قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۴/۲۰

گردش مالی لرستان از ۷۷ همت عبور کرد

خرم‌آباد - ایرنا - استاندار لرستان گفت: گردش مالی استان در سال گذشته از ۷۷ هزار میلیارد تومان عبور کرد که این میزان اعتبار از محل سرمایه‌گذاری بخش خصوصی، اعتبارات دولتی، تسهیلات و سایر منابع تامین شد.
 گردش مالی لرستان از ۷۷ همت عبور کرد



۵ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

واکنش استاندار لرستان به حواشی دیدار نخست خیبر/ تکرار نشود! - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، سید سعید شاهرخی در حاشیه بازدید از تمرین تیم خیبر در اردوگاه کمالوند، گفت: طی سال‌های اخیر اقدامات مؤثری برای پیشرفت خیبر انجام شده و موفقیت‌های خوبی نیز به دست آمده است.

وی ادامه داد: بخشی از ظرفیت‌هایی که در اختیار دولت است و بخشی نیز ظرفیت‌های اجتماعی و ارتباطی استان، باید در مسیر حمایت از خیبر به کار گرفته شود.

شاهرخی بیان کرد: مجموعه «ورزشکار لر آرنا» که از مجموعه‌های ورزشی مدرن استان محسوب می‌شود و قرار است در آینده نزدیک افتتاح شود، با تفاهم انجام‌شده در اختیار تیم خیبر قرار گرفته است.

استاندار لرستان با اشاره به همکاری دستگاه‌های اجرایی با باشگاه خیبر تصریح کرد: تعامل میان استانداری، دستگاه‌های اجرایی، هیئت‌رئیسه و مالک باشگاه خیبر بسیار نزدیک و صمیمانه است و تلاش داریم این همکاری را در مسیر تقویت تیم ادامه دهیم.

وی با تأکید بر اینکه نگاه مدیریت استان به خیبر صرفاً ورزشی نیست، گفت: خیبر را یک ظرفیت اجتماعی می‌دانیم که می‌تواند در تقویت سرمایه اجتماعی نقش‌آفرینی کند و این باشگاه همچنین ظرفیت اثرگذاری بر شاخص‌های فرهنگی و اجتماعی و حتی حوزه اقتصادی استان را دارد.

استاندار لرستان افزود: اعتقاد دارم باشگاه خیبر می‌تواند در ابعاد مختلف زمینه‌ساز تحول در لرستان باشد؛ بنابراین حمایت از این مجموعه را وظیفه خود می‌دانیم و همه دستگاه‌ها نیز باید در چارچوب مسئولیت‌های خود برای رفع موانع و کمک به باشگاه همکاری کنند.

شاهرخی با اشاره به حضور فراز کمالوند روی نیمکت خیبر اظهار داشت: نسبت به فصل جدید بسیار امیدوار هستم و امیدوارم دغدغه‌هایی که درباره عملکرد تیم وجود دارد، با نتایج مناسب برطرف شود.

وی با اشاره به دومین بازدید خود از محل تمرین خیبر پس از استقرار این تیم در اردوگاه کمالوند گفت: تغییرات ایجادشده در این مجموعه کاملاً محسوس است و تلاش‌های مالک خیبر برای بهبود شرایط اردوگاه قابل تقدیر است.

استاندار لرستان ادامه داد: فراهم شدن زمینه استفاده خیبر از مجموعه کمالوند با همکاری آموزش‌وپرورش انجام شده و این دستگاه در واگذاری مجموعه به باشگاه همکاری کرده است.

شاهرخی بیان کرد: آموزش‌وپرورش و سایر دستگاه‌های اجرایی استان موظف‌اند در چارچوب وظایف خود با باشگاه خیبر همکاری کنند و این موضوع مورد تأکید بنده نیز هست.

وی با قدردانی از مالک باشگاه خیبر عنوان کرد: حضور وی در لرستان آثار و برکات مختلفی داشته و یکی از این اقدامات، ایجاد و تقویت مجموعه‌ای است که امروز در اختیار قرار گرفته است.

