قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۴/۳۰

۲ نوجوان رفسنجانی در استخر کشاورزی جان باختند

کرمان - ایرنا - دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان اعلام کرد که ۲ نوجوان ۱۴ ساله عصر روز سه‌شنبه (۳۰ تیر) به‌دلیل غرق‌شدگی در یک استخر کشاورزی در همت‌آباد از توابع این شهرستان جان خود را از دست دادند.
 ۲ نوجوان رفسنجانی در استخر کشاورزی جان باختند



۹ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

تأمین آب شرب سالم باینگان شبانه‌روزی پیگیری می‌شود

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، منوچهر حبیبی پس از برگزاری جلسه ستاد مدیریت بحران استان با موضوع بررسی وضعیت آب باینگان، با حضور در این شهر از نزدیک شرایط موجود را بررسی کرد و در جمع مردم بر پیگیری جدی موضوع تا حصول نتیجه قطعی تأکید کرد.

 

استاندار کرمانشاه با بیان اینکه وضعیت سلامت شهروندان باینگان طی روزهای گذشته به‌طور مستمر از سوی فرمانداری، دانشگاه علوم پزشکی و شرکت آب و فاضلاب رصد شده است، اظهار کرد: خوشبختانه تعداد افراد مراجعه‌کننده نسبت به روز گذشته کاهش چشمگیری داشته و به چهار نفر رسیده است که آنان نیز تحت مراقبت قرار دارند و مشکل خاصی گزارش نشده است.

 

وی افزود: جلسه ستاد مدیریت بحران استان با حضور نماینده مردم پاوه، جوانرود، روانسر و ثلاث باباجانی در مجلس شورای اسلامی، فرماندار پاوه و مدیران دستگاه‌های مسئول برگزار شد و تمامی دستورکارهای دیگر جلسه کنار گذاشته شد تا موضوع آب باینگان به‌صورت ویژه و اختصاصی مورد بررسی قرار گیرد.

 

حبیبی با اشاره به گزارش‌های ارائه‌شده از سوی دانشگاه علوم پزشکی، شرکت آب و فاضلاب و دیگر دستگاه‌های مرتبط گفت: آزمایش‌های انجام‌شده تاکنون وجود مشکل در آب را نشان نداده است؛ با این حال، به نتایج اولیه اکتفا نکرده‌ایم و دستور داده‌ایم تمامی آزمایش‌های لازم از نظر میکروبی، ویروسی و سایر شاخص‌های بهداشتی انجام شود تا از سلامت آب به‌طور کامل اطمینان حاصل کنیم.

 

وی تأکید کرد: نتایج آزمایش‌ها باید تا آخرین مرحله پیگیری و گزارش نهایی آن ارائه شود و چنانچه مشخص شود دستگاه، مدیر یا فردی در انجام وظایف خود کوتاهی کرده است، بدون اغماض برخورد خواهد شد، زیرا سلامت مردم برای ما اولویت نخست و خط قرمز است و اجازه نمی‌دهیم در این زمینه هیچ‌گونه سهل‌انگاری انجام شود.

 

استاندار کرمانشاه از جمع‌بندی چند اقدام فوری برای بهبود وضعیت آب باینگان خبر داد و گفت: به مدار بهره‌برداری آوردن چاه حفرشده و تعیین منبع تازه برای انتقال آب به مخزن ذخیره شهر در دستور کار قرار گرفته است و شرکت آب و فاضلاب موظف است این طرح را با اولویت و به‌صورت شبانه‌روزی اجرا کند.

 

وی افزود: برای تأمین منابع مالی مورد نیاز نیز به سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان دستور داده خواهد شد تا با همکاری فرمانداری و شرکت آب و فاضلاب، اعتبارات لازم را فراهم کند و عملیات اجرایی در کوتاه‌ترین زمان ممکن به نتیجه برسد.

 

حبیبی درباره مخزن ذخیره آب باینگان نیز گفت: این مخزن تا زمان دریافت نتایج کامل و قطعی آزمایش‌ها به‌طور موقت از مدار خارج می‌شود و در صورت تأیید سلامت آب، امکان استفاده مجدد از مخزن وجود خواهد داشت، اما اگر آزمایش‌ها وجود هرگونه مشکل را نشان دهد، مخزن از مدار بهره‌برداری خارج خواهد ماند.

