قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۹

امام جمعه یزد: دشمن در مقابل ایران، قافیه را باخته است

یزد- ایرنا- نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه یزد گفت: دشمنان مقابل اقتدار، آمادگی نیروهای مسلح و اراده قوی ملت ایران به شدت قافیه را باخته است و برای جبران شکست‌های خود به منازل مسکونی آسیب وارد می‌کند.
 امام جمعه یزد: دشمن در مقابل ایران، قافیه را باخته است
به گزارش ایرنا، آیت‌الله «محمدرضا ناصری» در خطبه‌های نمازجمعه این هفته شهر یزد افزود: جنگ ما و دفاع جانانه ما مقابل دشمنان قسم خورده علیه ایران اسلامی یک جنگ اراده‌هاست.

وی ادامه داد: در این جنگ کسی موفق است که تا آخر مقاومت و ایستادگی کند و ملت رشید و قهرمان ایران در جنگ ۱۲ روزه و در جنگ رمضان و ۴۰ روزه با اراده قوی، شکست را بر دشمن زبون تحمیل کرد.

امام جمعه یزد بیان کرد: دشمنان در جنگ‌های اخیری که علیه کشور انجام داد با مقاومت جانانه و دفاع نیروهای مسلح به شکست خود اعتراف کرده و ما تا آخر برای دفاع از این آب و خاک و ناموس و انقلاب خود دفاع خواهیم کرد.

آیت الله ناصری بیان کرد: اینکه آمریکای جنایتکار و رژیم کودک کش صهیونیستی بعد از دفاع جانانه ملت ما تن به آتش بس دادند و خود در این خصوص درخواست آتش بس شدند نشان دهنده زبونی و ذلت و شکست استکبار است.

نماینده ولی فقیه در استان تصریح کرد: همانطوریکه رهبر شهید انقلاب و قائد بزرگ نظام بارها تاکید داشتند رمز و راز عزت و سعادت، مقاومت مقابل دشمنان نظام و معاندان و منافقان است.

آیت الله ناصری به توطئه دشمنان مبنی بر خراب کردن اذهان مردم و جوانان و ایجاد شایعه و شبهه اشاره کرد و گفت: باید همواره مواظب حیله های استکبار و دشمنان نظام و انقلاب اسلامی باشیم.

وی به اهمیت برگزاری پیاده روی اربعین اشاره کرد که امسال پرشورتر از سنوات گذشته در حال برگزاری است و باید درس ها و پیام های عاشورا و حادثه کربلا برای نسل جوان تبیین شود.

نمازجمعه در ۲۸ نقطه استان یزد برگزار می شود.



 راهکار چهارم حل مشکل قیمت بنزین در ایران | غلامرضا سلامی: چرا اصلاح قیمت حامل‌های انرژی را به یک تصمیم بزرگ و پرهزینه تبدیل کرده‌ایم؟

راهکار چهارم حل مشکل قیمت بنزین در ایران | غلامرضا سلامی: چرا اصلاح قیمت حامل‌های انرژی را به یک تصمیم بزرگ و پرهزینه تبدیل کرده‌ایم؟

اقتصادنیوز: اگر دولت‌ها از سال‌ها پیش، به‌جای ثابت نگه داشتن قیمت اسمی حامل‌های انرژی، قیمت آن را به‌صورت ماهانه یا حتی متناسب با شرایط اقتصادی و تورم تعدیل می‌کردند، جامعه به‌تدریج با این تغییرات سازگار می‌شد.

 ایران به امارات حمله کرد؟ | نخستین واکنش ایران به اتهام امارات

ایران به امارات حمله کرد؟ | نخستین واکنش ایران به اتهام امارات

سخنگوی وزارت خارجه هرگونه شلیک موشک از سوی ایران به امارات را تکذیب کرد.

 قائم‌پناه: معیشت و مذاکرات دغدغه مردم در نظرسنجی‌هاست/برخی رقبای پزشکیان، همراه او شده‌اند

قائم‌پناه: معیشت و مذاکرات دغدغه مردم در نظرسنجی‌هاست/برخی رقبای پزشکیان، همراه او شده‌اند

معاون اجرایی رئیس‌جمهوری با اعلام اینکه نظرسنجی‌های دولت نشان می‌دهد معیشت، مذاکرات و فیلترینگ از دغدغه‌های مردم است، تصریح کرد: ۸۰ درصد مردم نگران معیشت و گرانی‌ها هستند و ۵۰ تا ۶۰ درصد هم خواهان مذاکره با آمریکا هستند.

 سرمقاله شرق/ بنزین آتش‌زاست | آخرین خبر

سرمقاله شرق/ بنزین آتش‌زاست | آخرین خبر

شرق/ «بنزین آتش‌زاست» عنوان سرمقاله در روزنامه شرق به قلم کامبیز نوروزی است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید: حقوق در جملات خشک و بی‌روح قوانینی که روی کاغذهای کهنه و نو نوشته شده‌اند، خلاصه نمی‌شود. فقط قانون نیست که می‌تواند کشور را نظم و انتظام ببخشد. در دستگاه‌های عمومی، کاغذ قانون وظیفه هر د

 25 تا 28 مرداد؛ از فتح تا ناکامی

25 تا 28 مرداد؛ از فتح تا ناکامی

روایتی از کودتای 28 مرداد براساس اسناد سیا که ابتدا شکست خورد و بعد با نقشه‌ای تازه برگشت

 ایران می‌تواند از تحریم روسیه یک فرصت اقتصادی بسازد

ایران می‌تواند از تحریم روسیه یک فرصت اقتصادی بسازد

تحولات ژئوپلیتیک و تحریم‌های مشترک ایران و روسیه، فرصت کم‌سابقه‌ای برای بازتعریف روابط اقتصادی دو کشور ایجاد کرده است؛ فرصتی که می‌تواند از تجارت صرف فراتر ر...

 دوست ندارم پنجره استقلال باز شود

دوست ندارم پنجره استقلال باز شود

پیشکسوت فوتبال گفت: به جای پولی که می‌خواهند بابت بازیکن خارجی هزینه کنند، یک کمپ برای استقلال درست کنند.

 فال و طالع بینی امروز ۲۸ مرداد

فال و طالع بینی امروز ۲۸ مرداد

فال و طالع بینی ۲۸ مرداد ماه را در ادامه بخوانید.