قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۴

۲۴ محله بجنورد از سیاست‌های تشویقی طرح بازآفرینی بهره‌مند شدند

بجنورد-ایرنا- مشاور شهردار بجنورد در حوزه بازآفرینی شهری با بیان اینکه اجرای بسته تشویقی در محلات بازآفرینی شهری با هدف نوسازی بافت‌های فرسوده انجام می شود گفت: ۲۴ محله بجنورد از سیاست‌های تشویقی این طرح بهره‌مند شدند.
 ۲۴ محله بجنورد از سیاست‌های تشویقی طرح بازآفرینی بهره‌مند شدند
احمد مقدمی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارکرد: حدود ۳۰ درصد جمعیت بجنورد در مناطق کم‌برخوردار و حاشیه‌ای زندگی می‌کنند، این محلات به دلیل توجه کم به زیرساخت‌ها، همچنان از خدمات اولیه‌ای مانند آب و فاضلاب، جوی و جدول، تلفن و اینترنت محروم‌اند.

وی افزود: همچنین ۱۰ محله بجنورد بافت فرسوده است که شامل ارائه بسته سیاست های تشویقی خواهد شد.

مشاور شهردار بجنورد در حوزه بازآفرینی شهری ادامه داد: در راستای تسریع روند نوسازی و بهسازی بافت‌های فرسوده و ناکارآمد شهری بسته تشویقی ویژه محلات بازآفرینی شهری در دستور کار قرار گرفته و اجرای آن از سال های قبل آغاز شده است، این بسته با هدف افزایش مشارکت مالکان، سرمایه‌گذاران و سازندگان، تسهیل فرآیند نوسازی و ارتقای کیفیت زندگی شهروندان تدوین شده است.

وی یادآور شد: براساس این بسته تشویقی، مشوق‌هایی از جمله افزایش تراکم ساختمانی در چارچوب ضوابط شهرسازی، کاهش یا تقسیط عوارض صدور پروانه ساختمانی، تسریع در فرآیند صدور مجوزها و ارائه برخی تسهیلات حمایتی برای پروژه‌های نوسازی در محلات هدف بازآفرینی پیش‌بینی شده است.

مقدمی تاکید کرد: اجرای این بسته علاوه بر افزایش انگیزه برای سرمایه‌گذاری در بافت‌های فرسوده، موجب ارتقای ایمنی ساختمان‌ها، بهبود کیفیت محیط شهری، توسعه زیرساخت‌ها و کاهش آسیب‌پذیری این محلات در برابر حوادث طبیعی خواهد شد.

مشاور شهردار بجنورد در حوزه بازآفرینی شهری گفت: اجرای این بسته تشویقی گامی موثر در تحقق اهداف بازآفرینی شهری، ارتقای کیفیت سکونت، افزایش سرزندگی محلات و توسعه پایدار شهری به شمار می‌رود.

وی تصریح کرد: جزییات و میزان مشوق‌ها در هر شهر و حتی هر محله می‌تواند متفاوت باشد، زیرا شهرداری‌ها آن‌ها را بر اساس ضوابط شورای عالی شهرسازی و معماری و شرایط محلی اجرا می‌کنند.

مقدمی خاطرنشان کرد: افزایش تراکم یا زیربنای مجاز در شرایط مشخص، اعطای طبقات یا سطح اشغال تشویقی برای برخی پروژه‌ها، تسهیل تجمیع پلاک‌های کوچک و ارائه امتیاز برای نوسازی یکپارچه، تخفیف یا تقسیط عوارض صدور پروانه ساختمانی (بسته به مصوبات هر شهرداری)، تسهیل و تسریع فرآیند صدور مجوزها از مهم‌ترین مزایای این بسته‌ها است.

شهر بجنورد، مرکز خراسان شمالی ۲۶۰ هزار نفر جمعیت دارد که ۳۰ درصد شهروندان در سکونتگاه های غیررسمی و یا همان نقاط حاشیه ای زندگی می کنند.

در این شهر بیش از ۷۰ هزار نفر از شهروندان در ۲۴ محله سکونتگاه غیررسمی ساکن اند که کمترین سهم را از رفاه شهری بهره مند هستند.



