قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۵

سفر تاریخی گوترش به سوریه؛ حمایت از بازسازی و هشدار درباره جولان

تهران-ایرنا- دبیرکل سازمان ملل متحد در دیدار با مقامات سوری در دمشق، بر لزوم حمایت گسترده بین‌المللی از بازسازی سوریه تأکید کرد و با یادآوری اینکه هیچ کشوری پس از جنگ طولانی‌مدت نمی‌تواند به‌تنهایی خود را بازسازی کند، سوریه را ستون ثبات منطقه خواند.
 سفر تاریخی گوترش به سوریه؛ حمایت از بازسازی و هشدار درباره جولان

به گزارش خبرنگار بین الملل ایرنا؛ آنتونیو گوترش، اولین دبیرکل سازمان ملل متحد است که پس از ۱۷ سال روز شنبه ۲۵ ژوئیه ۲۰۲۶ (۳ مرداد) وارد دمشق شد. این سفر که به دعوت مقامات سوری و در پاسخ به تحولات پس از سقوط حکومت بشار اسد در دسامبر ۲۰۲۴ (آذر ۴۰۳) انجام گرفت، نقطه عطفی در روابط سوریه با سازمان ملل محسوب می‌شود و نشان‌دهنده ورود این کشور به مرحله‌ای جدید از گذار سیاسی و تلاش برای بازسازی است.

گوترش پس از ورود به فرودگاه بین‌المللی دمشق و استقبال «اسعد الشیبانی»، وزیر امور خارجه سوریه، از بخش قدیمی دمشق و مسجد اموی بازدید کرد و سپس در کاخ ریاست‌جمهوری با «احمد الشرع»، رئیس دوره انتقالی سوریه، دیدار کرد.

در این دیدار که الشیبانی نیز حضور داشت، دو طرف بر تقویت همکاری‌های دوجانبه، حمایت از روند گذار سیاسی، بازسازی اقتصادی و فراهم‌آوردن شرایط بازگشت امن، داوطلبانه و شرافتمندانه آوارگان تأکید کردند. گوترش پیشرفت‌های حاصل‌شده در فرآیند انتقال قدرت را مورد استقبال قرار داد و بر ضرورت مشارکت فراگیر همه گروه‌های سوری برای ساخت آینده‌ای پایدار و مرفه تأکید کرد.

همچنین؛ در نشست خبری مشترک با وزیر امور خارجه سوریه، گوترش با صراحت اعلام کرد که بلندی‌های جولان خاک سوریه است و سازمان ملل متحد بدون هیچ ابهامی این منطقه را بخشی از قلمرو سوریه می‌داند.

وی نقض حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه را غیرقابل قبول خواند و خواستار توقف فوری همه تخلفات شد. در ادامه این نشست دبیرکل سازمان ملل تأکید کرد که آنچه در اطراف بلندی‌های جولان رخ می‌دهد کاملاً غیرقابل پذیرش است و اسرائیل باید به توافق جدایی نیروها در سال ۱۹۷۴ پایبند باشد. وی اعلام کرد سازمان ملل گزارشی جامع درباره تخلفات اسرائیل در سوریه را تا پایان ماه جاری به شورای امنیت ارائه خواهد داد.

گوترش همچنین بر لزوم حمایت بین‌المللی از بازسازی سوریه تأکید کرد و گفت هیچ کشوری پس از درگیری طولانی‌مدت نمی‌تواند به‌تنهایی خود را بازسازی کند. وی سوریه را ستون ثبات منطقه خواند و خواستار بازگشت شرکای توسعه و نهادهای مالی بین‌المللی برای گشایش ظرفیت‌های اقتصادی کشور شد.

دبیرکل سازمان ملل تصریح کرد که کمک‌های بشردوستانه فعلی سازمان ملل تنها حدود ۲۰ درصد نیازهای مردم سوریه را پوشش می‌دهد و باید حمایت‌ها برای …



 وزارت خارجه سوریه: حمله اسرائیل در منطقه بیتجین نقض آشکار حاکمیت است
۱۱ ساعت قبل / سایت اسپوتنیک

وزارت خارجه سوریه: حمله اسرائیل در منطقه بیتجین نقض آشکار حاکمیت است

وزارت خارجه سوریه: حمله اسرائیل در منطقه بیت‌جین نقض آشکار حاکمیت استدمشق حمله پهپاد اسرائیلی به یک خودروی غیرنظامی در جاده منطقه بیت‌جین در غرب دمشق را به شدت محکوم کرد و آن را «نقض آشکار حاکمیت، تمامیت ارضی و قوانین بین‌المللی» دانست...

 دوحه حمله اسرائیل به سوریه را محکوم کرد
۱۱ ساعت قبل / سایت نورنیوز

دوحه حمله اسرائیل به سوریه را محکوم کرد

وزارت امور خارجه قطر با محکوم کردن حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به حومه دمشق، نقض حاکمیت کشورهای منطقه را رویکردی خطرناک و تهدیدی برای امنیت و ثبات منطقه دانست.