استاندار لرستان خطاب به بازیکنان خیبر بیان کرد: شما فقط در زمین فوتبال حضور ندارید، بلکه فعالیت و موفقیت خیبر در شادی، نشاط و حتی برخی ابعاد اجتماعی و اقتصادی زندگی مردم تأثیرگذار است.

شاهرخی با اشاره به عملکرد خیبر در فصل گذشته گفت: سال گذشته نتیجه تلاش‌ها را دیدیم و امیدوارم امسال نیز تیم بتواند نتایج بهتری کسب کند

وی تصریح کرد: موضوع خیبر تنها به ورزش محدود نمی‌شود. عملکرد این تیم و بازیکنان آن در جامعه بازتاب دارد و می‌تواند بر نشاط و روحیه مردم اثر بگذارد.

استاندار لرستان با اشاره به حواشی مربوط به دیدار نخست خیبر در فصل جدید اظهار داشت: تأکید من این است که ساختار فدراسیون فوتبال، بخش داوری و مجموعه‌های اداری مرتبط، بیش از گذشته بر نظم، انضباط و عدالت استوار شود.

شاهرخی ادامه داد: امیدوارم اتفاقاتی که در بازی نخست برای خیبر رقم خورد، دوباره تکرار نشود و روند مسابقات با عدالت و آرامش بیشتری دنبال شود.

وی با اشاره به سابقه شکل‌گیری تیم خیبر خاطرنشان کرد: علاقه ما به این تیم به سال‌های دور بازمی‌گردد و از اوایل دهه 60 که خیبر شکل گرفت، ما نیز در سنین نوجوانی این تیم را دنبال می‌کردیم و این علاقه تا امروز ادامه داشته است.

انتهای پیام/  


۶ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

«ربات جنگجو» به میدان می‌آید؛ رقابت فناورانه جوانان در قزوین

به گزارش خبرنگار ایلنا در قزوین، مهدی ورسه‌ای با اشاره به اهمیت شناسایی استعدادهای جوان در حوزه فناوری اظهار کرد: توسعه فناوری بدون توجه به ظرفیت‌های نسل جوان امکان‌پذیر نیست و برگزاری رویدادهای رقابتی می‌تواند زمینه مناسبی برای کشف استعدادها و هدایت آنها به سمت فعالیت‌های تخصصی فراهم کند.

وی افزود: المپیک فناوری «ربات جنگجو» با هدف ایجاد فضایی برای رقابت، آموزش و تجربه‌اندوزی جوانان برگزار می‌شود تا شرکت‌کنندگان ضمن محک زدن توانمندی‌های خود، فرصت شناسایی و معرفی در سطوح بالاتر را نیز به دست آورند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین با اشاره به ظرفیت‌های علمی و فناورانه این دانشگاه گفت: رویدادهای فناورانه می‌توانند حلقه اتصال میان ایده‌های جوانان و دستاوردهای علمی و کاربردی باشند و دانشگاه آزاد اسلامی قزوین نیز تلاش دارد از این ظرفیت برای حمایت از استعدادهای خلاق استفاده کند.

ورسه‌ای ادامه داد: این المپیک به همت معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری و باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار می‌شود و شرکت‌کنندگان در پنج حوزه **خلاقیت، هوش مصنوعی، الکترونیک، مکانیک و کنترل** با یکدیگر به رقابت خواهند پرداخت.

وی هدف اصلی این رویداد را فراتر از یک رقابت صرف دانست و تصریح کرد: تلاش شده است المپیک فناوری «ربات جنگجو» به بستری برای آموزش، تجربه‌اندوزی، رقابت سالم و شناسایی توانمندی‌های جوانان تبدیل شود تا استعدادهای برتر بتوانند مسیر خود را برای ورود به فعالیت‌های پژوهشی و فناورانه حرفه‌ای دنبال کنند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین همچنین بر ضرورت ارتباط بیشتر دانشگاه با زیست‌بوم فناوری کشور تأکید کرد و گفت: دانشگاه آزاد اسلامی قزوین آمادگی دارد با استفاده از زیرساخت‌های علمی و فناورانه خود، زمینه آموزش، رشد و فعالیت جوانان علاقه‌مند به حوزه رباتیک را فراهم کند و از ایده‌ها و طرح‌های برتر حمایت به عمل آورد.

