قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۸

وزارت تعاون از طرح «جامعه‌یار سالمند» و زیست‌بوم جامع خدمات سالمندی حمایت کند

بوشهر - ایرنا - مدیرعامل بنیاد فرزانگان جهان‌دیده استان بوشهر خواستار حمایت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از اجرای طرح «جامعه‌یار سالمند» مبتنی بر هوش مصنوعی و ایجاد نخستین زیست‌بوم جامع خدمات سالمندی کشور در استان بوشهر شد.
 وزارت تعاون از طرح «جامعه‌یار سالمند» و زیست‌بوم جامع خدمات سالمندی حمایت کند

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش خبرنگار ایرنا، غلامحسین کروبی روز پنجشنبه در نشست احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با شرکای اجتماعی، تشکل‌های صنفی و سازمان‌های مردم‌نهاد در عسلویه با اشاره به شتاب تحولات فناوری و نقش روزافزون هوش مصنوعی در زندگی مردم، اظهار کرد: امروز همه اقشار جامعه، به‌ویژه سالمندان و خانواده‌های آنان، باید از مزایای هوش مصنوعی بهره‌مند شوند و این موضوع نباید به نسل‌های جوان یا بخش خصوصی محدود بماند.

وی نخستین درخواست خود را تأمین اعتبار برای طراحی و اجرای بستر فناورانه «جامعه‌یار سالمند» به‌عنوان نخستین نمونه ایرانی Prosocial AI (هوش مصنوعی جامعه‌یار) ویژه سالمندان و خانواده‌های آنان عنوان کرد.

کروبی افزود: این طرح می‌تواند با مشارکت پارک علم و فناوری خلیج فارس و شرکت‌های دانش‌بنیان استان بوشهر به‌صورت پایلوت اجرا و سپس به سراسر کشور توسعه یابد.

مدیرعامل بنیاد فرزانگان جهان‌دیده استان بوشهر یادآور شد: Prosocial AI به سامانه‌های هوش مصنوعی انسان‌محور گفته می‌شود که با هدف ارتقای رفاه، تقویت همکاری اجتماعی، کاهش نابرابری، حمایت از سلامت، آموزش و بهبود کیفیت زندگی طراحی می‌شوند. …





 اخبار جدید

 رویترز: تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز تک‌رقمی شد
۵۴ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

رویترز: تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز تک‌رقمی شد

خبرگزاری «رویترز» امروز (جمعه) با استناد به داده‌های اولیه رهگیری کشتی‌ها گزارش داد که تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز در روز گذشته به هفت فروند کاهش یافته است؛ این رقم در مقایسه با تردد ۱۱ فروند در روز چهارشنبه و میانگین عبور و مرور ۱۵ کشتی در ۱۰ روز گذشته، کاهش محسوسی را نشان می‌دهد.

 تأملی بر معنای روز ملی سینما برای مناطقی که از پرده نقره‌ای سهمی ندارند
۴۰ دقیقه قبل / خبرگزاری ایرنا

تأملی بر معنای روز ملی سینما برای مناطقی که از پرده نقره‌ای سهمی ندارند

تهران- ایرنا- بیست‌ویکم شهریور در تقویم به نام «روز ملی سینما» ثبت شده است؛ مناسبتی که برای ساکنان شهرهای برخوردار با تخفیف بلیت، اکران ویژه و حضور در سالن معنا پیدا می‌کند اما در شهرها و روستاهای فاقد سینما، بیشتر یادآور یک جای خالی است؛ مردمی که باید کیلومترها راه طی کنند تا فیلمی را روی پرده ببینند یا منتظر بمانند سینمای سیار، برای چند ساعت مهمان شهرشان شود.

 دیپلمات پیشین آمریکایی: دولت ترامپ در پی یکسره کردن پرونده ایران است
۱ ساعت قبل / سایت شفقنا

دیپلمات پیشین آمریکایی: دولت ترامپ در پی یکسره کردن پرونده ایران است

شفقنا- جیمز پترسون، دیپلمات پیشین آمریکایی، گفت: دولت ترامپ در پی تعیین تکلیف پرونده ایران است. به گزارش شفقنا، الجزیره نوشت: پترسون با اشاره به این موضوع، افزود: دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در حال بررسی گزینه‌های موجود پیش روی وزارت خزانه‌داری و وزارت جنگ این کشور است.  وی افزود که اظهارات ترامپ درباره پایان دادن [ ]

 زلزله چهار ریشتری بر اثر حمله اسرائیل به علی الطاهر
۴۷ دقیقه قبل / سایت فرارو

زلزله چهار ریشتری بر اثر حمله اسرائیل به علی الطاهر

در پی حملات اسرائیل به تأسیسات «عماد ۴» حزب‌الله و وقوع انفجارهای مهیب در ارتفاعات علی الطاهر در جنوب لبنان، لرزش‌هایی با شدت حدود چهار ریشتر در این منطقه ثبت شد.

 آتلانتیک گزارش داد: احساس ناامیدی ترامپ از تسلیم‌ناپذیری ایران
۳۷ دقیقه قبل / سایت تجارت نیوز

آتلانتیک گزارش داد: احساس ناامیدی ترامپ از تسلیم‌ناپذیری ایران

نشریه آتلانتیک در گزارشی به روند جنگ آمریکا علیه ایران پرداخت و نوشت: از آنجایی که رئیس جمهور آمریکا نتوانسته است ایران را وادار به پذیرش تسلیم کند، احساس ناامیدی می‌کند. چند ماه است که دونالد ترامپ تلاش دارد تا از این جنگ خارج شود.

 مفاخر برنده استعلام بزرگ شد
۳۳ دقیقه قبل / سایت صدای بورس

مفاخر برنده استعلام بزرگ شد

شرکت توسعه فناوری اطلاعات خوارزمی (مفاخر) با انتشار اطلاعیه‌ای از موفقیت در استعلام قیمت و نهایی شدن یک قرارداد فروش بااهمیت خبر داد.

جمعه ۲۰ شهریور ۱۴۰۵ - 11 September 2026