودتا شد! - تسنیم