ورسه‌ای خاطرنشان کرد: رباتیک می‌تواند زمینه‌ای برای تلفیق دانش در حوزه‌های مختلف از جمله مکانیک، الکترونیک، کنترل و هوش مصنوعی باشد و رویدادهایی از این دست به جوانان کمک می‌کند توانایی‌های خود را در یک محیط رقابتی و عملی محک بزنند.

وی اضافه کرد: برگزیدگان این المپیک علاوه بر دریافت جوایز نفیس، مورد حمایت قرار خواهند گرفت و نفرات و تیم‌های برتر برای حضور و معرفی در مسابقات بین‌المللی نیز حمایت می‌شوند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین در پایان گفت: المپیک فناوری «ربات جنگجو» روزهای ۳ و ۴ شهریورماه در مرکز فناوری و نوآوری سینتک، واقع در ضلع شمالی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار خواهد شد. انتهای پیام/


۸ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

المپیک فنآوری « ربات جنگجو» در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار می شود

به گزارش خبرگزاری برنا از قزوین، مهدی ورسه ای رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین در این باره اظهارداشت: با توجه به ضرورت شناسایی و پرورش استعدادهای جوان در عرصه فناوری، المپیک فناوری «ربات جنگجو» با هدف تقویت خلاقیت، نوآوری و مهارت‌های فناورانه در قزوین برگزار می شود و با این رویداد زمینه رقابت، تجربه‌اندوزی و شناسایی ظرفیت‌های برتر نسل جوان مهیا می شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین تصریح کرد: در این رویداد قرار است زمینه رقابت، تجربه‌اندوزی و شناسایی ظرفیت‌های برتر نسل جوان برای حضور در عرصه‌های ملی و بین‌المللی فراهم شود.

ورسه‌ای با اشاره به ظرفیت‌های علمی، پژوهشی و فناورانه دانشگاه آزاد اسلامی قزوین اظهار کرد: برگزاری رویدادهای فناورانه و رقابتی، فرصتی ارزشمند برای شناسایی استعدادهای جوان، تقویت روحیه خلاقیت و نوآوری و تبدیل ایده‌های دانشجویان و علاقه‌مندان به فناوری به دستاوردهای علمی و فناورانه است.

وی بیان کرد: المپیک فناوری «ربات جنگجو» به همت معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری و باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار می‌شود و شرکت‌کنندگان در پنج حوزه خلاقیت، هوش مصنوعی، الکترونیک، مکانیک و کنترل با یکدیگر رقابت میکنند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین یادآورشد: این رویداد با رویکرد ایجاد بستری برای رقابت سالم، آموزش، تجربه‌اندوزی و شناسایی توانمندی‌های نسل جوان در حوزه فناوری‌های نوین طراحی شده و تلاش می‌کنیم از این ظرفیت برای هدایت استعدادهای برتر به سمت فعالیت‌های پژوهشی، فناورانه و نوآورانه بهره بگیریم.

ورسه‌ای با تأکید بر اهمیت پیوند دانشگاه با زیست‌بوم فناوری کشور خاطرنشان کرد: در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین آمادگی داریم با بهره‌گیری از زیرساخت‌های علمی و فناورانه خود، زمینه حضور، آموزش و رشد جوانان خلاق و علاقه‌مند به حوزه رباتیک را فراهم کرده و از ایده‌ها و طرح‌های برتر حمایت کنیم.

