قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۶

ادامه مواضع تحریک‌آمیز افراطی؛ وزیر صهیونیستی: کرانه باختری بخش جدایی‌ناپذیر اسرائیل است

تهران - ایرنا - «بتصلئل اسموتریچ» وزیر دارایی رژیم صهیونیستی که به مواضع راست افراطی شهرت دارد، در اظهاراتی تحریک‌آمیز، کرانه باختری را «بخش جدایی‌ناپذیر اسرائیل» و یکی از ارکان امنیت این رژیم توصیف کرد و بر ادامه گسترش شهرک‌سازی در این منطقه تأکید کرد.
 ادامه مواضع تحریک‌آمیز افراطی؛ وزیر صهیونیستی: کرانه باختری بخش جدایی‌ناپذیر اسرائیل است

به گزارش روز سه‌شنبه ایرنا به نقل از روزنامه یدیعوت آحارنوت، اسموتریچ در نشست امنیتی این روزنامه که با همکاری مؤسسه مطالعات امنیت ملی (INSS) برگزار شد، با حمله به تشکیلات خودگردان فلسطین، اعلام کرد رژیم صهیونیستی به مخالفت با تشکیل کشور مستقل فلسطین ادامه خواهد داد و همزمان روند احداث شهرک‌های جدید در کرانه باختری را گسترش می‌دهد.

وی شهرک‌نشینان تندرو در کرانه باختری را «ستون امنیتی» رژیم صهیونیستی خواند و مدعی شد حضور آنها مانع از تکرار حمله‌ای مشابه عملیات هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (عملیات طوفان الاقصی) در شهرهای این رژیم شده است.

وزیر دارایی رژیم صهیونیستی همچنین از سرمایه‌گذاری در مزارع دامداری وابسته به شهرک‌های صهیونیست‌نشین حمایت کرد و مدعی شد این اقدامات به افزایش امنیت و جلوگیری از حملات علیه اسرائیل کمک می‌کند.

اسموتریچ در ادامه با دفاع از شهرک‌نشینان، مدعی شد اقدامات خشونت‌آمیز آنها در مقایسه با سایر بخش‌های اراضی اشغالی محدود است و آنچه در کرانه باختری رخ می‌دهد را «پدیده‌ای حاشیه‌ای» توصیف کرد. وی همچنین ادعا کرد که کارزاری برای تحریک افکار عمومی علیه شهرک‌نشینان در جریان است.

وی با تأکید بر ادامه عملیات ارتش رژیم صهیونیستی در کرانه باختری، تاکید کرد که این رژیم توسعه شهرک‌سازی و جلوگیری از تشکیل کشور فلسطین را دنبال خواهد کرد.

اسموتریچ در بخش دیگری از اظهارات خود به ایران پرداخت و مدعی شد رژیم صهیونیستی در رویارویی با ایران به «نتایج قابل توجهی» دست یافته است اما اذعان کرد که همه اهداف محقق نشده است.

وی با تکرار ادعاهای همیشگی علیه ایران، مدعی شد تل‌آویو اجازه نخواهد داد ایران به سلاح هسته‌ای دست یابد و به تلاش‌های خود برای جلوگیری از توسعه توانمندی‌های هسته‌ای تهران ادامه خواهد داد.

اظهارات وزیر دارایی رژیم صهیونیستی در شرایطی صورت می‌گیرد که کرانه باختری این روزها به صحنه افزایش بی‌سابقه خشونت، توسعه شتابان شهرک‌سازی، یورش‌های گسترده نظامیان و حملات شهرک‌نشینان صهیونیستی علیه فلسطینیان تبدیل شده است.

در همین حال، رادیو ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که شمار حملات شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری طی نیمه نخست سال جاری به ۶۶۰ مورد افزایش یافته که منجر به شهادت و زخمی‌شدن صدها فلسطینی شده است.

به اذعان مقامات اسرائیلی، تحولات اخیر این منطقه را بیش از هر زمان دیگری به آستانه یک انفجار نزدیک کرده و نگرانی‌ها در خصوص شکل‌گیری «انتفاضه سوم» را افزایش داده است.