 

وی با اطمینان‌بخشی به مردم باینگان اظهار کرد: حتی اگر لازم باشد آب شرب سالم از پاوه یا دیگر مناطق تأمین و به باینگان منتقل شود، این کار انجام خواهد شد و ما در برابر سلامت و آسایش مردم مسئول هستیم و اجازه نخواهیم داد در تأمین آب شرب سالم شهروندان وقفه‌ای ایجاد شود.

 

استاندار کرمانشاه با اشاره به موضوع فاضلاب باینگان نیز گفت: شرکت آب و فاضلاب موظف است اقدامات لازم را برای هدایت فاضلاب بخش پایین‌دست شهر به نقطه‌ای ایمن انجام دهد تا احتمال هرگونه تداخل با منابع آب برطرف شود.

 

وی خاطرنشان کرد: با توجه به موقعیت جغرافیایی و شرایط خاص باینگان، اجرای شبکه جمع‌آوری فاضلاب نیازمند مطالعه فنی دقیق است؛ ازاین‌رو، روش‌های مختلف جمع‌آوری، ذخیره‌سازی و انتقال فاضلاب بررسی خواهد شد تا مناسب‌ترین راهکار اجرایی انتخاب شود.

 

حبیبی در پایان تأکید کرد: مدیریت استان تا رفع کامل نگرانی‌ها و تأمین پایدار آب شرب سالم باینگان، موضوع را با جدیت پیگیری خواهد کرد و مردم اطمینان داشته باشند که همه دستگاه‌های مسئول برای به‌نتیجه‌رسیدن این اقدامات پای کار هستند.


۱۱ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

تأکید مدیرکل ورزش و جوانان کرمانشاه بر احیای مسابقات بین‌المللی شطرنج جام طاق‌بستان

عزتی با بیان اینکه این مسابقات از رویدادهای مهم ورزشی استان محسوب می‌شود، افزود: با توجه به اهمیت این رقابت‌ها، برنامه‌ریزی شده تا با فدراسیون شطرنج و مسئولان استان رایزنی‌هایی انجام شود تا امکان برگزاری دوباره آن فراهم شود.

مدیرکل ورزش و جوانان استان در ادامه خطاب به رئیس هیات شطرنج کرمانشاه، مجموعه‌ای از توصیه‌های اجرایی را مطرح کرد و گفت: فعال‌سازی شهرستان‌ها، افزایش آمار ورزشکاران سازمان‌یافته، برگزاری دوره‌های آموزشی داوری و مربیگری و میزبانی مسابقات مختلف باید در دستور کار هیات قرار گیرد.

او تأکید کرد که توسعه فعالیت‌های هیات شطرنج در سطح استان و تقویت زیرساخت‌های آموزشی و رقابتی می‌تواند نقش مهمی در ارتقای جایگاه این رشته در کرمانشاه داشته باشد.

***تأکید دبیر فدراسیون شطرنج بر جایگاه کرمانشاه در شطرنج کشور 

در جریان برگزاری مجمع انتخاباتی ریاست هیأت شطرنج استان کرمانشاه در روز چهارشنبه ۲۸ مرداد، سعید پیرملکی دبیر فدراسیون شطرنج با اشاره به روند رو‌به‌رشد این رشته در کرمانشاه طی سال‌های اخیر گفت: کرمانشاه ثابت کرده که یکی از قطب‌های شطرنج ایران است. 

پیرملکی با بیان اینکه فدراسیون نگاه ویژه‌ای به توسعه شطرنج در غرب کشور دارد، افزود: برای قهرمان‌پروری در استان‌های غربی، روی کرمانشاه حساب ویژه‌ای باز کرده‌ایم. او همچنین به ابقای دوباره داریوش کرمی در سمت ریاست هیأت شطرنج استان اشاره کرد و اظهار داشت: امیدواریم با حضور ایشان، روند پیشرفت شطرنج کرمانشاه سرعت بیشتری بگیرد.