 سوریه؛ میدان تقابل ترکیه و رژیم صهیونیستی
۱۶ دقیقه قبل / سایت نورنیوز

سوریه؛ میدان تقابل ترکیه و رژیم صهیونیستی

سه‌ شنبه هفته گذشته 27 مرداد 1405، تحول مهمی در سوریه رخ داد که در ایران کمتر مورد توجه محافل تحلیلی قرار گرفت: حمله ارتش صهیونیستی به فرودگاه ابوالظهور در حومه ادلب.

 نماینده آمریکا در امور سوریه: حمله اسرائیل به پایگاه هوایی «ابوالظهور» در سوریه، ممکن است اقدامی برای «تحریک ترکیه» باشد؛ این بخش جدی و نگران‌ کننده ماجرا است
۲۷ دقیقه قبل / سایت انتخاب

نماینده آمریکا در امور سوریه: حمله اسرائیل به پایگاه هوایی «ابوالظهور» در سوریه، ممکن است اقدامی برای «تحریک ترکیه» باشد؛ این بخش جدی و نگران‌ کننده ماجرا است

نماینده ویژه آمریکا در امور سوریه گفت اسرائیل پیش از حمله اخیر به یک پایگاه هوایی در شمال سوریه، واشنگتن را از این حمله مطلع نکرده بود.

 دشمن تازه نتانیاهو کیست؛ آنکارا یا بحران داخلی؟
۲۹ دقیقه قبل / سایت نورنیوز

دشمن تازه نتانیاهو کیست؛ آنکارا یا بحران داخلی؟

تنش تازه اسرائیل و ترکیه بر سر سوریه، از یک‌سو پرده‌ای برای استمرار اشغالگری تل‌آویو و از سوی دیگر آزمونی برای اعتبار ائتلاف‌های منطقه‌ای و ضرورت شکل‌گیری امنیت بومی و مستقل است.



ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد
سایت تابناک

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد

انصارالله سرزمین‌هایی را در مجاورت مرز جنوبی عربستان در کنترل دارد و همچنین حملات موشکی فرامرزی علیه این پادشاهی انجام داده است.
هرمز، نقطه ضعف پنهان اقتصاد امارات را آشکار کرد
خبرگزاری ایسنا

هرمز، نقطه ضعف پنهان اقتصاد امارات را آشکار کرد

جنگ غیرقانونی و نامشروع علیه ایران اقتصاد امارات را با شوکی چندلایه مواجه کرده است؛ اختلال در هرمز، افزایش هزینه‌های حمل‌ونقل و بیمه، آسیب به بنادر و انرژی، افت بخش غیرنفتی و کاهش اعتماد سرمایه‌گذاران، رشد اقتصادی را کُند و مدل تجارت‌محور ابوظبی را آسیب‌پذیر کرده است.
از کارتر تا ترامپ؛ آیا تاریخ بحران ایران برای آمریکا تکرار می‌شود؟
خبرگزاری ایرنا

از کارتر تا ترامپ؛ آیا تاریخ بحران ایران برای آمریکا تکرار می‌شود؟

تهران-ایرنا- روزنامه گاردین با بررسی شباهت‌های بحران کنونی دونالد ترامپ در جنگ با ایران با وضعیت جیمی کارتر در جریان بحران گروگان‌گیری، نوشت که رئیس‌جمهوری آمریکا در آستانه انتخابات میان‌دوره‌ای با جنگی فرسایشی، افزایش قیمت انرژی و کاهش حمایت افکار عمومی مواجه است؛ شرایطی که می‌تواند خاطره شکست انتخاباتی کارتر را تداعی کرده و به پاشنه آشیل ترامپ در انتخابات پیش‌رو تبدیل شود.
سفر پاریس؛ کمی دوجانبه، بیشتر منطقه‌ای!
روزنامه توسعه ایرانی

سفر پاریس؛ کمی دوجانبه، بیشتر منطقه‌ای!

رامین پرتو تحرکات دیپلماتیک در خلیج فارس و پیرامون تنگه هرمز، در شرایطی که بحران منطقه ای وارد مرحله ای پیچیده و همراه با بلاتکلیفی سیاسی و امنیتی
نامه‌های ناتالی برای دونالد / فراتر از یک دستیار عادی برای رئیس جمهور آمریکا: «تو تنها کسی هستی که برای من اهمیت دارد»
سایت خبرآنلاین

نامه‌های ناتالی برای دونالد / فراتر از یک دستیار عادی برای رئیس جمهور آمریکا: «تو تنها کسی هستی که برای من اهمیت دارد»

افشای متن کامل نامه‌های خصوصی و احساسی ناتالی هارپ، دستیار ارشد دونالد ترامپ به رئیس‌جمهور سابق آمریکا، ابعاد بی‌سابقه‌ای از میزان نفوذ، ارتباطات عاطفی و حتی چالش‌های ساختاری و امنیتی این دستیار ۳۵ ساله را در حلقه اصلی همراهان ترامپ برملا کرده است.
پاسخ تند کانادا به تعرفه‌های ترامپ؛ «دلار در برابر دلار»
سایت فرارو

پاسخ تند کانادا به تعرفه‌های ترامپ؛ «دلار در برابر دلار»

مک کارنی گفت: کشورش میز مذاکره را ترک کرده است، زیرا ایالات متحده خواسته‌هایی بیش از حد داشت و پیشنهاداتش ناچیز بود.