قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۸

پیش‌بینی افزایش دمای هوا در تهران/ هشدار هواشناسی درباره وزش باد شدید و گردوخاک

تهران - ایرنا - اداره کل هواشناسی استان تهران ضمن اعلام این خبر که شرایط آفتابی ادامه دارد و پیش بینی می شود دمای هوا در پایتخت افزایش یابد، نسبت به احتمال وزش باد شدید و گردوخاک در برخی مناطق هشدار داد.
 پیش‌بینی افزایش دمای هوا در تهران/ هشدار هواشناسی درباره وزش باد شدید و گردوخاک

به گزارش ایرنا، بر پایه واکاوی الگوهای همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی، وضعیت جوی استان تهران در روزهای آتی با آسمان صاف تا کمی ابری همراه خواهد بود.

مقایسه وضعیت جوی روز گذشته و امروز

با توجه به داده‌های هواشناسی، در مقایسه با روز گذشته (چهارشنبه ۷ مردادماه) که حداکثر دمای ۳۷ درجه و کمینه ۲۵ درجه سانتی‌گراد ثبت شده بود، دمای هوا در روز جاری کمی روند کاهشی داشته است. طبق گزارش اداره کل هواشناسی، امروز پنجشنبه ۸ مردادماه ۱۴۰۵، آسمان تهران صاف و آفتابی بوده و حداکثر دما ۳۵ درجه و کمینه آن ۲۴ درجه سانتی‌گراد پیش‌بینی می‌شود.

هشدار وزش باد شدید و گردوخاک

اداره کل هواشناسی استان تهران با اشاره به تداوم شرایط جوی، ضمن یادآوری هشدار سطح زرد هواشناسی (مورخ ۱۴۰۵/۰۵/۰۵)، اعلام کرد که از امروز پنجشنبه تا روز یکشنبه، در بعضی ساعات، به‌ویژه در نیمه جنوبی، غربی و ارتفاعات استان، افزایش وزش باد و گاه وزش باد شدید مورد انتظار است. در این میان، احتمال وزش باد شدید همراه با گردوخاک در مناطق جنوبی استان نیز وجود دارد.

پیش‌بینی وضعیت جوی در روزهای آتی

بر اساس بولتن پیش‌بینی پنج‌روزه اداره کل هواشناسی استان تهران، روند وضعیت جوی به شرح زیر خواهد بود:

پنجشنبه ۸ مردادماه:

روز: صاف و همراه با افزایش وزش باد گاه‌به‌گاه. حداکثر دما: ۳۶ درجه.

شب: صاف و همراه با وزش باد شدید (با احتمال گردوخاک در مناطق جنوبی). کمینه دما: ۲۵ درجه

ادامه این روند نشان‌دهنده استقرار شرایط پایدار جوی با غلبه دمای بالا و وزش باد در سطح استان است.

بولتن پیش بینی پنج روزه هوا بولتن پیش بینی اداره کل هواشناسی استان تهران بر پایه واکاوی الگوهای همدیدی و بررسی نقشه های پیش یابی، طی پنج روز آینده آسمان استان تهران صاف تا کمی ابری در بعضی ساعت ها همراه با افزایش وزش باد پیش بینی می شود.



۱۰ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

ماجرای عیادت مخفیانه قاری قرآن از رهبر شهید انقلاب چه بود؟ - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، سید مرتضی سادات فاطمی، قاری بین‌المللی قرآن، در برنامه «امین ایران» که به مناسبت چهلمین روز تدفین «امام شهید» برگزار شد، به نقش هدایت‌های آیت‌الله خامنه‌ای در مسیر قرآنی خود اشاره  و اظهارکرد: من سبک‌های مختلفی در قرائت قرآن اجرا کرده‌ام که بخش زیادی از آن به برکت آشنایی با ایشان و راهنمایی‌هایشان در مسجد کرامت رقم خورد. روزی از جلسه خارج می‌شدیم که ایشان به من فرمودند چرا شیخ مصطفی اسماعیل را نمی‌خوانی؟ 

وی افزود: مصطفی اسماعیل از بزرگ‌ترین قاریان جهان بود. من عرض کردم خواندن به سبک ایشان بسیار سخت است. آقا فرمودند(مقام معظم رهبری) از شما بعید است چنین حرفی بزنید؛ شما می‌توانید.