محاصره و قطع برق؛ تاکتیک اسرائیل برای اخراج فلسطینیان قصره

به گزارش مشرق، در دو هفته اخیر روستای قصره در جنوب شرقی نابلس، کانون اصلی تحولات کرانه باختری بوده است. یورش صهیونیست‌های افراطی با هدف اخراج فلسطینی‌ها از این روستا، در واقع در امتداد منازعه فلسطینیان و صهیونیست‌ها بر سر گسترش روند شهرک‌سازی در کرانه باختری است. روستای قصرة در سایه الحاق خزنده کرانه باختری به دست اسرائیل، اکنون در محاصره چندین شهرک صهیونیست نشین قرار دارد.

اقتصاد این روستای مرتفع و کوهستانی به کشاورزی و به‌خصوص زمین‌های زراعی و باغ‌های زیتون وابسته است. پس از توافقات اسلو، اراضی این منطقه میان مناطق B و C تقسیم شد. این مسئله در تحولات اخیر اهمیت زیادی دارد، زیرا بخش‌هایی که در منطقه B قرار دارند که از نظر تقسیم‌بندی اسلو دارای اداره مدنی فلسطینی و کنترل امنیتی اسرائیل هستند.

همانطور که اشاره شد با توجه به گسترش شهرک‌ها در این محدوده، قصره در معرض فشار جغرافیایی قرار دارد. در همین راستا شهرک‌های صهیونیست نشین اطراف این روستا فقط مجموعه‌ای از مناطق مسکونی نیستند؛ بلکه در حقیقت شبکه‌ای از جاده‌ها و مزارع کشاورزی را نیز شامل می‌شوند که زمینه‌ساز بروز اختلافات محلی بین اشغالگران و فلسطینی‌ها شده است. بنابراین درگیری در قصره سالهاست به اشکال مختلفی مانند حمله شهرک‌نشینان به زمین‌های کشاورزی، تخریب یا قطع درختان زیتون، حمله به خانه‌ها، سنگ‌پرانی، آتش‌زدن اموال، تلاش برای ایجاد کانون‌های شهرک‌نشینی در نزدیکی خانه‌های فلسطینیان و در مواردی تیراندازی و به شهادت رساندن فلسطینی‌ها تا امروز ادامه داشته است.[۱]

اما به دنبال مصوبات بودجه‌ای که کابینه بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم برای ساخت‌وساز بیشتر در کرانه باختری و توسعه راه‌ها صورت داد،درگیری‌ها در این منطقه شدت بیشتری به خود گرفته است. یکی از مهم‌ترین حوادث قصره در ۱۴ مارس (۲۳ اسفند ۱۴۰۴) اتفاق افتاد، زمانی که گروهی از شهرک‌نشینان مسلح وارد بخش غربی شهرک قصره شدند و به سمت خانه‌ها و ساکنان فلسطینی تیراندازی کردند. در این حادثه چند فلسطینی زخمی شدند و یک جوان ۲۸ ساله بر اثر اصابت گلوله به شهادت رسید.[۲]

حادثه بعدی در ۲۵ ژوئیه (۳ مرداد) رخ داد. در این حادثه، مسجد الرحمه در قصره که هنوز به‌طور کامل افتتاح نشده بود، هدف آتش‌سوزی قرار گرفت. منابع فلسطینی اعلام کردند شهرک‌نشینان یهودی مسجد را آتش زده‌اند و نوشته‌هایی به زبان عبری نیز در اطراف محل مشاهده شده است.[۳]

اما اوج این تحولات را در منطقه‌ای به نام رأس‌العین در حاشیه قصره به وقوع پیوست. ۹ آگوست (۱۸ مرداد) گروهی از شهرک‌نشینان در اطراف چند خانه فلسطینی در این منطقه مستقر شدند. موضوع ابتدا به شکل محاصره یک خانه آغاز شد، اما دامنه آن به سه خانه فلسطینی گسترش یافت. صهیونیست‌ها برای اعمال فشار علیه ساکنان این منازل، برق این خانه‌ها را قطع کردند.[۴] سپس شهرک‌نشینان در نزدیکی یکی از این خانه‌ها یک سازه موقت احداث کردند و با حضور مستمر در اطراف خانه، دسترسی خانواده به محیط بیرون را بشدت محدود کردند.

نکته بسیار مهم این اتفاق، این است که این خانه در منطقه B قرار دارد. چون گسترش حضور شهرک‌نشینان صهیونیست در داخل یا در مجاورت مناطق مسکونی فلسطینی نشین، موضوعی متفاوت از توسعه شهرک‌های رسمی در مناطق C به شمار می‌رود. از همین جا بود که مشخص هدف این شهرک نشینان صهیونیست تصرف این خانه‌ها است.