دبیر فدراسیون در پایان بر لزوم همدلی و همکاری خانواده شطرنج کرمانشاه تأکید کرد و گفت: خانواده شطرنج باید دست به دست هم دهند و به این رشته کمک کنند. فدراسیون نیز همراه خواهد بود تا استعدادهای این رشته در استان شکوفا شوند.




 حجت الاسلام قمی: «مسجد» محور جامعه مبعوث است
۵ ساعت قبل / خبرگزاری مهر

حجت الاسلام قمی: «مسجد» محور جامعه مبعوث است

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی گفت: امروز بعثت مردمی را شاهد هستیم که اراده‌ای جمعی و فولادین برای تحقق فرمان الهی و مواجهه با قلدرها و زورگوهای عالم را رقم زده‌اند.

 غیررسمی؛ پل پوگبا به فورتونا سیتارد هلند پیوست
۵ ساعت قبل / سایت فوتبالی

غیررسمی؛ پل پوگبا به فورتونا سیتارد هلند پیوست

پایگاه خبری فوتبالی- پل پوگبا در آستانه آغاز فصل جدید، مقصد جدید خود را پیدا کرده است. به گزارش فوتبالی، طبق گزارش‌های منتشرشده، هافبک فرانسوی پس از جدایی از موناکو به صورت بازیکن آزاد، با فورتونا سیتارد به توافق شفاهی رسیده و انتقال او وارد مراحل نهایی شده است.این انتقال در شرایطی رقم می‌خورد که موناکو و پوگبا روز گذشته رسما به همکاری خود پایان دادند. دو طرف قراردادشان را با توافقی دوجانبه فسخ کردند؛ قراردادی که قرار بود تا ژوئن ۲۰۲۷ ادامه داشته باشد. پل پوگبا در دوران حضورش در موناکو با مشکلات ...,فورتونا سیتارد,لیگ هلند,پل پوگبا,موناکو,پیشنهاد سردبیر,نقل و انتقالات

 مگر هالند یا امباپه می‌خواستید؟ دبی در تب طارمی!
۸ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

مگر هالند یا امباپه می‌خواستید؟ دبی در تب طارمی!

خبر انتقال مهدی طارمی به الوصل، بحث داغ هواداران این تیم در شبکه اجتماعی ایکس شده و کاربران اماراتی دیدگاه‌های متفاوتی درباره سن، کیفیت فنی و توانایی‌های رهبری مهاجم ایرانی مطرح کرده‌اند.

 تغییر تاکتیک ایران در جنگ با آمریکا؛  ترامپ دیگر برنمی گردد  |  ترامپ در تله افتاده و  چاره‌ای جز پذیرش شروط تهران  ندارد!
۹ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تغییر تاکتیک ایران در جنگ با آمریکا؛ ترامپ دیگر برنمی گردد | ترامپ در تله افتاده و چاره‌ای جز پذیرش شروط تهران ندارد!

جان مرشایمر، استاد روابط بین‌الملل دانشگاه شیکاگو، با اشاره به تغییر رویکرد ایران در برابر آمریکا و افزایش توانمندی‌های نظامی تهران، تأکید کرد که واشنگتن دیگر نمی‌تواند با اتکا به تهدید و حملات نظامی، ایران را وادار به تسلیم کند.

 وقوع انفجار در شهر جسرالشغور در غرب ادلب سوریه
۲ ساعت قبل / خبرگزاری ایرنا

وقوع انفجار در شهر جسرالشغور در غرب ادلب سوریه

تهران - ایرنا - منابع خبری سوریه از شنیده شدن صدای انفجار در شهر جسر الشغور در غرب ادلب در شمال غرب سوریه خبر دادند.

 نقد فیلم The Last House؛ اجرای متقاعدکننده واگنر مورا و گرتا لی در تریلری خفقان‌آور
۳ ساعت قبل / سایت سلام سینما

نقد فیلم The Last House؛ اجرای متقاعدکننده واگنر مورا و گرتا لی در تریلری خفقان‌آور

خاطرات شما از قرنطینه دوران همه‌گیری کرونا در برابر سناریوی آخرالزمانی «آخرین خانه» رنگ می‌بازد؛ فیلمی از لویی لتریه که به لطف فضای سنگین و نمور خود تا حد زیادی موفق است، هرچند اتفاقاتش همیشه منطقی به نظر نمی‌رسند.