سادات فاطمی ادامه داد: به ایشان گفتم نوارهای مصطفی اسماعیل را ندارم، چون در آن زمان امکانات محدود بود. آقا فرمودند من نوارهایش را دارم و به شما می‌دهم. ایشان نوارهای تقلید و تمرین شیخ مصطفی اسماعیل را به من دادند و ما شروع به تمرین کردیم و آرام‌آرام لحن مصطفی اسماعیل در مشهد جا افتاد و جوانان بسیاری به این سبک گرایش پیدا کردند.

این قاری بین‌المللی به خاطره تلخ ترور آیت‌الله خامنه‌ای در مسجد ابوذر تهران اشاره کرد و گفت: زمانی که خبر ترور ایشان حین سخنرانی از تلویزیون اعلام شد، من در مشهد و در حیاط منزل بودم. خانواده من تلویزیون نگاه می‌کردند و ناگهان صدا زدند آقا مرتضی، آقای خامنه‌ای... گفتم نگو، طاقت شنیدن نداشتم. بعد فهمیدم ایشان ترور شده اما مشکل جدی نیست.

وی افزود: بلافاصله به مدرسه آیت‌الله خوئی رفتم و از آنجا به دفتر آقا رفتم و بلیط هواپیما گرفتم. صبح روز بعد به تهران رفتم و به منزل آقا رفتم. آقا مصطفی، پسر بزرگ ایشان، دم در آمد و بسیار تعجب کرد که چرا به تهران آمده‌ام. گفتم با شنیدن این خبر طاقت نیاوردم و به هر قیمتی شده آمدم تا از حال آقا( مقام معظم رهبری) مطلع شوم.

سادات فاطمی ادامه داد: آقا مصطفی فرمودند از نظر مسائل امنیتی و با توجه به عمل جراحی، فقط یک نفر حق ملاقات دارد و آن هم آیت‌الله هاشمی رفسنجانی است. سپس گفتند چون آقا غذای بیمارستان را نمی‌خورند، مادرم در خانه سوپ یا آش درست می‌کند و من می‌برم، شما هم با من بیایید.

وی با احساسات عمیق به لحظه دیدار با رهبر انقلاب در بیمارستان اشاره کرد: وارد بیمارستان ولیعصر شدیم. آقا را عمل کرده بودند و به هوش آمده بودند. وقتی ایشان را رد می‌کردند، نگاهم به آقا افتاد، ایشان مرا شناختند و چشمانشان را باز کردند. من در چارچوب در ایستاده بودم که آقا با اشاره به من فهماندند جلو بروم. رفتم نزدیکشان و با صدای بسیار ضعیفی از من تشکر کردند که آمده‌ام.

این قاری بین‌المللی به نکته جالبی اشاره کرد: دکتر معالج مقام معظم رهبریکه حدس زده بود من قاری قرآن هستم، به من گفت آقا عمل جراحی بسیار سختی داشته و درد زیادی دارد. قوی‌ترین مسکن‌ها را تزریق کرده‌ایم ولی فکر می‌کنیم درد نگذارد ایشان بخوابد. بهترین چیز برای ایشان خواب است. با توجه به اینکه آقا نسبت به قرآن بسیار حساس و عاشق قرآن است، اگر چند آیه از قرآن بخوانید، شاید آرامش پیدا کنند و بخوابند.

سادات فاطمی ادامه داد: من آیات آخر سوره فرقان را شرو ع کردم: «وَعِبَادُ الرَّحْمَٰنِ الَّذِینَ یَمْشُونَ عَلَى الْأَرْضِ هَوْنًا...» چند بار خواندم تا اینکه دکتر بلند شد و رفت از آقا خبر گرفت و برگشت و گفت متشکرم، آقا خوابیدند.