با ادامه این وضعیت، ارتش اسرائیل به مسئله ورود کرد. ارتش رژیم در ظاهر اقداماتی هم برای اخراج شهرک‌نشینان از مقابل خانه‌ها انجام داد و در مقطعی نیز مسیرهای دسترسی به منطقه رأس‌العین بسته شد. اما در عمل تأثیری بر روند محاصره این سه خانه نگذاشت و در ادامه این تحولات، روز ۲۴ مرداد ده‌ها شهرک نشین افراطی و شورشی دوباره به این روستا رفتند و وارد خانه‌های اهالی فلسطینی شدند و در ادامه مانع از تعمیر خط آبی شدند که پیشتر عمداً تخریب کرده بودند.

نظامیان گردان ۵۱ تیپ گولانی که در آنجا مستقر بودند، نتوانستند این قبیل اقدامات را کنترل کنند و البته هیچ فرد صهیونیستی را هم بازداشت نکردند.[۵] در نتیجه اکنون بیش از ۱۲ روز است که اهالی فلسطینی این خانه تحت محاصره به سر می‌برند. نکته قابل توجه آنکه ارتش اشغالگر به نوعی از شهرک‌نشینان حمایت می‌کند و تصاویری هم از حضور نظامیان اسرائیلی در کنار این افراد شورشی منتشر شده است.

اکنون فلسطینی‌های کرانه باختری با شکل جدیدی از تصرف سرزمین‌هایشان روبرو هستند. این دیگر ساخت شهرک در اراضی خالی یا مسکونی و زراعی فلسطینی‌ها و یا از بین‌ بردن زمین‌های کشاورزی آنها نیست. بلکه در شیوه جدید، شهرک‌نشینان با پشتوانه ارتش مستقیماً خانه فلسطینی‌ها را محاصره و با برپایی خیمه و چادر در کنار خانه‌های آنها، تلاش می‌کنند فلسطینی‌ها را مجبور به ترک این منطقه کنند. این روند تازه‌ای است که برخی رسانه‌های عبری هم به آن پرداخته‌اند.[۶]

در این میان با توجه به اینکه نقش ارتش اسرائیل در کرانه باختری صرفا «کنترل امنیتی» است و ادعا می‌شود که برقراری نظم و برخورد با صهیونیست‌ها در حوزه کاری آن تعریف نمی‌شود، در اینجا نقش مرزبانی و نیروی پلیس پررنگ می‌شود.

در چنین شرایطی است که یسرائل کاتز، وزیر جنگ کابینه نتانیاهو، خواستار انتقال بخشی از نیروهای انتظامی و اجرایی نهادهای مدنی به پلیس با هدف تقویت نیروی انسانی پلیس در مواجه با این مسئله شد؛ امری از دید نشریه صهیونیستی معاریو «چیزی بیش از یک ترفند انتخاباتی نیست و کاتز با این اظهارات سعی در پیشبرد الحاق عملی سرزمین اشغالی در کرانه باختری دارد.»[۷]

با توجه به این توصیفات، باید گفت مسئله روستای قصره بخشی از یک الگوی وسیع‌تر در کرانه باختری است. در این خصوص گزارش‌ها مؤید توسعه زیرساختی شهرک‌نشینی در اطراف قصره است، به این صورت که در اواخر تیرماه منابع فلسطینی از صدور دستور توسط کابینه اسرائیل برای تصرف زمین‌های جنوب نابلس با هدف ایجاد مسیر ارتباطی میان مجموعه‌های شهرک‌نشینی خبر دادند. اسموتریچ، وزیر دارایی اسرائیل نیز از ابتدای سال جاری بودجه‌های قابل توجهی برای توسعه راه‌های ارتباطی و زیرساخت‌ها برای شهرک‌های این منطقه تصویب کرده است.

در ادامه چنین رویکردی، دو ماه قبل نشریه صهیونیستی «اسرائیل هیوم» در گزارشی از طرحی خبر داد که توسط جنبش‌های شهرک‌سازی در کرانه باختری، به رهبری انجمن «هبیتا[۸]» تدوین شده و به دنبال ایجاد تغییر چشمگیر در نقشه مناطق فلسطینی‌نشین است. این طرح که به دست مقامات ارشد رژیم صهیونیستی رسیده است، استقرار تقریباً ۱۰۰ نقطه استراتژیک را در عمق منطقه A نشان می‌دهد، مناطقی که از زمان توافق اسلو تحت کنترل کامل مدنی و امنیتی تشکیلات خودگردان فلسطین بوده‌اند.