 پاک‌کردن صورت‌مسئله «نفوذ»

پاک‌کردن صورت‌مسئله «نفوذ»

در شرایطی که کشور با مجموعه‌ای از چالش‌های متعدد دست‌وپنجه نرم می‌کند، هر طرح و لایحه تازه‌ای باید پیش از تصویب‌ نه‌فقط با معیار نیت و هدف اعلامی، بلکه با سنجه پیامدهای واقعی آن در وضعیت فعلی ایران ارزیابی شود.

 مرشایمر: ترامپ ناچار است خواسته‌های ایران را بپذیرد!+ جزئیات

مرشایمر: ترامپ ناچار است خواسته‌های ایران را بپذیرد!+ جزئیات

استاد علوم سیاسی دانشگاه شیکاگو با اشاره به ناکامی راهبردهای نظامی و اقتصادی واشنگتن علیه ایران گفت آمریکا دیگر ابزار تازه‌ای برای افزایش فشار بر تهران در اختیار ندارد و در حالی که تشدید جنگ برای واشنگتن پرهزینه و خطرناک است، ابتکار عمل در مناقشه به دست ایران افتاده است.

 فوری/ نتانیاهو ترکیه را تهدید کرد+ جزئیات

فوری/ نتانیاهو ترکیه را تهدید کرد+ جزئیات

رسانه‌های اسرائیلی گزارش دادند دفتر بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم اسرائیل پس از حدود ۲۴ ساعت رسماً مسئولیت حمله اخیر در سوریه را پذیرفت.

 این حرکت پزشکیان روابط ما را با ۲ همسایه تکان اساسی داد!

این حرکت پزشکیان روابط ما را با ۲ همسایه تکان اساسی داد!

عراقچی گفت: کُردی صحبت‌کردن رئیس‌جمهور روابط ما با کردستان عراق را تکان اساسی داد.

 خشم شدید ترامپ از عمان به دلیل توافق با ایران/ ای بی سی: کاخ سفید بر سر اولویت جنگ با ایران اختلاف دارد/ امارات: تا اطلاع ثانوی، با ایران قطع رابطه اقتصادی کردیم/ سی ان ان: استراتژی ترامپ تغییر کرده

خشم شدید ترامپ از عمان به دلیل توافق با ایران/ ای بی سی: کاخ سفید بر سر اولویت جنگ با ایران اختلاف دارد/ امارات: تا اطلاع ثانوی، با ایران قطع رابطه اقتصادی کردیم/ سی ان ان: استراتژی ترامپ تغییر کرده

ای‌بی‌سی‌نیوز نوشت: ترامپ در تضاد با ونس می‌گوید اولویت اول در ایران، سلاح‌های هسته‌ای است، نه قیمت نفت.

 قیمت رمزارزها در روز سه‌شنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۵؛ اتریوم، سولانا، ریپل و دوج‌کوین چند؟

قیمت رمزارزها در روز سه‌شنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۵؛ اتریوم، سولانا، ریپل و دوج‌کوین چند؟

اقتصادنیوز: بازار رمزارزها در روز سه‌شنبه چهره‌ای دوگانه داشت؛ در حالی که اتریوم و سولانا در مسیر صعود حرکت کردند و XRP نزدیک مرز یک دلار نوسان داشت، دوج‌کوین، شیبا و تون‌کوین همچنان زیر فشار فروش قرار گرفتند.

 فوتبال متمول در حسرت ستاره

فوتبال متمول در حسرت ستاره

فصل جدید لیگ برتر که شروع می‌شود، تب فوتبال باشگاهی دوباره بالا می‌گیرد و شور و هیجان به این رشته پرهوادار بازمی‌گردد. اما این تب شامل درخشش ستاره‌ها، کیفیت...

 این کشور اروپایی دو دیپلمات ایرانی را اخراج می‌کند | اقدام متقابل ایران

این کشور اروپایی دو دیپلمات ایرانی را اخراج می‌کند | اقدام متقابل ایران

وزیر امور خارجه فرانسه ژان نوئل بارو به‌جای پاسخگویی در قبال اقدامات دیپلمات‌های خود، روز سه‌شنبه اعلام کرد که دو دیپلمات ایرانی را از فرانسه اخراج خواهد کرد.,