قیمت طلا امروز




 سایت انتخاب / ۱۴۰۵/۰۵/۰۸

توت، چای و کاکائو در حفظ سلامت مغز موثرند

غذاهای غنی از پلی فنول ممکن است از پیری سالم مغز پشتیبانی کنند، اما هیچ غذا یا رژیم غذایی واحدی برای جلوگیری از زوال عقل نشان داده نشده است.
 توت، چای و کاکائو در حفظ سلامت مغز موثرند

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

مهر: غذاهای غنی از پلی فنول ممکن است از پیری سالم مغز پشتیبانی کنند، اما هیچ غذا یا رژیم غذایی واحدی برای جلوگیری از زوال عقل نشان داده نشده است.

به نقل از ساینس دیلی، یک فنجان چای، یک مشت توت یا یک قطره روغن زیتون فوق بکر حاوی ترکیبات گیاهی است که ممکن است بر فرآیندهای مرتبط با پیری مغز تأثیر بگذارد.

بررسی محققان دانشگاه سملوایز مجارستان نشان می‌دهد که این ترکیبات، که به عنوان پلی فنول شناخته می‌شوند، می‌توانند از مسیرهای بیولوژیکی مرتبط با بیماری آلزایمر و سایر شرایطی که شامل از دست دادن تدریجی سلول‌های عصبی هستند، پشتیبانی کنند.

محققان صدها مطالعه آزمایشگاهی، حیوانی، مبتنی بر جمعیت و بالینی را بررسی کردند. یافته‌ها در مجموع نشان می‌دهد که پلی فنول‌ها ممکن است از طریق فعالیت آنتی‌اکسیدانی و ضد التهابی به حفظ عملکرد سلول‌های عصبی کمک کنند و در عین حال با برخی از فرآیندهای آسیب‌زای مرتبط با پیری مغز مقابله کنند. رژیم‌های غذایی غنی از گیاهان، پلی‌فنول‌های کلیدی را فراهم می‌کنند.

این بررسی توجه ویژه‌ای به رژیم غذایی مدیترانه‌ای داشت که بر سبزیجات، میوه‌ها، حبوبات، غلات کامل، ماهی و روغن زیتون تأکید دارد. همچنین رژیم غذایی MIND را بررسی کرد، گونه‌ای که به‌طور خاص برای حمایت از سلامت مغز با اولویت دادن به مصرف سبزیجات برگ‌دار و انواع توت‌ها و در عین حال کاهش مصرف گوشت قرمز، کره، پنیر، شیرینی، غذاهای سرخ‌شده و فست فود طراحی شده است.

ترکیباتی که معمولاً مورد بررسی قرار گرفتند شامل EGCG، یک آنتی‌اکسیدان اصلی در چای سبز؛ رنگدانه‌هایی که به انواع توت‌ها رنگ می‌دهند؛ فلاوانول‌های کاکائو؛ و کورکومین، که رنگ زرد متمایز زردچوبه را ایجاد می‌کند، بودند. این مواد به‌طور گسترده در الگوهای غذایی گیاهی، از جمله رژیم غذایی مدیترانه‌ای، یافت می‌شوند.

دکتر «مونیکا فکت»، …





 صادق خرازی: مسئولان خودشان و فرزندانشان را مهار کنند، مشکلی پیش نمی‌آید
۳۷ دقیقه قبل / سایت اکوایران

صادق خرازی: مسئولان خودشان و فرزندانشان را مهار کنند، مشکلی پیش نمی‌آید

صادق خرازی گفت: درباره آقای آیت‌الله محمدباقر خرازی احترام قائل هستم و ایشان برادر بزرگ‌تر من هستند. او یک نظری دارد که تا زمانی که نظرش بحران اجتماعی ایجاد نکند، قابل درک است. زمانی اختلاف ایجاد می‌شود که از دایره نظم اجتماعی خارج شود. ایشان برادر من است و سکوت می‌کنم و راجع به او حرف نمی‌زنم.

 بهزیستی درباره علت تأخیر چندماهه در پرداخت کمک‌ هزینه پوشینه و حق پرستاری خانواده های اوتیسم توضیح دهد/ حمایت دیر برسد، زحمت است نه خدمت
۴۰ دقیقه قبل / سایت رکنا

بهزیستی درباره علت تأخیر چندماهه در پرداخت کمک‌ هزینه پوشینه و حق پرستاری خانواده های اوتیسم توضیح دهد/ حمایت دیر برسد، زحمت است نه خدمت

اجتماعی رکنا، اوتیسم برای بسیاری از خانواده‌ها فقط یک تشخیص پزشکی نیست؛ مراقبتی تمام‌وقت است که هزینه‌های درمان، توانبخشی و پوشینه را به زندگی روزمره تحمیل می‌کند و گاهی یکی از والدین را از بازار کار خارج می‌کند. حالا خانواده‌ها می‌گویند در کنار این فشار سنگین، پرداخت برخی حمایت‌های بهزیستی از جمله کمک‌هزینه پوشینه و حق پرستاری ماه‌هاست با تأخیر مواجه شده و پاسخ روشنی درباره زمان پرداخت معوقات دریافت نکرده‌اند؛ حمایتی که وقتی دیر برسد، دیگر نمی‌تواند باری را که خانواده در این ماه‌ها به دوش کشیده، جبران کند.

 لیست جدیدترین آگهی‌های استخدام گروه تولیدی صنعتی آذین خودرو | ۳۱ مرداد ۱۴۰۵
۴۱ دقیقه قبل / سایت جابویژن

لیست جدیدترین آگهی‌های استخدام گروه تولیدی صنعتی آذین خودرو | ۳۱ مرداد ۱۴۰۵

عنوان حقوق (میلیون تومان) لینک مدیر فروش و توسعه بازار 100-150 مشاهده جزئیات و ارسال رزومه مدیر تولید- آقا 100-150 [ ]

 ‏توان تخریبی کلاهک‌ موشک‌های «فتاح» از نظر فیزیکدان MIT
۱۷ دقیقه قبل / سایت تابناک

‏توان تخریبی کلاهک‌ موشک‌های «فتاح» از نظر فیزیکدان MIT

فیزیکدان و استاد بازنشسته MIT تد پاستول در یک برنامه عنوان می‌کند که کلاهک‌های جنگی «فتاح» ایران قدرت ضربه و تخریب بسیار بالایی دارند و آمریکا برای چنین سطح...

 ادعایی جدید از وزیر انرژی آمریکا!
۶ دقیقه قبل / سایت روزنو

ادعایی جدید از وزیر انرژی آمریکا!

شبکه خبری «الجزیره» قطر صبح امروز (شنبه) در پایگاه اینترنتی خود نوشت که بنا بر ادعای «کریس رایت»، وزیر انرژی آمریکا، نیرو‌های ارتش این کشور سه‌شنبه هفته گذشت...

 [امیرحسین نادری] تناقض ترامپ با دو کره
۲۲ دقیقه قبل / سایت اطلاعات آنلاین

[امیرحسین نادری] تناقض ترامپ با دو کره

اخیرا دونالد ترامپ تصمیم گرفت رزمایش‌های مشترک سالانه آمریکا و کره جنوبی را کاهش دهد؛ اقدامی که او آن را پیامی برای کاهش تنش با کره شمالی و نشانه‌ای از رابطه خوبش با کیم جونگ‌اون توصیف کرد.