این انجمن که «هبیتا - بازگشت به سرزمین‌های میهن» نام دارد، اخیراً توسط گروهی از صهیونیست‌های اشغالگر ساکن در کرانه باختری تأسیس شده و هدف اعلام شده آن «لغو توافق اسلو و استقرار در مناطق باز در سراسر منطقه، از جمله مناطق A و B » است.[۹] براین اساس می‌توان گفت آنچه اکنون در قصره با محاصره سه خانه شروع شده و با عدم برخورد نهادهای امنیتی و نیروی پلیس رژیم صهیونیستی پشتیبانی می‌شود، بخشی از یک پروژه خطرناک و بزرگتر است و این روستا صرفا یکی از نقاط مهم تقابل بر سر زمین و کنترل جغرافیایی در جنوب نابلس بین فلسطینی ها و شهرک نشینان صهیونیست محسوب می‌شود.

پانوشت:

[۱]. https://www.btselem.org/hebrew/node/۲۱۲۹۰۸

[۲]. https://www.haaretz.co.il/news/politics/۲۰۲۶-۰۳-۱۴/ty-article/۰۰۰۰۰۱۹c-ed۰d-d۵۵۷-a۳be-ed۹dcbe۶۰۰۰۰

[۳]. https://www.kan.org.il/content/kan-news/defense/۱۰۸۱۴۲۲/

[۴]. https://www.ynet.co.il/news/article/hyljb۵duzl

[۵]. https://۱۳tv.co.il/item/news/politics/security/qusra-۹۰۵۳۱۲۴۲۲/?pid=۵۲۳

[۶]. https://www.zman.co.il/۷۱۲۶۳۲

[۷]. https://www.maariv.co.il/news/military/article-۱۳۵۶۱۹۱

[۸] .این کلمه در عبری به معنای «بازگشت به خانه» است.

[۹]. https://www.israelhayom.co.il/news/defense/article/۲۰۸۶۵۹۴۵


واکنش ۴ کشور اروپایی به پروژه شهرک‌سازی اسرائیل در کرانه باختری

به گزارش آفتاب نیوز،

چهار کشور اروپایی فرانسه، آلمان، ایتالیا و انگلیس در بیانیه‌ای مشترک، اعلام کردند که تصمیم اسرائیل برای انتشار پیشنهاد‌های جدید به منظور اجرای پروژه شهرک سازی E۱ در کرانه باختری، غیرقابل قبول است.

این چهار کشور اروپایی همچنین در بیانیه مشترک خود، مجددا بر تلاش‌هایشان برای دستیابی به راه‌حل دو دولتی تأکید کردند.

پیش از این، ۸۵ عضو دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا در نامه‌ای از مارکو روبیو وزیر خارجه این کشور، خواستند برای جلوگیری از اجرای طرح شهرک‌سازی E-۱ در شرق قدس مداخله کند.

این نمایندگان هشدار دادند اجرای این طرح ضربه‌ای تازه به فرصت تشکیل کشور مستقل فلسطین وارد می‌کند.

در این نامه آمده است، رژیم صهیونیستی پس از تکمیل بخش بزرگی از روند‌های اداری، به مرحله اجرای عملی این طرح نزدیک شده است.

طرح E-۱ با هدف تقویت ارتباط میان قدس و شهرک معالیه ادومیم دنبال می‌شود؛ اقدامی که می‌تواند جدایی مناطق کرانه باختری از یکدیگر را تشدید کند.


هفت کشور اروپایی طرح شهرک‌سازی اسرائیل در کرانه باختری را محکوم کردند: غیر قابل قبول است؛ تل‌آویو باید فوراً این طرح را پس بگیرد

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایرنا: هفت کشور غربی تصمیم رژیم صهیونیستی برای انتشار اسناد مناقصه در پروژه شهرک‌سازی «E1» در کرانه باختری را محکوم و تأکید کردند که شهرک‌سازی اسرائیل در سرزمین‌های اشغالی نقض حقوق بین‌الملل است.