وی اظهارداشت: المپیک فناوری «ربات جنگجو» فقط یک رقابت فناورانه نیست، بلکه فرصتی برای کشف استعدادها، تقویت مهارت‌های تخصصی و ایجاد مسیر برای ورود جوانان توانمند به عرصه‌های حرفه‌ای و بین‌المللی است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین گفت: المپیک فناوری «ربات جنگجو» روزهای ۳ و ۴ شهریورماه در مرکز فناوری و نوآوری سینتک، واقع در ضلع شمالی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار خواهد شد و علاوه بر اهدای جوایز نفیس به برگزیدگان، نفرات و تیم‌های برتر برای حضور و معرفی به مسابقات بین‌المللی نیز مورد حمایت قرار خواهند گرفت.

انتهای پیام




 سردمداران ورود و خروج حقیقی‌ها - ۱۴۰۵/۰۵/۳۱
۲ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

سردمداران ورود و خروج حقیقی‌ها - ۱۴۰۵/۰۵/۳۱

k: خروج | ورود | حقیقی | سردمداران

 اظهارات جدید ترامپ درباره مذاکره و توافق با ایران
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

اظهارات جدید ترامپ درباره مذاکره و توافق با ایران

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا بار دیگر با اظهارات متناقض درباره ایران که دیگر در افکار عمومی جهان و محافل دیپلماتیک غیر قابل باور تلقی می شود ، ادعا کرد: «من فقط توافق‌های خوب انجام می‌دهم.»

 «جنگ اقتصادی» ؛ اسم رمزعقب‌نشینی از «تقابل سخت»
۲ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

«جنگ اقتصادی» ؛ اسم رمزعقب‌نشینی از «تقابل سخت»

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: جنگ اقتصادی ترامپ علیه ایران نه یک سیاست ساده تحریم و فشار حداکثری، بلکه برنامه‌ای حساب‌شده و چندلایه از فریب استراتژیک است که از همان آغاز با دو هدف اصلی طراحی شده است. هدف نخست گریز از درگیری مستقیم نظامی و جنگ سخت با ایران است؛ جنگی که هزینه‌های انسانی، مالی و [ ]

 بالاترین نشان تاب‌آوری و مسئولیت‌پذیری در روزهای جنگ برای پتروشیمی تبریز
۲ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

بالاترین نشان تاب‌آوری و مسئولیت‌پذیری در روزهای جنگ برای پتروشیمی تبریز

آرمان امروز : پتروشیمی تبریز در ششمین دوره جشنواره روابط عمومی و مسئولیت اجتماعی و همایش «شرکت‌های پیشرو در زمینه مسئولیت اجتماعی ارتباط‌محور»، موفق به دریافت «نشان عالی مسئولیت اجتماعی» و عنوان «برند خوب» شد؛ موفقیتی که با توجه به ارزیابی عملکرد سازمان‌ها در شرایط جنگی و بحران، اهمیت ویژه‌ای دارد. ششمین دوره این جشنواره [ ]

 رشته «بازی‌سازی» وارد دانشگاه‌ها شد
۲ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

رشته «بازی‌سازی» وارد دانشگاه‌ها شد

دنیای اقتصاد: رشته کارشناسی بازی‌سازی پس از تصویب در شورای‌عالی انقلاب فرهنگی، از مهرماه امسال در دانشگاه اصفهان به‌عنوان نخستین دانشگاه مجری، پذیرش دانشجو را آغاز می‌کند. این تصمیم در نشست مشترک بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای، پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و دانشگاه علم و فرهنگ جهاد دانشگاهی اعلام شد. هم‌زمان، دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ نیز تا دو هفته دیگر افتتاح می‌شود تا زمینه آموزش تخصصی در این حوزه‌ها فراهم شود. 

 محکومیت خواننده‌ زن به 4 سال حبس
۲ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

محکومیت خواننده‌ زن به 4 سال حبس

آرمان امروز : هیوا سیفی‌زاده که در جریان تک‌خوانی در «عمارت روبرو» در اسفند ۱۴۰۳ بازداشت شده بود، اعلام کرد در دادگاه بدوی برای او حکم چهار سال حبس صادر شده است. هیوا سیفی‌زاده که در جریان تک‌خوانی در «عمارت روبرو» در اسفند ۱۴۰۳ بازداشت شده بود، اعلام کرد در دادگاه بدوی برای او حکم [ ]