وی در پایان به وصیت قرآنی آیت‌الله (مقام معظم رهبری) اشاره کرد و گفت: ایشان عاشق قرآن بودند، نه فقط ظاهر تلاوت، بلکه تلاوت همراه با تفکر. همیشه می‌فرمودند قرائت قرآن لازم است ولی کافی نیست. قرآن خواندن لازمه ولی در کنار آن باید با مفاهیم قرآن آشنا شویم و قرآن را بفهمیم. بعد هم می‌فرمودند هر دوی اینها باز کافی نیست، اینها همه مقدمه‌ای است برای عمل به قرآن. این فرمایش و توصیه مقام معظم رهبری بود و ان‌شاالله همه ما عامل به این توصیه‌ها باشیم.

انتهای پیام/282  




 اسرائیل از دولت آمریکا برای اجرای ترورهای هدفمند در غزه، چراغ سبز گرفت
۶ ساعت قبل / سایت هم میهن

اسرائیل از دولت آمریکا برای اجرای ترورهای هدفمند در غزه، چراغ سبز گرفت

کانال «کان» گزارش داد: یک مقام امنیتی می‌گوید اسرائیل معتقد نیست حماس خلع سلاح خواهد شد.

 [محمدعلی حیدری‌هایی] چالش حشد الشعبی و تدبیر بزرگان عراق
۵ ساعت قبل / سایت اطلاعات آنلاین

[محمدعلی حیدری‌هایی] چالش حشد الشعبی و تدبیر بزرگان عراق

این روزها درباره سرنوشت طرح خلع سلاح حشد الشعبی و بحث انحصار سلاح در دست دولت عراق که موعد آن ۳۰ سپتامبر اعلام شده، نگرانی‌هایی بروز کرده است…

 نقد فیلم The Last House؛ اجرای متقاعدکننده واگنر مورا و گرتا لی در تریلری خفقان‌آور
۳ ساعت قبل / سایت سلام سینما

نقد فیلم The Last House؛ اجرای متقاعدکننده واگنر مورا و گرتا لی در تریلری خفقان‌آور

خاطرات شما از قرنطینه دوران همه‌گیری کرونا در برابر سناریوی آخرالزمانی «آخرین خانه» رنگ می‌بازد؛ فیلمی از لویی لتریه که به لطف فضای سنگین و نمور خود تا حد زیادی موفق است، هرچند اتفاقاتش همیشه منطقی به نظر نمی‌رسند.

 پیشروی ارتش رژیم اسرائیل در جنوب سوریه
۵ ساعت قبل / سایت تابناک

پیشروی ارتش رژیم اسرائیل در جنوب سوریه

نیروهای ارتش رژیم اشغالگر اسرائیل با ۲ تانک و سه خودروی نظامی به سمت تل الداریات در حومه جنوبی قنیطره در جنوب سوریه پیشروی کردند.

 قیمت یک عدد شلیل به ۴۱ هزار تومان رسید!
۴ ساعت قبل / سایت خبرفوری

قیمت یک عدد شلیل به ۴۱ هزار تومان رسید!

انتشار این ویدیو از قیمت سرسام‌آور شلیل در بازار میوه طی ساعات اخیر مورد توجه کاربران قرار گرفته است.

 یمن: از عبور ۴۸ کشتی متعلق به عربستان در باب‌المندب جلوگیری کردیم؛ ۸ نفتکش را هم هدف قرار دادیم/ ادعای ونس: فشارهای اقتصادی بر ایران، محاسبات آن‌ها را درباره نوع توافق، تغییر می‌دهد/ اکنون وارد مرحله جدیدی شده‌ایم که در آن مؤثرترین ابزار ما، «فشار اقتصادی» است
۵ ساعت قبل / سایت انتخاب

یمن: از عبور ۴۸ کشتی متعلق به عربستان در باب‌المندب جلوگیری کردیم؛ ۸ نفتکش را هم هدف قرار دادیم/ ادعای ونس: فشارهای اقتصادی بر ایران، محاسبات آن‌ها را درباره نوع توافق، تغییر می‌دهد/ اکنون وارد مرحله جدیدی شده‌ایم که در آن مؤثرترین ابزار ما، «فشار اقتصادی» است

جنگ سوم و تجاوز نظامی اخیر آمریکا به ایران وارد روز چهل و یکم شد. در حالی که از روز آتش بس نقض شده میان دو کشور ۱۳۶ روز می‌گذرد، مقامات آمریکایی بر اتخاذ فشا...