انگلیس، فرانسه، آلمان، ایتالیا، هلند، کانادا و نروژ روز پنجشنبه در بیانیه‌ای مشترک اعلام کردند که تصمیم رژیم صهیونیستی برای انتشار مناقصه ساخت‌وساز در پروژه شهرک‌سازی E1 غیرقابل قبول است و تل‌آویو باید فوراً این طرح را پس بگیرد.

در این بیانیه آمده است که جامعه بین‌المللی مدت‌هاست با گسترش این شهرک‌سازی مخالف است و نگرانی‌های جدی خود را به‌صورت علنی و غیرعلنی مطرح کرده است.

هفت کشور غربی هشدار دادند که اجرای پروژه E1 با ایجاد شکاف در کرانه باختری، پیوستگی سرزمینی مناطق فلسطینی را مخدوش و چشم‌انداز تشکیل کشور مستقل فلسطینی را تضعیف می‌کند.

این کشورها همچنین تصریح کردند که حقوق بین‌الملل درباره غیرقانونی بودن شهرک‌های اسرائیلی در کرانه باختری روشن است و این موضع بارها از سوی شورای امنیت سازمان ملل متحد تأیید شده است.

در بیانیه یادشده آمده است که تصمیم اخیر رژیم صهیونیستی در شرایطی اتخاذ شده که کرانه باختری با بی‌ثباتی شدید، افزایش کم‌سابقه خشونت شهرک‌نشینان علیه غیرنظامیان فلسطینی و محدودیت‌های جدی علیه اقتصاد فلسطین روبه‌روست.

هفت کشور غربی از شرکت‌ها خواستند در مناقصه‌های مربوط به ساخت‌وساز در این پروژه شرکت نکنند و هشدار دادند که مشارکت در چنین روندی می‌تواند پیامدهای حقوقی و اعتباری در پی داشته باشد و خطر دخیل شدن در نقض‌های جدی حقوق بین‌الملل را ایجاد کند.

وزارت امور خارجه انگلیس نیز روز چهارشنبه در واکنشی جداگانه، اقدام رژیم صهیونیستی در انتشار مناقصه پروژه E1 را محکوم و کاردار این رژیم را احضار کرد.

اد میلیبند وزیر امور خارجه انگلیس این اقدام را غیرقابل قبول و مخرب‌خواند و گفت که لندن از تل‌آویو خواسته است این مناقصه را لغو و گسترش شهرک‌سازی در کرانه باختری را متوقف کند.

پروژه E1 از طرح‌های جنجالی شهرک‌سازی رژیم صهیونیستی در شرق قدس اشغالی است. اجرای آن عملاً ارتباط جغرافیایی بخش‌های شمالی و جنوبی کرانه باختری را قطع کرده و پیوند کرانه باختری با قدس شرقی را تضعیف می‌کند.

اتحادیه اروپا پیشتر هشدار داده بود که اجرای این طرح، پیوستگی جغرافیایی و سرزمینی میان قدس شرقی اشغالی و کرانه باختری را به‌طور دائمی قطع می‌کند.


دیدارهای معاون وزیر خارجه روسیه با سفیران فلسطین، اردن و رژیم صهیونیستی

به گزارش مشرق از تارنمای وزارت امور خارجه روسیه، گئورگی بوریسنکو با عبدالحافظ نوفل سفیر تشکیلات خودگردان فلسطین در مسکو دیدار کرد.

در این دیدار، تمرکز طرفین بر اوضاع خاورمیانه و همچنین اوضاع منطقه درگیری فلسطین و اسرائیل، با تمرکز ویژه بر اوضاع نوار غزه بود.

همچنین برخی مسائل جاری همکاری‌های دوجانبه روسیه و فلسطین مورد بحث قرار گرفت.

بوریسنکو همچنین روز پنجشنبه با خالد شوابکا سفیر اردن در فدراسیون روسیه دیدار داشت.

این دیدار بر تعدادی از مسائل عملی در روابط روسیه و اردن متمرکز بود. همچنین تبادل نظر در مورد وضعیت خاورمیانه نیز انجام شد.

معاون وزیر امور خارجه روسیه همچنین به درخواست اودد یوسف سفیر رژیم صهیونیستی در مسکو با او دیدار کرد.

تارنمای وزارت امور خارجه روسیه گزارش داد: در این دیدار، طرفین در مورد تحولات اخیر در خاورمیانه، جایی که تنش‌ها همچنان پابرجاست، تبادل نظر کردند.

بوریسنکو و یوسف همچنین به چند موضوع دوجانبه، از جمله تدارک برای جشن سی و پنجمین سالگرد احیای کامل روابط دیپلماتیک روسیه و رژیم صهیونیستی در ماه اکتبر (مهر - آبان ۱۴۰۵) پرداختند.


ادامه جنایات وحشیانه شهرک‌نشینان صهیونیست/ ۱۲ فلسطینی زخمی شدند

به گزارش مشرق، منابع خبری از زخمی شدن ۱۲ فلسطینی در حملات وحشیانه شهرک نشینان صهیونیست خبر دادند.

منابع فلسطینی از یورش شهرک نشینان صهیونیست به مناطقی بین روستاهای المغیر و ابوفلاح در رام الله در کرانه باختری خبر دادند.

به گفته این منابع،‌در نتیجه این حملات وحشیانه، ۱۲ شهروند فلسطینی زخمی شدند.

شهرک نشینان صهیونیست در جنایتی دیگر، به یک خودروی فلسطینی که در جاده «مرج سیع» میان شهرکهای ابوفلاح و المغیر در شمال شرقی رام الله در حال حرکت بود، حمله کردند و سبب واژگونی آن شدند.




 ایران، تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا را محکوم کرد - تسنیم

ایران، تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا را محکوم کرد - تسنیم

وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران تحریم‌های تازه آمریکا علیه اقتصاد و تجارت کشورمان را محکوم کرد.

 بعید است فشار اقتصادی، ایران را وادار به پذیرش شرایط آمریکا کند

بعید است فشار اقتصادی، ایران را وادار به پذیرش شرایط آمریکا کند

رئیس سابق میز ایران در اطلاعات نظامی اسرائیل درباره تشدید فشار اقتصادی از سوی آمریکا علیه ایران گفت: مشکل این است که فرض شود درد و فشار اقتصادی الزاماً پیش از آنکه ایران را به تشدید تنش سوق دهد، موجب تسلیم تهران خواهد شد.

 مذاکره با «مرد موشکیِ کوچک» در باتلاق ایران /تحلیلی از نیویورک‌تایمز

مذاکره با «مرد موشکیِ کوچک» در باتلاق ایران /تحلیلی از نیویورک‌تایمز

ترامپ در برابر کشوری که هنوز به سلاح هسته‌ا‌ی دست نیافته، به دنبال تغییر رفتار و حتی تغییر ظرفیت هسته‌ای است، اما در برابر کشوری که سال‌هاست بمب اتم در اختیا...

 آسوشیتدپرس: بدهی عمومی آمریکا از مرز ۴۰ تریلیون دلار عبور کرد

آسوشیتدپرس: بدهی عمومی آمریکا از مرز ۴۰ تریلیون دلار عبور کرد

بدهی عمومی آمریکا از مرز ۴۰ تریلیون دلار عبور کرد؛ رقمی بی‌سابقه که در شرایطی ثبت شده است که هزینه‌های دفاعی و برنامه‌های اجتماعی، در کنار بهره بدهی ناشی از کسری فزاینده، بخش بسیار بزرگی از مخارج دولت فدرال را به خود اختصاص داده‌اند.

 سوریه؛ خط مقدم تقابل

سوریه؛ خط مقدم تقابل

ترکیه روز چهارشنبه آنچه را که «ادعاهای غیرقابل قبول» اسرائیل درباره موضع نظامی این کشور در سوریه خواند، به‌شدت رد کرد. این واکنش پس از آن صورت گرفت که رژیم اسرائیل یک پایگاه هوایی سوریه در نزدیکی مرز ترکیه را بمباران کرد و مدعی شد سوریه در آستانه موافقت با استقرار نیروهای ترکیه در این پایگاه بوده است.

 فوری؛ فرودگاه بن‌گوریون تل‌آویو تعطیل شد | ۱۰۰ هزار مسافر سرگردان شدند

فوری؛ فرودگاه بن‌گوریون تل‌آویو تعطیل شد | ۱۰۰ هزار مسافر سرگردان شدند

اعتصاب کارکنان، فرودگاه بن‌گوریون را تعطیل و ۱۰۰ هزار مسافر را سرگردان کرد. وزیر رژیم صهیونیستی کارگران را به گروگان‌گیری متهم کرد و خواستار مجازات آن‌ها شد.